Ако получи мандат: БСП ще предложи служебния кабинет без промяна в състава му

Социалистите ще продължат преговорите с ИТН, но искат да видят записани техните приоритети

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

се е съмнявал... освен олигофрените за гъби ... ама като ви сериврат извън ес и нат ще се чудите...

Браво ! Кеф !

От кога чакат комунистическите дебили да седнат на трапезата,но седнат ли след това всички нормални хора знаят какво ги очаква.

Това е правилно, но Слави и Боко са две страни на една монета, външно управлявани лица. Няма да разрешат на Слави, Боко и Доган временното правителство да стане редовно за срок докато очистят Гешев, ВСС и направят важни реформи до новите предсрочни избори.

Умничка е кака КУРНИ и добре е схванала идеята на Учиндола, който показа какви са двамата улави министри, единият от които е и крадец-разбойник; и така каката е решила да ги обслужи, за да ѝ подават по някой и друг лев(милиони), за партийната каса, а и за частната употреба на личните нужди на Курнито. А относно Министъра Рашооглу, който има интересни моменти от миналото, в което е бил къртицата на СИК и ВИС, с една дума на престъпниците във властта, от която се е облажавал, и която е кеширал, което се вижда от апартаментното му състояние, на което и Цецо Пъпеша не само може да завиди, но и да изглежда като просяк, пред тоя назначен от Радев престъпник Рашков... а който назначава престъпници е .....................

Че нямат собствени кадри А уж имат претенции

Това ще е най-доброто за всички нас в България - да си остане служебното правителство и да стане редовно с мандат на БСП. Давайте мандата на БСП, че се наслушах на простаците от ИТН, а и на тези от герб, които не спират да се "изказват".

Е,най после се договориха !!!

С влизането на ИТН в парламента - политиката и интелигентността отстъпиха на простащината и наглостта. "Ти кой си бе, че да предлагаш - ПРЕДЛАГАЧ???"; "ИЗЧЕГЪРТВАНЕ", ... колко ниско падна нивото на ръководителя на най-голямата парламентарна група!!!

В интерес на истината, интелегентността отстъпи още от 1990 година, но пък с влизането на ГЕРБ в Парламента тя си взе багажа и избяга надалече, а с влизането на ИТН в Парламента тя каза, че за нищо на света няма дори да прелита над България

Столетницата показва най-голям разум.

Стига ми се момне ле навдигай, навдигай, барем да не та познавам, познавам. Барем да не та познавам, познавам чия си, мари, дощеря, дощеря. Барем да не та познавам, познавам чия си, мари, дощеря, дощеря Чия си, мари, дощеря, дощеря, че носиш чуждо гиздило, гиздило. Кърпата ти е лелина, лелина, дрехата ти е чичина, чичина. Кундурите ти са лъснати, лъснати, а пък отдолу разпрани, разпрани Тъй се пее в една наша родопска народна песен (нарочно тук-там замених оригиналния родопски диалект, за да е по-понятен текстът за четящите). А ситуацията с Нинова и компания много напомня тази песен. Не е тяхна идеята, с която са се нагиздили - служебните да станат редовен кабинет. Едва ли някой се заблуждава, че БСП сами са стигнали до нея, по-скоро им е подсказана, сетете се сами кога и от кого. Но пък като им е кеф да се фукат с чичовата дреха и с лъснатите, но скъсани чипици, тяхна си работа.

Влезте в час си спомнете моабетите за срутищата , сега за неаддекватната реакция на пожарите мълчите като теле пред майка си! Защото сте се насрали яко!

Малко ли пожари имаше и миналата година, и всички предходни години?! Помните колкото кокошки! Защо ГЕРБ за 12 години не закупи самолети за гасене на пожарите, но даде милиарди за продънени немски кораби и бойни самолети от САЩ на хартия?! Какво ревеш сега, с какъв бюджет за 2 месеца работа служебното правителство да ти гаси пожарите ефективно????

Нагло, отвратително същество, отблъскващо и голяма част от съпартийците си. Мишо Миков беше много класи над това добиче невчесано.

Браво на служебното правителство! Фен съм им.

Само човек, който не е добре с мозъка може да им е фен!

Да, служебното правителство се ползва с голяма подкрепа, дори в статията си го пише и основен враг са му... ГЕРБ и ДПС. Странно! Нали уж ГЕРБ и ДПС не мелят пък заедно за всичко? А на гербавите опорките сами се сриват!

замислен от президентските съветници от ДС, които му дърпат конците! След като чалгарите отказаха да вземат министри от служебния кабинет преминават на вариант 2 - грубо болшевишко обсебване на властта! Дано останалите се усетят и окажат съпротива,че става много лошо!

Че е сценарий е ясно, само че не е правен не в Президентството, а на едно друго място оттатък Черното море - "Българският политически елит трябва да бъде зачистен" - Решетников. Първата стъпка беше въвеждането на задължително машинен вот с машинките на Мадуро! Нали се сещате кой коли и беси във Венецуела!

Радев заяви, че всичко, което прави го прави в синергия със Сащ, като заповедите получава отКозяк. Иди да ти сменят чипа, защото са те забравили и акаш вече на място, на което и господарите ти не понасят и ще ти запушат задника, но поне гледай да не е с бухалка, че може и здравната ти застраховка да не стигне за шиенето.

Горещо подкрепям. Може и трябва да се пипнат някои слаби министри. Това е кошмара на герберчетата и вожда им. Такс ще се изпьлни народната воля.

Кофти перспектива за Баце, вероятно ще даде команда на тулупите от ГЕРБ да подкрепят проекта за правителство. хе-хе

Май ще се наложи! Някой да възстанови демокрацията!

Шок и ужас за гербажиите. ББ гледа като плъх и ломоти разни глупости

Да, шок и ужас за обикновените граждани! Ние, обикновените граждани не искаме хората на държавна сигурност да узурпират властта!

Най-добре е служебното правителство да остане като редовно. И край на кретените.

Ще ни натресат Мунчовците,коите за 2 месеца ни разказаха играта с щуртиите си! 20%инфлация,безработица,,хаос,некадърност,омраза цари,но оня алкохолик си сере в 12-те тоалетни зелено....

Мунчо е Борисов

А приемат ли всички негативи на тази радева хунта ? Изгорелите живи ?

Най-добре, служебното правителство на президента да стане редовно. Герберастията трябва да бъде изчегъркана отвсякъде

ИТН свърши добра работа. Изхвърли ГЕРБ на бунището. Сега управлението на държавата е в сигурните ръце на президента.

Мандат ли, мандат могат да получат само от моя брадат!

Ако баба ти беше мъжка щеше да има дръжка.

Оп-паа! Дяволът, пардон, президентът си показа рогата! Не стига, че "приоритетите" "плавно" преляха в някакви доста тежки искания, ами и картинката за по-нататък се избистри - служебния кабинет в пълен състав! Е нали не беше червен? Нали беше "шарен"? Ха сега познайте, като не са избирани на избори, а НАЗНАЧАВАНИ, кому ще бъдат лоялни?!??? И за кого в крайна сметка играят ИТН и ДБ - особено пък ако г-н Иванов отново изплиска "съображения" в малко след последния момент.

Е сега вече ГЕРБ излязоха от залата, за да се гласува по-лесно проектокабинета на ИТН.

Че зад Трифонов стои COPOC - Либертарианците( ЛГБТ, педофили, разни трето-, четвърто- И.Т.Н. половци)?

ББ остави културата на спонсорството на Отворено общество, а чрез образованието превъртаха и явно още ще превъртат пари от бюджета към "подходящите" хора , а самото Образование отиде "на кино". Търси цитираните общности при ДБ и ИМВНИ - "високо-културните" са там.. А не се ли изпразни МОН от досегашната корумпирана номенклатура ще станем от последни в ЕС , последни в света.

Да предположим, че и с Дисертацията всичко е наред, макар че той никъде не показа Автореферата си. Това е изключително важен документ, свързан със защитата му! Да предположим, че е бил и Директор продажби към Тойота, Търговски директор за Дайхацу и т.н и т.н(както сам се рекламира)!? Така-а, тук възниква основният въпрос: Как така преди е бил Директор, а сега е най-обикновен продавач на дребно? Тук има нещо доста гнило и смърдящо! Имам позната, която чрез конкурс стана Директор към Райнметал - стоя там доста години и ги напусна, а сега е Директор (пак чрез конкурс), към Шотландска фирма! Що се отнася до "Телевизионния" му конкурс и приказките, че със Слави Трифонов се знаят само от две-три седмици - също е брадата и издишаща лъжа! Познават се от години - от 2019(или от по-рано) в Няма Такава Държава, където Пламен Николаев Николов фигурира като член на Арбитражно Контролната Комисия! https://lupa.bg/news/samo-v-lupabg-bivsha-sedesarka-gradi-strukturite-na-slavi-trifonov_25823news.html

Какви са фактите около служебния кабинет? 1.В него има хора от целия политически спектър. Тоест, той е "шарен", което е добре за България. 2.Кабинетът е съставен от експерти и в него е наложено експертното начало, а не политическата целесъобразност. Това е още по-добре за България! 3. Кабинетът се ползва с над 60% подкрепа от българските граждани, което е чудесно, защото показва, че нещото работи и хората му вярват. Какъв е изводът от всичко това? Ами съвсем прост: РЕШЕНИЕТО НА БСП Е ПРАВИЛНО И ОТГОВАРЯ НА НАДЕЖДИТЕ НА МНОЗИНСТВОТО ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ! Кой е против всичко това? Ами ясно е кой, това са ГЕРБ и ДПС, които се опасяват, че на бял свят ще излязат чудовищни неща. "Изправи се" и "Демократична България" също биха подкрепили такъв кабинет, а виж "Има такъв народ" не биха го направили. Защо ли? Ами защото те още боледуват от "звездна болест" и от чувството си за уникалност и изключителност. Не са разбрали, че трябва да се вслушват в гласът на мнозинството от българските граждани,а не да действат на инат!

Вътре има само хора, които драпат за военна хунта!

Напротив,военна хунта е най доброто,което може да ни се случи,но ние нямаме отдавна армия,само един куп отгоре послушковци на САЩ,чиято армия е пидерастирана със закон.

Това трябваше да направи Слави, а не да се дави в простотията си и измислените сценаристи.

ЦИРК!

Колко си мазна. Грозна дума но ще я употребя защото я заслужаваш. Как няма да признаете сегашното. Много просто, нямате кадри да управляват. Нямате"то........ пки за да поемете тази отговорност. Презирам те и зад очилата.

За мен вие сте просто утепляци и жалкари.

Нагло, отвратително същество, отблъскващо и голяма част от съпартийците си. Мишо Миков беше много класи над това добиче невчесано.

То щото тез от служебния кабинет са много читави,за два месеца обърнаха всичко с краката нагоре.А идва зима ..........

я влезте в час си спомнете моабетите за срутищата , сега за неаддекватността на пожарищата мълчите да го набода на майкави и посталяците алчни.

Със сигурност този служебен кабинет ще затрие България ако го гласуват или отиваме към гражданска война!

БКП са си най-големите утрепляци. Дали Баце, дали Славе, дали който и да е, пак е по-читав отколкото тая сган. Ама тя КУРни добре я затрива :)

ИТН да предложат по-читава кандидатура за министър-председател. Да прибавят и като приоритет основното образование поне - да мръднем от последното място в ЕС - на първо време поне към средата.

Що минус - трябва да си останем неграмотни ли?

Съвсем конкретни предложения за постове, а не "въпрос на принципи и политики" били в основата на разлома между "Има такъв народ" и "Демократична България". Въпреки декларациите пред камери и микрофони, че ДБ не настоява за министерски кресла, Христо Иванов-Бойкикев всъщност искал точно това. Участници в преговорния процес са разкрили, че Христо Иванов се опитал да издейства външен министър в кабинета на ИТН Стефан Тафров, съобщава Lupa.bg. Колегите му от младата парламентарна група на ИТН обаче били твърдо против това предложение. Стефан Тафров е бивш посланик на България в Италия, във Великобритания, във Франция, както и зам.-министър на външните работи. През 2019 г. беше кандидат за евродепутат, а към настоящия момент е депутат от ДБ в 46-ия парламент, като е сочен за един от най-приближените на Джордж Сорос. "Христо Иванов може да говори каквото си иска пред медиите, но истината е, че се бореше да наложи този човек за външен министър. Според медията, има немалка вероятност "Демократична България" в крайна сметка да подкрепи кабинета на ИТН.

Не е важно дали БСП ще подкрепи или не кабинета на Слави , а защо самият Слави се отметна от нежеланието си да бъде подкрепян от партиите на статуквото ?

Холоп радев дасть мандать комунистов

Комунистите са в ГЕРБ

Мунчо ли ти каза.

Избрали сме свестен президент. И пак ще го изберем. Той назначи работещо правителство, което народът одобрява. Бойко вече е минало, сламен човек, както и партията Му ГЕРБ ...

Дай на това правителство поне 100 дена, преди да хвалипръцкаш така!

Толкова добро че ти обещава цена на бензина 3,50 , на всичкото отгоре да остснеш и без работа. Верно ли сте толкова тъпи.... Толкова си можете?!!

Премиера си стои в кабинета и ни обяснява за някакви планове доката умират хора и им изгарят къщите, вместо да предлага адекватни решения, здравния министър в отпуск вместо да предлага решения как да се премине по-леко през започващата ковид вълна....просто правителство "мечта"

Светло колко си проста ако знаеш ще си гръмнеш!!!

Толкова си далеч от истината !

Министрите са като диетолозоте. Ако нещата вървят, те са велики и са дали супер предписания. Ако ли не, не са те виновни, а хората, които не изпълняват техните нареждания. Балтова се поквали с 3 милиона туристи и си го преписа като собствена заслуга. А какво всъщност е направила за това число?

ИТН закла прасето/ГЕРБ/. Но другите не могат да разпределят порциите.

Няма как едно прасе да заколи друго прасе. Та сега ГЕРБ ще подкрепи проекто-правителтвото н ИТН и ще си управляват дружно, ако им бъде позволено. Ние сме готови за протести, ако това се случи.

Това е най-правилното решение. Служебният кабинет върши добра работа.

Аер Мишо за 2 месеца как разбра какво е свършил

БСП може и да изпързалят Слави. Тяхната може и да стане, ГЕРБ отказват, Радев им дава мандат, ГЕРБ на инат ги подкрепят защото виждат другите боклуци и хоп Правителство.

Глупости. Баце по-скоро би подкрепил Славе, отколкото Курни!!!

Имиджът на този "чудесен" кабинет е фалшив и изкуствен. 4-5 души от този министерски съвет са разпознаваеми. На останалите не им знаем имената. Янев беше зам. председател на Герджиков и не помня тогава да е напрвил изобщо на някого впечатление. Балтова? Гълъб Донев? Кои са те и какво толкова са свършили? При Герджиков и сега? Асен Василев спрекулира с празната хазна и как той я бил напълнил, а сега просто там влизат отложените заради кризата фирмени задължения. Кирчо подписва на никого ненужните меморандуми и си прави ПР - нищо повече. Уж са вече готоеи инвестиционни договори. А Рашков какво направи срещу битова престъпност например? Как се бори срещу нелегалните имигранти? Ще го запомним само със скандалите срешу ГЕРБ. Злобрн, жлъчрн, отвратителен! Не мерси! Не съм впечатлен от този кабинет и не го искам за редовен.

Гълъб е единственият свестен в правителството, който си разбира от работата

PEYTSCH

Тук си играят с България. България не е играчка. А БСП трябва да знае какво значи ИГРАЧКА – ПЛАЧКА.