Акция "Бяло" по разпореждане на главния прокурор: Разбиха наркооранжерии, има и арести

Операцията продължава с претърсвания в домове на известни имена от криминалния контингент,

Обратно в новината

Коментари - Акция "Бяло" по разпореждане на главния прокурор: Разбиха наркооранжерии, има и арести | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЯКОЙ НА ПО-ВИСОКО НИВО ЩЕ ХВАНЕТЕ ЛИ ИЛИ ЩЕ НИ ЗАЛЪГВАТЕ С ДРЕБНИ РИБКИ ?!?

Нареждането е отвън.

Сигурно вчера са освободили Бабичката и Македонеца и сега ни замазват очите :)

Следващата акция трябва да се казва " синьо " , че повечето ченгета дилари и са наркомани.

Одобрявам! Контингента трябва да се тормози и депресира! Единствено искам да наблегнат на бялото в разкриваемостта, както е и името на операцията, вместо само на тревата! Просто е по-важно е се изрине колкото може от гаражния боклук

Да пратят Волен, той нали има опит. И Симеонов за респект. Хаха

ГешеФ мършо, ти първо се заеми с големите босове, после се занимавай с кокошкарите дилърчета.

Смях, смях, смях и пак смях! Главният каскет разпоредил на малките касети акция! А до главният дилър ще стигне ли акцията? Щото така само да се ловят малки рибки и после нищо....номера се изтърка и стана демоде! Пък и те дилърите са били предупредени за "акцията", най-малко 3 дни предварително, така че....прах очите и театро за простолюдието, това се случва.

)))) чак смешно ми става. Ще хванат малките лешпери по дискотеките. Ще покажат хванати пакети с брашно няколко тона или сода от заводите и ще кажат голям улов)))) няколко куки ще покрият лицата им уж арестувани, ще им турят прякори гаргата, лешпера , чука звучи по тежко)) хе хе хеее ... И до 3 дни айде чао какао връщат содата и пито платено))))) тия филми 30 г акцее

е и?! какво като има акция?????????????????!!!!!!!!!!!!!! някой осъден има ли у нас???????????????? ВСИЧКИ ХОРА В СТРАНАТА ЗНАЕМ ОТКЪДЕ ИДВА ДРОГАТА В ГРАДОВЕТЕ АМА МВР НЕ ЗНАЯТ, ЗАЩОТО СА НА ЗАПЛАТА ПРИ ИСТИНСКИТЕ НАРКОРАЗПРЕДЕЛИТЕ У НАС!!!! АКЦИЯТА Е ЗА МИШОЦИТЕ ДЕТО НЕ СА СЕ ОТЧЕЛИ!!!!!!!!!!!!! всичко е евтин ПР трик с цел...колко много работи мвр!!!!!

...тук пишат много дилъри и педофили, лесно се познават....

Задава се нов кабинет и трябва да се разчистят някои позиции за новите.

СмЕх, точно Гешев пази наркодилърите, които се отчитат на шефа му.

За 12 години Тиквата и Таки изградиха стройна мрежа от наркодилъри. Спечелиха милиарди

Ще привикат ли Киро?

НЕ! ЩО?

По- гнусно представяне на работата на Държавата не бях чувал… Тоа главен е пълен малоумник!

Значи аз викам, дето без петел няма да съмне, тъй и с назначената проверка, което означава, че до сега белото се е харчило безпроблемно, значи.

К.ВИ, БЕЛО ЦАРСКО СЕЛО.

То хубаво каскета спретнал акция, ама защо сте забранили коментарите под статията за Еврозоната? По- маловажно ли е да се коментира защо трябва или не, да влизаме там? Тия акции са само за отчитане на дейност и замазване на очите на населението, че каскетурата върши нещо срещу наркомафията.

Защото на всички е ясно, че България няма да има никакви предимства, а възможностите и ще намалят под критичния минимум! България ще е първата разпаднала се държава в еврозоната на комунделския затвор на народите - ЕС!

отдолу пишете само руски тролове. Банда идиоти, дето лъжете и разпространявате хибридки. Същата работа, като простотиите с корона вируса и 5G мрежата. Такива трябва да ви намират и да ви се търси съдебна отговорност.

А ти пък си един соросоиден хибрид и мнението ти не значи нищо!

Да се претръскат кокошкарите, да се стегнат редиците. Пари трябват на лойко методиев за избори. Няма по-голямо и еднозначно доказателство за наближаващите избори от това!

Акции за отчитане на дейност и заглавия по медиите. Митьо Очите, Брендо? Осъдиха ли ги? Изобщо някоя осъдителна присъда има ли прокуратурата?

не сери по форума - и двамата имат присъди !!! Колко са справедливи е друга тема !!!

Правилно! Наркоразпространението трябва да се удря периодично. Изобщо не трябва да си търсят повод за това! 20 число на всеки 4ри месеца, например...

ще се подадем ли на поредната pr акция защо такъв и големи операции се провеждат винаги когато има избори или големи събития като отказа да ни приемат в шенген??????

Когато влезем в шенген Брендо спокойно ще може да се прибере от страната на укропитеците.

В момента той е в Дубай.

Прокуратурата е толкова в час, че дори името на акцията е смешно. Всички му викат "бело", ама те "бяло". Това да не ти е "облаче ле бяло". Езика, който използват магистратите ще ви шокира от простотии, вулгаризми и диалекти, но иначе акцията си я кръстили на книжовен език.

Пуууу, айде малко да им свият перките. Малко да ги понатирят. Много се бяха разпищолили продавачите на бяло последните година - две... Ясно е, че никъде по света идеята не е да се занули организираната престъпност, иначе "велики правораздаватели", като Холандия - да са я приключили. Но държавата трябва да им орязва пипалата, да им убива порива от време на време!

Самата информация за акциите всъщност е по-ефективна от самите акции. Сега де що има дилъри на "бело" ще излязат отпуск, ще започнат да тръбят как са се преборили с тях, ще отчетат резултати, а след време нещата ще си продължат по същия начин.

Представете си причинно следствените връзки в главата на един малоумен прокурор, щом твърдят, че има увеличение на хората заловени да карат след употреба на наркотици, следователно има увеличение на наркоразпространението. Той не може да предположи, че може би заловените са, защото има увеличение на тестването за наркотици и никаква друга причина. Не знам дали не е време да се закрие съдебната система за 3 месеца и абсолютно всички да се явят на нови конкурси за да защитят позициите си. Конкурса да се провежда от европейски магистрати и всеки кандидат да премине тест на полиграф за лоялност и корупция.

Gugnelid

Батьо, ГешеФ много добре знае какво прави, това е парлама, прах в очите и "мижи да те лажем" - отчитаме дейност, ще прецакат някой неудобен, ще се ударят в гърдите и дотам. Даже може да намалят проверките за наркотици на шифьорите, защото полевите тестове са скъпи...

"кафево" ще търсят ли? :)

да минат и през дира..тук всички с а на бело и свинска мас...

Удрят конкуренцията, понеже не могат да крадат вече от ЕС за магистрали

Ама обявявайте ги тези акции поне една седмица по-рано. Те понеже дилърите си държат стоката в домовете си под леглото. Обзалагам се, че резултатите от акцията ще бъдат смешни. Най-вероятно ще отчетат, че и Явор Бахаров е заловен в тази акция за да вдигнат бройката. Като добавят и 50-100 тийнейджъри и ето ти мащабен удар срещу наркоразпространението.

Фашагата Гешев колкото и да се напъва, доверието на хората няма да спечели. Всички знаем, че няма нито един осъден по негово дело. Няма нито един от висшите етажи на властта разследван за корупция. Не си мръдна пръста за шкафчетата на Борисов. Не си мърда пръста за нищо, освен да прави театър. Всички помним също изказванията му, че бил инструментът на Бог, с който Всевишния щял да въздаде справедливост или нещо в подобен смисъл. Всички помним изказванията му, че не вярва в разделението на властите. Какво иска Гешев? Цялата власт в едни ръце ли? Ако може в неговите? А впрочем, след това пък говореше точно обратното и бранеше разделението на властите. Лицемерието като норма и мнението според случая - както му изнася в момента. Всички помним, че изнасяше доказателства и материали от разследванея и ги пускаше по медии. Помним, какво направи с бившата кметица на Младост, София Иванчева и как я сготви за назидание на всички останали. Този нещастник, ако направи нещо подобно с мой близък или роднина, просто му виждам сметката. Кърваво и показно.

Чакам акция “Розово” И Сийка да свири на хармоника Патриотични песни

Когато видим шумни акции срещу политици,прокурори и олигарси за пране и кражби на милиони,че и милиарди и осигуряване на чадъри завършили в съда с осъдителни присъди на затвор за съответните задържани,тогава ще повярваме,че има работеща прокуратура и Съдебна система,всичко останало е прах в очите на хората!

Кво стана с тестване с дрегери на полцаи Или да не питам

Ти един дрегер изотзад искаш ли ?

Много са го закодирали това име.

Започнете от парламента! Там ще ударите най-много дилъри и потребители! Деба 0лигофрените!

Интересно дали акцията ще включи една от фенските организации на любимия на Меси клуб или там не се пипа.

София Лапат ли говориш?

ФАРС

Или е на прах Кой да питам?

Това е за разтоварване от постоянно действащата акция "На Сийчето фостата".

И децата знаят кои са кварталните дилъри,само ченгетата от районните се правят на заспали!

Нараво са скършили наркотрафика на Балканите. А нещо за Капитан Андреево? Там акциите срещу дрогата не са добре приети, прокурорите не стъпват.... ПП си позволиха да развалят схемите на Таки и веднага ГЕРДПС и Слави свалиха правителството му. П.С. Под мен ще се изака веднага гербодепесарски трол.

Ак-ак.........

Поредния заблуден 0лигофрен, който е фен на подмяната!

Е заради такива пиар акции срещу палячовците няма да ни приемат ни в Шенген,ни в Еврозоната!

що да не ни приемат е курник

Защото сме тъпи геюве ! Понимаеш ?

То защото като ни приемат в Шенген и Еврозоната ще цъфнем и вържем? Вземете да мислите малко преди да пишете простотии!

Прокуратурата да се самосезира и първо да Арестува Г.Прокурор. Рибата смърди от Главата

Действай КАскет, че Чекмеджето е празно

У шопско му викаме "бЕло". Лошо, очертава се "постен" осми декември.

E няма бе, тука се пипат пак наши и ваши! Греп точат ножове от сега, видиш ли като спечелят на изборите да се знае!

А акция "Меси" кога ще има

На Black friday в Алиекспрес

Вместо кухи акции, прокуратурата най накрая да вземе да преведе ония 500 страници от Барселона. Там има много бяло, много кражби, присвоявания

които вярват на писанията на Бабикян ?!

Не има само кретени дето не вярват и лижат дирници!