"Атака" остава в коалицията "Обединени патриоти", въпреки детронирането на Сидеров

Лидерът на партията може да се кандидатира за кмет на София, каза заместникът му Десислав Чуколов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лошата дума се забравя, защото авантата е до гроб!

Чи, къде шъ върви?

Значи, ако правилно съм разбрала тази "еманация на нацията", която преди време ни поздравяваше със среден пръст от една служебна кола, хем "коалицията е счупена", хем "оставате във властта"?! Хубу - обясни сега каква е файдата за нацията от това ваше оставане във властта под формата на "счупена коалиция" - за нацията питам, вашата файда е очевАдна!

Bes Gram dostoinstvo SEAM

Ще си останете не само при детронирането, но и при изнасилването на Сидеров. Като партия магистралка това само ще ви зарадва, важното е да може да лапате още две години, пък след това може и да си лекувате хемороидите.

И какво сега, шута с жълтата книжка отива в небитието? А за кмет на София може само да си мечтае.

Ха ха ха електорате... как нема да остава, оставя ли се келепира, кьоравото и т.н. Как беше ... птичето, каца един път на рамото... Жална България... докога???

Партия "Атака" остава в коалицията на "Обединени патриоти", въпреки детронирането на председателя на Парламентарната група Волен Сидеров Парите са взети така че цупиш се не цупиш трябва да си ги отработиш

Е как ще напуснат коалицията нали искат да папкат да си клатят краката и да си получават паричките докато дефилират като медийни звезди от тв на тв ... помияри и гъзоблизци такива!

Атака е в последния вагон. Там най силно друса, и ако не станат БЪЛГАРСКИ патриоти, ще изпаднат от вагона.

Как искаш от плужеци и пикльовци да станат патриоти.

Волене,ти си политически джендър!!!Бях отявлен симпатизант на "Атака",най-вече,заради теб и отношението ти към Б.Б. и ГЕРБ,към американците,към ДКЕВР,към паметниците на падналите за България,към заплатите и пенсиите, заради благодарността ти към Русия и руския народ,дал над 23 млн. жертви за свободата на цяла Европа,включително и за нашата,заради християнското ти образование и вяра.Оказа се,обаче,че ти си едно човешко нищожество,подлец, лъжец на едро и политическо парвеню,драпащо към властта за лични облаги и за да не отговаря пред Темида .Нали, уж,беше против ЕС,а сега си драскаш за натам.Ти се подложи даже на Валери Симеонов,с когото се обиждахте така,като и каруцари не го правят.А аз ти вярвах.Извинявам се на сънародниците си за тъпотията си,сякаш съм от ГЕРБ.На 52 години съм,с две висши образования и владея 4 езика,но ти ме изпързаля с цялото си дебелоочие и наглост така,като никой друг в живота ми.Трижди проклет да си!!!

Сидеров е перфектен за кмет на Луната. За София няма шанс. Дори за кмет на село до София няма.

Тоя Чуклов има ебати нелепата логика.Парламентарна група си сменя шефа и затова първо трябвало да пита ГЕРБ. Преди 2 месеца ГЕРБ смени Цветан Цветанов от шеф на парламентарната група на ГЕРБ - трябваше ли да пита АТАКА за това. Като питаха Сидеров какво смята за смяната на Цветанов той каза " това си е работа на ГЕРБ ние не се месим в други партии"

не са толкова луди , че да пуснат кокала

Волен, Волене, прегръдката с Бойко ти изяде главата. Аверите ти и те, като хиени, се усетих по силни и се нахвърлиха да разкъсат най-нефелния от глитницата.

За съжаление наблюдаваме процесът на самозабравяне и считане на собствените си персони за богоравни. Поколения трябва да минат, за да получим свястно качество политици (работодатели,синдикати идр.) присъщи на демократично общество. За сега спасението е да си внесем управници от читава държава (Швейцария например) и да поставим временна забрана българи да ни ръководят.

Чукулов,по-безгръбначен човек от теб няма на този свят.Каква притурка си само на Воленчо. Атака си замимава където ви е мястото...в батака.

Неблагодарници!Каракачанов и фъфел Симеонов никога нямаше да видят парламент,ако не беше Атака!

Ако не останат отиват в клекшопа.

Толкова ли ви е важен този пост?!

Волен когато е в кондиция е мъдър и праволинеен, но оставането му в коалицията е самоунижение и липса на достойнство.

Много ясно, че ще останат. Власт и пари не се дават лесно. В крайна сметка само негодните за нищо хора в Бг се занимават с политика. Резултатите са видими - разпад на всяко ниво, освен за престъпления и корупция.

Разбира се ! Това е последното ви пребиваване в парламента, подлоги !

няма изненада от нфсб и каракочев, и двамата се уядоха яко, а Волен им разкри доста далавери, иначе мераците да разкарат дпс са като на борисов - и той с това спечели 2009 ама стигна до барбекюто на доган и това беше, та и тия си работят с дпс и хич нямат намерение да си развалят рахатлъка.

Троли си, не ми пречиш

Едно стадо кози и да ходи да ги пасе!