В България нямало заразени с опасна бактерия краставици

В България няма разпространение на заразените с ешерихия коли партиди краставици от Испания. Във връзка със съмненията за заразени с бактерията пресни зеленчуци в Германия са получени две предупредителни нотификации по системата RASFF (Система за бързо оповестяване за опасни храни и фуражи).

Обратно в новината

Коментари - В България нямало заразени с опасна бактерия краставици | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще се сетите вие че може да се произвеждат в БГ вкусни зеленчуци, както преди намесата на Европата, ама не знам дали ще има някой да ги произвеждаааааааааааа????????

Има. В Парламента.

Тази бактерия е чревна и за това екокрактавиците трябва да се помпат само с ОТЛЕЖАЛ тор. Но щом Европа ще създава комисия, нека се съберат хората, да хапнат, да се почeрпят и като си починат, да почнаг да мислят.Аз направо им препоръчвам GPS на всяка фекалка и Хагския съд за престъпленията срещу човечеството.Но резила си е резил!

В Испания дали ги лови нещо от краставиците или там не ги ядат.Много са им изнежени стомасите на северните народи , а защо не си садят техни краставици. Най добре да си ядат традиционни за тях яденета варени картофи, булгур ,варена риба, печен лос на фурна и др. северни дисциплини.

Спокойно - ще има за ядене за бедните и за удоволствие като заместители на "играчките", че са скъпи в тя безработица.

Ми то и в Испания няма, не знам откъде хитлеристите си направиха филма.

Краставиците, които поболяли германците били органично гледани - демек торени с оборска тор. От торта тръгвала заразата. Ама неофициалната версия в Испания е, че краставиците не са произведени в Испания, а нейде из Северна Африка.

Значи може и спин да се хване от тях! Тц, тц, тц, а има толкова по-приятни начини!

Всички особенно вносни Хранителни продукти , задължително да са включени в ежедневното меню на нАродните избранници, институции и дипломати във всяка страна. Три дни след Избраната дегустация Храните да се пускат за обща консумация. Ще се постигнат икономии от Липса на Лаборатории за изследване и разследване. Нардодните дегустатори ще са гаранти за здравето на населението и ще отпадне необходимост от граници и граничен контрол . И най голямата икономия мИтниците безплатно ще предлагат дегустации по места за всички желащи.

вносител съм на плодове и зеленчуци от турция. собственика на фирмата от която ги внасям ми вика, че се затруднява с доставките защото европеиските заявки са се увеличили от няколко дена троино. обеснявал на европеиците, че не достигали вече плодове и зеленчуци по европеиски стандарти (ние европеиците нали ги вземаме по определен диаметър , сантиметър, наклон, цвят , грамаж и т.н. ) , а те му отговаряли "заеби сега външните стандарти и други глупости, пращаи квото имаш, по добре крива краставица отколкото отровна"....gledai narode kak se iade "turska krastavica" .. :))))

Тя, природата си знае работата - като нещете мира, на ви секира. Африка-спин, Япония-цунами, Щатите-торнада, Китай-наводнения, а сега и това (но не е по-лошо от шапа тук - дето теклиха ножа на цял сектор "животновъдство" заради съкращения в армията). Това е само началото.

Като знам търговските отдели на фармацевтичните концерни как гледат едни потенциални възходящи графики на продажбите...си давам сметка как ще се засили интензитета на подобни новини! На Ви Глобализъм...Кола, Макдоналдс, Проктър и прочие милиардни мастодонти съвсем скоро ще определят менюто и дневния ред на много народ по света...Наздраве!

Здравейте, аз съм от Велико Търново, преди 3 дни едва спасиха живота на мой съсед, изял една краставица, купена от Лидл, получил силни болки в стомаха, в Бърза помощ са казали, че има отравяне от храна, в града се носи слух, че има стомашно-чревна епидемия

Мерси за инфото. И аз си мисля че в Лидл и Пени е възможно да има такива краставици.

В Лидл краставиците са огромни. Щом наведнаж я изяжда, сеседа Ви сигурно си е купим и от водката по 5 лева? А може би уйски от 6 ? Ако още е жив, проверете и ни се обадете.

Големите вериги у нас да не би да се зареждат с нашенски краставици и домати..Абсурт...Да в Абсурдистан няма отрови,а навсякъде другаде има....