Коментари - Пълна блокада на гръцката граница | Днес.dir.bg

Пълна блокада на гръцката граница

Безсрочна контраблокада на пункта "Кулата" обявиха българските превозвачи. До сряда сутрин те затварят и останалите пунктове с Гърция.

Обратно в новината

Коментари - Пълна блокада на гръцката граница | Днес.dir.bg

Коментари

Браво,братя българи.В този труден момент трябва да покажем,че сме единни и се подкрепяме.Гърците нарочно ни правят византийски номера като затварят границата,но само с България.Да им направим контра бойкот като никой не посети Гърция през летния сезон.

Какви са тези превозвачи, та чак ще затварят границата ?!?И мангото чак ги подкрепил!Какви са тези тираджии , че ще спират хората да минават!!Значи утре всеки който реши може да затваря границите ?

Тия много жестоко са объркали блокадата - да бяха отишли да не пускат лодките с бежанци през противоположния край на Гърция - те на умряло куче, нож вадят.

Абе, хора... Изпокарахте се кой повече пари може да даде за почивката си... А това че ХОРА седмица вече стоят блокирани в Гърция, заради тъпите гръцки селяндури които си пекът чеверменцата и хич не им е зор за нищо... Това не ви притеснява? Моят близък стои от събота вечерта с камиона на 40 км. от Катерини и не му дават да мръдне! Ей така! Просто не им дават мръднат... Никакви условия, нямат вода.. Свръшват храна... Това не е нищо според вас?!?! Почивките ви са по важни?!

Доброто в случая е , че видяхме как може да се затвори границата. Може да я затворим и за мигрантите.

Ефект от блокиране на нашите гранични пунктове с Гърция ще има, когато гърците започнат да внасят плодове и зеленчуци и да подбиват усилията и бизнеса на нашите фермери!!

И най-добре предварително да обявят, че от 26.02 до 05.03 границата ще бъде затворена!

Гръцките протестиращи искат да окажат натиск, но за сметка на щети на други страни. Натискът би бил много по-силен ако се блокира пътят между Атина и Солун, но не го правят, защото ще навредят на гръцките фирми.

контраблокада... Само оставете бизнеса ни да работи спокойно. Всичко друго ни е наред, нали !!!! Къде е Боце, пухкавата министърка, мургавото министърче на транспорта, очилаткото от Външно ? Защо не ги доведете за ушите и да попитате, кой трябва да оправи кашата ??? И ако и това не помогне бизнеса да си направи фонд и да си наеме ГРЪЦКИ фермери барабар с техниката да излязат по улиците на България и да стачйуват. Да викат и оставка :))) Тук нашите излизат по 100 души, гърците ще са 100 хиляди !!! Срам, българи !!!

Защо смяташ, че е работа на Борисов да ти оправя всяка каша? Да са го избирали в Гърция? Избран е в България. Явно не от такива олигофрени като тебе. Гърция си има свой президент и свое управление, които да оправят Гърция. Явно не могат. Пнеже и те бяха тънбали 15 години в рушащ се социализъм на ПАСОК, а сега си взеха и комунисти начело. Там, където има комунист, нито да живееш с него ще си добре, нито до него. Комунизмът е уродство, какво има общо Борисов с уродството на гърците, че да решава проблема, който те създават. Махнете си комунизмите и ще се оправят нещата.

Българи, да забравим курортите на тези лукави византийци! Защо ще сме заложници на тези търтеи? Наложените им рестрикции наистина са жестоки, но всичко в крайна сметка трябва да се плати. Кой ще им плаща вересиите? Ние ли? И защо българите ще сме потърпевши? Дръжте се здраво момчета. Зтапете границата за тези чукундури. Да си дремят там и да чакат тринадесета заплата. Да не изнасяме български пари в тъпите им курорти.

Братче, много си прав! Нашите курорти вече не са за нас. Трябва да съм беден руснак или скандинавски, или британски прошляк-пияндурник!

Трябва да си пълен селтак да се фукаш, че почиваш на Халкидики - миналата година почивах в Майорка е това е коол, а не в Халкидики с примряли от глад и мизерия българи вземащи се на сериозно само защото са минали гранцата с 500 евра в доба нещастницииии хахаххаа

Научи се да пишеш!!!!!!

Ти си класически селтак! Мозъкът ти е като на пиле!

Куче, брат ли си Питбул ли си, или бул-цървул, бъди конкретен, какво искаш да кажеш. Българите ли сме селтаци, или ти ако си българин си настоящ селтак, даже каруцарски цървул! Като имаш пари - ходи си мирно и тихо на Майорка или на майната си до други капитанки и майорки. Халкидики го заплюй, но не и българите. Голтаци сме, защото ни ограбват такива като теб природно родени селтаци! Вие с такива пипета не може да разберете, че когато ви облекат дървения костюм, нищо повече няма да можеш да отнесеш на Оня свят. Живей достатъчно, но позволи и на другите да живеят, стига да не ти пречат или се перчат! Скромността краси човека, даже и в Чистилището ще ти е по-лесно да се изкъпеш.

браво! сложихте го на място този безбожник!

трябваше всички бг превозвачи да си надпишат/преувеличат 10 пъти загубите и пропуснатите ползи и да съдят гърците в еu съда за солени компенсации

Е колко време им трябваше на наще, че губят и да затварят процепа. Наистина към италия ферибота работи, към турция е свободно, вадят дебелия при нас защото наистина ни мразят. Апелирам да се затвори границата към Византия когато започне туристическият сезон. Апалирам и за патриотизъм към почиващите там да преосмислят дестинацията. МНОГО МОЛЯ.

Давайте, сега е моментът всички да се изпокараме помежду и да почва световният конфликт!

Спокойно! Тия фермери са платени като онези протестиращи у Софето, "студентите", дето са виждали университет през крив макарон. Скоро, до 1-2-3 седмици ще свалят Ципрас. Сетете се кой не трябва да минава границата и ще разберете кой плаща на "фермерите" да се напиват нон-стоп. Трактори могат да се вземат отвсякъде.

Хапчетата, приятелю! Взимай си ги редовно да не ставаш за смях!

От една седмица пиша за тази сметка,обаче смисъл няма да има,защото когато дойде момента пак ще се ходи там,пак ще се харчат бг пари в Гърция.Ание ще си драскаме глупости.

Ако сме истински пичове ще спрем почивките в гърция за 30 - 40 години - кеф ти в Испания, кеф ти в турция, кеф ти на Крим пайтап би уили, но гърците ни МРАЗЯТ затова блокират само нашата граница !!!!!!!!!!

TIREX

да турците най обичат булгаристанците , нежно гяури ги наричат имат си и партия задушила североизточна българия. какво показва солидализирането с явно неадекватни действия на превозвачите блокиращи Всички пунктове?ами истината е че повечето не Застраховат товарите . и от там закъсненията з а доставка и сега вият на умряло за да изкрънкат $ ако им кажат и вода до морето ще карат само и само да са на кяр от всичко. поради грубост и явна простотия на повето бг матреал подкрепят се само силните ,грубите и ония дето по мозък си приличат с лумпените. едва ли няколко човека от тук пишещите с а ходили в Гърция и с а виждали жив тираджия но дай щом псетата лаят да не останат и те помиярски назад във воя.що бе кукурузи не зеете срещу туркието?! за хилядите стоварени пред границата муджахидини?ама се тупате по рахитичните гърди: болгар болгар...

Тъпчо ходил съм три пъти в Гърция на почивка (Солу, Кавал, Атина Халкидики) и в Испания също - гръцко е като разорана нива сравнение с Испания - теб ще те пратим в Крим смешник ....

Защо да спирам да ходя на почивка в Гърция???? При нашите намръщени мързеливци ли да ходя??? Само да се забрани вноса и транзита на гръцки цитруси за и през България и ще идват тези земеделци за ръчичка да ни водят да минаваме през границата....

Пълна блокада на всичко руско и гръцко и двете държави ни мразят ....

Kво ти пука,нали не живееш в България и ходиш на почивка на Майорка,нищо не те свързва с България и нас,двете държави мразят нас(тези които живеем в България) а не вас които живеят от 30 години някъде си.

ДА СЕ СЕТИ, ДА ОРГАНИЗИРА ВЪВ ФЕЙСА ГРУПА "НЕ НА ГРЪЦКИТЕ СТОКИ"? РЕДНО Е!

От днес спирам портокалите и узуто. Зимата само компоти и ракия.

А ЗАЩО НЕ СИ ТИ "ТОЗИ" НЯКОИ, БИХ ТЕ ПОДКРЕПИЛ. ЛЕСНО СЕ ДАВА АКЪЛ. ВЕЛИК ЧОВЕК Е КАЗАЛ "ДЕЛА ТРЯБВАТ".

Балкански драми с провинциален привкус, затова и на Балканите читава държава няма (махаме Словения). Ако можеше балканджиите да проумеят, че има по-цивилизовани начини за решаване на проблеми нямаше да са толкова жалки. Гърците ги мързяло да работят, та се опънали на границата с България да се правят на интересни, а българите били толкова комплексирани, че вместо да изметат престъпниците, дето унищожиха България, отишли да си го върнат на гърците. Леле-мале или може би по-скоро Алелей, че да си типично по нашенски! Балканският синдром се лекува само с емиграция (и пак не на 100%)!

Е щом Словения ти е идеала за балканска "държава" то нема начин как да избегаш от себе си, Бай Ганьо. Смешко.

Основната разлика между такива като мен и теб е, че аз съм наясно, че Наше Село не е центърът на вселената!

затваряйте границата! Ескалира напрежението, за 1 ден може да си тръгнете!

Я викам ти да одиш да затвориш турската граница с дупе.

Е , кво ше блокират, като гърците вече са я блокирали. Значи "Тя не ми дава , ама аз на инат няма да си искам ...."

трии нип, че маменцето ти, казвм ти! Утре ще пропееш в ДАНС! Ще ти закрият пършивия сайт до утре вечер!

Хапчетатааа ... !!!! Пак ли ги забрави ?!

Това е един достоен ход, след като маляките се гаврят с международното право. Не разбирам само що за "българи" са тези , вероятно комуноиди възхваляващи лумпените блокирали границата.

глупак, търсите само да се джавкате! Това е турчин, който се гаври с нас! Герб- бсп- РБ е едно, има българи -турци!

ТЪКМО СЕ БЯХ ОТЧАЯЛ, ЧЕ НЕ СМЕ НАРОД... КАТО НЯМАМЕ ДЪРЖАВА, ПОНЕ СВЕСТНИ ХОРА ОЩЕ ИМАМЕ!

Еххх да ви стискаше така да се изправите като един да затворите изобщо границите и за нашествениците, цена нямаше да имате, но последствията от разградения двор ще ги видим по-късно и те ще бъдат плачевни не само за превозвачите. Засега преките ви икономически интереси не са нарушени от влизането на нашествениците, но те са бомба със закъснител.

Ако нашите олигарси-превозвачи бяха така организирани и при затваряне не само на КПП-тата, а на грнаниците с гърция и турция цена нямаше да имат. Но явно това нещо трябва да вземем ние обикновените хора в ръцете си, за да пазим и техните интереси.

Глупак!

Блонди !!

Трябва да не се допускат и гръцки камиони влизащи от Македония и Турция.

Хубаво ще е границата да е затворена по Великден , за да не хукнат българите да им пълнят касите. Тогава ще проличи що за народ сме и дали сме единни. Браво на превозвачите!

лятото също...

Гърците и да искат не могат да върнат парите,които са изхарчили.Да са мислили,когато са им ги давали. На нас какво ни дадоха от ЕС- кърпата с оцета, нали. И защото, ние все сме си откъм страната на булката сега ривем и викаме гърците да получават малки пари,защото и ние сме така.

Те именно поради това пущат нашествениците през територията си. Целта е изнудване на ЕС, защото не им опростиха борчовете. Турците ги пропускат, защото също изнудват за пари 3 млрд. годишно и членство в ЕС. Но ако бъдат затворени македонските и българските граници за бежанците, тогава турци и гърци също ще затворят границите си за тях и потокът ще се пренасочи към СА, Катар, Египит и Мала Азия.

"Блокадата" ще е истинска, когато българите прескочат един сезон да почиват в Гърция.

12 км. чакащи коли и тирове, и тук има миндили, защитаващи маляките?

нАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМЕ нашите превозвачи , щом държавата България е безпомощна и са мо мрънка и мрънка , Евро комисията да каже , еврокомисията да реши , евросъюза да ги накара , през това време гърците се кефят ,че ни съсипват икономиката , цал един бранш ще фалира ....

комуноидна византийска сволач, трябва да разбере , че е 21-ви , а не 12 -ти век.

По-скоро ще е добре да им припомним 10 век, и как цар Симеон Велики е разрешил сходен проблем (преместване на тържището на булгарските търговци от Константинопол в Солун).

TIREX

за мнозина тук да си българин значи да си явно бандит тарикат, я виж как дебилите с мръсна газ Счупили бариерата аоууу ехааа Гордост цървулска. затова все на опашката и без да има вода се давят.Но не пречи да си избират тиква за цар.да адмирираш безакония да съскаш срещу неща които нито разбираш нито можеш да направиш е характерно за лумпените, з атях е важен треторазряден ритнитопковец а не учен лекар ,творец. цял свят се смееше на туньо и го подиграваха а в булгаристан легенда с 2 смешни мача и никакви заслуги..за това пукна като куче от дрога и алкохол,,ама легендарен...

тоя идиот май е покровителстван от админа ?

Не ти изнася истината нали ! Друго си е да обвиняваш византийците, комуноидите, маляките, бурлаците, космоса, вълната ...... за това че си комплексиран лузер.

Колко им се радваха сайдерастите преди време... Щели да затворят ЕС, да съсипят Германия, Америка и Африка... Да са първи френдове с Путльо... Мечти полу-комундрелски.

Браво, само така...мързеливите гърци имат да връщат милиарди ,живеят така от много години,като искат да стачкуват да си блокират Атина

Прости гръцки аграри. По-точно трактористи.

TIREX

прости прости колко да са прости щом са с трактори а булгаристанци нямат и рало... и чакат на гръцки домати там си имат всичко и си отстояват правата за това там винаги ще е по-хубаво да си н а почивка от колкото в мутристан.

Бойкот на гръцкия туризъм ,тия не заслужават българите да оставят нито 1 евро там

Българи,юнаци!Браво на вас,точно така трябва и нека всички българи ги подкрепят,а не по български да правят кеф на гърците като правят скандали за да ги пуснат.

Аз не можах да разбера защо нашите не затвориха границата 5 минути след гръцките селяни, а чакат няколко дни.

TIREX

ами ще ти кажа трябваше автоджамбазите да изреват на умряло и да съберат някой лев и пиячка/ефтина/ за да "организират" протеста" интересно защо няма блокада на турската граница? всякакви резняци на талази обучени терористи минават защо няма протести? или там бият?

TIREX

в булгаристан всички протести са ПЛАТЕНИ! къде бяха шафьорите да протестират з а винетки?!нали те плащат най скъпите? и защо след като само на Кулата има проблем трябва всички пунктове?! да сте видяли гръцки тирове , английски? испански? а само турски и румънски. Евала на Гърците горд Народ !

май ме изтриха, но мразя такива плужляци , антибългари.

антимъж си

Не си точен! Те са мързел на мързелите и използват наши, македонси и албански ратаи за да им работят по полето и със стадата, като издевателстват както с условията на труд и живот, така и с обещаните възнаграждения! А и никакви осигуровки за поне 80% от тях!

TIREX

не с а мързеливи явно щото всичко им е наред и като не е - стачки а що използват вашите з а ратаи и слуги? защо са по богати ? от мързел?ами по- умни са явно не че са с 2 у,,, та в булгаристан като с аумни къде са им парите? и кои превозвачи подкрепяте ?? нещо да изнасяте з а Гърция? освен краден а дървесина? защо огромните Метро и други вериги от българска страна не се пълнят с гръцки купувачи нали 2 пъти по-ефтина???? ако нещщо подобно има някъде булгаристанеца на хиляди км. ще иде с дисагите ... защо "пазаруват само бг. курви? защо?

Браво на шоферите само така ще спрем гърСите да си оправят вътрешните проблеми с нас българите

ей ма не дайте да затваряте границата бе ,нали трябва да минават бежанците дето Турция ще ги пусне

затворим лятото границата с Гърция,и да напълним Черно море с българи.Мисля,че тези пари ще се усетят доста прилично в България.

иди ти на нашето.

Пак няма да отида на нашето Чалгоморие.Ще хвана самолета за Солун;-)

Чалгата е в теб! Като ти гледам акъла...

Проста сметка 50000 бг кол по 150 Евро - 7500000 Евро само за Великден в Гърция

Отличен ответен удар . Макяките комуноиди трябва да се научат на ред.

DIDA

Резултатът от блокирането на границата от НАШИТЕ български юнаци е: - Държавата наречена България е само понятие; - Т. нар. ЕС е само понятие; - Всеки да се спасява поеденично! За сега това е положението; тъжно....

Коментари - Пълна блокада на гръцката граница | Днес.dir.bg

Пълна блокада на гръцката граница

Безсрочна контраблокада на пункта "Кулата" обявиха българските превозвачи. До сряда сутрин те затварят и останалите пунктове с Гърция.

Обратно в новината

Коментари - Пълна блокада на гръцката граница | Днес.dir.bg

Коментари

Браво,братя българи.В този труден момент трябва да покажем,че сме единни и се подкрепяме.Гърците нарочно ни правят византийски номера като затварят границата,но само с България.Да им направим контра бойкот като никой не посети Гърция през летния сезон.

Какви са тези превозвачи, та чак ще затварят границата ?!?И мангото чак ги подкрепил!Какви са тези тираджии , че ще спират хората да минават!!Значи утре всеки който реши може да затваря границите ?

Тия много жестоко са объркали блокадата - да бяха отишли да не пускат лодките с бежанци през противоположния край на Гърция - те на умряло куче, нож вадят.

Абе, хора... Изпокарахте се кой повече пари може да даде за почивката си... А това че ХОРА седмица вече стоят блокирани в Гърция, заради тъпите гръцки селяндури които си пекът чеверменцата и хич не им е зор за нищо... Това не ви притеснява? Моят близък стои от събота вечерта с камиона на 40 км. от Катерини и не му дават да мръдне! Ей така! Просто не им дават мръднат... Никакви условия, нямат вода.. Свръшват храна... Това не е нищо според вас?!?! Почивките ви са по важни?!

Доброто в случая е , че видяхме как може да се затвори границата. Може да я затворим и за мигрантите.

Ефект от блокиране на нашите гранични пунктове с Гърция ще има, когато гърците започнат да внасят плодове и зеленчуци и да подбиват усилията и бизнеса на нашите фермери!!

И най-добре предварително да обявят, че от 26.02 до 05.03 границата ще бъде затворена!

Гръцките протестиращи искат да окажат натиск, но за сметка на щети на други страни. Натискът би бил много по-силен ако се блокира пътят между Атина и Солун, но не го правят, защото ще навредят на гръцките фирми.

контраблокада... Само оставете бизнеса ни да работи спокойно. Всичко друго ни е наред, нали !!!! Къде е Боце, пухкавата министърка, мургавото министърче на транспорта, очилаткото от Външно ? Защо не ги доведете за ушите и да попитате, кой трябва да оправи кашата ??? И ако и това не помогне бизнеса да си направи фонд и да си наеме ГРЪЦКИ фермери барабар с техниката да излязат по улиците на България и да стачйуват. Да викат и оставка :))) Тук нашите излизат по 100 души, гърците ще са 100 хиляди !!! Срам, българи !!!

Защо смяташ, че е работа на Борисов да ти оправя всяка каша? Да са го избирали в Гърция? Избран е в България. Явно не от такива олигофрени като тебе. Гърция си има свой президент и свое управление, които да оправят Гърция. Явно не могат. Пнеже и те бяха тънбали 15 години в рушащ се социализъм на ПАСОК, а сега си взеха и комунисти начело. Там, където има комунист, нито да живееш с него ще си добре, нито до него. Комунизмът е уродство, какво има общо Борисов с уродството на гърците, че да решава проблема, който те създават. Махнете си комунизмите и ще се оправят нещата.

Българи, да забравим курортите на тези лукави византийци! Защо ще сме заложници на тези търтеи? Наложените им рестрикции наистина са жестоки, но всичко в крайна сметка трябва да се плати. Кой ще им плаща вересиите? Ние ли? И защо българите ще сме потърпевши? Дръжте се здраво момчета. Зтапете границата за тези чукундури. Да си дремят там и да чакат тринадесета заплата. Да не изнасяме български пари в тъпите им курорти.

Братче, много си прав! Нашите курорти вече не са за нас. Трябва да съм беден руснак или скандинавски, или британски прошляк-пияндурник!

Трябва да си пълен селтак да се фукаш, че почиваш на Халкидики - миналата година почивах в Майорка е това е коол, а не в Халкидики с примряли от глад и мизерия българи вземащи се на сериозно само защото са минали гранцата с 500 евра в доба нещастницииии хахаххаа

Научи се да пишеш!!!!!!

Ти си класически селтак! Мозъкът ти е като на пиле!

Куче, брат ли си Питбул ли си, или бул-цървул, бъди конкретен, какво искаш да кажеш. Българите ли сме селтаци, или ти ако си българин си настоящ селтак, даже каруцарски цървул! Като имаш пари - ходи си мирно и тихо на Майорка или на майната си до други капитанки и майорки. Халкидики го заплюй, но не и българите. Голтаци сме, защото ни ограбват такива като теб природно родени селтаци! Вие с такива пипета не може да разберете, че когато ви облекат дървения костюм, нищо повече няма да можеш да отнесеш на Оня свят. Живей достатъчно, но позволи и на другите да живеят, стига да не ти пречат или се перчат! Скромността краси човека, даже и в Чистилището ще ти е по-лесно да се изкъпеш.

браво! сложихте го на място този безбожник!

трябваше всички бг превозвачи да си надпишат/преувеличат 10 пъти загубите и пропуснатите ползи и да съдят гърците в еu съда за солени компенсации

Е колко време им трябваше на наще, че губят и да затварят процепа. Наистина към италия ферибота работи, към турция е свободно, вадят дебелия при нас защото наистина ни мразят. Апелирам да се затвори границата към Византия когато започне туристическият сезон. Апалирам и за патриотизъм към почиващите там да преосмислят дестинацията. МНОГО МОЛЯ.

Давайте, сега е моментът всички да се изпокараме помежду и да почва световният конфликт!

Спокойно! Тия фермери са платени като онези протестиращи у Софето, "студентите", дето са виждали университет през крив макарон. Скоро, до 1-2-3 седмици ще свалят Ципрас. Сетете се кой не трябва да минава границата и ще разберете кой плаща на "фермерите" да се напиват нон-стоп. Трактори могат да се вземат отвсякъде.

Хапчетата, приятелю! Взимай си ги редовно да не ставаш за смях!

От една седмица пиша за тази сметка,обаче смисъл няма да има,защото когато дойде момента пак ще се ходи там,пак ще се харчат бг пари в Гърция.Ание ще си драскаме глупости.

Ако сме истински пичове ще спрем почивките в гърция за 30 - 40 години - кеф ти в Испания, кеф ти в турция, кеф ти на Крим пайтап би уили, но гърците ни МРАЗЯТ затова блокират само нашата граница !!!!!!!!!!

TIREX

да турците най обичат булгаристанците , нежно гяури ги наричат имат си и партия задушила североизточна българия. какво показва солидализирането с явно неадекватни действия на превозвачите блокиращи Всички пунктове?ами истината е че повечето не Застраховат товарите . и от там закъсненията з а доставка и сега вият на умряло за да изкрънкат $ ако им кажат и вода до морето ще карат само и само да са на кяр от всичко. поради грубост и явна простотия на повето бг матреал подкрепят се само силните ,грубите и ония дето по мозък си приличат с лумпените. едва ли няколко човека от тук пишещите с а ходили в Гърция и с а виждали жив тираджия но дай щом псетата лаят да не останат и те помиярски назад във воя.що бе кукурузи не зеете срещу туркието?! за хилядите стоварени пред границата муджахидини?ама се тупате по рахитичните гърди: болгар болгар...

Тъпчо ходил съм три пъти в Гърция на почивка (Солу, Кавал, Атина Халкидики) и в Испания също - гръцко е като разорана нива сравнение с Испания - теб ще те пратим в Крим смешник ....

Защо да спирам да ходя на почивка в Гърция???? При нашите намръщени мързеливци ли да ходя??? Само да се забрани вноса и транзита на гръцки цитруси за и през България и ще идват тези земеделци за ръчичка да ни водят да минаваме през границата....

Пълна блокада на всичко руско и гръцко и двете държави ни мразят ....

Kво ти пука,нали не живееш в България и ходиш на почивка на Майорка,нищо не те свързва с България и нас,двете държави мразят нас(тези които живеем в България) а не вас които живеят от 30 години някъде си.

ДА СЕ СЕТИ, ДА ОРГАНИЗИРА ВЪВ ФЕЙСА ГРУПА "НЕ НА ГРЪЦКИТЕ СТОКИ"? РЕДНО Е!

От днес спирам портокалите и узуто. Зимата само компоти и ракия.

А ЗАЩО НЕ СИ ТИ "ТОЗИ" НЯКОИ, БИХ ТЕ ПОДКРЕПИЛ. ЛЕСНО СЕ ДАВА АКЪЛ. ВЕЛИК ЧОВЕК Е КАЗАЛ "ДЕЛА ТРЯБВАТ".

Балкански драми с провинциален привкус, затова и на Балканите читава държава няма (махаме Словения). Ако можеше балканджиите да проумеят, че има по-цивилизовани начини за решаване на проблеми нямаше да са толкова жалки. Гърците ги мързяло да работят, та се опънали на границата с България да се правят на интересни, а българите били толкова комплексирани, че вместо да изметат престъпниците, дето унищожиха България, отишли да си го върнат на гърците. Леле-мале или може би по-скоро Алелей, че да си типично по нашенски! Балканският синдром се лекува само с емиграция (и пак не на 100%)!

Е щом Словения ти е идеала за балканска "държава" то нема начин как да избегаш от себе си, Бай Ганьо. Смешко.

Основната разлика между такива като мен и теб е, че аз съм наясно, че Наше Село не е центърът на вселената!

затваряйте границата! Ескалира напрежението, за 1 ден може да си тръгнете!

Я викам ти да одиш да затвориш турската граница с дупе.

Е , кво ше блокират, като гърците вече са я блокирали. Значи "Тя не ми дава , ама аз на инат няма да си искам ...."

трии нип, че маменцето ти, казвм ти! Утре ще пропееш в ДАНС! Ще ти закрият пършивия сайт до утре вечер!

Хапчетатааа ... !!!! Пак ли ги забрави ?!

Това е един достоен ход, след като маляките се гаврят с международното право. Не разбирам само що за "българи" са тези , вероятно комуноиди възхваляващи лумпените блокирали границата.

глупак, търсите само да се джавкате! Това е турчин, който се гаври с нас! Герб- бсп- РБ е едно, има българи -турци!

ТЪКМО СЕ БЯХ ОТЧАЯЛ, ЧЕ НЕ СМЕ НАРОД... КАТО НЯМАМЕ ДЪРЖАВА, ПОНЕ СВЕСТНИ ХОРА ОЩЕ ИМАМЕ!

Еххх да ви стискаше така да се изправите като един да затворите изобщо границите и за нашествениците, цена нямаше да имате, но последствията от разградения двор ще ги видим по-късно и те ще бъдат плачевни не само за превозвачите. Засега преките ви икономически интереси не са нарушени от влизането на нашествениците, но те са бомба със закъснител.

Ако нашите олигарси-превозвачи бяха така организирани и при затваряне не само на КПП-тата, а на грнаниците с гърция и турция цена нямаше да имат. Но явно това нещо трябва да вземем ние обикновените хора в ръцете си, за да пазим и техните интереси.

Глупак!

Блонди !!

Трябва да не се допускат и гръцки камиони влизащи от Македония и Турция.

Хубаво ще е границата да е затворена по Великден , за да не хукнат българите да им пълнят касите. Тогава ще проличи що за народ сме и дали сме единни. Браво на превозвачите!

лятото също...

Гърците и да искат не могат да върнат парите,които са изхарчили.Да са мислили,когато са им ги давали. На нас какво ни дадоха от ЕС- кърпата с оцета, нали. И защото, ние все сме си откъм страната на булката сега ривем и викаме гърците да получават малки пари,защото и ние сме така.

Те именно поради това пущат нашествениците през територията си. Целта е изнудване на ЕС, защото не им опростиха борчовете. Турците ги пропускат, защото също изнудват за пари 3 млрд. годишно и членство в ЕС. Но ако бъдат затворени македонските и българските граници за бежанците, тогава турци и гърци също ще затворят границите си за тях и потокът ще се пренасочи към СА, Катар, Египит и Мала Азия.

"Блокадата" ще е истинска, когато българите прескочат един сезон да почиват в Гърция.

12 км. чакащи коли и тирове, и тук има миндили, защитаващи маляките?

нАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМЕ нашите превозвачи , щом държавата България е безпомощна и са мо мрънка и мрънка , Евро комисията да каже , еврокомисията да реши , евросъюза да ги накара , през това време гърците се кефят ,че ни съсипват икономиката , цал един бранш ще фалира ....

комуноидна византийска сволач, трябва да разбере , че е 21-ви , а не 12 -ти век.

По-скоро ще е добре да им припомним 10 век, и как цар Симеон Велики е разрешил сходен проблем (преместване на тържището на булгарските търговци от Константинопол в Солун).

TIREX

за мнозина тук да си българин значи да си явно бандит тарикат, я виж как дебилите с мръсна газ Счупили бариерата аоууу ехааа Гордост цървулска. затова все на опашката и без да има вода се давят.Но не пречи да си избират тиква за цар.да адмирираш безакония да съскаш срещу неща които нито разбираш нито можеш да направиш е характерно за лумпените, з атях е важен треторазряден ритнитопковец а не учен лекар ,творец. цял свят се смееше на туньо и го подиграваха а в булгаристан легенда с 2 смешни мача и никакви заслуги..за това пукна като куче от дрога и алкохол,,ама легендарен...

тоя идиот май е покровителстван от админа ?

Не ти изнася истината нали ! Друго си е да обвиняваш византийците, комуноидите, маляките, бурлаците, космоса, вълната ...... за това че си комплексиран лузер.

Колко им се радваха сайдерастите преди време... Щели да затворят ЕС, да съсипят Германия, Америка и Африка... Да са първи френдове с Путльо... Мечти полу-комундрелски.

Браво, само така...мързеливите гърци имат да връщат милиарди ,живеят така от много години,като искат да стачкуват да си блокират Атина

Прости гръцки аграри. По-точно трактористи.

TIREX

прости прости колко да са прости щом са с трактори а булгаристанци нямат и рало... и чакат на гръцки домати там си имат всичко и си отстояват правата за това там винаги ще е по-хубаво да си н а почивка от колкото в мутристан.

Бойкот на гръцкия туризъм ,тия не заслужават българите да оставят нито 1 евро там

Българи,юнаци!Браво на вас,точно така трябва и нека всички българи ги подкрепят,а не по български да правят кеф на гърците като правят скандали за да ги пуснат.

Аз не можах да разбера защо нашите не затвориха границата 5 минути след гръцките селяни, а чакат няколко дни.

TIREX

ами ще ти кажа трябваше автоджамбазите да изреват на умряло и да съберат някой лев и пиячка/ефтина/ за да "организират" протеста" интересно защо няма блокада на турската граница? всякакви резняци на талази обучени терористи минават защо няма протести? или там бият?

TIREX

в булгаристан всички протести са ПЛАТЕНИ! къде бяха шафьорите да протестират з а винетки?!нали те плащат най скъпите? и защо след като само на Кулата има проблем трябва всички пунктове?! да сте видяли гръцки тирове , английски? испански? а само турски и румънски. Евала на Гърците горд Народ !

май ме изтриха, но мразя такива плужляци , антибългари.

антимъж си

Не си точен! Те са мързел на мързелите и използват наши, македонси и албански ратаи за да им работят по полето и със стадата, като издевателстват както с условията на труд и живот, така и с обещаните възнаграждения! А и никакви осигуровки за поне 80% от тях!

TIREX

не с а мързеливи явно щото всичко им е наред и като не е - стачки а що използват вашите з а ратаи и слуги? защо са по богати ? от мързел?ами по- умни са явно не че са с 2 у,,, та в булгаристан като с аумни къде са им парите? и кои превозвачи подкрепяте ?? нещо да изнасяте з а Гърция? освен краден а дървесина? защо огромните Метро и други вериги от българска страна не се пълнят с гръцки купувачи нали 2 пъти по-ефтина???? ако нещщо подобно има някъде булгаристанеца на хиляди км. ще иде с дисагите ... защо "пазаруват само бг. курви? защо?

Браво на шоферите само така ще спрем гърСите да си оправят вътрешните проблеми с нас българите

ей ма не дайте да затваряте границата бе ,нали трябва да минават бежанците дето Турция ще ги пусне

затворим лятото границата с Гърция,и да напълним Черно море с българи.Мисля,че тези пари ще се усетят доста прилично в България.

иди ти на нашето.

Пак няма да отида на нашето Чалгоморие.Ще хвана самолета за Солун;-)

Чалгата е в теб! Като ти гледам акъла...

Проста сметка 50000 бг кол по 150 Евро - 7500000 Евро само за Великден в Гърция

Отличен ответен удар . Макяките комуноиди трябва да се научат на ред.

DIDA

Резултатът от блокирането на границата от НАШИТЕ български юнаци е: - Държавата наречена България е само понятие; - Т. нар. ЕС е само понятие; - Всеки да се спасява поеденично! За сега това е положението; тъжно....