17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Национална асоциация работещи в спешна медицинска помощ изпратиха отворено писмо до здравния министър. В него те се отказват от допълнителното възнаграждение, което бе предложено. Публикуваме писмото им без редакторска намеса: До Министъра на здравеопазването "Благодарственно" писмо Уважаеми г-н Министър, Благодарим за това,че през следващите месеци, след всеки контакт с пациент с доказан КОВИД 19 целият ни екип подробно по минути ще описва какво и как сме правили. След което според събраните от нас минути в рамките на месец ще ни плащат за всяка минута по 0,11 лв. допълнително възнаграждение. Това са много сериозни суми, от парите на данъкоплатците и ние смятаме благородно да се откажем от тях. Нямаме време нито да засичаме минутите с пациентите си, нито да описваме действията си при обслужване на десетките си контакти с пациенти на ден. Времето, което ще губим за описание на минутите, струващи по 0,11 лв. ни трябва за да лекуваме пациентите си. През последната година и половина всеки втори спешен медик прекара КОВИД 19 и знаем от личен опит,че ни стига една минута за да се заразим от пациент С ДОКАЗАН ИЛИ НЕ КОВИД 19 докато го преслушваме, взимаме му тест, дишаме един и същи въздух в линейката или го реанимираме. Г-н Министър ,тази минута струваше на 42- ма от нас живота им! С" благодарност" спешните медици от ЦСМП

Защо не си я би в задника бе глупак, там ти е единствения мускул?

голямата новина е че двама шофьори се ваксинирали

Някъде тук писах, но не го виждам. Като дирниците толкова се слагат на тулупа, нека ни предават нон стоп неговите действия - той се храни, пърди, ходи в тоалетна, ебава с 200 този и онзи, изпълнява си физически нужди (негов израз) с такива като Мата Хари, които после твърди, че не познава. Явно тази глупава лоена топка е интересна за някои недорадвити екземпляри. Давайте!

Браво! Истински герой. Гласувайте за него.

но виждадали ли сте до сега биене на инжекция какно е на снимката на Борисов - иглата е плътно стисната между Палеца и Показалеца на Лявата ръка на медицинският работник - как изобщо ще прокараш игла така?! Освен това как може да пипаш нещо, което трябва да е Стерилно като Играра?!

Всички герберопитеци да последват примера на вожда си и да се ваксинират по най-бързия начин! Ние нормалните ще вземем пуканки и ще гледаме отстрани шоуто ! След време мръсната герберска утайка ще изчезне благодарение на ваксините!

Много нагъл, след като при неговото управление дадохме 40 хиляди жертви от пандемията над средното от предишните години, сега се прави на загрижен . Изродът закъсня с мерките за втората и третата вълна, не въведе елементарен ред къде има места да лекуват болните, вдигна мерките при ескалирацията на третата вълна , че се оказа , че даже не е предвидил пътека за лекуване на последиците от вируса. Да те няма, палячо!

..не ми го давайте този простак повече тука.....искам да не съм го срещал никога дори в Интернет.

трябваше да ти набият ваксината на друго място

Тулупът си е тулуп дори ваксиниран

Бог да пази Бойко Борисов, ще трябва още веднъж да се въздигне да управлява поне 1 мандат, да оправя бакии на Слави, Радев, Мая....

Тиквата един , два мандата не знае , иска да ни командори и краде до живот. Трябва да се изтръгне от корен и семка с бандата му.

Май че Томислав лично донесе "тезгяха" с винамин Ц или физиологичният разтвор, за да не стават грешки. Даже са го снимали ;)) Инак кои му дава право да пипа "Иглите", особено без ръкавици. Нито е лекар, нито е оторизиран. съвсем за канарчета ни вземаха...

Как да прекратим зависимостта на България от лицето Р Радев? Време е да ичистим България!

Как да прекратим зависимостта на България от лицето Б.Борисов? Време е да изчистим България!

Да започнем от теб!

Този трябваше да си сложи ваксина анти-простак и анти-крадец а не срещу ковид. Матряла, който гласува за мутрата трябва да обеснят, защо приемат пълните шкафчета с евра и злато, къщата в Барселона записите с мутренските изказвания, кой ще изгори и кой унищожи и т.

Ще си сложи, каквото иска! Това е личното му решение. Теб какво те засяга?

герберче

нема, бате, да се ваксинирам, ако не дадеш некоя кинта. за избоорите мож по 50 лв, а ся за ваксината колку ша плащаш?

ха така - всич1ки вие дето ни играхте цирка наречен пандемия - под евреиските игли !!! Да си заработите 30-те жалки сребърни евро-шекела !!!

Абе простия си е прост ама скоро ще го ваксинират и отзад.

Още една глупост ваксините били ГМО. Да всички ваксини и доста лекарства са ГМО. Те не растат в природата. Няма естествени отслабени вируси. Няма естествени вируси на настинка с вкаран ген от друг вирус към който да градите имунитет. Всички ваксини са ГМО. С това ГМО се прави вирус, който имунната Ви система да пребори лесно и да изгради защита срещу истинскиямопасен естествен не ГМО убиец.

2021-07-28 00:32:20 мммм (нерегистриран) боклук прост половин милиард човека си сложиха ваксините и проблемите се броят на пръстите на две ръце А само в България 40 хиляди човека си заминаха заради тъпия вирус Такива като тебе боклуци сте за разстрел!!! ----- ЩОМ ПОЛОВИН МИЛИАРД СЕ БИЛИ НАДУПЧИЛИ, ЗНАЧИ "СИЧКО Е НА ШЕС"! АМИ ЧЕ ТО 2 МИЛИАРДА СИГУРНО, ЧЕ И ПОВЕЧЕ, АКО ИМ ПОКЕЖ, ЧЕ СИ БЪРКАШ В ЗАДНИКА, И ТЕ ШЕ ВЗЕМАТ ДА СИ БЪРКАТ , АМА ТОВА ДА ЛИ Е "ОК" КАТО ДЕЙСТИВЕ И КАТО ПРИМЕР ? М? ТЕЗИ ВЕЩЕСТВА В МОМЕНТА, С КОИТО ДУПЧАТ ХОРАТА, НЕ СА СЕ ДОКАЗАЛИ ВСЕ ОЩЕ КАТО "ВАКСИНИ" - НЕ САМО КАТО ЛЕЧЕБЕН ЕФЕКТ, А НАЙ-ВЕЧЕ КАТО ЕФЕКТ ВЪРХУ ТЯЛОТО ! ТЕПЪРВА СЛЕД 2-3 ГОДИНИ ШЕ РАЗБИРАМЕ КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ С НАДУПЧЕНИТЕ .... КАК ТАКА С ЛЕКА РЪКА ШЕ СИ СЛАГАШ ТИ НЕЩО, ДЕТО ТИ ГО ТИКАТ ?! ТВА Е КРАЙНО НЕСЕРИОЗНО, БЕ! КРАЙНО НЕСЕРИОЗНО, ДАЖЕ БЕЗОТГОВОРНО КЪМ СЕБЕ СИ И КЪМ ДРУГИТЕ ! АЗ СЪМ ЗА - ДА ПРОДЪЛЖИ КАРАНТИНАТА, МАСКИТЕ И Т.Н , НО ДА СЕ СПРЕ С ТОЗИ ВАКСИНАЦИОНЕН ФАШИЗЪМ !

от 1950-та година до сега няма по-дълги или по-къси изследвания. Дори първите ваксини от 50-те години са изследвани точно по-същата методология!!!! Това е. Има стандартни срокове 1. 40 дни за токсикологичност с малка група т.е. до 50 човека млади мъже е фаза 1, 2. фаза 2 се определя дозировка със няколко стотин за 2 месеца. 3. после няколко десетки хиляди за 6 месеца за ефикасност. Това е методологията! Няма друго. Прочети малко Това което отнема време е бюрокрацията. Обикновено нови ваксини идват от САЩ - 70-80%. Там се одобряват за година или две. После СЗО, После Германия или Великобритания. После чак ако производителя има интерес да ни снабдява ще подаде и тука документи и нашите ще гледат като прилепи кръстословица 2-3 години и ще я одобрят. За това отнема 10 години от правенето на нова ваксина в САЩ докато дойде до България. Ама Медицинските изследвания се правят за 8-10 месеца от 1950-та година насам все така...... Тоя път ЕМА се напънаха по-бързо да прочетат документите......

прочие в баннова република като България ваксините се одобряват ако са одобрени в САЩ, Германия, Русия, Великобритания, Франция, Италия или одобрени от СЗО. Нашата лекарствена агенция са само бюрократи

за реакциите от ваксини Всички и подчертавам всички проблеми с ваксини до сега от 1950-та година насам са се случили до 6 седмици след ваксинация!!! Тия теории за автоимунни глупости до сега никога с никакви ваксини експериментални или утвърдени не са се случвали. Прочетете малко.

ГМО всксини се е всксинирал?

така се прави с личен пример.... Хайде сега и 240-те тумбака под строй утре при чичко доктор. Сега е момента. Щото на есен ще е задминала делтата и ще караме я епсилон, зета, ета, тета, йота, капа..... така за избрали от СЗО да учим гръцката азбука..... а без ваксина няма да чуеш новините за омега........

Великия еднокнижник се ваксинира, обаче с "Пфайзер". Що не даде пример с "Астра Зенека", тъй и тъй залежават да се сползват :).

Първо се е боцнал с Модерна а не Файзер.... Второ ако си минал 30-така най-безопасна е АЗ. По същата технология всеки българин има поне още 10 ваксини и явно не са проблемни.

Е ДА ПОДТИКВАШ ХОРАТА ДА СЕ НАДУПЧАТ С НЕЩО, КОЕТО ВЪОБЩЕ НЕ ДОКАЗАНО КАТО ПО-БЕЗОПАСТНО ОТ САМИЯТ ГРИП, В ДЪЛГОСРОЧЕН ПЛАН!

кое не е доказано? 100 години бият ваксини подобни на АЗ... кое да е по-диобре доказано.... АААА доказано е, че си по тъп от Борисов... това е доказано да.

боклук прост половин милиард човека си сложиха ваксините и проблемите се броят на пръстите на две ръце А само в България 40 хиляди човека си заминаха заради тъпия вирус Такива като тебе боклуци сте за разстрел!!!

и не няма такава методология. за разлика от идиоти като тебе аз седнаха и прегледах всички!!! Всички ваксини от 1950-та година до сега. Няма по-дълги или по-къси изследвания. Няма. Дори първите ваксини от 50-те години са изследвани точно по-същата методология!!!! Това е Има стандартни срокове 40 дни за токсикологичност с малка група е фаза 1, фаза 2 се определя дозировка със няколко стотин и после няколко десетки хиляди за 6 месеца за ефикасност. Това е идиоте! Няма друго. Прочети малко боклук смотан. Останалото е бюрокрация, докато мине ваксината през различните здравни агенции. Това отнема десетилетия. Медицинските изследвания се правят за 8 месеца от 1950-та година насам все така......

НА ТИКВАТА МУ ЗАЛЕЗЕ ЗВЕЗДАТА, ОТ КАКТО НАВРЯ ТРЪБАТА В ГЪЗЕВЕТЕ НА БЪЛГАРИТЕ - УГЛАВНО-КРИМИНАЛНО ФИНАНСОВО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, БЕЗ АНАЛОГ В СВЕТА, КОЕТО ЗАНАПРЕД ЩЕ ИМА МНОГО ЖЕСТОКИ ПОСЛЕДИЦИ ЗА СЪДБАТА НА СТРАНАТА! ОЩЕ КОГАТО ОТИДЕ 2019 ДА СЕ "МОЛИ" НА БОТОКСА (ПРИ ВСЕ, ЧЕ ПРЕДИ ТОВА ОНЯ ВЕЧЕ ГО БЕШЕ ШАМАРОСАЛ НА 3 ФАЛШИВИЯТ МАРТ И МУ БЕШЕ ПРИВАТИЗИРАЛ АЗБУКАТА) ДА НАВРАТ ТРЪБАТА В ГЪЗОВЕТЕ НА БЪЛГРИТЕ, КАЗАХ, ЧЕ ТИКВАТА ЩЕ ЗАГУБИ ИЗБОРИТЕ! ПРАВ ЛИ БЯХ! КОЧИНАТА УПОРИТО СЕ ТЛАСКА КЪМ ДИКТАТОРСКА ПРЕЦЕДЕНТСКА РЕ-СС-ПУБЛИКА ОТ КРЕМЪЛСКИ ТИП, С ПРОФОРМА, ВИТРИННИ ПАРТИИ, А КОМАНДВА ЕДИН! САМО, ЧЕ АЗ СЕГА ЩЕ ПРЕДПООЖА, ЧЕ КОЧИНАТА НЯМА ДА СТИГНЕ ДО ТАМ, А ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ НА ПОНЕ 2 ЧАСТИ, НО МОЖЕ И НА 3 АМИН !

Искрено се надявам абсолютно всички от ГЕРБ да бъдат ваксинирани..., с 3 дози... по натам и с 4-та...

Да ги ваксинират докато не изпукат всичките

Гнусната страхлива мутра от Банкя, Алфа Заяка от Зайчарника, ще го "ваксинира" бай Ставри в СЦЗ със кожената стпинцовка. Мбу-ха-ха! Ще има да пита къде се мачкат таралежите :)))

Искаш ли бяла ваксина от мен, комунуид - прост?!

Браво Бойко, пич си!

Баце пак подлуди ОФ-троловете, ха ха ха! Драскат, кряскат, злобеят безпомощно, кълнат … ха ха ха! къде е е Лалов Х.я да сезира прокуратурата, че бесните маймуни на Мунчо, Славчо, Техноипексова, Мравояда и Мая Мутрата пак хулиганстват, ха ха ха! Мачкайте таралежа, мунчовисти, ха ха ха!

Калинке - малинле, ти ваксинира ли се? Ако не си, бЕгай да го направиш, че Вожда ти го казА! А и ще се споминеш по-бързо и България ще стане малко по-добро място за живеене :) АйЯ на иглата!

Да не си жив да видиш това което пожелаваш, човеконеподобен боклук

Чиба, гербопитек! Колкото по-бързо ПУКНЕТЕ (заедно с мандраджиите), толкова по-добре за нормалните хора!

И аз така! Надявам се наистина всички, гласували за ГЕРБ, да го направят! Ама всички! Таман по-скоро ще се оттърве България от тая сган!

То гласуваха за ГЕРБ наркозависими и Цигани , те казаха че неги лови ковид !

Тамън тия бяха по площадите!

Другите да мрат според теб? Егати тъпънара!

всички, гласували за ГЕРБ, да го направят ---- ЧЕ ГО НАПРАВИХ .... ПРОСТО ТЕ СЪЖАЛИХ, ЧЕ ТЕ БЯХА НАПАДНАЛИ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ , И СЕГА МЕ Е ЯД, ЧЕ ЗА ВТОРИ ПЪТ СЕ ЛЪЖА ДА "ГЛАСУВАМ", СИРЕЧ - ДА УЧАСТВАМ В ТОЗИ ЦИРК!

Дано наистина се е ваксинирал ,че няма отърване от този боклук

Скоро бай Ставри ще го ваксинира с кожена инжекция.

Турете му на тоя рептил 5торна доза бе. Ама белина ;)

Националните телевизии включиха ли се директно за отразяване на събитието?

Само Кошлук ага Послушний

Нагли и корумпирани герберастки боклуци- а дано да ви видим скоро в затвора.

Айде стига вече с тези ваксини че ставате банални който иска да се ваксинира който не иска това е личен избор

И наесен с песен пак да мрат хората по болниците, нали?

Пак ще мрат на стълбите пред болниците.

а защо чак сега се ваксинира,колко магистрали отвори,с колко хора се видя,еми не ти пука май

Що така бе, Винету...искаш и твоите избиратели да мачкат с гол г.з таралежите, т.е., на КОВИД-а спайковете.

Само които гласуват за Герб, другите са беь значение...

Лелката като е забърквала физиологичен разтвор с витамини (вместо ваксина) - объркала витамините с женски хормони. Сега на Буце Мутрата ще му порастнат и цицки

стискам палци всичкото герб да се ваксинира и да изпукат по бързо

Т.е. ти си от тези, които вярват, че ваксините убиват?! Големи сте умници червените тролове...

за кво стоеше преди време в правит. болница?

Не бях си и помислял, че друг идиот освен Бойко ще да е построил кораба. Да оборудват кораба в плаваща лудница и да го качват завинаги. Симпатизанти да му помахат

Пак Боко. Винаги Боко. Едно само не знаем за него - в тоалетната.

верно ли не знаем - онова подслушване "ти си го избра" беше докато пикае, имаше кенеф намесен

А пък аз покрай шефа се боцнах между краката направо с две ваксини! НАЛИ И АЗ СЪМ МОДЕРНА,И ИМАМ МОДЕРЕН ПАЛАТ ЗА МИЛИОНИ!

Аз си мисля че в пандиза и без ваксина ще ви пуснат, ама щом ви се боде.

Дано тези ковидари никога повече да не видят власт ! Никога Герб !