Коментари - Антоанета Христова: Доказано няма връзка между нивото на IQ и за кого гласуваме | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разбира се че има, умнокрасивите гласуват за ДБ, малко по-малко умнокрасивите за ПП, средно умните за ГЕРБ , по-глупавките за БСП, а най-глупавите гласуват за възраждане. Ноооо за ужас на умнокрасивите джендъри, най-умните също гласуват за Възраждане. Връзка с гласуването и интелекта има, но не е еднопосочна, понякога интелекта пречи да се видят очевидни неща.

Как да няма връзка? Безмозъчните прошляци и търтеи защо гласуват за БСП, с надеждата да ги оправи?

Е тя партията си ги "оправя" всеки път, явно им е харесало, нещо като стогхолмски синдром

Аха да ама не...

Хитрец-гласува за ДПС Малумен-гласува за БСП и подобни Дебилен -гласува за дебелия гъз от Банкя и ГЕ(р)П Идиот-гласува за Копейката и Вгъзараждане Зеленчук-гласува за ИТН

Хаха ти ще си изядеш шамарите гей насран. Пропуснал си шимпанзетата от пп и деебе

Има връзка! Тези с ниско айкю ги мързи или не могат да мислят и се поддават на най-елементарните популистки приказки! Няма смисъл да ви дообяснявам.

Няма връзка между IQ и професура в БАН!

а няма

Да бе нямало връзка ти ще кажеш...

Доказано е, че няма връзка между високо ИК, и здравия разум

ДБ например са "най интелигентностните". Те за тях доказано "най интелектуалните" гласуват!

Айдеее, честито на Иван Гешев!!!!! Браво Ваньо!!!!!! Няма кворум, липсват хора от ПП. Повод за празник. Победа за Герб и Гешев! Радев готви се за арест!

Ше ма извинявате. За тиквата и костадинка може да гласуват само абсолтни дебили

Забрави Кирчо и ицака

РОБЪТ С ГОЛЯМО АЙ КЮ СИ ОСТАВА РОБ. ГЛАСУВАМЕТО НЕ Е ПО СЪВЕСТ И СЪВЕСТТА НЕ Е ОТ ВИСОКОТО АЙ КЮ. СЪВЕСТТА Е ЗА ВСИЧКИ И ЗАКОНИТЕ СЕ КОВАТ ПО СЪВЕСТ. НЕ ПО ВИСОКО АЙ КЮ. ХЛАДИЛНИКА НЕ ДЕ ВЪЛНУВА ОТ КОЙ КАКВО АЙ КЮ ИМА, НУЖНО МУ Е ТОК, КОЙТО ВИЕ ДА ПЛАЩАТЕ, ЗА ДА ВИ ПАЗИ ХРАНАТА. АЙ КЮТО СЪЗДАВА УДОБСТВА, НО НЕ И СВОБОДНАТА ЧОВЕШКА ВОЛЯ. АКО СТЕ РОБ, ВИЕ НЯМАТЕ ТАЗИ ЧОВЕШКА ВОЛЯ ДА ИЗБИРАТЕ. АКО СТЕ СВОБОДЕН В УМА СИ, ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ПО СЪВЕСТ! ГЕРБ ПОБЕДА С ГОЛЯМО МНОЗИНСТВО!

Таз Ануанетъ е мноо ентелегентна да знаеш!

на гроб дава обяснение. Да паднеш от смях.Нямало значение.........хахаххахааха Тази тъпа овца да си скъса всички дипломи!

IQ в България ? Нещо не се връзва, няма значение на какво ниво !

Доказано няма връзка между нивото на IQ и за кого гласуваме?! И всеки ГЛАСУВА за СЕБЕПОДОБНИ.

30 танка - 30 ракети.

Има връзка, но тя не е таква каквато твърдят някои пишман политици. "Който гласува за нас е умен, който не гласува за нас е прост" - това, разбира се, е глупост. Друга е релацията - който гласува за тези, които защитават неговите интереси е умен, който не гласува или гласува за тези които са против интересите му е с ниско КИ. Публики разни - разни интереси, разни политици.... Тук таме простички избиратели ,които гласуват за чужди интереси.

Аз рък какво си мислех, айде да не казвам. Повечето си мислят, че IQ е нова криптопирамида...Иначе ще гласуват, спор да няма. Малко, малко, но от сърце, дето се казва. Кой ти го дава. Важното е всичко да придобие законоподобен вид, че после пак да...и т.н.

Умните хора не биха си продали гласа за 50-100 лева А тая говори глупости за пари. Овца...

Хубаво е денем да вдига помощи и заплати, вечер да ни весели

Хората могат да галсуват само за хора, които са се кандидатирали. Нямат голям избор и колкото интелигентен да си, като предлиоженията не струват, все избираш по-малкото зло според теб.

Aбсолютно вярно е, че това за кого гласуваш няма връзка с интелигентността на избирателя. Много иначе интелигентни познати се подлъгаха да гласуват за схемаджиите от ПП-ДБ и сега съжаляват.