17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами, напишете. Защо да ви слушам целия "под-незнам-си-какво".

Абе много хубав документ е, ама не за самоличност - не може да се ползва. Поради простата причина, че няма снимка. Всеки може да носи някакъв акт за раждане. Каква връзка има между приносителя и хартията?

Ами да снимат бебето .

филма Знахар трябва да са видяли как проф. Вилчур се преражда в Антони Кошиба с такъв акт за раждане . Ако не са гледали да гледат и дано разберат че на днешно време това е невъзможно .

Защо ми изтрихте коментара? Защото разкрих колко е некомптентно това искане ли? Че не става въпрос дори за акт за раждане а за удостоверение за раждане.

Актът за раждане е просто един лист хартия без снимка и биометрични данни, които няма смисъл да се вземат от новородено бебе. И смисълът на самият акт е да се издава еднократно след раждането, и то само от мястото на раждане. Как по дяволите това ще се годи за документ за пътуване, след като масово се събират отпечатъци, лицеви изображения и гласови данни от Интернет, а вероятно покрай цялата Ковид обстановка и ДНК образци ? Ще те пусне някой с един лист хартия да минаваш граници, вие добре ли сте ?