Коментари - Ръководител от ”Банков надзор” също е обвиняема за КТБ | Днес.dir.bg

Ръководител от ”Банков надзор” също е обвиняема за КТБ

Софийска градска прокуратура привлече като обвиняема Славияна Данаилова-Велева заради аферата "КТБ", съобщиха от пресцентъра на държавното обвинение.

Обратно в новината

Коментари - Ръководител от ”Банков надзор” също е обвиняема за КТБ | Днес.dir.bg

Коментари

ако не е сигнализирала с докладна ръководството за възможните рискове и нередности правилно е подведена под отговорност на нея и плащат точно за това да осъществява контрол освен това материята е много спесифична ръководителят не може да знае всичко и затова си е назначил специалисти които са длъжни да го предупреждават писмено особено в такива случаи

За работата на прокуратурата ще съдим по резултатите. Вече са обвинени 14 човека. Ако поне 7 от тях бъдат признати за виновни, може да се счита, че работата им е добра. Но ако са 1-2-ма, или нито един, излиза че всичко са вършели формално!

Прокуратурата начело с цацата носят значително по голяма вина от обвинените счетоводители и касиерки.

Абе,като ги обвиняват после кво става та при мене никой не идва?

Портиерът, да не забравят, че той е отварял вратата, за да излязат парите... Искров е главният виновник и да не се хили а да облича раираният костюм!

"Стиснал съм ги магистратите за топките и няма мърдане" ? Дали пък не са имали безлимитни кредитни карти ?

Прокуратурата да демонстрира желание за борба срещу престъпността.По веригата да стигне, до поръчителите за атаката срещу банката.Само с разследване на под изпълнители, доверие няма да се изгради.

Разбрахме,че си русофил.И после,какво,няма ли да ни съобщиш,че си малко и българин.

Горят бушончета. А най важното е, че парите ги няма и няма да ги има.

А Искров! Той къде е бил? Най-голямата отговрност е негова!!!

Безкрайно ме е срам, че съм българин. По-долни сме от най-долните.

О нима мислите, че само в България съществуват подобни мошеници, айде моля ви стига с това реване- просто ниското самочувствие ни е в повече

Като процент от брутния вътрешен продукт това е най-голямата банкова афера в човешката история и то при странното мълчание на един от собствениците с 30% участие - ветебе/кагебе банк ???

Кой от тези нещастници мислите, че спи спокойно?! Не си мислите, че когато крадеш си хванал дедо господ за топките и всичко ще се размине. Един ден винаги те настига нещастие.

обвиняемите са крадци! Това е въпросът!

magit@abv.bg

UУчастници, крадци...да такива са. Имат пръст в кражбата на нашите пари. Дори участника има облага.

Искров, Орешарски, Чобанов, Пеевски, Цацаров и С-ИЕ пак са невинни! Ама той Цацаров трябвало да ги обвинява. Ако създадели нова прокуратура като в Румъния, щяли да повдигат обвинения срещу хора от старата прокуратура, от старото следствие, от съда, а това е нежелателно!

всички сигнали до Банков надзор и до Иван Искров от 2012 година насам и подобието на отговори, които са давали на подалите сигналите. Защо не са търсили съдействие от ДАНС, НАП , МВР и други институции. По един такъв сигнал ми бе обяснено по телефона, че нищо не можели да направят, защото имали само представителни функции и ограничени пълномощия. Ха сега де. Че то спокойно може да се мине и без управа в този ред на мисли. Да не говорим за абсурда, че Народното събрание е дало право на управителя на БНБ да законодателства. Съгласно Закона за кредитните институции, финансовите институции се регистрират в БНБ като условие за упражняване на дейността, когато тази дейност е "съществена". И така подуправителят с Наредба?!? определя какво е "съществена" дейност, а не законодателя. До този момент никой не си е мръднал задника от Банков надзор да провери фирмите , които извършват финансов лизинг - информация за което може да получи от НАП, защо не се регистрират, а съответно и ДАНС не проверява същото, тъй като всички сделки биха били нищожни, поради липсата на регистрация за извършване на подобна дейност. Я да видим защо не се регистрират лизингодателите с финансов лизинг - ами защото не могат да отговорят на условията , за да го извършват. В пълно нарушение на закона се раздават "кредити" от лизинговите компании с опции за придобиване, като се избягват основните регламенти при сключване на договор за кредит. С любезното съдействие на БНБ и под безучастния поглед на всички институции продължава грабежа на българския народ през тези именно фирми.

фирми е Мото Пфое. Всеки, който заведе дело срещу тях е осъден да го изгуби, дали защото случайно са спечелили обществена поръчка за доставка на автомобили за съдебната власт? Дали случайно са доставили и на НАП новички автомобили, и дали там има обществена поръчка?! Я да видим сега и на кого е спонсор Мото Пфое - пъзела се нарежда чудесно. Граждани, бойкотирайте подобни фирми и не купувайте от тях, не ги захлебвайте. Автомобил на Мото Пфое , който струваше в БГ 8500 евра, в Букурещ беше 4000 х. Освен това, качеството на колите за БГ не е като за другите държави, тук си спомнете за кока колата - същото е.

Докато образования от соца булгар учено гони циганите и западното зло , избраните му сънародници му натресоха 16 милиарда или по 6 хиляди на работещ. В далаверата ктб пряко са замесени поне 500 души - служители , надзорници, подставени лица, политици, служби, министри. Посветени са били поне 10000 души , а се е облажила почти цялата полит. класа и журналистика.Държавата ще трябва да изгради цял затвор само за тая афера. Интересно , че затварянето не стресна местните зуладжии, напротив активизира ги: включиха "експерти" и професионални дежурни театрали като хърсев , костов, вестник банкер да правят димна завеса и да отклоняват обществото в грешната посока , че банката не е фалирала и че имало кой да я купи, дори се изявяваха самозвани представители на купувачи, които говореха от името на лица , които не позвнават и не съществуват. И си постигнаха целта: вместо като на всеки престъпник с такъв размах да му бъде запорирано цялото имущество, Цецо си продаде всички активи без никой да му ги пипне 10 месеца, а избрани от аграния нобилитет си цедираха и прихванаха за сметка на простите редови вложители.

Целия публичен дом, заедно със сутеньорите, обслужващи крадците е виновен за фалита на КТБ, но крадците нямат вина, защото са над закона.

"Госпожата е нарушила служебните си задължения във връзка с дистанционния надзор върху дейността на КТБ " Ама какво искат от жената? Така се прави надзор от ДИСТАНЦИЯ ! По GSM спредплатена карта и "Альо, альо, преводохте ли ми по сметката на , а? Добре, ще проверя и ще пусна доклада, СПОКО!" Така че, съвсем не е невинна тази шмугла. Интересно ще е кой ще й харчи парите, ако евентуално я осъдят! Нека да съм аз!

ИСКРОВ ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪДЕН, ДА НЕ СЕ ИЗМЪКВА КАТО МОКРА ВРЪВ.

Всичките последни обвиняеми според прокуратурата са действали с цел да набавят облага за акционерите на КТБ. Нима не са целели, и не са ли получили лични облаги? Абсурдно е професионалисти да извършат престъпление без да получат лична облага. Каква е тя е въпрос точно към прокуратурата.

духаите супата , в булгаристан имаме банкова таина за обирджии на банки

цацаааа , кои окраде парите на КТБ ? ааааа , банкова таина маина !!!

Цялата отговорност за Банков надзор се носи от УС на БНБ. Искров само се преструва на ни чул ни видял. Целта е цялата вина да се стовари на служитерите от ниските нива.

Искров е най-виновен за КТБ, но се преструва и не подава оставка, защото месечната му заплата е 70 хиляди лева, т.е. почти един милион годишно. Колко години е шеф на БНБ?

добре тази Велева нали няма да го е направила на своя глава всичката тая прикритост. Действала е защото някой и е дал пари. Кой? Акционерите на банката. Демек в крайна сметка Цветан Василев защото той е шефа. Няма как той да не знае за това. Той трябва да даде благоволия. Търсете него и подуправителите

Тц,тц,тц.....тоя Искров неподкупен бе!Всичките негови подчинени се оказаха престъпна дружина, само той не е подавал, твърд,неподатлив.Браво!

тая Славияна Данаилова-Велева едва ли е била в състояние да извърши това деяние, ако зад гърба и е нямало някои по-високостоящ. Пак гърмят бушоните, големите играчи си стоят под моркова на сянка.

Кога в Б-я обвинителите ще станат обвиняеми, аз очаквах някои от фин.министри и банкери да си направят харакири,това КТБ стана холивудски водевил.

Стига с тия банкови тайни ! Кога парламента ще гласува да отпадне бахковата тайна за КТБ ? Или страхуват се да не им лъснат здниците ? Баста ! Стига сте пазили мошенниците !!!

Дребните дето са взели някоя хилядарка-ще изгорят!Кога ще видим истинските крадци?-НИКОГА!Нали им дадохме 4 милиарда...евро....Докато търпите-така ще бъде!Не се занимавам с политика-лошото е,че тя се занимава с мен!!!!

А бе няма ли да бъде обвинен някой, който е изтеглил голяма сума пари и е изчезнал, заедно с този, който му е разрешил? Защо се търси под вола теле, а баш крадците вече са се покрили? Цялото досие - на банката на светло. Или политиката на цацаров е да пази крадците? Цацаров, махай се от там> Стига си служил на мафията.

Аз мисля, че поне на мен, тоя сценарии ми е познат. Напомня ми аферата ЕНРОН в Щатите. За тези, които са любопитни, има интересни материали в нета.Аз ще спомена само това, което ми е направило най голямо впечатление, тъй като по това време бях някъде на близо там. Осъдиха и шефове и одитори здраво. На шефа Кенет Лий даже му продадоха покъщнината. Изненадан бях, че се продаваха и вилици и лъжици. Секрета бил-златни са. Искам и в България, за да върнат откраднатите пари, да се продаде дори покъщнината на виновните. Само че България не е Америка.

Защо само подчинените са виновни , а ръководителите им?

ОТНОВО ДРЕБНИТЕ РИБИ ............. А ГОЛЕМИТЕ АКУЛИ НА МОРЕ И С ПАРИ В ЧУЖДИ БАНКИ

Това е втората хубава новина за деня, след новината за отстреляните съдия и адвокат в Италия. Е, в в крайна сметка Италия са си свършили работата, за наш'те тук - силно се съмнявам.

ами добре е това, но колко време им трябваше, за изясняване на тези елементарни факти по въпросната проверка- достатъчно е да се прочете доклада от инспекцията и да се разпита 2-3 свидетели..?! С тези темпове кога ли ще внесат обвинителния акт???

ЦАЦАРОВ, АКО ЗАЛОВИТЕ И ВОЖДОВЕТЕ НА ЗАВЕРАТА - БОЙКУ МУТРАТА И ПОСЛАНИЧКАТА МАРСИ РИИЙС И ЩЕ НАПРАВИТЕ ГОЛЯМ ШЛЕМ :)))

Ivan

Заради безпрецедентния опит да създаде хаос в Държавата, чрез внушаване и целенасочено поддържане на неверни слухове за банкова ликвидна криза, на лицето Бойко Методиев Борисов (Боко Тиквата) - бивш премиер на Републиката и лидер на организираната престъпна група "ГЕРБ" трябва да бъде снет депутатския имунитет. След което същият да бъде незабавно задържан под стража с предявено обвинение за вредителство със саботажна цел - деяние, съставомерно на чл. 107 от НК. Това е пътят за овладяване на възникналата банкова криза!

Така е , но щом като "народа" отново си избра един простак и мутра , като него отново да го управлява не се надявай и на коректно отношение от страна на правосъдните органи спрямо престъпниците , като него . Изобщо живеем в абсурдна страна .

де да беше само тои, ами то направо си е Aли баба с 1400 разбоикина !!!!

КАКТО ВИНАГИ КУЛТОВ И ИЗТРИВАН :)))) ГИВ МИ ФАЙВ :))

Сва ясно на специализираната публика,че за прокуратурата банковото дело е тъмна и черна Индия... Банковото дело пък е тревожно далеч от разследващите. Що не си наемат някой банкер се питам? Да ги ръководи и да им покзва: Това да , а това не,щото е безполезно! До сега само пушилка... Нищо повече. Пък мотива на "престъплението" "Да набави за акционерите печалба,направо кърти мивки!

А ЗА ИСКРОВ-ОРДЕН СТ.ПЛАНИНА 1-ВА СТЕПЕН

Зад аферата се крие - Оушън и неговата банда

Подчинените от БНБ с обвинение... А ШЕФА ИМ??? ПЕТИ ПОДРЕД ПОДЧИНЕН НА ШЕФА НА БНБ... НА НЕГО ЗА НЕУПРАЖНЕН КОНТРОЛ НАД ПОДЧИНЕНИТЕ, позволил да се достигне до .. бля, бля, последици за държавата... ЗА ОТГОВОРНОСТТА МУ за дейността на таз ВИСША ИНСТИТУЦИЯ НА ДЪРЖАВАТА, кога ша му дойде реда.. Или МЕДАЛ ЗА ЗАСЛУГИ ша му се даде, за правилно изпълнение на поръчката.. Както през 2009-та му дадоха кат награда ВТОРИ МАНДАТ срешу продажбата на БАКБ на правилната банкерка..

ИСКРОВ КОГА ЩЕ ПРИВЛЕКАТ!?!?

Искров отдавна е привлечен , но към каузата ДПС.Там всички са невинни , докато почетния председател не посочи виновният.

Велева е ръководител на екип в Дирекция Надзорно наблюдение на кредитните институции в Управление Банков надзор на БНБ. Разследването и новите обвиняеми , следват своето логически развитие- всичко по отношение на виновниците върви в низходящ ред. Вместо след като обвиниха подуправителя на БНБ Гунев, днес да е обвиняем с мярка за неотклонение Искров , а Утре Доган,Костов , Станишев и Борисов Нашата псевдо прокуратура , както е тръгнала с обвиненията , очаквам утре да обвинят и чистачките на БНБ , че не са проявили нужният контрол над КТБ.

Няма банка не само в БГ но и в света от която да изтеглят 1 милиард кешовица за 2 дена и да не се потопи!То това им е в основата на банковото дело-радават 1 лев на 5 човека! Банката се води уж че има 5 милиарда а тя има реално само 1 в истинска стойност!

Почнаха да гърмят дребните бушончета. Ще изгърмят още някълкъ дребни рибета, ще се замажат нещата и ще навъртят с поредната простотия, т.е. ще ни оберат по някоя друга линия, а ние пак ще лапаме мухите и ще се караме за глупости.

Веселбата започва да става предпразнично приповдигната. Само питам, а през това време, началничката на Банков надзор, кикимората Нели Кордовска сигурно си е драпала катерицата , така ли. Или просто си е изтеглила парите от банката няколко часа преди обявяването в несъстоятелност. Тия пък вече съвсем за идиоти ни вземат.

"От деянието са могли да настъпят и немаловажни вредни последици - да се застрашат финансовите интереси на държавата". Грешно изречвние. Настъпили са огромни загуби за вложителите, дъжавта, държавните и общинските фирми и най-важното , ЗА ВСИКИ БЪЛГАРИ НЕОБВЪРЗАНИ С МАФИЯТА. Това в пример за МАФИЯ. По дефиниция има мафия когато пестъпния свят/ръководството на КТБ/ и държавата / БНБ и Банков надзор/ са се сраснали.

Искаме резултати след тия обвинения. Не да ми ги пускате след 1-2 години да си харчат парите и да съдят България за не спазени права. Затвор минимум 30 години и конфискация на имущество за цялата им рода след подробна справка как е придобито всичко.

Чистачката,кога ще обвините,чистачката????!!!!???? Тя е основният виновник,тя стои зад всичко!!! Да знаете,че чистачките са виновни за целия 25 годишен преход,те разграбиха държавата,те съсипаха всичко....

И аз ,и аз....

В Бг няма правосъдие.

Трябва да го прекръстят на ''Кривосъдие" и Темида да не е със затворени очи а с протегнати ръце и отворени джобове!

Добро ютрю! Открихме хАМЕРИКА,на географската карта.

zosha_@

Ниските звена или ще поемат отговорността или ще се разприказват "Защо" и така ще се стигне до "Кой". Разбира се, скептичен съм, че ще имат достатъчно смелост, но кой знае - чудесата се случват по Великден:)

zosha_@

Ето това е подхода - чия е отговорността и защо..даже бих искал повече да знам "Защо", а не "Кой". И се надявам това да се изясни.

Коментари - Ръководител от ”Банков надзор” също е обвиняема за КТБ | Днес.dir.bg

Ръководител от ”Банков надзор” също е обвиняема за КТБ

Софийска градска прокуратура привлече като обвиняема Славияна Данаилова-Велева заради аферата "КТБ", съобщиха от пресцентъра на държавното обвинение.

Обратно в новината

Коментари - Ръководител от ”Банков надзор” също е обвиняема за КТБ | Днес.dir.bg

Коментари

ако не е сигнализирала с докладна ръководството за възможните рискове и нередности правилно е подведена под отговорност на нея и плащат точно за това да осъществява контрол освен това материята е много спесифична ръководителят не може да знае всичко и затова си е назначил специалисти които са длъжни да го предупреждават писмено особено в такива случаи

За работата на прокуратурата ще съдим по резултатите. Вече са обвинени 14 човека. Ако поне 7 от тях бъдат признати за виновни, може да се счита, че работата им е добра. Но ако са 1-2-ма, или нито един, излиза че всичко са вършели формално!

Прокуратурата начело с цацата носят значително по голяма вина от обвинените счетоводители и касиерки.

Абе,като ги обвиняват после кво става та при мене никой не идва?

Портиерът, да не забравят, че той е отварял вратата, за да излязат парите... Искров е главният виновник и да не се хили а да облича раираният костюм!

"Стиснал съм ги магистратите за топките и няма мърдане" ? Дали пък не са имали безлимитни кредитни карти ?

Прокуратурата да демонстрира желание за борба срещу престъпността.По веригата да стигне, до поръчителите за атаката срещу банката.Само с разследване на под изпълнители, доверие няма да се изгради.

Разбрахме,че си русофил.И после,какво,няма ли да ни съобщиш,че си малко и българин.

Горят бушончета. А най важното е, че парите ги няма и няма да ги има.

А Искров! Той къде е бил? Най-голямата отговрност е негова!!!

Безкрайно ме е срам, че съм българин. По-долни сме от най-долните.

О нима мислите, че само в България съществуват подобни мошеници, айде моля ви стига с това реване- просто ниското самочувствие ни е в повече

Като процент от брутния вътрешен продукт това е най-голямата банкова афера в човешката история и то при странното мълчание на един от собствениците с 30% участие - ветебе/кагебе банк ???

Кой от тези нещастници мислите, че спи спокойно?! Не си мислите, че когато крадеш си хванал дедо господ за топките и всичко ще се размине. Един ден винаги те настига нещастие.

обвиняемите са крадци! Това е въпросът!

magit@abv.bg

UУчастници, крадци...да такива са. Имат пръст в кражбата на нашите пари. Дори участника има облага.

Искров, Орешарски, Чобанов, Пеевски, Цацаров и С-ИЕ пак са невинни! Ама той Цацаров трябвало да ги обвинява. Ако създадели нова прокуратура като в Румъния, щяли да повдигат обвинения срещу хора от старата прокуратура, от старото следствие, от съда, а това е нежелателно!

всички сигнали до Банков надзор и до Иван Искров от 2012 година насам и подобието на отговори, които са давали на подалите сигналите. Защо не са търсили съдействие от ДАНС, НАП , МВР и други институции. По един такъв сигнал ми бе обяснено по телефона, че нищо не можели да направят, защото имали само представителни функции и ограничени пълномощия. Ха сега де. Че то спокойно може да се мине и без управа в този ред на мисли. Да не говорим за абсурда, че Народното събрание е дало право на управителя на БНБ да законодателства. Съгласно Закона за кредитните институции, финансовите институции се регистрират в БНБ като условие за упражняване на дейността, когато тази дейност е "съществена". И така подуправителят с Наредба?!? определя какво е "съществена" дейност, а не законодателя. До този момент никой не си е мръднал задника от Банков надзор да провери фирмите , които извършват финансов лизинг - информация за което може да получи от НАП, защо не се регистрират, а съответно и ДАНС не проверява същото, тъй като всички сделки биха били нищожни, поради липсата на регистрация за извършване на подобна дейност. Я да видим защо не се регистрират лизингодателите с финансов лизинг - ами защото не могат да отговорят на условията , за да го извършват. В пълно нарушение на закона се раздават "кредити" от лизинговите компании с опции за придобиване, като се избягват основните регламенти при сключване на договор за кредит. С любезното съдействие на БНБ и под безучастния поглед на всички институции продължава грабежа на българския народ през тези именно фирми.

фирми е Мото Пфое. Всеки, който заведе дело срещу тях е осъден да го изгуби, дали защото случайно са спечелили обществена поръчка за доставка на автомобили за съдебната власт? Дали случайно са доставили и на НАП новички автомобили, и дали там има обществена поръчка?! Я да видим сега и на кого е спонсор Мото Пфое - пъзела се нарежда чудесно. Граждани, бойкотирайте подобни фирми и не купувайте от тях, не ги захлебвайте. Автомобил на Мото Пфое , който струваше в БГ 8500 евра, в Букурещ беше 4000 х. Освен това, качеството на колите за БГ не е като за другите държави, тук си спомнете за кока колата - същото е.

Докато образования от соца булгар учено гони циганите и западното зло , избраните му сънародници му натресоха 16 милиарда или по 6 хиляди на работещ. В далаверата ктб пряко са замесени поне 500 души - служители , надзорници, подставени лица, политици, служби, министри. Посветени са били поне 10000 души , а се е облажила почти цялата полит. класа и журналистика.Държавата ще трябва да изгради цял затвор само за тая афера. Интересно , че затварянето не стресна местните зуладжии, напротив активизира ги: включиха "експерти" и професионални дежурни театрали като хърсев , костов, вестник банкер да правят димна завеса и да отклоняват обществото в грешната посока , че банката не е фалирала и че имало кой да я купи, дори се изявяваха самозвани представители на купувачи, които говореха от името на лица , които не позвнават и не съществуват. И си постигнаха целта: вместо като на всеки престъпник с такъв размах да му бъде запорирано цялото имущество, Цецо си продаде всички активи без никой да му ги пипне 10 месеца, а избрани от аграния нобилитет си цедираха и прихванаха за сметка на простите редови вложители.

Целия публичен дом, заедно със сутеньорите, обслужващи крадците е виновен за фалита на КТБ, но крадците нямат вина, защото са над закона.

"Госпожата е нарушила служебните си задължения във връзка с дистанционния надзор върху дейността на КТБ " Ама какво искат от жената? Така се прави надзор от ДИСТАНЦИЯ ! По GSM спредплатена карта и "Альо, альо, преводохте ли ми по сметката на , а? Добре, ще проверя и ще пусна доклада, СПОКО!" Така че, съвсем не е невинна тази шмугла. Интересно ще е кой ще й харчи парите, ако евентуално я осъдят! Нека да съм аз!

ИСКРОВ ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪДЕН, ДА НЕ СЕ ИЗМЪКВА КАТО МОКРА ВРЪВ.

Всичките последни обвиняеми според прокуратурата са действали с цел да набавят облага за акционерите на КТБ. Нима не са целели, и не са ли получили лични облаги? Абсурдно е професионалисти да извършат престъпление без да получат лична облага. Каква е тя е въпрос точно към прокуратурата.

духаите супата , в булгаристан имаме банкова таина за обирджии на банки

цацаааа , кои окраде парите на КТБ ? ааааа , банкова таина маина !!!

Цялата отговорност за Банков надзор се носи от УС на БНБ. Искров само се преструва на ни чул ни видял. Целта е цялата вина да се стовари на служитерите от ниските нива.

Искров е най-виновен за КТБ, но се преструва и не подава оставка, защото месечната му заплата е 70 хиляди лева, т.е. почти един милион годишно. Колко години е шеф на БНБ?

добре тази Велева нали няма да го е направила на своя глава всичката тая прикритост. Действала е защото някой и е дал пари. Кой? Акционерите на банката. Демек в крайна сметка Цветан Василев защото той е шефа. Няма как той да не знае за това. Той трябва да даде благоволия. Търсете него и подуправителите

Тц,тц,тц.....тоя Искров неподкупен бе!Всичките негови подчинени се оказаха престъпна дружина, само той не е подавал, твърд,неподатлив.Браво!

тая Славияна Данаилова-Велева едва ли е била в състояние да извърши това деяние, ако зад гърба и е нямало някои по-високостоящ. Пак гърмят бушоните, големите играчи си стоят под моркова на сянка.

Кога в Б-я обвинителите ще станат обвиняеми, аз очаквах някои от фин.министри и банкери да си направят харакири,това КТБ стана холивудски водевил.

Стига с тия банкови тайни ! Кога парламента ще гласува да отпадне бахковата тайна за КТБ ? Или страхуват се да не им лъснат здниците ? Баста ! Стига сте пазили мошенниците !!!

Дребните дето са взели някоя хилядарка-ще изгорят!Кога ще видим истинските крадци?-НИКОГА!Нали им дадохме 4 милиарда...евро....Докато търпите-така ще бъде!Не се занимавам с политика-лошото е,че тя се занимава с мен!!!!

А бе няма ли да бъде обвинен някой, който е изтеглил голяма сума пари и е изчезнал, заедно с този, който му е разрешил? Защо се търси под вола теле, а баш крадците вече са се покрили? Цялото досие - на банката на светло. Или политиката на цацаров е да пази крадците? Цацаров, махай се от там> Стига си служил на мафията.

Аз мисля, че поне на мен, тоя сценарии ми е познат. Напомня ми аферата ЕНРОН в Щатите. За тези, които са любопитни, има интересни материали в нета.Аз ще спомена само това, което ми е направило най голямо впечатление, тъй като по това време бях някъде на близо там. Осъдиха и шефове и одитори здраво. На шефа Кенет Лий даже му продадоха покъщнината. Изненадан бях, че се продаваха и вилици и лъжици. Секрета бил-златни са. Искам и в България, за да върнат откраднатите пари, да се продаде дори покъщнината на виновните. Само че България не е Америка.

Защо само подчинените са виновни , а ръководителите им?

ОТНОВО ДРЕБНИТЕ РИБИ ............. А ГОЛЕМИТЕ АКУЛИ НА МОРЕ И С ПАРИ В ЧУЖДИ БАНКИ

Това е втората хубава новина за деня, след новината за отстреляните съдия и адвокат в Италия. Е, в в крайна сметка Италия са си свършили работата, за наш'те тук - силно се съмнявам.

ами добре е това, но колко време им трябваше, за изясняване на тези елементарни факти по въпросната проверка- достатъчно е да се прочете доклада от инспекцията и да се разпита 2-3 свидетели..?! С тези темпове кога ли ще внесат обвинителния акт???

ЦАЦАРОВ, АКО ЗАЛОВИТЕ И ВОЖДОВЕТЕ НА ЗАВЕРАТА - БОЙКУ МУТРАТА И ПОСЛАНИЧКАТА МАРСИ РИИЙС И ЩЕ НАПРАВИТЕ ГОЛЯМ ШЛЕМ :)))

Ivan

Заради безпрецедентния опит да създаде хаос в Държавата, чрез внушаване и целенасочено поддържане на неверни слухове за банкова ликвидна криза, на лицето Бойко Методиев Борисов (Боко Тиквата) - бивш премиер на Републиката и лидер на организираната престъпна група "ГЕРБ" трябва да бъде снет депутатския имунитет. След което същият да бъде незабавно задържан под стража с предявено обвинение за вредителство със саботажна цел - деяние, съставомерно на чл. 107 от НК. Това е пътят за овладяване на възникналата банкова криза!

Така е , но щом като "народа" отново си избра един простак и мутра , като него отново да го управлява не се надявай и на коректно отношение от страна на правосъдните органи спрямо престъпниците , като него . Изобщо живеем в абсурдна страна .

де да беше само тои, ами то направо си е Aли баба с 1400 разбоикина !!!!

КАКТО ВИНАГИ КУЛТОВ И ИЗТРИВАН :)))) ГИВ МИ ФАЙВ :))

Сва ясно на специализираната публика,че за прокуратурата банковото дело е тъмна и черна Индия... Банковото дело пък е тревожно далеч от разследващите. Що не си наемат някой банкер се питам? Да ги ръководи и да им покзва: Това да , а това не,щото е безполезно! До сега само пушилка... Нищо повече. Пък мотива на "престъплението" "Да набави за акционерите печалба,направо кърти мивки!

А ЗА ИСКРОВ-ОРДЕН СТ.ПЛАНИНА 1-ВА СТЕПЕН

Зад аферата се крие - Оушън и неговата банда

Подчинените от БНБ с обвинение... А ШЕФА ИМ??? ПЕТИ ПОДРЕД ПОДЧИНЕН НА ШЕФА НА БНБ... НА НЕГО ЗА НЕУПРАЖНЕН КОНТРОЛ НАД ПОДЧИНЕНИТЕ, позволил да се достигне до .. бля, бля, последици за държавата... ЗА ОТГОВОРНОСТТА МУ за дейността на таз ВИСША ИНСТИТУЦИЯ НА ДЪРЖАВАТА, кога ша му дойде реда.. Или МЕДАЛ ЗА ЗАСЛУГИ ша му се даде, за правилно изпълнение на поръчката.. Както през 2009-та му дадоха кат награда ВТОРИ МАНДАТ срешу продажбата на БАКБ на правилната банкерка..

ИСКРОВ КОГА ЩЕ ПРИВЛЕКАТ!?!?

Искров отдавна е привлечен , но към каузата ДПС.Там всички са невинни , докато почетния председател не посочи виновният.

Велева е ръководител на екип в Дирекция Надзорно наблюдение на кредитните институции в Управление Банков надзор на БНБ. Разследването и новите обвиняеми , следват своето логически развитие- всичко по отношение на виновниците върви в низходящ ред. Вместо след като обвиниха подуправителя на БНБ Гунев, днес да е обвиняем с мярка за неотклонение Искров , а Утре Доган,Костов , Станишев и Борисов Нашата псевдо прокуратура , както е тръгнала с обвиненията , очаквам утре да обвинят и чистачките на БНБ , че не са проявили нужният контрол над КТБ.

Няма банка не само в БГ но и в света от която да изтеглят 1 милиард кешовица за 2 дена и да не се потопи!То това им е в основата на банковото дело-радават 1 лев на 5 човека! Банката се води уж че има 5 милиарда а тя има реално само 1 в истинска стойност!

Почнаха да гърмят дребните бушончета. Ще изгърмят още някълкъ дребни рибета, ще се замажат нещата и ще навъртят с поредната простотия, т.е. ще ни оберат по някоя друга линия, а ние пак ще лапаме мухите и ще се караме за глупости.

Веселбата започва да става предпразнично приповдигната. Само питам, а през това време, началничката на Банков надзор, кикимората Нели Кордовска сигурно си е драпала катерицата , така ли. Или просто си е изтеглила парите от банката няколко часа преди обявяването в несъстоятелност. Тия пък вече съвсем за идиоти ни вземат.

"От деянието са могли да настъпят и немаловажни вредни последици - да се застрашат финансовите интереси на държавата". Грешно изречвние. Настъпили са огромни загуби за вложителите, дъжавта, държавните и общинските фирми и най-важното , ЗА ВСИКИ БЪЛГАРИ НЕОБВЪРЗАНИ С МАФИЯТА. Това в пример за МАФИЯ. По дефиниция има мафия когато пестъпния свят/ръководството на КТБ/ и държавата / БНБ и Банков надзор/ са се сраснали.

Искаме резултати след тия обвинения. Не да ми ги пускате след 1-2 години да си харчат парите и да съдят България за не спазени права. Затвор минимум 30 години и конфискация на имущество за цялата им рода след подробна справка как е придобито всичко.

Чистачката,кога ще обвините,чистачката????!!!!???? Тя е основният виновник,тя стои зад всичко!!! Да знаете,че чистачките са виновни за целия 25 годишен преход,те разграбиха държавата,те съсипаха всичко....

И аз ,и аз....

В Бг няма правосъдие.

Трябва да го прекръстят на ''Кривосъдие" и Темида да не е със затворени очи а с протегнати ръце и отворени джобове!

Добро ютрю! Открихме хАМЕРИКА,на географската карта.

zosha_@

Ниските звена или ще поемат отговорността или ще се разприказват "Защо" и така ще се стигне до "Кой". Разбира се, скептичен съм, че ще имат достатъчно смелост, но кой знае - чудесата се случват по Великден:)

zosha_@

Ето това е подхода - чия е отговорността и защо..даже бих искал повече да знам "Защо", а не "Кой". И се надявам това да се изясни.