Американски конгресмен плаши България със санкции заради Република Северна Македония

Позицията бе заявена от републиканския конгресмен Клаудия Тени пред редакцията на „Гласът на Америка“ за РСМ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая за беше мялко по хубава та да има сурат за приказва.

Няма да се плашите. Взела е едни пари и трябва да свърши работа. Така се работи в Америка, даваш пари, те пращат едно писмо все едно са свършили нещо и така. Харесвам Америка, но това е пълен цирк. Някаква си лелка тръгнала да заплашва.

Леле нема да мога да заспя То да я видиш тая по лошо от филм на ужасите Въй!!!!!

yyyyy

така правят господарите към васалите си. интересно къде е сега Плевнелиев

Къде е Мони Паси, п;аче ли от радост

реплика +25 -2 Много добре е казано тук. "Първо да върнат парите за самолети. После санкции от тях. От нас референдум. Излизане от НАТО. За тези пари Франция, Швеция, Русия, Китай колко ли самолета ще ни дадат. Санкции. Ти кого плашиш със санкции ма офца. Течната газ ли ще ни спреш ма кокошко? Може би самолетите - хахахахаха. Срещу санкциите - референдум за НАТО." Това е лекарство за нападнати от соросоиди вируси мозъци.

Да си узаптите новите братя, че ще ви вземат мътните

стаъа въпрос за ЕС и сащ не са страна член , да го духа ,ама и за тва не тава с тоо голем криф нос

Тази пък какво я сърби оная работа за ЕС. Или ЕС слушка за ваксините, ще ги слушка за всичко.

Леля Тени да си санционира домашната котка.

Леле и тоя орел с ориз почна да ни плаши???????????

И с Кирчо и без Кирчо, ако РСМ не си промени поведението към по-добро, ще влезне в ЕС след двадесет години най-малко.

Ето това са САЩ Те изрежисираха това бутафорно правителство и сега искат да клекнем и да се откажем от историята. Кирчо ще го направи и ще се оправдава дълго с бизнес далаверки.

Не смятам, че трябва да търпим глупости от арогантни и непросветени хора. Българският посланик къда спи а не я направил на салата тази дама? Какво малцинство от народ създаден 1944-та година на териториятана държава създадена 681-ва година? То не е нужно да имаш докторат по история на Балканите за видиш че това твърдение пълен нон-сенс и да спреш да се излагаш пред Света. Няма ли някакъв интелектуален цензв този американски Конгерс?! Всеки хванат от улицата ли може да бъде избран и после да бълва глупости?!

вън от България терористи американци

Много ми е интересно какво общо имат Щатите с Европейския съюз и неговата организация на взимане на решения. За какви санкции става въпрос по какъв повод ние се възползваме от правилата на Европейския съюз и не ги нарушаваме. А такива сенатори които нямат никаква представа и не са си дали труд да проучат въпроса се изказват неподготвени и сипят заплахи... мина времето когато бяхте хегемон и световен полицай! Защо не наложихте санкции на Гърция когато блокира приемането на Македония в Европейския съюз? Двойния аршин ще ви изиграе много лоша шега!

Като поживеете повечко под демокрация, ще заприличате на тази мърша! А какви отклонения са им в главите на живелите при демокрацията е излишно да казвам, по интересите им ще ги познаете!

Викаш при тоталитаризма няма отклонения и всичко е прекрасно? А пък при диктатура ще цъфнем и ще вържем?! Хаде, стига глупости! Виж Северна Корея за справка и едва ли ще имаш повече въпроси. Като толкова ти харесва с една купичка ориз на ден и с едни панталони до пенсия - взимай билети и да те няма.

Тая дърта мастия като я гледам на снимката и ми се ще да извикам, като Бат Велков Кънев, светла му памет в "Да обичаш на инат!" "Курвооо, курвичке! Що си не гледате вашите проблеми, ами търсиш македонци и ти като оня капут Сталин там дето няма да намерите"

Ти да видиш... Да се чудиш тая на какви наркотици е.

САЩ е Лайно. Бака с Помия. Да си гледат собствените проблеми.. Някаква Индийак от Индия е дала ПОДКУП за да стане Вице- президент на САЩ. А някаква Туркиня- Херо Мустафа е дала ПОДКУП за да стане Посланик на САЩ за България. САЩ да НЕ се месят в проблемите на България и Македония... Да мрът всички турци и албанци !!!

Тая зъбла знае ли въобще къде е България!?Хайде де си пие белината и да спре да блее!

Аз амеркианкса конгресменка не съм таковал..... не че много горя от желания като я гледам ама заради БЪЛГАРИЯ БИХ И ТЕГЛИЛ ЕДИН Х>>>>>У>>>>>>Й

Че амери/те са тъпи тъпи са,но знаеш ли че им е през оная работа,че ако наложат санкции на БГ-то все едно налагат на целия ЕС . Кой смяташ,че ще се застъпи за нас оная м...у..шмула Урсула ли? Нея Бай дън и компания не я броят за човек. Най-много да има една декларация от европарламента и до там , а на нас само санкции ни липсват ние и без тях си имаме санкции

То иназ заплашвамСАЩ със санкции ако не върнат краденото на индианците ама на никой не ма евава.

ще ми уплаши дедовия провиснал с духане. тез сериозно ли се взимат за богоизбрани? скоро ще разберат че са един разграден двор оръснал се на емнайси държавици.

Републиканци, сър.

Таз кака не може да наложи санкции даже над учениците дето закъсняват за училище в нейния щат

ПОМНЕТЕ МОСКВА, БЕЛГРАД И БКП ИЗМИСЛИХА МАКЕДОНСКАТА НАЦИЯ И НАКАРАХА ТАМ БЪЛГАРИТЕ ЗА 50Г РУСКО ИГО ДА МРАЗЯТ ВСИЧКО БЪЛГАРСКО И РОДНО(за 500 г турския башибозук не успя да претопи българския народ с традиции и народност и религия. руснаците в "македония" успяха. ) А СЕГА ИСКАТ ДА СМЕ В КОНФЛИКТ ТА МАКЕДОНИЯ ДА НЕ Е В НАТО И ЕС .

Вместо да използваме ситуацията,че целия свят да разбере,как Великите сили,са на раздробили на части,та вместо Санстефанския договор да бъде изпълнен сме участвали в няколко войни за обединение и сме дали хиляди жертви и за тая Македония,Ние си мълчим.А трябваше да искаме ЕС да обяви Берлинския и Ньойския договори за нищожни и тогава Македония автоматично става една обикновена област,част от България.

Ах каква кафява медиа е дира. Впечатляващо!

От оназ тьотка с мундира Мутрафонова

САЩ е Лайно. Бака с Помия.Да си гледат собствените проблеми.. Някаквиа Индийак от Индия е дала ПОДКУП за да стаен Вице- президент на САЩ. А някаква Туркиня- Херо Мустафа е дала ПОДКУП за да стане Посланик на САЩ за България. САЩ да НЕ се месят в проблемите на България и Македония... Да мрът всички турци и албанци !!!

Плаши гаргите.

Много добре е казано тук. "Първо да върнат парите за самолети. После санкции от тях. От нас референдум. Излизане от НАТО. За тези пари Франция, Швеция, Русия, Китай колко ли самолета ще ни дадат. Санкции. Ти кого плашиш със санкции ма офца. Течната газ ли ще ни спреш ма кокошко? Може би самолетите - хахахахаха. Срещу санкциите - референдум за НАТО." Това е лекарство за нападнати от соросоиди вируси мозъци.

Ако някой налага санкции на страна от ЕС все едно налага санкции на целия ЕС Ето още една полза от членството

Че амери/те са тъпи тъпи са,на знаеш ли че им е през оная работа,че а

Въпросната патка е никоя за да налага санкции Един македонски журналист я пита дали заради ветото ни САЩ могат да наложат санкции Тя каза не , ама мооем да помислим

Ама, патката не прави разлика между областта Македония И РСМ!!! КОЙ ги избира такива еуглени да се изказват по международни въпроси???

И праска общи приказки като всеки безхаберник в политиката Дошла е да види де е СевМак и да опита плескавицата. След два дни ги е забравила А бг балъците и праснаха 1500 коментара Ми не заслужава

Аййй, каката настъпа и гърците по мазола:)))) https://mobile.twitter.com/Macedon_First/status/1392720674704302088

Моме, те вашите малцинства не живеят ли в резервати?!

Както някой в този форум каза - Американците са царе в компромисите за чужда сметка. Да го духат!

Кой тоз вампир ?!

Братовчеда ти!!!

Краварника вепе и махленските патки не плаши. Китай пусна в ход програма зс регионално сътруднипество, производство и търговия и измъкна 2.5 милиарден пазар от САЩ, 1/3 от ваичко живо де шава. В това сътрудничдатво краварникът никъде даже не е упоменат за еднотондобър ден. Китай вече го набримчи на сащ в хай тека като соря износът на драгоценни и редки метали и САЩ увиснаха с производството на чипове. Китай вепе откри инпървия завод за собствени процесори изцяло тяхн собственост без даже и пръстче да даде на краварника. 15 краварски конгресмена паникьосани днес поискаха всеобща среща на сената по този случай.

Ха ха ха!Ако ще и на ръце да ходите и стотици хиляди гневно-подигравателни постове да издращите-от Вас АБСОЛЮТНО НИЩО НЕ ЗАВИСИ,бре!До три месеца макс ще сте свалили дивашкото/националистическо вето и право Дунавско хоро ще играете,бре!А пък Кирчо и Кокорчо не са дошли на Територията за да се задържат много-много,а за да реализират НЕМИНУЕМОТО,бре!Ха ха ха!Те и за това нямат и собствена партия-щото не им и требва,бре!А вие освен да правите"мръсно" и да си измисляте небивалици-то друго и неумеете!До има Слънце на хоризонта,бре!До 2030г.ще бъдете НЕИЗБЕЖНО ПРЕТОПЕНИ от ромеите и османците демографски,бре!Ха ха ха!!!

Леле, чак страх ме хвана от този шпицбул на снимката....

"Преди два месеца Клаудия Тени и още 12 конгресмени изпратиха на посланика на България в Съединените щати Тихомир Стойчев писмо с призив да бъдат премахнати пречките пред европейското членство на западната ни съседка." - значи според тази конгресменка, американските конгресмени, че и само 13 на брой, могат да дават нареждане как да се държи България?!? Бих попитал защо нашият Министър на Външните работи не е привикал Херо Мустафа на килимчето и да я пита как американски конгресмени се мешат в делата на суверенна държава??? То бива наглост бива, ама това е очебръкващо!

Къде я видя тая суверенна държава? Суверенни са Русия, Сев. Корея, Китай, Индия, Иран, САЩ. Когато си си отдал задника под наем или дори безплатно то ти не си суверенен!

По-скоро Мустафата ще привика външния министър и той ще й доприпка. Щото ве1е отдавна не сме синове на юнашко племе

Ние българите сме винаги на страната на нашите американски братя. Те ни обичат и ни подкрепят отзадната ни страна за да не паднем по очи в калта..ха ха ха

към нас през цялото време действа правилото "за българите или лошо или нищо". Ние сме само средство за постигане на различни цели и при най-малкият удобен случай ще бъдем пожертвани. Те винаги се отнасят към лакети си по един и същи начен - с предрение и с отвращение.

Според Тени българският дипломат не е отговорил на посланието, което тя тълкува като неуважение към Конгреса на САЩ. Ако това е истина, какво прави този изрод в САЩ? Да бъде отзован незабавно, а на негово място да бъде сложен човек, който да почертае с червен фулмастер лъжите в учебниците по история на РСМ и да ги прати на американския конгрес! Апропо, защо България не свика МЕЖДУНАРОДНА комисия, която да установява истинноста на историческите паметници? Ако се създаде такава комисия от 15 световно известни учени, много по-лесно ще докажем тезата си за българския произход на всичко до 1945-та година! При това разни конгресмени няма да могат да плюят по България!!!

Аз по-скоро искам да питам, защо български дипломат трябва да уважава конгреса на САЩ? Какви са ни те?

Просто, Киро ще направи , каквото му кажат…….

Е да, плаши.

Чшшшш, аре у лево!

Сухата злобна патка със сигурност не знае на коя планета се намира държавата България, но с промитият си 37 гр, мозък е решила да я санкционира. Бау...

Отговорът на патката на снимката дойде след провокативен въпрос на македонски журналист дали САЩ планират санкции срещу БГ заради ветото Кската каза не