Коментари - Металурзите подозират умишлено бавене на извлеченията за исковете срещу Захариев | Днес.dir.bg

Металурзите подозират умишлено бавене на извлеченията за исковете срещу Захариев

В 9,30 ч. работниците от "ОЦК" АД - Кърджали затвориха един от главните пътища на града. Протестът в завода продължава 27-ми ден. Днес работниците се наредиха на опашка за счетоводните извлечения за дължимите им заплати. С тях ще могат да се подават искове срещу Валентин Захариев.

Обратно в новината

Коментари - Металурзите подозират умишлено бавене на извлеченията за исковете срещу Захариев | Днес.dir.bg

Коментари

Правилно са схванали работниците. 22 години българската криминална сган търпеливо и упорито изграждаше своята подземна империя. На всички равнища в управлението на страната мафията има своите емисари - много по -организирани и стегнати от партийците. Започнаха със структурите на бандите по места, минаха през управите, стигнаха до държавно равнище и днес вече владеят и съдебната система. Ето затова бавят махането на циганина Захариев, вместо да го натирят в Бангладеш или на майната му. Бунт му е майката, протести и тотален бойкот на тази милиционелрска власт на мутри и курвета.

До като има малоумници в тази държава ще има и ГЕРБ

Какъв ли ще е резултатът,ако всеки трети българин,би имал финансовите възможности,да се изкаже в този форум

боко може да е тъп, но за сметка на това поддръжниците му са идиоти!

По - добре идиот, отколкото комуняга.

ЕТО ГО РЕАЛНИЯ КАПИТАЛИЗЪМ, за който милиони скандираха в София през 89-та. В това число миньорите, водени от тази злкобна личност Тренчев.

Да живее България. Да живее Бойко Борисов. Да пукнат всички комунета. плювалници и прочие сган :))))) ПП: Не се наплюхте, бе, ей.... ще се задавите... а дано де :))))

Евала брато, и аз така.

Станишката не може да дигне кълката на Моника,камо ли 140 кг...

Гьобелс,т.е. Станишев/те си приличат физически/,разпространи измислицата,че Бойко е мутра,и това се прие за някои като истина!Моето лично мнение е едно-мутрата няма никакъв друг цвят освен,червен!Само доскорошен партиец на БКП и сегашен -на БСП може да е мутра!Мутрата е дръвник,с много власт,произтичаща от парите,които е откраднал,като основателя на мутростроителството в БГ-ген.Любен Гоцев,деен член на БКП-БСП!Мутра е Първанов,мутра е Станишев,мутра е Маджо,мутра е Илия Павлов,мутри са Андрей Луканов,Емил Кюлев,но да намесвате Бойко ,защото бил охранител е смешно ,пък и гадно,подло!Затова мутрата Сер-ГЕЙ Станишев винаги ще губи от Бойко,защото освен крадец е и лъжец!А Бойко си е гигант-недостижим за тези пигмей,колкото и да се катерят по..я му!Те такива и ще си останат-мочковци!Бойко може да реши всеки проблем,защото е с авторитет,а Сер-ГЕЙ не може да си отреже и филия хляб без да се пореже!Затова го избираме Бойко,а Сер-ГЕЙ е отзад,в миманса!Там му е мястото!

МНОГО СИ ПРАВ!!!

А Б С О Л Ю Т Н О!!!!

Кой даде цялата тази всенародна собственост в ръцете на този "бизнесмен"Захариев? ДА ОТГОВАРЯ НАРАВНО с НЕГО!!!!

Цветелина Бориславова продаде ОЦК - Кърджали на Валентин Захариев.

Защо ли сценария ми прилича на този с "цар" Киро циганина ... Данъчната на Киро е шефка в парламента... О на Вальо данъчния ще е следващия министър на финансите предполагам ... голяма дума да не казвам ама ... защо ли си приличат профилите?

Някой ще иска ли сметка на Дянков за забавяне на плащанията на държавата към бизнеса?

Скъпи протестиращи, ако не сте чели моята клнига "Жерминал" направете го бързо. Там ще разберете как да се разправите с този червен бушон Захариев! Късмет!!!

в Сърбия Кремиковци, та няма да изнесе Кърджали...

"Премиерът разкри, че се е намесил в преговорите и е повлиял на сключването на сделката между Валентин Захариев и Николай Вълканов за собствеността и концесията на "Горубсо"." Кво има да се споразумява! Има договори- неизпълнени - правителството подготвя иск и той отива в ареста! Правителството стига да иска, би могло само да запорира сметките на тоя миндил.

Едни ходят на разговори в Масква, а други плащат целия масраф.

Ти пак не си на ясно,другарю!Да не би ти да си ходил в някъде...на Позитано,примерно?!

някои хора имат каса памет трябва да се извика иван костов и другите от сдс да дадат обяснение за всичките тези концесии от тяхното управление иначе сега много разбират нещата

я се скрий пак Иван Костов 1989 г завари българия с милиарди външен дълг,и сегашната мутра си гледаше ипонския бизнес.де да беше Костов премие 100 % щеше да е по добре.

С кво да беше ,с вечните 2 % за 8 път..Аре нема нужда ,ние трябва да живем по 500 години,докато костоваците най после спечелят избори..Добре, че се появи необразованият Бойко ,най после да караме по нормални магистрали за 3 години ,щото образованите Костов и царя 9 години само мост над Видин градяха..

Кой да се скрие ivan или Иван Костов? Предпочитам Иван Костов да го няма, защото той е вреден за БГ демокрацията.

Добре де, къде е държавата в цялата работа?! Нали мъдриха някакъв закон за осигуровките, как да се наказва и т.н... Ами Инспекцията по труда, къде беше досега? Чудя се защо, въобще ни е "държава" като не може да защити гражданите си по никой начин.

Ако нямаше държава, миньорите от Мадан, още щяха да стачкуват. А за да се убедиш, че има държава, гледай новините довечера / репортаж от Кърджали/.

Браво ББ.Да си жив и здрав да помагаш на окъсалия от комунизма български народ

Радвам се , че ме подкрепяш, искам да обясна на всички / ако мога /, че криза е имало само по време на войни. Да и сега е трудно, може да живеем и по - добре, но след като сме здрави, всичко друго са бели ядове.

Или сте много тъпи ,или много злобни!Според вас какво да направи един Министър председател в този случай?Не ви ли е срам непрекъснато да бълвате глупост след глупост .Естественно,че трябва да се намеси,щом в тази държава чакат само него за всичко!Само си мисля докога ще има сили и нерви да оправя бакиите на цялата държава.Господ сили да му дава!!!

е да Видиш ли към съдружника на Октопода ,Нарциса -Мутра трябва да има разбиране. Нарцисът да се беше замислил 1998 кво прави? Не мерси,щети кажа защо сме зле защото защитавате един престъпник премиер ,който има милиони а не ви е жал за хората с по 200 лева а на мен ми се дорева като ги гледам и това са миниьори. АКО ЗАВИСЕШЕ ОТ МЕН МУТРАТА ВЛАСТ НЯМАШЕ ДА ПОМИРИША.

Това е хубавото на демокрацията - че вече нищо независи от комунягите.

Ти власт няма да помиришеш, а нарциса-мутра можеш да си го боднеш отзад. Другар/ке.

Всичко е дирижирано от Доган, а Хасан Азис му е подставено лице и затова яхна протеста. То не че Захариев не е бандюга, но работниците в случая са заложници на борба между финансово-политически групировки.......Ето какво е ставало преди 2 години според местната преса: "За да се разреши строителството на Цинковия завод, председателят на Борда на директорите на "Интертръст холдинг" Валентин Захариев трябва да се срещне и разговаря с лидера на ДПС Ахмед Доган. Така бил съветван Захариев неколкократно от кмета на Кърджали Хасан Азис преди 2 години, когато се обсъждаше Докладът за оценка на въздействието върху околната среда /ОВОС/ за новия Цинков завод. Това съобщи бизнесменът на пресконференция във връзка с доклада за ОВОС за нов Оловен завод, който в сряда беше представен пред обществеността на Кърджали. Каза го в отговор на журналистически въпрос дали от ДПС са искани пари от завода, съобщава в. "Нов живот"-Кърджали."

Така е, както казваш! Финансово-политическите кланове се възползват от всяко народно недоволство. Това е достатъчно добра причина Хасан да развее българското знаме. Иначе, би било най-големият успех на българското общество - всички под българското знаме с искане за законност и справедливост.

гербадгиите доведоха балгаря до просехка тожга.дават се пари само на ченгета. и садии. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

РАЗБЕРЕТЕ ЕДНО НЕЩО МУТРА БИЗНЕС НЕ ПРАВИ ,ТЕ САМО ЖИВЕЯТ НАГОТОВО.!!! ТЕ САМО СА НАГЛИ.

Кви са тия 200 лв за вода от работника, да не пълни частен басейн?!

Бойко естествено, че не е негова работа, но ще се намеси.. 3 години нищо не прави сега наближават избори и ще го виждаме още по-често по такива места...

Фалирваме всички тва е. После да видим от кой ще пият кръв тея кръволоци от парламента ни.

Затова, че хората бачкат като животни под земята, а олигарсите си прехвърлят огромните печалби от предприятията и изкуствено ги точат има само 1 виновен и той е онази проста пожарникаро-мутренска Цветелина Бориславова курвичка - Бойка! БОООЖЕ мили докъде опряхме, да се молим да ни платят за труда, времето и здравето ни!!!

СЪВЕТ КЪМ МИНьОРИТЕ - ЕЛАТЕ ПРЕД НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ С КИРКИТЕ И ЩЕ ПОСТИГНЕТЕ УСПЕХ!!! Това ви гарантирам на 1000% !!! ОНИЯ РАЗБИРАТ САМО ОТ ТОЯГАТА! Много сте и сте силни! Как може миньорите, при положение, че суровините в цял свят поскъпнаха с няколко стотин процента за последните 5 години, ТЕ ДА СА БИЛИ НА ЗАГУБА??? ТРЪГВАЙТЕ И НЕ СЕ БАВЕТЕ! А към вас да се присъединят Учители, Лекари, Чиновници, Болни хора, ВСИЧКИ!

Не ПРЕД а ПОД народното събрание елате (метрото минава наблизо - и от там един забой)! Там няма да има кой да види, че на документа няма думата разрешавам и с какъв шрифт е написан документа!

Боко-Тиквата ще оправи всички закъсали предприятия .Той е като Фил Филипов.Заедно със Симеон ще плати всичко от бюджета и готово . К'во го интересува ,че Муту Шекера, е изнесъл заплатите и осигуровките и че финансира партии.

Ех, тамън се бях успокоил, че ако ептем няма изход, може да стана пожарникар, а то - и тази работа я върши ББ. Той прави всичко в България - за нас не остана нищо.

Докато се раменят авоари между борчета и мултаци остава въпроса - "Какво става всъщност?" Дали става въпрос просто за размяна на ПР срещу узаконяване на "Златна Перла" на мултака Вълканов или за нещо повече? Много се коментират връзките на Бойко със закъсалите предприятия, но не е ясно дали е истина - къде са журналистите да разнищят? Защо ми говорят за маркучи вместо да си извадят писалките, да фанат пътя, да поровят в папки? Аз ли трябва да го правя или те, които уж са учили за това?

Не е зле, като угаси пожара(щото, ако не е той, пожарникарите са се свършили в България, та премиера гаси пожари) да съблаговоли да ни каже какво се е договорил с Путин за Белене.

Бат бойко да вземе да освободи министрите и без това е тръгнал като месия из страната,и нашия ред ще сдойде както е тръгнало.

Свеждаме непознатото към познато и действаме по познатия начин. Затова и пожарникаря чака огъня да се разгори че да може да гаси пред повече публика.

Това е като да се лекуват последиците, а не причините за болестта. А от нея страда голяма част от населението на България. За причините може държавата да намери законови лостове и да прекрати тези порочни практики.

В НАИ-СКОРО ВРЕМЕ ЩЕ МУ ТРЯБВА НЯКОИ НЕГО ДА ГАСИ!!! ЩОТООООО ТО ВЕЧЕ НЕ СЕ ТРАЕЕ.ДА ХРАНИМ МАЗЗНИ МУТРИ С ДЖИПОВЕ.

Поредното нещо което ББ не знае и "научи" - че народа дето ги храни мазните политици мизерства в "цъвтящата" ни страна

Ситият не вярва на гладния. Вълкът козината си мени, нрава си не. народни...

на ДПС. Пласира си в Рудозем свой човек сега ще си пласира друт в Кърджали. И Борисов ме помага. А уж не обичал Доган. Че Николай Вълканов е човекът построил сараите в Бояна, участвал в Цанков камък, бивш вице на Мултигруп, много близък до сърцето и ума на Доган. Сега чий доганов приятел ще ощастливи Борисов?

Аз също съм притеснена, че в скоро време няма да мога да плащам заплати на служителите, не е защото нямаме работа, а защото клиентите масово не плащат или ззакъсняват с плащания. Да ле ще ни помогне ББ. Хубово, че помага на хората, но какви пари раздава на Мадан, на закъсалите футболни клубове, забележете, че частни клубове.

Кет, това как си организираш бизнеса е решаващо в случая. Като видиш, че клиентите бавят плащането или въобще не плащат, просто казано касирай за услугата в реално време! Сега ще кажеш, да, обаче клиентите нямат пари и винаги искат разсрочено... еми нестава явно... .Аз като купувам хляб си плащам веднага, а не след 3 месеца! Такъв е моралът на българския бизнес. За жалост станахме 1:1 като с арабския свят по този въпрос. Зле е положението, просто при предаване на продукта или услугата трябва да се заплаща!

Лъжеш, Ket! Толкова неграмотен работодател няма. А ако наистина се такава, за каквато се представяш- Боже опази!!!

ало. пипи, никой не е раздавал пари на мадан или назакъсали футболни клубове

Неграмотен работодател, неграмотен бизнес. Неграмотен бизнес, бедни служители.

Ми да се вдигнам всички гладни тогава, а Бойко да тича да ни спасява.

Докато разчиташ, Бойко да те оправи, дотогава ще си гладен. Не разчитай на Бойко а отивай да бачкаш.

Къде? Може би като масажистка и "...още нещо..."? Или компаньонка? То, други свободни работни места изглежда няма в BG-то.

очевидно пепелта от тези пожари други ще я ринат. Нека видим как ще тръгне Рудозем с новия концисионер. ПИЛЦИТЕ СЕ БРОЯТ НА ЕСЕН. Всяко действие ма последици. За сегашните ще съдим след две години. Сега бащицата ще разширява периметърът на своя популизъм, но важни са последиците след време.

ДЕМАГОГИЯ!!! Идват избори!

Така е, те хората мизерстват най-вече от неговото некадърно управление и много, много не му се връзват вече на "хуманността" и обичта към ближния!

Поправете си заглавието: Превземат още една апетитна хапка.

Другари демократи, мисля че и представители на тези металурзи и миньори спаха на жълтите павета и крещяха "по-малко държава, повече демокрация". Ако наистина се интересувате защо сме на този хал погледнете малко навън откъдето ни дърпат конците. И като финал мога да ви напиша един не много известен цитат, "Сегашното нагледно обучение ще превърне хората в послушни животни" без да казвам откъде е защото ще засегне много интереси.

Ако ми бяха казали преди 10 години, че комунизма ще се завърни в България около 2012-а никога нямаше да повярвам.

"Комунизмът" ли?! Има да си мечтаем... Сега върлува вълчи капитализъм - шепа свърхбогати забогатяват все повече, за сметка на много бедни хора.

боко спасителъа ама да не забравим вси4ки мизерстват с изклю4ение на б.б.

Коментари - Металурзите подозират умишлено бавене на извлеченията за исковете срещу Захариев | Днес.dir.bg

Металурзите подозират умишлено бавене на извлеченията за исковете срещу Захариев

В 9,30 ч. работниците от "ОЦК" АД - Кърджали затвориха един от главните пътища на града. Протестът в завода продължава 27-ми ден. Днес работниците се наредиха на опашка за счетоводните извлечения за дължимите им заплати. С тях ще могат да се подават искове срещу Валентин Захариев.

Обратно в новината

Коментари - Металурзите подозират умишлено бавене на извлеченията за исковете срещу Захариев | Днес.dir.bg

Коментари

Правилно са схванали работниците. 22 години българската криминална сган търпеливо и упорито изграждаше своята подземна империя. На всички равнища в управлението на страната мафията има своите емисари - много по -организирани и стегнати от партийците. Започнаха със структурите на бандите по места, минаха през управите, стигнаха до държавно равнище и днес вече владеят и съдебната система. Ето затова бавят махането на циганина Захариев, вместо да го натирят в Бангладеш или на майната му. Бунт му е майката, протести и тотален бойкот на тази милиционелрска власт на мутри и курвета.

До като има малоумници в тази държава ще има и ГЕРБ

Какъв ли ще е резултатът,ако всеки трети българин,би имал финансовите възможности,да се изкаже в този форум

боко може да е тъп, но за сметка на това поддръжниците му са идиоти!

По - добре идиот, отколкото комуняга.

ЕТО ГО РЕАЛНИЯ КАПИТАЛИЗЪМ, за който милиони скандираха в София през 89-та. В това число миньорите, водени от тази злкобна личност Тренчев.

Да живее България. Да живее Бойко Борисов. Да пукнат всички комунета. плювалници и прочие сган :))))) ПП: Не се наплюхте, бе, ей.... ще се задавите... а дано де :))))

Евала брато, и аз така.

Станишката не може да дигне кълката на Моника,камо ли 140 кг...

Гьобелс,т.е. Станишев/те си приличат физически/,разпространи измислицата,че Бойко е мутра,и това се прие за някои като истина!Моето лично мнение е едно-мутрата няма никакъв друг цвят освен,червен!Само доскорошен партиец на БКП и сегашен -на БСП може да е мутра!Мутрата е дръвник,с много власт,произтичаща от парите,които е откраднал,като основателя на мутростроителството в БГ-ген.Любен Гоцев,деен член на БКП-БСП!Мутра е Първанов,мутра е Станишев,мутра е Маджо,мутра е Илия Павлов,мутри са Андрей Луканов,Емил Кюлев,но да намесвате Бойко ,защото бил охранител е смешно ,пък и гадно,подло!Затова мутрата Сер-ГЕЙ Станишев винаги ще губи от Бойко,защото освен крадец е и лъжец!А Бойко си е гигант-недостижим за тези пигмей,колкото и да се катерят по..я му!Те такива и ще си останат-мочковци!Бойко може да реши всеки проблем,защото е с авторитет,а Сер-ГЕЙ не може да си отреже и филия хляб без да се пореже!Затова го избираме Бойко,а Сер-ГЕЙ е отзад,в миманса!Там му е мястото!

МНОГО СИ ПРАВ!!!

А Б С О Л Ю Т Н О!!!!

Кой даде цялата тази всенародна собственост в ръцете на този "бизнесмен"Захариев? ДА ОТГОВАРЯ НАРАВНО с НЕГО!!!!

Цветелина Бориславова продаде ОЦК - Кърджали на Валентин Захариев.

Защо ли сценария ми прилича на този с "цар" Киро циганина ... Данъчната на Киро е шефка в парламента... О на Вальо данъчния ще е следващия министър на финансите предполагам ... голяма дума да не казвам ама ... защо ли си приличат профилите?

Някой ще иска ли сметка на Дянков за забавяне на плащанията на държавата към бизнеса?

Скъпи протестиращи, ако не сте чели моята клнига "Жерминал" направете го бързо. Там ще разберете как да се разправите с този червен бушон Захариев! Късмет!!!

в Сърбия Кремиковци, та няма да изнесе Кърджали...

"Премиерът разкри, че се е намесил в преговорите и е повлиял на сключването на сделката между Валентин Захариев и Николай Вълканов за собствеността и концесията на "Горубсо"." Кво има да се споразумява! Има договори- неизпълнени - правителството подготвя иск и той отива в ареста! Правителството стига да иска, би могло само да запорира сметките на тоя миндил.

Едни ходят на разговори в Масква, а други плащат целия масраф.

Ти пак не си на ясно,другарю!Да не би ти да си ходил в някъде...на Позитано,примерно?!

някои хора имат каса памет трябва да се извика иван костов и другите от сдс да дадат обяснение за всичките тези концесии от тяхното управление иначе сега много разбират нещата

я се скрий пак Иван Костов 1989 г завари българия с милиарди външен дълг,и сегашната мутра си гледаше ипонския бизнес.де да беше Костов премие 100 % щеше да е по добре.

С кво да беше ,с вечните 2 % за 8 път..Аре нема нужда ,ние трябва да живем по 500 години,докато костоваците най после спечелят избори..Добре, че се появи необразованият Бойко ,най после да караме по нормални магистрали за 3 години ,щото образованите Костов и царя 9 години само мост над Видин градяха..

Кой да се скрие ivan или Иван Костов? Предпочитам Иван Костов да го няма, защото той е вреден за БГ демокрацията.

Добре де, къде е държавата в цялата работа?! Нали мъдриха някакъв закон за осигуровките, как да се наказва и т.н... Ами Инспекцията по труда, къде беше досега? Чудя се защо, въобще ни е "държава" като не може да защити гражданите си по никой начин.

Ако нямаше държава, миньорите от Мадан, още щяха да стачкуват. А за да се убедиш, че има държава, гледай новините довечера / репортаж от Кърджали/.

Браво ББ.Да си жив и здрав да помагаш на окъсалия от комунизма български народ

Радвам се , че ме подкрепяш, искам да обясна на всички / ако мога /, че криза е имало само по време на войни. Да и сега е трудно, може да живеем и по - добре, но след като сме здрави, всичко друго са бели ядове.

Или сте много тъпи ,или много злобни!Според вас какво да направи един Министър председател в този случай?Не ви ли е срам непрекъснато да бълвате глупост след глупост .Естественно,че трябва да се намеси,щом в тази държава чакат само него за всичко!Само си мисля докога ще има сили и нерви да оправя бакиите на цялата държава.Господ сили да му дава!!!

е да Видиш ли към съдружника на Октопода ,Нарциса -Мутра трябва да има разбиране. Нарцисът да се беше замислил 1998 кво прави? Не мерси,щети кажа защо сме зле защото защитавате един престъпник премиер ,който има милиони а не ви е жал за хората с по 200 лева а на мен ми се дорева като ги гледам и това са миниьори. АКО ЗАВИСЕШЕ ОТ МЕН МУТРАТА ВЛАСТ НЯМАШЕ ДА ПОМИРИША.

Това е хубавото на демокрацията - че вече нищо независи от комунягите.

Ти власт няма да помиришеш, а нарциса-мутра можеш да си го боднеш отзад. Другар/ке.

Всичко е дирижирано от Доган, а Хасан Азис му е подставено лице и затова яхна протеста. То не че Захариев не е бандюга, но работниците в случая са заложници на борба между финансово-политически групировки.......Ето какво е ставало преди 2 години според местната преса: "За да се разреши строителството на Цинковия завод, председателят на Борда на директорите на "Интертръст холдинг" Валентин Захариев трябва да се срещне и разговаря с лидера на ДПС Ахмед Доган. Така бил съветван Захариев неколкократно от кмета на Кърджали Хасан Азис преди 2 години, когато се обсъждаше Докладът за оценка на въздействието върху околната среда /ОВОС/ за новия Цинков завод. Това съобщи бизнесменът на пресконференция във връзка с доклада за ОВОС за нов Оловен завод, който в сряда беше представен пред обществеността на Кърджали. Каза го в отговор на журналистически въпрос дали от ДПС са искани пари от завода, съобщава в. "Нов живот"-Кърджали."

Така е, както казваш! Финансово-политическите кланове се възползват от всяко народно недоволство. Това е достатъчно добра причина Хасан да развее българското знаме. Иначе, би било най-големият успех на българското общество - всички под българското знаме с искане за законност и справедливост.

гербадгиите доведоха балгаря до просехка тожга.дават се пари само на ченгета. и садии. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

РАЗБЕРЕТЕ ЕДНО НЕЩО МУТРА БИЗНЕС НЕ ПРАВИ ,ТЕ САМО ЖИВЕЯТ НАГОТОВО.!!! ТЕ САМО СА НАГЛИ.

Кви са тия 200 лв за вода от работника, да не пълни частен басейн?!

Бойко естествено, че не е негова работа, но ще се намеси.. 3 години нищо не прави сега наближават избори и ще го виждаме още по-често по такива места...

Фалирваме всички тва е. После да видим от кой ще пият кръв тея кръволоци от парламента ни.

Затова, че хората бачкат като животни под земята, а олигарсите си прехвърлят огромните печалби от предприятията и изкуствено ги точат има само 1 виновен и той е онази проста пожарникаро-мутренска Цветелина Бориславова курвичка - Бойка! БОООЖЕ мили докъде опряхме, да се молим да ни платят за труда, времето и здравето ни!!!

СЪВЕТ КЪМ МИНьОРИТЕ - ЕЛАТЕ ПРЕД НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ С КИРКИТЕ И ЩЕ ПОСТИГНЕТЕ УСПЕХ!!! Това ви гарантирам на 1000% !!! ОНИЯ РАЗБИРАТ САМО ОТ ТОЯГАТА! Много сте и сте силни! Как може миньорите, при положение, че суровините в цял свят поскъпнаха с няколко стотин процента за последните 5 години, ТЕ ДА СА БИЛИ НА ЗАГУБА??? ТРЪГВАЙТЕ И НЕ СЕ БАВЕТЕ! А към вас да се присъединят Учители, Лекари, Чиновници, Болни хора, ВСИЧКИ!

Не ПРЕД а ПОД народното събрание елате (метрото минава наблизо - и от там един забой)! Там няма да има кой да види, че на документа няма думата разрешавам и с какъв шрифт е написан документа!

Боко-Тиквата ще оправи всички закъсали предприятия .Той е като Фил Филипов.Заедно със Симеон ще плати всичко от бюджета и готово . К'во го интересува ,че Муту Шекера, е изнесъл заплатите и осигуровките и че финансира партии.

Ех, тамън се бях успокоил, че ако ептем няма изход, може да стана пожарникар, а то - и тази работа я върши ББ. Той прави всичко в България - за нас не остана нищо.

Докато се раменят авоари между борчета и мултаци остава въпроса - "Какво става всъщност?" Дали става въпрос просто за размяна на ПР срещу узаконяване на "Златна Перла" на мултака Вълканов или за нещо повече? Много се коментират връзките на Бойко със закъсалите предприятия, но не е ясно дали е истина - къде са журналистите да разнищят? Защо ми говорят за маркучи вместо да си извадят писалките, да фанат пътя, да поровят в папки? Аз ли трябва да го правя или те, които уж са учили за това?

Не е зле, като угаси пожара(щото, ако не е той, пожарникарите са се свършили в България, та премиера гаси пожари) да съблаговоли да ни каже какво се е договорил с Путин за Белене.

Бат бойко да вземе да освободи министрите и без това е тръгнал като месия из страната,и нашия ред ще сдойде както е тръгнало.

Свеждаме непознатото към познато и действаме по познатия начин. Затова и пожарникаря чака огъня да се разгори че да може да гаси пред повече публика.

Това е като да се лекуват последиците, а не причините за болестта. А от нея страда голяма част от населението на България. За причините може държавата да намери законови лостове и да прекрати тези порочни практики.

В НАИ-СКОРО ВРЕМЕ ЩЕ МУ ТРЯБВА НЯКОИ НЕГО ДА ГАСИ!!! ЩОТООООО ТО ВЕЧЕ НЕ СЕ ТРАЕЕ.ДА ХРАНИМ МАЗЗНИ МУТРИ С ДЖИПОВЕ.

Поредното нещо което ББ не знае и "научи" - че народа дето ги храни мазните политици мизерства в "цъвтящата" ни страна

Ситият не вярва на гладния. Вълкът козината си мени, нрава си не. народни...

на ДПС. Пласира си в Рудозем свой човек сега ще си пласира друт в Кърджали. И Борисов ме помага. А уж не обичал Доган. Че Николай Вълканов е човекът построил сараите в Бояна, участвал в Цанков камък, бивш вице на Мултигруп, много близък до сърцето и ума на Доган. Сега чий доганов приятел ще ощастливи Борисов?

Аз също съм притеснена, че в скоро време няма да мога да плащам заплати на служителите, не е защото нямаме работа, а защото клиентите масово не плащат или ззакъсняват с плащания. Да ле ще ни помогне ББ. Хубово, че помага на хората, но какви пари раздава на Мадан, на закъсалите футболни клубове, забележете, че частни клубове.

Кет, това как си организираш бизнеса е решаващо в случая. Като видиш, че клиентите бавят плащането или въобще не плащат, просто казано касирай за услугата в реално време! Сега ще кажеш, да, обаче клиентите нямат пари и винаги искат разсрочено... еми нестава явно... .Аз като купувам хляб си плащам веднага, а не след 3 месеца! Такъв е моралът на българския бизнес. За жалост станахме 1:1 като с арабския свят по този въпрос. Зле е положението, просто при предаване на продукта или услугата трябва да се заплаща!

Лъжеш, Ket! Толкова неграмотен работодател няма. А ако наистина се такава, за каквато се представяш- Боже опази!!!

ало. пипи, никой не е раздавал пари на мадан или назакъсали футболни клубове

Неграмотен работодател, неграмотен бизнес. Неграмотен бизнес, бедни служители.

Ми да се вдигнам всички гладни тогава, а Бойко да тича да ни спасява.

Докато разчиташ, Бойко да те оправи, дотогава ще си гладен. Не разчитай на Бойко а отивай да бачкаш.

Къде? Може би като масажистка и "...още нещо..."? Или компаньонка? То, други свободни работни места изглежда няма в BG-то.

очевидно пепелта от тези пожари други ще я ринат. Нека видим как ще тръгне Рудозем с новия концисионер. ПИЛЦИТЕ СЕ БРОЯТ НА ЕСЕН. Всяко действие ма последици. За сегашните ще съдим след две години. Сега бащицата ще разширява периметърът на своя популизъм, но важни са последиците след време.

ДЕМАГОГИЯ!!! Идват избори!

Така е, те хората мизерстват най-вече от неговото некадърно управление и много, много не му се връзват вече на "хуманността" и обичта към ближния!

Поправете си заглавието: Превземат още една апетитна хапка.

Другари демократи, мисля че и представители на тези металурзи и миньори спаха на жълтите павета и крещяха "по-малко държава, повече демокрация". Ако наистина се интересувате защо сме на този хал погледнете малко навън откъдето ни дърпат конците. И като финал мога да ви напиша един не много известен цитат, "Сегашното нагледно обучение ще превърне хората в послушни животни" без да казвам откъде е защото ще засегне много интереси.

Ако ми бяха казали преди 10 години, че комунизма ще се завърни в България около 2012-а никога нямаше да повярвам.

"Комунизмът" ли?! Има да си мечтаем... Сега върлува вълчи капитализъм - шепа свърхбогати забогатяват все повече, за сметка на много бедни хора.

боко спасителъа ама да не забравим вси4ки мизерстват с изклю4ение на б.б.