Коментари - Близо 70 процента от хората не могат да различат алкохол-менте, показва анкета на Dir Podcast | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нито българско, нито вносно производство. В световните търговски сайтове за вино НЯМА български вина. Има масово гръцки, малко турски, дори 2 производителя от Сев. Македония....но не и български. Обикновения българин не пие качествен алкохол поради финансови причини, затова не разпознава качеството на различни напитки.

Я че сам си варя боба и ...пийньето.

Правя и сервирам всичко алкохолно, стига спиртът С2Н5ОН да е качествен и 85-90 градуса! Много готино става газираното вино. А направата на ракии е "фасулска работа" за мене. МАЙСТОРЛЪК....!?

Как я правиш тази ракия....90%

На другият ден...Оффф,на другият

Няма нужда да се учите да различавате менте алкохола. Това е работа на службите, които не си я вършат умишлено заради политиците или подкупи. Просто не купувайте български алкохол. Вносът от цивилизованият свят е качествен. Купувайте го от големи супермаркети с репутация. Те това е.

Ше забравите какво е менте.

За сметка на това 80% са специалисти по ваксини и имунология. Прости, дървени професори! Фейсбук доценти. Хаха!

Па те и ..иначе са до,цент.

И поради тази причина - не пия! Който иска - да се трови :)

Винпром докладва този пост.

Важното е в болниците да го различават, защото там е финала.

Мой познат: "не различавам алкохол менте". Сипва си малко уиски и долива мощно чашата догоре с кола. Вика: "аз така го пия"...

Алкохола, враг на пола. За да има полов скок, пийте само плодов сок. Свеж и прясно изцеден, енергични всеки ден.

Преди време си поръчах Джак и след като ми донесоха некакво... нещо поисках да видя бутилката. Умряха от срам, дори и бутилка нямаха, ха-ха-ха. Е, после ми дадоха да пием без пари цяла вечер, все е нещо...

И затова бизнеса със алкохол трябва да е само държавен и да се прави само от нея като в Финландия един магазин наречен Алко и се контролира от държавата.

Що за въпрос! Никой не може да различи истински от менте алкохол в момента на поръчката.

Важното е да се налюскаш. Тогава всички жени са като хабитурентки, нямаш ядове, грижи и ти едно леко на душата... до другата сутрин. После ближеш рани и привечер започваш пак!

Пиячите са с нагласата, че без алкохол не може да се забавляваш. Ама ако всеки живееше здравословно твърде много хора биха ставали пенсионери и за твърде дълъг период. А ПАРИ НЕМА!

Банкет за нова година в бившия комбинат на Дондуков,, на последния етаж в София. По средата на банкета, колега си поръча бургаски мускатова ракия, а му носят отвратителна прясна домашнярка. Нищо не направихме, просто я остави на масата и го почерпих с моя , отлежала пак домашна, но правена, както казват македонците: "за своя душа", без захар и изваряване само на течната част от джибрето.

Този процент със сигурност е над 95%. А домашния трябва да е от сигурен източник защото нямате представа от какви боклуци някои "производители" варят и продават ракия.

На заведение само бира.Или на другия ден ти се умира.

Различавам го на другия ден. Качествен или проверен домашен - все едно съм пил вода, няма последствия. Менте - гори ме цял ден отвътре, няма цяр.