Коментари - Антоанета Христова: Доказано няма връзка между нивото на IQ и за кого гласуваме | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Aбсолютно вярно е, че това за кого гласуваш няма връзка с интелигентността на избирателя. Много иначе интелигентни познати се подлъгаха да гласуват за схемаджиите от ПП-ДБ и сега съжаляват.

Хората могат да галсуват само за хора, които са се кандидатирали. Нямат голям избор и колкото интелигентен да си, като предлиоженията не струват, все избираш по-малкото зло според теб.

Хубаво е денем да вдига помощи и заплати, вечер да ни весели

Умните хора не биха си продали гласа за 50-100 лева А тая говори глупости за пари. Овца...

Аз рък какво си мислех, айде да не казвам. Повечето си мислят, че IQ е нова криптопирамида...Иначе ще гласуват, спор да няма. Малко, малко, но от сърце, дето се казва. Кой ти го дава. Важното е всичко да придобие законоподобен вид, че после пак да...и т.н.

Има връзка, но тя не е таква каквато твърдят някои пишман политици. "Който гласува за нас е умен, който не гласува за нас е прост" - това, разбира се, е глупост. Друга е релацията - който гласува за тези, които защитават неговите интереси е умен, който не гласува или гласува за тези които са против интересите му е с ниско КИ. Публики разни - разни интереси, разни политици.... Тук таме простички избиратели ,които гласуват за чужди интереси.

30 танка - 30 ракети.

Доказано няма връзка между нивото на IQ и за кого гласуваме?! И всеки ГЛАСУВА за СЕБЕПОДОБНИ.

IQ в България ? Нещо не се връзва, няма значение на какво ниво !

на гроб дава обяснение. Да паднеш от смях.Нямало значение.........хахаххахааха Тази тъпа овца да си скъса всички дипломи!

Таз Ануанетъ е мноо ентелегентна да знаеш!

РОБЪТ С ГОЛЯМО АЙ КЮ СИ ОСТАВА РОБ. ГЛАСУВАМЕТО НЕ Е ПО СЪВЕСТ И СЪВЕСТТА НЕ Е ОТ ВИСОКОТО АЙ КЮ. СЪВЕСТТА Е ЗА ВСИЧКИ И ЗАКОНИТЕ СЕ КОВАТ ПО СЪВЕСТ. НЕ ПО ВИСОКО АЙ КЮ. ХЛАДИЛНИКА НЕ ДЕ ВЪЛНУВА ОТ КОЙ КАКВО АЙ КЮ ИМА, НУЖНО МУ Е ТОК, КОЙТО ВИЕ ДА ПЛАЩАТЕ, ЗА ДА ВИ ПАЗИ ХРАНАТА. АЙ КЮТО СЪЗДАВА УДОБСТВА, НО НЕ И СВОБОДНАТА ЧОВЕШКА ВОЛЯ. АКО СТЕ РОБ, ВИЕ НЯМАТЕ ТАЗИ ЧОВЕШКА ВОЛЯ ДА ИЗБИРАТЕ. АКО СТЕ СВОБОДЕН В УМА СИ, ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ПО СЪВЕСТ! ГЕРБ ПОБЕДА С ГОЛЯМО МНОЗИНСТВО!

Ше ма извинявате. За тиквата и костадинка може да гласуват само абсолтни дебили

Айдеее, честито на Иван Гешев!!!!! Браво Ваньо!!!!!! Няма кворум, липсват хора от ПП. Повод за празник. Победа за Герб и Гешев! Радев готви се за арест!

ДБ например са "най интелигентностните". Те за тях доказано "най интелектуалните" гласуват!

Доказано е, че няма връзка между високо ИК, и здравия разум

Да бе нямало връзка ти ще кажеш...

а няма

Няма връзка между IQ и професура в БАН!

Има връзка! Тези с ниско айкю ги мързи или не могат да мислят и се поддават на най-елементарните популистки приказки! Няма смисъл да ви дообяснявам.

Хитрец-гласува за ДПС Малумен-гласува за БСП и подобни Дебилен -гласува за дебелия гъз от Банкя и ГЕ(р)П Идиот-гласува за Копейката и Вгъзараждане Зеленчук-гласува за ИТН

Аха да ама не...

Как да няма връзка? Безмозъчните прошляци и търтеи защо гласуват за БСП, с надеждата да ги оправи?

Е тя партията си ги "оправя" всеки път, явно им е харесало, нещо като стогхолмски синдром

Хаха ти ще си изядеш шамарите гей насран. Пропуснал си шимпанзетата от пп и деебе

Забрави Кирчо и ицака

Разбира се че има, умнокрасивите гласуват за ДБ, малко по-малко умнокрасивите за ПП, средно умните за ГЕРБ , по-глупавките за БСП, а най-глупавите гласуват за възраждане. Ноооо за ужас на умнокрасивите джендъри, най-умните също гласуват за Възраждане. Връзка с гласуването и интелекта има, но не е еднопосочна, понякога интелекта пречи да се видят очевидни неща.