Камелия Бончева заболяла от рак след отвличането

Съпругата на Ангел Бончев - Камелия, се е разболяла от рак, след като и тя и съпругът й бяха отвлечени от групата на "Наглите".

Обратно в новината

Коментари - Камелия Бончева заболяла от рак след отвличането | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Камелия Бончева бе пусната на свобода от похитителите си, след като съпругът й Ангел Бончев дари 157 000 евро за лечение и рехабилитация на болните от рак на гърдата на фондация Утре за всеки. Похитителите, като че ли не са толкова лоши хора.? Но, щом става въпрос за сигурността на управляващите, на олигарсите и корумпираната съдебна система, сега ще видим как ще се стовари закона със цялата си сила и строгост върху главите на похитителите! А делата за корупция, за кражби, за убийства, за измами на обикновените хора?

Съчувствам на семейство Бончеви.Пожелавам им много години здраве и щастлив семен живот.Но извинявам се от къде имат толкова пари.Аз цял живот се трепя и едвам преживявам

Наглите са в съда и носят тоги!

Отвратителна е тази история, макар че има и много неясни неща в нея. Например, този Бончев - който се позиционира като жертва, а и жена му - също, изглежда, че знае много повече, отколкото говори. Прикрива някого, това е сигурно, а и откъде са всичките тези пари, които все пак е платил в един момент, така и не се разбра, плащал ли е някакви данъци за тях, или и той е един от същата бандичка, но с малко по-лош късмет от останалите?!

а смият Бончев нима не е в октопода,що не отрежат пръстите на чичо Ую от горно уйново случайни работи няма всеки си плащаа гяволъка-рано или късно

изобщо защо не става дума за парите.

Само ВЕЛИКА и кървава революция може да озапти престъпната пасмина в бЪЛХАРИЯ. За една седмица трябва да се затворят всички граници, да се отворят стадионите за масов разтрел на престъпници - около 100 000 човека. Трябва да се действа много, ама много бързо без да се вслушваме в мненията на ЕС, САЩ и т.н. Мисля, че все още има военни способни да освободят държавата ни от тази "тирания".

какви воени, кви пет лева тия с 20заплати ли , айде моля ти се

Само Великите санитари с Великата линейка от Великото Карлуково могат да ти решат на теб проблема..!На революциятв ти също !

Аз пък мисля,че е крайно време да се позволи свободно носене на оръжие,стига да не си наркоман, психар,откачалка или с криминално досие.Като някой знае,че в 90% човекът срещу него може да се окаже въоръжен,май бая ще си помисли. Доколкото си спомням в САЩ има над 180 милиона свободно притежавани оръжия.Ако и при нас е така боклуците и бандюгите ще ги е доста шубе. Представете си,че някой ...няр се опита да ти посегне или ограби и ти му завреш пищова в муцуната,а?

В САЩ имат съдебна система и закон за самоотбрана. Тук дори на полицай като се наложи да стреля по някого не се знае дали няма да ходи в затвора, какво остава за случаен човек. Освен това не е невъзможно да си извадиш разрешително - пистолети по магазините колкото искаш. Проблемът не е в носенето на оръжие, а в последствията при употреба.

СПОРЕД МЕН НАЙ -ПРАВИЛНО Е НИКОЙ ДА НЯМА ПРАВО НА ОРЪЖИЕ . КОЙТО ГО ХВАНАТ С ОРЪЖИЕ 15 ГОДИНИ ЗАТВОР !!!

А който не го хванат ще тормози и ще раздава правосъдие наляво и надясно, така ли?

Няма ненаказано зло ! Бончев си е изпатил от хора като него !

Ей, волски народ! Отрязаха му пръстите, отвлякоха жена му, разболяла се от рак и пак не казва кой стой зад тези неща! Какво чака да стане , че да каже имената! Защо полицайте, следователите или прокурорите да направят истинско разследване, като те не притежават и 1% от неговото медийно влияние като защита срещу всички останали подкупни чиновници, които естесвено ще се облажат от възможността да съдействат на престъпниците?!

е ти не разбра ли кои? тези,които са го отвлекли. група хора, които са измислили как да правят пари чрез отвличания. и те са в затвора. и имат още 11 отвличания. може да има някои по-голям,които им е давал инфо за това кои има пари, а може и те сами да са си намирали информацията. не е трудно.

Като е безработен,откъде пари тогава за хазарт?Аман от плачковци,престъпници.

Нрайно време е да се проведе референдум за смъртните присъди.

Да, че да видят сметката на кадърните и на тея дето им пречат.Сега само това ги спира.

Откакто тези боклуци са зад решетките, в София няма отвличане. На мен други доказателства не ми трябват!!! Не мога да си представя подобна жестокост и хладнокръвие, смъртна присъда би била леко избавление за подобни уроди без капка човещина!!!

това е ,че няма отвличания е евтин ПР на Гербаджиите,за да оправдаят липсата на 13 пенсия за пенсионерите! Заедно с ЦРУ ни откраднаха пенсиите ,за да ги дадат за откупи на разни чорбаджии и фашисти !Долу Герб ,искаме Станишев !

На някой още да не му е ясно кой е отвличал? Че са били хора с полицейски униформи и в коли с полицейски отличителни знаци и полицейски сирени? защо тези "полицейски коли" и хора в полицейски униформи са се предвижвали безнаказано по софия? Отговорът е ясен - защото полицията ги е пазела. Как да вярваме на полицейска палка, на полицейска униформа, на полицейска синя лампа? Не е ли по-добре ако човек в полицейска униформа ти подаде знак да спреш, да извадиш законно притежавания си пистолет и да го гръмнеш?

Е,И? ИМА ЛИ РЕЗУЛТАТ ОТ ВСИЧКИТЕ ИМ ОПЕРАЦИИ? САМО СЕ ПОРАЗЛАВАМЕ КАКТО ВИНАГИ! НИЩО НОВО! ГОСПОДА ПАРЛАМЕНТЬОРИ И РАЗНИ ТАКИВА - АКО ИСКАХТЕ, ДО СЕГА ЩЕШЕ СТРАНАТА НИ И НАРОДА ВИ НАМЯШЕ ДА Е ДОБРЕ, АМИ ЩЕШЕ ДА Е ВТОРА ШВЕЙЦАРИЯ! И НЕЗНАЯ ИМА ЛИ ОЩЕ НЯКОЙ ТЪПАНАР ОТ ВСИЧКИТЕ НАС, ОСТАНАЛИ ОТ ПАТРИОТИЧНИ ЧУВСТВА ДА ВИ ВЯРВА! Н Я М А , П О В Е Р В А Й Т Е НИ!

Без злоба. Един елементарен въпрос. Кога започнаха и кога спряха отвличанията? За мен има резултат. А твоето мнение не е обективно и е пречупено през призмата на твоите политически пристрастия.

Ходи си пий хапчетата.

Като е безработен как се издържа!? От черното тото дето натрупа парите ли!?

Специално техният случай с отвличането смърди, та се къса! Толкова зле замазаха нещата, думи нямам! Първо единият, после след като цяла България знае, че е отвлечен за откуп, при даването му и съпригата - ае стига, бе ! Но...никой не може в крайна сметка да каже какво е станало на 100%.

ТИЯ ГАДОВЕ ЗАСЛУЖАВАТ СМЪРТНИ ПРИСЪДИ !!! Жалко за жената, наистина от стрес се хваща рак. На мен ми се случи същото от силен стрес (не от отвличане разбира се ). Това е доказано. Дано да им дадат най-големите присъди.

Какви присъди? Нали комунетата врещят, че това правителство нищо не върши. Нали няма Нагли, няма Октопод.