Андрeй Слабаков под карантина: Мерките на ЕС срещу коронавируса закъсняха

Имам чувството, че докато Европа се справи със заразата, тя ще отмине, коментира евродепутатът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МНОГО ПРОСТО, НЯМА ДА ИМА НИТО МАЛЪК, НИТО СРЕДЕН БИЗНЕС!

Дано не я преживее тоа боклук.

Ти си странно комуносъздание известно с това, че е син на баща си.

Слабаков, к'о викаш - "Ту да е*а тия евродепутати, нищо не бачкат."

Нали затова стана евродепутат, защо говориш в трето лице. Такива въпроси и аз мога да задавам, ама не взимам 20 000 евро заплата.

Тоя поне сега се е отпил!

И тази пиянка се реши да се изкаже по въпроса. Нали трябва да си оправдае брюкселската заплата.

А колко МИЛИАРДА ЕС даде на Италия миналата година?

Не думай бе!

Непонятно за мен как това противно и нечистоплътно , бездарно и нагло същество стигна до Брюксел. А свестни хора едвам блъскат тук. Псевдо експерт и той. Нямам думи!

Този тарикат може да не се притеснява за вируса. При толкова погълнат алкохол, тъй се е дезинфекцирал отвън и отвътре , че висус не го лови

"Евроинституциите са много мудни, тромави и бюрократични"!!!!!!! Но много експедитивно гласуваха декларация, че Русия няма принос в унищожаването на хитлеризма в Европа!!!!! И това не без участието на тоя....мухльо!!!!!!!!!!!!

Този симпатичен человек говори, сякаш ЕС е нещо далечно нему. Като депутат в ЕП можеше да предложи незабавните мерки, които постфактум срича, зедно с другия симпатичен человек в ЕС, нему подобния - но онзи вместо да предлага, според него, разумните мерки - се развлича по българските планини, управлявайки автомобил след употреба на алкхол. Въобще - тези хора срама нямат!!!

Този какво прави в европарламента седи и цоцка ли ? Поредният хрантутник с голяма уста

Има решение/я, но те не са свързани с "незабавния" Евросъюз. Администрирането на ЕС гълта ресурс в пари, време, хора, интелектуален и физически труд достатъчен за ефикасното функциониране на всички здравни системи в страните членки.

В този парламент, пък и не само, са събрани егати хората... Нищо чудно, че са в шаш и паника покрай тази пандемия и не са в състояние да направят нищо. Видя се, че само с лежане на една кълка и празно дърдорене не се получава нищо..

Дали пие или пуши няма значение. Всички го оравим. Важното е, че говори истини, които като цяло не се чуват. А именно, че европа е блокирала от много време и не функционира като съюз, а като триумвират на шепа чиновници, които са заети единствено с усвояване на многомилиардния бюджет и не отделят никакви средства за реални действия и политики. Не съм евроскептик, но съм против евробюрократите, в каквито успешно се превърнаха и нашите елитни слуги-нищоправци.

С ГОЛЕМИ УСТИ!

към малоумниците дето слагат минуси на тоя и подобни постове - с минусите ще си останете дебили, защотот няма какво друго да кажете за тоя брадат никаквец който по подобие на барека се добра на до трапезата да лапа, нищо не е направил и няма да направи освен да тъпче по джобовете

Не пия и пуша.

Русия има голям принос,но не им е удобно.

Слабаков,ти си зомбиран от пропагандата на Русия и Китай. Сега "управници на европа" точно това обсъждат и му мислят как да оплюят тези помощи.Срамота и цинизъм без край!

Ти до там ли стигна в коментара? И месо ако не ядеш ще си супер актуален. Ама повече ще ти се радват в бгмама.

До известна степен това е вярно - защото никое решение, което можеше да се вземе и се взима, не е лесно. Дали да се ограничат гражданските права (в противоречие с философията на съюза като обединение на държави със свобода на придвижване на хора, капитали, стоки), дали да се рискува икономиката и бъдещето развитие на ЕС, дали вирусът е считан за смъртоносен, дали и колко средства да се отпуснат на най-засегнатите държави и десетки други трудно решими дилеми. Но нашичкият симпатяга се изока след "дъжд качулка", при все че е евродепутатин. След като картината се изяснява, разбирачи много. Пак повтарям - такива като него срама нямат!!!

Пич, вече си евродепутат. Вече участваш в решенията и действията. От кого се оплакваме.

Европейският парламент работел бавно, мудно, не вземал адекватни мерки.Ами, ...като го гледам него, и не малка част от нашите евродепутати, и ако и другите страни си избират евродепутатите като нас (не професионалисти, а по политически признак) дори е постижение, че въобще работи!

Слагам ти плюс, но депутат професионалист е по-лошо от непрофесионален депутат. Точно защото в ЕП преобладават потомствени чиновници и партийни функционери, за разлика от идващите от новите членки, се оказваме в положение на тотален бюрократичен блокаж на целия ЕС.

На всички вас с големите усти по парламентите ви трябва по една кирка, лопата и раирано костюмче за цвят! И за да ви е адекватно на работата която вършите /демек правите едно голямо нищо/ сутрин да носите камъни от Драгалевци до Черни връх, а след обяд да ги сваляте! АМАН!

Най големия измекяр. Уредиха го да си взима висока заплата,че тука трябваше да рекламира матраци и да пърди по шоутата за някой лев.

Най-полезната новина, да се смае човек!

Вярвам че ще преживеем затягането на мерките, но дали ще оживеем след затягането на коланите, не знам.

лъже за карантината. На 16.03. се върнахме заедно ,в един самолет, и никой не ни е поставял под карантина. Айде да не се прави на герой.

НЕ вярвайте нито на 1дума на ДСдоносниците от МВрО фалшификаторите на БГ паспорти

Евродепутатите са еднакво безполезни/вредни буфосинхронисти точно като тези в българския парламент.

Добре де моят мъж като стане сутрин се лови директно за шишето с ракия. Пуши по два пакета цигари и последната му работа беше през далечната 1998... Направо си е за Евро парламента! Къде да си подаде документите за работа!?!

Този говори като че ли той не е ЕВРОДЕПУТАТ . Че той като е там , само за тлъстата заплата ли е , защо предупредил , за що не говори в множествено число ЗАКЪСНЯХМЕ . Е гати евродепутатите егати лицемерите .

Може и без такив неистински новини да изкажете мнението по въпроса - апропо, посочете за подобна декларация на някой орган на ЕС?!

Дадоха трибуна на най-компетентния по въпроса.

На 5 март гласуваха даването на пари на Иран, а по това време Италия ги беше изпреварила по смъртни случаи и заразени. След това ЕС даде още 20 милиона на Иран" Андрей да ти кажа - ЗАЩОТО капиталите инвестирани в Иран са ОСНОВНО ГЕРМАНСКИ И ФРЕНСКИ и както случея в Гърция трябваше да си спасяват инвестициите

Нормалните хора, които се върнаха след 13.03. останаха под карантина. Имаше и пропуски в регистрацията, от които се възползваха хора с по-ниско съзнание. Нали няма да ги хвалим за това?!

"Имам чувството, че докато Европа се справи със заразата, тя ще отмине. Евроинституциите са много мудни, тромави и бюрократични. Координационният съвет трябваше да е започнал да работи още януари, когато бяха регистрирани първите случаи в Европа", каза Слабаков. "За мен е изключително странно, че досега ЕС не отпусна никаква помощ за Италия. На 5 март гласуваха даването на пари на Иран, а по това време Италия ги беше изпреварила по смъртни случаи и заразени. След това ЕС даде още 20 милиона на Иран", каза евродепутатът. Ако работиш да мен и говориш такива приказки направо ще те уволня на мига!

0

Слабаче, вирусът евентуално "ще отшуми" единствено заради взетите от всички държави мерки. И да, ЕС се забави до миналата седмица, но в крайна сметка 25 милиарда евро пари отиват за Италия, така че и тук се изказа "експертно" и за пореден път си неинформиран. Въобще, алкохолик, простак, неук човек и пуберитет в предпенсионна се изказва свободно по медиите.. Бог да пази България от такива лекета като този.

0

Особено, имайки предвид, че и двете становища са откровени лъжи.

Политиката ще затрие човечеството! Вервайте ми!

Мерките закъсняха, ами ти къде беше да ги предупредиш! Нали затова те пратихме там?!

ПИЛ Е БИРА И Е ПАФКАЛ ЦИГАРИ. ТОЗИ МУ ДАЙ ДА КОМЕНТИРА БАЙ БРАДЪР, ЗА ДРУГО НЕ СТАВА.

Определено ЕС бюрократичната машина трябва да се реформира сериозно, ако искаме да оцелее ЕС. Тук разбира се има много противници на ЕС. Всяко начало е трудно, но САЩ и Русия име ърън в очите и искат да го разрушат. Заплашва ги икономически и наливат луди пари да го прецакат, САЩ най вече.

Андрейчо , разбий ги некъдърници. Аз ако бях на твое място не бих издържал и 1 месец да работя там. Между другото почнаха ли да пушат в парламента?

Тоя го пускайте от карантината - вирус не може да оцелее при толкова тютюн :)

И този се извъди голям спец! Тц, тц, тц! Страхотна държава сме! Сепциалист,политик,специалист,политик...