Андрeй Слабаков под карантина: Мерките на ЕС срещу коронавируса закъсняха

Имам чувството, че докато Европа се справи със заразата, тя ще отмине, коментира евродепутатът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Същия бастун обясняваше наляво и надясно, че мерките са пресилени само преди две седмици. Пълен тъпак. Плямпало и всезнайко без какпка мозък.

След неадекватната реакция от началото на мигрантската вълна, вече нищо не може да ме учуди.

Мерките на ЕС не са закъснели, а тези на държавите-членки са. Г-н Слабаков, както и повечето оставили коментари тук трябва да знаят, че Европейската комисия няма ексклузивни правомощия в областта на здравеопазването и затова сме в това положение. Отговорността за политиките и методите прилагани в здравните системи на ДЧ е изцяло и само от тяхна компетентност. - т.е. ДЧ са решили, че ще се оправят самостоятелно. Затова сега наблюдаваме този хаос.

Schilo

Ми като няма такива правомощия, що въобще има комисари?

Schilo

за кое не е прав? Адекватни ли бяха мерките, взети от ЕС?

Излишно Се набирате, Шило(в ? ;-) - тоя Отдавна Е ясен. ..че Е Ваш”кадър” зер .

Schilo

Аре стига дрънка глупости, бе! Най-засегнатите държави в Европа са членове на ЕС! И следват единната политика на ЕС. Която доведе до десетки хиляди заразени и над 20 000 починали.

Евромерките срещу коронавируса били закъснели. Ми, еврозелките си държаха на СВОБОДАТА на придвижване и критикуваха национално отговорните държави, които затваряха границите си...

0

Бъркаш, това беше Радев

ГолямКретен. (или Балшой де ;-) + и много “интересно” как така НЕ бил бил видял що Е откъм Авено ?

То цялата работа е едни хора да разделят едни пари, ако мислиш, че някой ти мисли за икономически мерки и за болни, жестоко си се объркал.

0

Да бе, САЩ и те се преструват, че има вирус, вероятно за да вземат европейските пари, нали гений? И откъде ще "вземат пари", като се задава рецесия? Въобще, толкова кух коментар не бях чел никъде!

ДА СЕ ВИДИТЕ КАКВИ СТЕ В ТОЗИ ЕВРОПАРЛАМЕНТ- ВСЯКАКВА ПАСМИНА ОТ ЛГБТИ ИНДИВИДИ, ПИЯНИЦИ ИЛИ ПРОСТО КАЛИНКИ И КАЛИНКОВЦИ, ВСЕ ИНДИВИДИ , КОИТО СЕГА НЯМА КАК ДА МОГАТ ДА ПРАВЯТ ВАЖНИ И РАЗУМНИ НЕЩА БЪРЗО !!! СЛЕД КРАЯ НА ТАЗИ БЕДА, ЩЕ СТЕ АБСОЛЮТНО ИЗЛИШНИ !!!

Ааа - той тоя Е ясен ЙощПреди да го курдисат Вси”наште” Там.

Не само на Иран но и на всички държави в Азия ,които не знаят какво е хигиена и ред да дават пари от ЕС.

вместо да участва в поредицата за между звездни войни в ролята си на Чубакка . Човека получава заплата за нещо за което не става, за Евродепутат.....къв Евродепутат си ,като даже не проумяваш идеята и на ЕС и ролята си в парламента...

депутат в стил хипи и с малко мозък в главата, кой ги избира тия :)

Ясно#Кой. ..,т.е. “наш” задунайАтбор.

а от заплатата доволен ли си

Бях забравил, че това недоразумение ни представлява в парламента. Голословен, празни думи и едно хленчене.

даже не дава пари да с еобръсне и подстриже, като Сандукан е , или остарялото Маугли.... целия в космарляци

Върховото достижение на тоа специалист-експерт е това, че е син на баща си.

Тъй беше при комунизъма, като най страшното проклятие бе ДА ТИ УМРАТ ВРЪЗКИТЕ! Андрейчо има яка връзка и нама как да не влезе във ВИТИЗ и то КИНОРЕЖИСУРА, която явно му е съвсем неприсъща. С депутатството му - същата работа...политиката е професия, която малко български депутати владеят, а Андрейчо още по малко.

Не че е син на баща си ,ами просто е братовчед на жената на министера на МО

ЕС И НАТО ООН СА ФИНАНСОВИ ПИРАМИДИ ОБСЛУЖВАЩИ ГЕОПОЛИТИЧЕСКИТЕ ИНТЕРЕСИ НА НЯКОЛКО ДЪРЖАВИ И КОРПОРАТИВНИТЕ ИМ ЛОБИТА ХИПЕРПРОИЗВОДИТЕЛИ НЕ СПАЗВАЩИ КВОТИ,САНКЦИИ,ЕМБАРГО А ОСТАНАЛИТЕ КАТО НАС СА ПОДИЗПЪЛНИТЕЛИ СЪС ПОДОБНА ПОЛИТИКА И СТРАТЕГИЯ ЩЕ ИМА ОЩЕ ЕКЗИТИ И ОТ ЕС И ОТ НАТО МИТОВЕ И ЛЕГЕНДИ ЗА "ПЪЛНОПРАВНО" ЧЛЕНСТВО ЗА ПАРТНЬОРСТВО В ПОДОБНА КРИЗИСТНА СИТУАЦИЯ ОСНОВЕН ПРЕОРИТЕТ Е ДЪРЖАВНИЯТ СУВЕРИНИТЕТ,ИКОНОМИКА И НАРОД, БЕЗ СЕРИОЗНА ПРОМЯНА НА ТАЗИ ПОЛИТИКОИКОНОМИЧЕСКА ЗАДКУЛИСНА ИГРА ЗАД КОЯТО СТОЯТ ФИРМЕНОКОРПОРАТИВНИ ИНТЕРЕСИ ЕС-ВЛАКЪТ СЕ ДВИЖИ КЪМ ЕДНА ПОСОКА СВЕТЪТ ПОЛИТИКАТА И КОНСТИТУЦИЯТА,ДЪРЖАВНОСТТА ПОД КОНТРОЛ НА ФИРМЕНОКОРПОРАТИВНИ ФИНАНСОВИ ГИГАНТИ ТОЧНО ТЕ ВОДЯТ ХИБРИДНА ВОЙНА И ОБВИНЯВАТ "СИСТЕМАТА" И ДЪРЖАВНИЯТ КОНСТИТУЦИОНЕН КОНТРОЛ И КОНТРОЛИРАТ ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ И ОКАЗВАТ НАТИСК ВЪРХУ ИНСТИТУЦИИТЕ И ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО

питай Беларус , какъв е . И има ли право на глас ... Питай 100 милиона уйгури в Китай какви са и имат ли право на глас ....в интерес на истината Китай изгря точно защото беше верен подиспълнител , ти май му пазиш правото на подиспълнител ....Между другото защо Русия предаде Украйна и България ....най близките и държави .....защо все е зад гърба на сърбите , които много кратно предаваха СССР и Русия ?

значи толкова знаеш и за остналото :) то и в македония няма нито един българин и в Гърция бяха 99% чисти гърци ...

Издуих козите!

Брау ма жена!

Типичен коалиционен партньор на ГЕРБ. Радвайте му се! По-нагъл от него е само Горанов.

прав си....

Цял Китай беше блокиран заради драконвски мерки, но само похвали се чуваха за Китай същото се случи в Европа и то в по малка степен само плюене по ЕС от същите хора...не ги разбирам тъпи ли са Или са много тъпи?

не са тъпи. Путинофили са.

0

Допускам да са и двете.

И за да не съм голословен питайте италианците и испанците какво е мнението им за Европейския съюз!

Всяка държава може да избира да остане или да напусне ЕС.

Надявам се противниците на ЕС да имат възможност да опитат какво е национална държава България под руски ботуш. Искрено им го желая. С въвеждането на извънредното положение, някои от елементите вече се появиха.

Какъв Европейски съюз, той е напълно абдикирал като такъв, какъвто трябваше да бъде. В условията на тази пандемия се видя, че всеки трябва да се спасява, както може. След като всичко това отмине, може спокойно да се дръпне шалтера, на така наречения и нищо неструващ Европейски съюз!

Искрено ти го желая.

затова пациенти от Италия и Франция се лекуват в германия.... Ам ти не знаеш, защо не знаеш ? Ами не можеш самостоятелно да трупаш собствени знания.... знаеш че някви китйаци са помогнали и някви руснаци, което ти набиват в главата, това е знание за несвобдони хора, каквото му сипеш това и приказва. А помоща от 800 милиона която ни даде ЕС , но не .... ЕС не помагал на никой бил абдекирал ..... Това са приказки за хора без умения за самостоятелно виждане

Като някакъв феномен е. 90% от хората в България приемат глупостите и лъжите на руската пропаганда за нещо нормално и чиста истина. Удивително!

ЕС били дали на Иран 20 милиона, чул недочул ама нали трябва да изръсим като прецедента Раду някоя глупост :)

Ами в знак на протест и будна гражданска съвест, с еоткажи от заплатата си или ти харесва ти да лапаш ,а другите не правели нищо

ся .. Слабакови за запазена марка .. и ако веднъж си подкрепил ядрената енергетика от името на зелена кауза (и не се казваш Дж. Лавлок), е .. нищо друго няма да ти се опре!

Тоа специалист, Любо Фъфлека и пияндурника Джамбазки са "хвани единия, удари другия". По-безполезен от тези е само презитента им Радев.

Китай мълчаха някои прикриваха епидемията със надежда че ще се преборят със вируса и въпросът е дали чуждите разузнавателни служби са имали информация за въпросният вирус и разрастващата се епидемия,другият проблем е несериозното отношение към извънредното положение на голяма част от обществото от което сериозно пострадаха Италия и Испания в Швеция са около 3хиляди случая на заразени и отказват въвеждане на карантина и извънредно положение което е рисково и егоестично спрямо останалите които се стремят до ограничат разпространението на вируса

Да намираш косури е лесно.

пуснал е коса , за да компенсира липсата на акъл. косата му , като на жена, и плямпането му , като на жена! Неосъзнат педал

Мерките в този си вид са напълно безсмислени.

Ъъъъ, ти не беше ли евро депутат? То от теб зависи. Или ти си там всъщност заради хубавата заплатка и да се гласуват глупости?

Безполезна твар.

Г-н Слабаков, като сте евродепутат, Вие какво направихте, за да може ЕС да реагира по-бързо и адекватно. Или си прибирате европейската заплата и после плюете. Писна ни от такива празноглавци и кокошки като Вас. Нищо не правите, само ръсите глупости. Засрамете се, ако четете това.

руснак, комунист и циганин срам нямат.

ако го питаш кога с епояви първия корона вирус , няма да знае, ноиначе след дъжд качулка дава оценки , и то най популистичнит еина й обобщаващи... а реално трябва да с екаже ,че той не си е свършил работата , и да с епопита защо сме го пратили там ? като един фараж да плюе , без никва анагажираност към стараната ни

ох и този взе да ръси акъл , къде беше ти , че не го каза това януари.... май бе;е в европарламента, ми кой те спираше да го кажеш? ми ти си ЕС, ти си този който трябва да го каже... или си оставаш треторазряден типаж, който в българските условия изглежда , като първоразряден,щото плямпа в стил, необразовано пиянде с претенции и с положение по наследство

Тоя трябваше да се насани на мясо с големи мангизи за да проумее че еврогейския е само една каца пълнена от ненормални от която грабят ''лидери'' в защита на собствение си интереси.. Това го наят много отдавна хората и за това едва ли някой някога се е надявал за някаква реална помощ от там без дълготрайно робство след това... Иран им е много по важен защото се защитават интересите на краварите.....

и ти си на неговия акъл , един ви д без акъл и той си плямпа като теб от край време ..... пияндурници

0

Чакай малко, "краварите" са против Иран. Как ЕС помага на САЩ, като помага на Иран? Още един "експерт", като Слабаков..

Много акъл се не иска да се разбере от какъв зор се ''помага'' на Иран:((((((((((

Надявам се наистина противниците на ЕС да имат възможност да опитат какво е национална държава България под руски бпотуш. Искрено им го желая. С въвеждането на извънредното положение, някои от елементите вече се появиха.

И този се извъди голям спец! Тц, тц, тц! Страхотна държава сме! Сепциалист,политик,специалист,политик...

Тоя го пускайте от карантината - вирус не може да оцелее при толкова тютюн :)

Андрейчо , разбий ги некъдърници. Аз ако бях на твое място не бих издържал и 1 месец да работя там. Между другото почнаха ли да пушат в парламента?

Определено ЕС бюрократичната машина трябва да се реформира сериозно, ако искаме да оцелее ЕС. Тук разбира се има много противници на ЕС. Всяко начало е трудно, но САЩ и Русия име ърън в очите и искат да го разрушат. Заплашва ги икономически и наливат луди пари да го прецакат, САЩ най вече.

Мерките закъсняха, ами ти къде беше да ги предупредиш! Нали затова те пратихме там?!

ПИЛ Е БИРА И Е ПАФКАЛ ЦИГАРИ. ТОЗИ МУ ДАЙ ДА КОМЕНТИРА БАЙ БРАДЪР, ЗА ДРУГО НЕ СТАВА.

Ама още ли има заблудени че като пратили някой там той ще да командва олигархичната властова класа там??? От пратените нищо не зависи защото дали вдигат или не вдигат ръка когато въобще се стигне до там нищо не зависи..

Политиката ще затрие човечеството! Вервайте ми!

0

Слабаче, вирусът евентуално "ще отшуми" единствено заради взетите от всички държави мерки. И да, ЕС се забави до миналата седмица, но в крайна сметка 25 милиарда евро пари отиват за Италия, така че и тук се изказа "експертно" и за пореден път си неинформиран. Въобще, алкохолик, простак, неук човек и пуберитет в предпенсионна се изказва свободно по медиите.. Бог да пази България от такива лекета като този.

"Имам чувството, че докато Европа се справи със заразата, тя ще отмине. Евроинституциите са много мудни, тромави и бюрократични. Координационният съвет трябваше да е започнал да работи още януари, когато бяха регистрирани първите случаи в Европа", каза Слабаков. "За мен е изключително странно, че досега ЕС не отпусна никаква помощ за Италия. На 5 март гласуваха даването на пари на Иран, а по това време Италия ги беше изпреварила по смъртни случаи и заразени. След това ЕС даде още 20 милиона на Иран", каза евродепутатът. Ако работиш да мен и говориш такива приказки направо ще те уволня на мига!

0

Особено, имайки предвид, че и двете становища са откровени лъжи.

На 5 март гласуваха даването на пари на Иран, а по това време Италия ги беше изпреварила по смъртни случаи и заразени. След това ЕС даде още 20 милиона на Иран" Андрей да ти кажа - ЗАЩОТО капиталите инвестирани в Иран са ОСНОВНО ГЕРМАНСКИ И ФРЕНСКИ и както случея в Гърция трябваше да си спасяват инвестициите

Дадоха трибуна на най-компетентния по въпроса.

Този говори като че ли той не е ЕВРОДЕПУТАТ . Че той като е там , само за тлъстата заплата ли е , защо предупредил , за що не говори в множествено число ЗАКЪСНЯХМЕ . Е гати евродепутатите егати лицемерите .

Соня, той говори в множествено число, но не в първо лице - както би трябвало, да бъде.

Добре де моят мъж като стане сутрин се лови директно за шишето с ракия. Пуши по два пакета цигари и последната му работа беше през далечната 1998... Направо си е за Евро парламента! Къде да си подаде документите за работа!?!

Евродепутатите са еднакво безполезни/вредни буфосинхронисти точно като тези в българския парламент.

НЕ вярвайте нито на 1дума на ДСдоносниците от МВрО фалшификаторите на БГ паспорти

лъже за карантината. На 16.03. се върнахме заедно ,в един самолет, и никой не ни е поставял под карантина. Айде да не се прави на герой.

Нормалните хора, които се върнаха след 13.03. останаха под карантина. Имаше и пропуски в регистрацията, от които се възползваха хора с по-ниско съзнание. Нали няма да ги хвалим за това?!