17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Защо се спират хора, които са ваксинирани не с една, а с две дози от ваксина, призната в Европа." -- Ами, защото както се вижда от данните - именно те разпространяват зарази най-много! Гледаш данните и виждаш реалността.

Защо им забраняваме?! Ако са с тест не могат ли влизат. Това ще доведе до тотален крах в туризма.

"Това бялото, което е, това са провалените резервации на английски туристи, които ние очакваме с интерес. " Това е само цитат от статията в ДИР

Английските алкохолици. Пият 10 пъти повече от руснаците

Не мога да се похваля с добър правопис! За това и не се напъвам да съм журналист или редактор! Но в дир.бг, или работят цигани, или всички са пияни. Или работят пияни цигани.

Туризма, доволни ли сте? По - добре ли е сега?

За да напълнят джобовете на алчниците наши и да ни вкарат в нов ужас като миналата година?

След дъжд качулка. А Руснаците ще ги спрем по Коледа

Англичаните знаят за лайняната тръба, която изхвърля хиляди тонове изпражнения всеки ден. Дори я гледат през сателит. Тръба,боклуци,зараза, болест.

Слушай селски ковид идиот Руснаци по морето няма а това са бедни хохли/украонци/. Със хохли, поляци, румънци сезон се бута но печалба няма за обикновените хора чакащи от туризма. И селски, обикновени хора са и майкати дето гледа домати, и леля ти и чичо ти дето гледат крави Като няма богати кпнсуматори и те ще мизетстват,,,,,,,, тъпанар чалгарски

А защо пущаме руснаците?

По нареждане от Масква ги наказваме англичаните, защото военните им кораби плуват в териториални води на Украйна, покрай Крим, над който според Мунчо Тъпий, се вее руски флаг.

боклук

Разбира се, че няма да ги пускаме. За да нахраним една шепа дебеловрати хотелиери да пламне нова вълна в България и да се затворим отново и тогава да страдат всички бизнеси, а не само хотелите, така ли? Освен това много от британците са ваксинирани с астра която както знаем не е особено ефективна срещу новите варианти. С астра пак се заразяват и разнасят

Предимството на ваксината е че и да хванеш вируса минава ти по лесно. Като имаш ваксина не значи че никога няма да го лепнеш. И те така за англичаните. Ние нещем ваксини в нас е проблема.

Там ходят българите живеещи в Лондон. Прекрасно място за отдих и туризъм в Испания.

На ваксинираните аланглета им е забранено да влизат при неваксинираните българи. Кеф!

Правилно решение. Даже малко закъсняло.

Всички с конспиративните теории, моля, продължавайте. Благодарение на българските получовеци все още имам работа и не са ме изгонили заради некомпетентност.

От населението глобално отказва да се ваксинира. Включително японци, австралийци, новозеландци, както се вижда и в по-голямата част на Европа. Ако се мислиш за по-умен от тях, не те съжалявам. Ах, забравих. 70% от медицинския персонал пак в световен мащаб отказва да се ваксинира. Както и по-голямата част от политиците, които призовават за ваксиниране. Толкова си тъп, че дори не го осъзнаваш.

И без това в курорта за една седмица има 1400 нови случая .... Сега като се пръкнат татуираните животни .... Требва да се бега в Андора

Всички където имат тест или ваксини да идват -Болните да си ги лекуват .

Този където даде минус да не е да идват болни и тука да заразяват .

Ваксинираните също заразяват бе пепи.

Ама 1 не ваксиниран заразява 100 не ваксинирани, а 100 всксинирани - 1. Иначе си прав. Тя и каруцата върви и е на 4 колела и има коне, ма не 500 като Ферари

Един ваксиниран заразява 110 ваксинирани. Грешна ти е информацията.

Не. Не ми е грешна. Имунолог съм. Вирус се РАЗМНОЖАВА И СЪОТВЕТНО МУТИРА В БОЛНИ ЗАРАЗЕНИ ХОРА. . Това не ти е бактерия да е извън организма. Прочети бавно това. От един вирус в една клетка се образуват м/у 200 и 4000 вируса. Човек НЕ може да се зарази от 1... 2 ... 3. Вируса. Нито 20 нито 50. Трябва ти висок титър за това. Дори при Ебола. Седни сега и мисли що ваксинираните много много много трудно заразява.

Англичаните по нашето черноморие са от техните гета. България отдавна не е предпочитаната дестинация за интелигентния англичанин

Отдавна или никога? Откакто се помня и преди 10 ноември, българската милиция беше инструктирана за английските пияници.

Преди 10ноември тук идваха Гърци на почивка богати Араби Руснаци .Чехи Германци. Специални влакове с чужденци имаше.-. Нямаше пияни по улиците .

Аз съм за. Не ни трябват руснаците - нищо не плащали ... Не ни трябват британците - заразени са. Не ни трябват немците - скръндзи са. Че си седим у празниьо хотел, така ми аресва.

48000 заразени вчера във Великобритания при 68 процента ваксинирани с втора доза (стаден имунитет). 88 процента имат поне една ваксина сложена. Какво да се каже повече https://coronavirus.data.gov.uk

Да, ама починалите са малко ! А това показва, че ако си ваксиниран може да си заразоносител без да си болен !

Да не искаш да пренесеш починалите в България?

Ти вярваш ли на тази мантра? Ако ваксината пазеше от усложнения, нали нямаше да има ръст на приетите в болница, само на тест щяха да са позитивни и с хремичка?! Нали се досещаш колко лесно се налага политическата коректност и никой повече не умира от корона, щом е ваксиниран.. не че много умираха от нея преди, но сега направо им е забранено, сакън да не се разклати доверието в чудотворните и незаменими ваксини

А стига бе ! Борис Джонсън вдига рестрикциите, а ние им ги налагаме !? Ха ! Прав е бил Чърчил, че Европа свършва там, където започват да ядат шкембе чорба !

В Шотландия? За haggis ли говорим?

Да се знае това, но колко се изписа за безотговорното отношение и как Ганьо бил прост, че не искал да се ваксинира и да си стои в панелката, а пък аз ваксинираният ще си джиткам, ей такива неща се писаха и тука. Не знам кой прост кой не.

Които се мислеха за богопомазани и се опитваха да налагат ограничения на другите да внимават, че ще вземе да се обърне палачинката. Ето че почна и да става. За такива като вас народа е казал - с вашите камъни по вашите глави.

Не ни интересуват заразените, а починалите. Великобритания в това отношение е с добра статистика. Многото смъртни случаи са в страните без добър ваксинационен план. Умирайте, антиваксъри.

Епа не умрях 2 години и като гледам какво почва да се случва с ваксинираните съм готов да се обзаложа, че ще те надживея.

Тези големите риби , които имат хотели ,като депутати явно не са големи риби. Има и по големи от тях. Няма нищо по малко пари ще изперат тази година.

Руснаците обявяват около 25000 болни всеки ден! Умножете на 6. Имат по 700 починали и пълни болници! Англичаните максимално около 50 души( починали ) всеки ден! Руснаците влизат ( нека да влизат, добе са дошли ), а англичаните не! А за това кой е по-платежоспособен, това е тема за отделен разговор.

Идеята е,че вече се усетиха,че ваксинираните разнасят заразата и затова ги ограничават яко,даже накрая ще стане така,че ваксинираните ще бъдат с по строги мерки от неваксинираните! Ваксинираните сеят наред заразата и затова започнаха да ги спират! В Гърция има предложение за спиране на израелските туристи,тях ги пуснаха свободно без тестове да влизат в Гърция и затова сега там заразените са в пъти повече. Зелените сертификати са пълен провал,трябва да ги забранят дори,защото не може да пускаш заразени ваксинирани просто така да влизат по държавите и да заразяват!

О майко, за каква зараза говориш. Яко си се филмирал. Колко човека познаваш, които са били болни от тази настинка , аз нито един за 2 години. Е как за две години не чух за някой мой познат да е боледувал като едва ли не всички сме били болни. Даже и мои познати питам и те това казват. Как става така. Цирк пълен.

Бате, недей така - аз познавам 2-ма които бяха в критично състояние (слава Богу оцеляха) и позната на мойте години която за съжаление почина! Жена ми също беше хванала туй чудо ама за щастие леко - ние с децата оцеляхме. Че се прави цирк и пари от цялата таз работа съм на 1000% съгласен ама още не мога да схвана схемата как едни минават между капките а други не, че нещо има - има, цирк и мангизи на 100% има, ама комбинцията нещо се губи и не мога да я хвана....

В Сън пише, че 60% от приетите в болница за ковид във Великобритания са ваксинирани с две игли, което е притеснително

Ама по нашите медии се мълчи.

Чудя се с какво ще оправдаят следващия локдаун в кралството! Миналата година беше заради ковид. Заради неваксинираните - няма да стане ! Те са ваксинирани вече над 70 процента! След месец ще са още повече. А, сетих се ! Заради Делтата!

Успоредно с това доста немски резервации се пренасочиха от Испания към България. И тази година Слънчев бряг няма да мирише на британско повръщано.

Ваксинираш се с две дози ваксини,търпиш 1 година локдаун и не ходиш никъде без маска и накрая свалят властите ти ограниченията,хвърляш маската надъхан да тръгнеш отново по света и греда,цял свят затваря границите си за такива,като тебе нищо,че си си набил ен на брой ваксини... В Испания сега също искат затваряне на границите за ковидиоти англичани!

Браво! Няма за какво да се влачат да донасят делта-та по мутренското Черноморие !

Браво на Рублен Гадев, нека ваксинираните англичани да не идват, а неваксинираните руснаци да заповядат

Правилно тези не ни трябват тука.

И какво стана сега,въпреки,че Англия е най ваксинираната държава в света на англичаните им се забранява да влизат не само в България,а и в много други държави! Излиза,че колкото повече ваксинирани има,толкова повече забрани за тях има....

Глупако, НЕ Е най-ваксинираната държава.

Важното е, че анулират полетите и към турските курорти

Не се спряха в Англия по време не Европейското. То не бяха масови фиести, не беше чудо. Стотици хиляди на едно място. Големи празници голямо нещо. Една седмица по късно на ден вече има по 100 хиляди регистрирани заразени. И са нема холидей. Ами нема да има. Малоумници.

Точно така ! Даже ваксинирани малоумници !

Тука не си прав. Ваксинираните пак се разболяват, ама го минават с по леки симптоми. Са като се знаем колко малко сме в Бг с ваксини, как да ги приемеш ония. Те и да прихванат добре са, ама нашите за антиваксъри муки.

Ти му набутваш късмета в задника, то го изпърдява - кой, българина!

Свикваме, така ще е постковид истерията.

Някой пак излъга , че ваксините ще ни върнат към нормалността !

На теб няма да помогнат

И на излъганите също !