Близо 70 процента от хората не могат да различат алкохол-менте, показва анкета на Dir Podcast
Чуйте Podcast новините по обяд, 28 юли 2021 г.
Обратно в новинатаКоментари - Близо 70 процента от хората не могат да различат алкохол-менте, показва анкета на Dir Podcast | Днес.dir.bg
Коментари
Нито българско, нито вносно производство. В световните търговски сайтове за вино НЯМА български вина. Има масово гръцки, малко турски, дори 2 производителя от Сев. Македония....но не и български. Обикновения българин не пие качествен алкохол поради финансови причини, затова не разпознава качеството на различни напитки.
Правя и сервирам всичко алкохолно, стига спиртът С2Н5ОН да е качествен и 85-90 градуса! Много готино става газираното вино. А направата на ракии е "фасулска работа" за мене. МАЙСТОРЛЪК....!?
Няма нужда да се учите да различавате менте алкохола. Това е работа на службите, които не си я вършат умишлено заради политиците или подкупи. Просто не купувайте български алкохол. Вносът от цивилизованият свят е качествен. Купувайте го от големи супермаркети с репутация. Те това е.
За сметка на това 80% са специалисти по ваксини и имунология. Прости, дървени професори! Фейсбук доценти. Хаха!
И поради тази причина - не пия! Който иска - да се трови :)
Мой познат: "не различавам алкохол менте". Сипва си малко уиски и долива мощно чашата догоре с кола. Вика: "аз така го пия"...
Алкохола, враг на пола. За да има полов скок, пийте само плодов сок. Свеж и прясно изцеден, енергични всеки ден.
Преди време си поръчах Джак и след като ми донесоха некакво... нещо поисках да видя бутилката. Умряха от срам, дори и бутилка нямаха, ха-ха-ха. Е, после ми дадоха да пием без пари цяла вечер, все е нещо...
И затова бизнеса със алкохол трябва да е само държавен и да се прави само от нея като в Финландия един магазин наречен Алко и се контролира от държавата.
Що за въпрос! Никой не може да различи истински от менте алкохол в момента на поръчката.
Важното е да се налюскаш. Тогава всички жени са като хабитурентки, нямаш ядове, грижи и ти едно леко на душата... до другата сутрин. После ближеш рани и привечер започваш пак!
Банкет за нова година в бившия комбинат на Дондуков,, на последния етаж в София. По средата на банкета, колега си поръча бургаски мускатова ракия, а му носят отвратителна прясна домашнярка. Нищо не направихме, просто я остави на масата и го почерпих с моя , отлежала пак домашна, но правена, както казват македонците: "за своя душа", без захар и изваряване само на течната част от джибрето.
Този процент със сигурност е над 95%. А домашния трябва да е от сигурен източник защото нямате представа от какви боклуци някои "производители" варят и продават ракия.