Борис Бонев: Абсурдно е да ме обвиняват в подкрепа за управляващите

И на мен не ми е приятно, че Фандъкова спечели, това ще са 4 г. загуба за София, но е нормално ГЕРБ да имат председател на СОС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обвинява се някой който заслужава внимание, а при тебе се доказа че твоите интереси са на първо място, което тия дето те поддържаха със закъснения проумяха:((((

Може да е абсурдно, но е факт. Това показва анализът на резултатите. Но.. защо не подкрепихте управляващите на балотажа? Та вие ( и ДБ) можехте да сте им прекрасен коректтив, което всъщност би трябвало да бъде вашата цел !

Ха добре дошъл в политиката, моето момче! Нали толкова усилия положи, за да се набуташ в нея! Сега, ако обичаш, действай, направи София по-добро място. И не мрънкай - не аз те накарах да се занимаваш с това!

Човек..какви обвинения?!?!? всички разбраха че си комунист.И какъв е този напън безкраен да си управник?!?!? Ти своя живот подреди ли го?!??! КОга натрупа житейския си опит,та реши че ще оправяш живота на 2 милиона народ?!?! Кокво е това нетърпение за власт в това поколение?!?

А всички разбраха, че на тебе нещо много ти куца куфалника! Вие, традиционните гербаджии (IQ

Вие традиционните гербаджии (IQ

Тук последните пишещи са върли гербаджии, а с тях диалог не може да има. Познайте защо? Нещо започващо с I и завършващо с Q, и по-малко от 50 !

тати и деди какви са били? а мама и баба? за един преятел питам, дето казва, че крушата не падала по-далеч от корена си. проверявам тая поговорка сега, не че нещо се сумняваме.

Публично известен факт е, че Борис Бонев е от фамилия на лекари и юристи. Друго?

А по партийна линия??? което е по-важно..какви са?..Да не е като Христо Иванов който е израсъл в блока на УБО

Дайте факти.

Не знам кое е по-лошо. Да гласуваш за комундето Мая Манолова, дето подкрепяше Обущарски, или да гласуваш все пак за десен кандидат като Фандъкова. Дали си десен или не не може да го доказваш с декларации и зклинания. Както е речено в Библията : "По делата ще ги познаете". И даже и да мразиш ББ, не може само заради това да гласуваш заедно с БСП-то. Щото те БСП са помияри - те се присламчват към всички, които са против ББ. А сутрин, когато се бръснеш е много неприятно от огледалото да те гледа един пишман-десен путьо. Или долен ляв педал - амбриаж. През 2001 г Иван Костов направи великата глупост да направи сечено на Царя. От омраза. В резултат Царят стана премиер, а за президент беше избран агент Гоце - шефа на БСП. Идиотизма на костовистите продължи и омразата се прехвърли към ББ. В името на личните си амбиции някои "десни" призоваха да се гласува против ББ на всяка цена - даже и заедно с БСП. Само и само да се направи сечено на ББ. Резултата? В момента няма нито един представител на тези "десни" в НС. И така ще бъде - просто истинският десен човек мрази БСП. И за разлика от тъпите комундета него е трудно да го манипулираш. Днес си излъгал няколко десетки хиляди младежи да гласуват заедно с БСП-то, под най-благородни предлози. Но утре тези хора ще видят че си ги лъгал. И никой няма да си прости че е бил в една каруца с комундетата.

Абе щурчо, значи десен е този, който мрази комунистите? А какво е това десен бивш комунист, от комунистическо потекло, каквито са десните политици в България ( без починалите, наистина преследвани от комунистите)? А ББ и компания, някаква особена crossing over порода ли са? Я спри с клишетата, не ти се отдава и иди пий една бира!

Ти направи деня ми весел - ГЕРБ/Фандъкова били "десни"?! Ха-ха-ха! Точно тези тоталитарни неокомунисти са десни, а?! И не - не гласуваш за БСП-то, а гласуваш за неокомундетатата от ГЕРБ, за новото БКП?! Браво, дрОгоарьо, браво! И тенке -а за анекдота!

За мен Бонев е проект на Герджиков, който е доста умен човек, между другото, за разлика от останалите членове на групировката. Проектът "Бонев" осигури мнозинството на ГЕРБ и ВМРО, като гласове за 8 мандата,които бяха подадени за Бонев бяха разпределени между останалите партии. Така ГЕРБ взе 3 или 4 общински съветници в повече, ВМРО също и мнозинството беше осигурено. Бонев вече се видя как ще се прави на опозиция За пореден път ни направиха на балами. Държава на мафията, а София е обречена.

Каква е връзката Герджиков - Бонев? Познават ли се, роднини, друго?

Обаче, повечето избиратели на Бонев на втория тур гласувяха за Мая Манолова. Какъв бил и какъв не бил - човек вярва на очите си. Поредния менте театър...

Е,това надхвърля представите за малоумие! Да те определят какъв си, по това как гласуват избирателите ти! Ами как ще определите по този критерий какъв е ББ и герб? Нещо страшно смешничко ще излезе, май!

Ghosts

Защо ми се струва че неговите избиратели ще пият една студена вода?

А вие избирателите на светлото настояще, вече сте пили една студена вода! Е, без тези които бъркат с шепи в медеца!

Жалко, аз го мислех за най-добрия.

Бонев, защо тези 4 години да са загубени. Ако ти беше спечели изборите, нямаше да са загубени, така ли. Приличаш на Нинова.

Защото ще повторят предишните 10. А даже и двете години на патрона й. Така че, съвсем правилно го казва момчето. София ще си остане най-зле изглеждащата столица в цяла Европа. Нищо няма да се направи по най-важните проблеми на града. Е, ще се усвояват милиарди, както досега. Вероятно такъв модел ти харесва на теб и гласоподавателите на Йорданка Безкомпромисната.

и тоя е поредната патерица с големи претенции

тоя освен гей парад нищо друго не е организирал и правил,а и да снима ремонта по графа......пъпчиви сукалчета с големи претенции и никакво покритие-това се случи със чалга поколението

Изпрати Краус на съд!

Какво ти пука Важното е че уреди себе си

Облажи се и ти, направо ги облизваш ГЕРБ.

Нинова няма да подава оставка! Невероятно! Никой не е очаквал такова нещо! Хората плачат от радост по улиците и си хвърлят шапките в синьото небе. Ура.

Объркал си статията, но глупостта ти ще бъде оценена!

Не съм преднамерен спрямо Бонев, но предполагам не е наказуемо да кажеш за кого си гласувал, въпреки че вота е таен? Още повече, ако искаш вотовете да са явни. А и довода, че ГЕРБ-ВМРО си имали мнозинство, аз го тълкувам, че нямат нужда от неговия глас, а не че може да си гласува както му скимне. Нещо шикалкави...

Интересът клати феса. Всички политици са от един дол дренки.

Същия наглец като Лечков. Това е като тези бандити които казват че са невинни и като ги питат "ще седнете ли на детектора на лъжата" казват - "няма".Е що бе,нали няма какво да криеш. Та и тоя,бил за явен вот - ама тайно явен

Няма гласуване без значение. Ако се оправдаваш за нещо само показваш, че си гузен. Аз не бих се оправдавал, ако съм мажоритарно избран, защото мажоритарен избор показва доверие и иска сила, а оправдаването е слабост.

Да се гласува по съвест е нещо невъзможно за Радев и Нинова например. Те винаги гласуват против. Защото просто нямат съвест. Даже не знаят какво е това. Така е въобще при комунистите. Няма нито един пример в нашата история за обратното.

Тоя си продаде обротния задник на ГЕРБ

Стана ясно, че лъже, че не е гласувал за ГЕРБ, иначе бил принципен :)

Моето уважение към всички пишешти подолу.Всеки има право на мнение,още повече като е анонимно! за друго ми е думата--Ако има един човек с добри намерения,необвързан и вероятно неопетнен,който желае да промени нещата,как би бил приет от вас. Убеден съм както Борис Бонев! Едни с радост и надежди,други със съмнение,трети откровенно негативно! Просто така сме вкопчени в матрицата добър-лош,че не сме готови да прекрачим личните си граници и да видим доброто отсреща. Помислете! Омразата ,в повечето случаи заслужена,е причината да не можем да мръднем на никъде,освен надолу!Хубав ден!

Ги дъ фак си ти бе?

ТОВА Е НОВО ЛЕКЕНЦЕ И ПЕДЕРАСЧЕ!!! НА НИ ЗАНИМАВАЙТЕ С НЕГО!!!

Стой си в CAPS LOCK мизерийката и не се излагай в нета...

Броя гербавите ПРи във този форум - явно Бонев все пак е човек на ГЕРБ, щом скачат да го защитят :)

Групата на Д(е)Б(ъ) имаше не малко съветници в предния общински съвет - какво промени? Нищо! Имаше и кмет на район - какво направи - пак НИЩО! Сега като имат повече общински съветници и кметове аз очаквам повече от същото нищо. Те обаче вместо да се опитат да направят нещо започват да плюят по единственият човек с идеи и проекти в общинския съвет, защото виждат, че той може да предложи нещо, което те не могат. Истината, е че са му сърдити, че им дръпна толкова гласове. Te са хора, свигнали само да мразят. Според мен само Бонев може да промени нещо, които няма да стане с групата на Д(е)Б(ъ), а въпреки тях.

Демократичната и прогресивна част от софиянци подкрепиха Борко Бонев, а коментиращите комундета отдолу още ги е яд, че Маяма загуби позорно и на двата тура. Очакваме най-сетне реален и идеен коректив на властта в общината, в името на доброто на София и Бонев и Спаси София ще го направят.

най-много да се окажат скрит руски подлоги

"Демократичната и прогресивна част от софиянци подкрепиха Борко Бонев"-ако гей дружинката подкрепила баш гея е "Демократичната и прогресивна част от софиянци" значи всички десни освен психо сте и педали,а честито на печелившите:)))))))))))))

Хей, Смешко усмихнат - ти ли си новия проект? Учил в чужбина, красавец - атрактивно лице. Дали хората ще ти се вържат? Пременил се Илия, погледнал се - пак в тия! Душичка.

И този е без топки, но с претенции.

за следването във Франция!

Толкова са сладки парите на ГЕРБ, а? Е, нищо ново е невиждано...

Еми човека гласува по съвест а не като бсп ДБ и радев винаги на контра без значение камва е темата

И тоя се продаде на бърза ръка

СОС, или манджа с грозде?

Кажи кой ви финансира за да учите в чужбина?

Тоя па!!! Хаха

Човек на службите застана начело на общинския съвет! Човече изпратено да учи в чужбина се появи на бял кон и гласува за него! Следва въпрос: КОЙ ГО ИЗПРАТИ В ЧУЖБИНА? И да трият от ДИР, и да банят, този въпрос ОСТАВА!

Мама и тати, както повечето младежи, учили зад граница. Освен това е поработил във Франция, а не е мързелувал като нЕкои привилигировани. Завършил е френската гимназия в родния си град София и затова е отишъл във Франция, щото знае перфектно френски. Имал е още от малък и от гимназиалните си години интерес към икономиката. Затова учи и е завършил двойна бакалавърска програма по бизнес администрация и икономика в Софийския университет. И след това учи и завършва магистратура по иновации и технологии в Сорбоната. Момчето си е много последователно и принципно. Разбра, че ако иска да напорави нещо реално за града си, което му е постоянен стремеж, трябва да влезе в политиката. Но в политиката има преидмно "мръсни" играчи и го почнаха с интрижките още от начало, щото видяха че хората го подкрепят и може да стане сериозна опозиция и да ги прати на майната им. Дано да се запази принципен и последователен, по-малко да говори и повече да действа!