Коментари - Успешен US опит за прехващане на междуконтинентална ракета | Днес.dir.bg

Успешен US опит за прехващане на междуконтинентална ракета

Пентагонът осъществи във вторник успешен опит за прехващане на междуконтинентална балистична ракета, с каквито полага усилия да се сдобие Северна Корея.

Обратно в новината

Коментари - Успешен US опит за прехващане на междуконтинентална ракета | Днес.dir.bg

Коментари

"Армията на САЩ за пръв път успява да свали междуконтинентална балистична ракета," Чета и не вярвам, за пръв път. Просто шега или американците са толкова зле. Руснаци и китайци вече свалят сателити, ей така като на игра, а тия една междуконтинентална ракета не могат да свалят. Ясно, на щатите нещо им куца и то скоро ще излезе на яве. Корейците изглежда знаят че са слаби там и могат да им го начукат на дебелите кратуни, световния лидер.

Прехванали са чепа на дебелака хи хи.

Четох писанията на ГОЛЕМИ специалисти, четох,ама никъде не видях коментор по ФАКТА - ЗА ПЪРВИ ПЪТ. От 20 г. насам, Пентагона съобщава,че за първи път е прихванал и свалил меж континентална расета, а проглушиха ушите на Европа,че и на нас, че по добра от тяхвата ПРО няма. Аз се чудех защо Южна Корея отказа да я закупи. Сега ми е ясно защо. Явно САЩ имат много да наваксват. Лошо е когато лежиж на снари лаври.

Прехванали са на чун хуя тези негодници соросоиди..имо бонаци вярват.

Тъкмо ще понамалите бройката на ракетите си с удължен срок на годност, пък и ПРО-то ви ще понатрупа практически опит, но не забравяйте и това, че всеки опит, независимо чий, се гледа под лупа от всички и им дава идеи и нови насоки в развитието на средствата за поразяване и тези за противодействието им!

Кимчо е един смешен анимационен герой,който си е повярвал,че е велик.Дните му са преброени.Никой няма да го остави да си развива ядрените програми и да чакат да ги гръмне.Вече и Китай се дистанцира от него.Това е краят на азиатския кадафи или садам.

Нали знаеш приказката "Докато мъдрите се намъдруват то лудите с налудуват!"

е нашият военно-промишлен комплекс да почне да прави ракети и да ги продаваме за долари! Стига сме се хвалили само с тюфекчийски изделия, демек пушкала ! Севернокорейците по-умни ли са от нас, а вижте колко ракети произвеждат и пускат за сплашване на американците и останалите тарикати.

"Крайно време" е да разберем, че сме много по-глупави от всички, не само от северно корейците. Другите правят ракети да се отбраняват, а ние "умниците" готовите си ги нарязахме сами. Това ако не е СУПЕР БУДАЛЛЪК здраве му кажи.

Погледни която и да е класация на ядрените сили. В която и да е, на първо място ще е поставена Русия. За неядрени САЩ. Другите като количество ракети и глави са много по-назад - над 20 пъти. Това при положение, че и двете страни премахват голямо количество от ядреният си арсенал. Русия премахва много повече и вече като бройка са сравними. Преди СССР е имал двоен арсенал на САЩ, освен в самото начало - има графика в Уикипедия. Иначе като развитие на ракети, например Китай може да изпреварва САЩ. Последно слагат Пакистан на трето място, но на в куп са 5 държави - Пакистан, Китай, Индия, Франция, Великобритания. За тях може да спори кой къде е, като се знае, че Франция и Великобритания все повече изостават. Принципно САЩ имат повече установки за излитане на ракети 700+, докато Русия примерно над 550 - не ги помня точно. Но самите ракети на Русия са по-мощни. Да не говорим за разни от камиони и влакове, без да броим подводниците. Сатаните/Войводите носят по 10 глави и то с над двойно по-голям тротилов еквивалент от на Минутеманите. И то това при средните руски ядрени глави, а не тези по 18 мегатона тротилов еквивален или две сумарно с 25 мегатона тротилов еквивалент. На Минутеман 3 са с 3 глави по 300 килотона тротилов еквивалент. Средните руски глави са с 750 (800 според Уикипедия) килотона тротилов еквивалент. Тридент 2 са с 3-4 глави по 475 килотона тротилов еквивалент. Те са от подводници.

Ми да не пита за Т-90...Че Т-90 добре гази краварските Джихади Джота в Сирия..А краварските Абрамси в Ирак и Йемен, ги взривяват дори със стари съветски РПГ-7, ПТРК Фагот и Конкурс:) Нета е пълен с клипчета:)

Щом са пробвали да свалят севернокорейска ракета, значи са насрани от страх.

Ким отвърна на Пентагона след теста: Можем по всяко време да изпепелим леговището на Дявола

Истината е, че краварската система ТАД, най-много да свали десетина ракети...А Северна Корея има...НАД 1000!!!!

Имат поне един 100 000 и всеки ден се увеличават, и освен това достигат до слънцето.

ПИШИ В УИКИТО -Korean People's Army Strategic Force ..................................... и СЕ ОБРАЗОВАЙ.

А според тебе дали ще им стигне времето да ги изстрелят?

Така се "прихваща" ракета, дигнала се на 500 км от Земята и падаща с няколко километра в секунда. Просто са направили следваща серия на "Междузвездни войни".

Само дето не разбрах от къде се е взела ракетата дето ''успешно са я прихванали'' в опита си....

Сами са си я пуснали, за да я ползват за мишена.

Е те затова са я прихванали де. Иначе нямаше

То всеки го може да си прихваща собственото ама и аз не разбрах защо се хвалят с това ....

мила ми мурзилке. за това към заглавията за прикачени статии да - за да се четат.

Ако пък можеха и да разбират това което четът такива като вас нямаше да има нужда да се смеем с глас ХА ХА ХА

Ми летяла си е...Ейййййй така!

Вижте значи, не обиждайте краварите. Това са едни благородни хора, които отглеждат крави, за да могат неблагодарници като вас да похапват телешко, сиренце и да си пият кафето със сметана. А тези, за които говорите, нямат нищо общо нито с кравите, нито с грижата за тях, защото са евреи. И сега не скачайте да ми обяснявате, че не са евреи, а американци. Еврейството е идеологическа, а не етническа или национална принадлежност. Колкото до брилянтния им успех - голем праз!

Кат са толкоз ербеб, що не гътнаха оня ден истинска северно корейска? През три дена корейците си пускат такива, макар и опитни. Там нали се събраха 3 самолетоносача + антуража - общо взето над 20 кораба със защитни системи... Да ги видим в действие!

Изоставането на САЩ е от 70 г на миналия век, в резултат на безсмислени проекти като "пръскане" на милиарди за "разходка на луната" или за "спейс - шатъла" - доказано неперспективен. През това време руснаците развиваха космическата си станция, проведоха безброй опити включително и за космическа война. Затова днес имат космически войски. Никак не е случайно!

Техните ли танкове не могат да запалят даже на парад?

За техните танкове, ще питаш германците

90% от авиопарка на Аерофлот са Боинг и Еърбъс. Почему другаре?

Ти си им счетоводител ли та знаеш? Те на американците 90% от ракетните двигатели са руски РД-180 и РД-181 (по техни данни). Why?

Боингите и еърбъсите са пътници:) Ще ги изписват и заменят с МС-21 :)

Еееее никой няма пари за всичко. Трябва да избереш - космически технологии или авиационни. Ето купили са си и имат каквото им трябва. Само че американците не могат да си купят това което руснаците научиха и развиха на космическата си станция

Когато стигнете до Плутон и пратите HD снимки, ела ми се обади.

Те стигнаха и до Марс, даже на снимките от Червената планета се виждаха и представители на марсианската фауна. Лалугер.

Нормално...Първото орбитално космическо оръжие, е руско...И това е ИС-изтребител на спътници СЪЗДАДЕН ОЩЕ 70 ГОДИНИ!!! ..За него има филмчета в нета..През 80 години кравите монтират ракети въздух-космос на свойте Ф-15, но те могат да свалят сателити само на ниска околоземна орбита....

Хем 'изостават' хем ЧАСТНИЯ им космически сектор тотално завзе пазара. А ти си чуруликай Рогозинските батутщини..

Да де...Видяхме..Как Спейс Х обясни че руснаците, Боинг, Дявола или Господ им е взривил ракетата.....С лазерно оръжие!

Редактора, Митко Михайлов, ти трактат против Северна Корея ли си написал или ни казваш за нещо ново суперпоразяващо и нямащо аналог. Навсякъде в интернет могат да се намерят следните данни: Комплексът за противоракетна отбрана на САЩ, GMD e въведен през 2005 година. Предназначен е за унищожение на балистични ракети и техните бойни части в космоса и зад земната атмосфера. Днес за защита на територията на САЩ са подготвени 30 противоракети в Аляска и в Калифорния, а въвеждането на още 15 ракети е планирано за 1917 година. Уплашиха много Ким Чен Ун, Митко.

Hahahahhaha....А северна Корея има над 1000!!!! Голям успех ще да е :)

Защо, няма ли? Ти от къде знаеш какво има Северна Корея. Там яли само трева но населението им е само от корейци и многократно по-голямо от България. Имат наука, високи технологии и промишленост която да ги реализира. Другото са пропагандни трикове на някого. Защо като Северна Корея е нищо САЩ ще "изпитват" ракета унищожител на хипотетичните ракети на Северна Корея.

Единствената опастност за СВЕТА е Международният Финансов и Банков Олигархат, за чието спасение е необходима ЕДИНСТВЕННО ВОЙНА и колкото се може ПО-ГОЛЯМА ...

революция по-скоро.

Може! Може и да превърнат целия Свят в една голяма Венецуела! За тях ние сме БИОМАСА ...

Проблема не е в прихващането на ракетите...А на бойните глави! Ако новите севернокорейските ракети са с отделяща се бойна глава...Кравите са пътници! Факт!

Ми те краварите от доста време са "пътници", ама от тогава вашата ком-кочина се срина 10 пъти. Нейсе, те все са пътници.

Хахахахха, къде виждаш комунисти ве смешник:) Китай не виждам да се е разпаднал..А след разделянето от СССР, Русия стана още по силна:)

Сринала се е викаш? В Сирия видя ли как се правят нещата? Или не е стигнало до теб?

пиндосите си префанали ракетата,ами ако и по време на истински бойни действия почнат да си префащат ракетите дали ще има смех

А прихванаха ли успешно 3-4 ракети? А 10-20? Кога? Чакаме с трепет спасението

Усмири се, другаре, че те тези ракети по-лесно ще стигнат до твоята Матушка, отколкото да прелетят над "голямото езеро". И това куче, дето си го дундуркате, да не се обърне и да ви ухапе вас.

Аз съм спокоен. Имам си пакет пуканки и седя и гледам такива като теб дето се пеняват. Давай че Тръмп ще спре фондовете за тролове

нямат път към Матушка Русия...Но виж към Краварника...Ооо,да! Все пак, не Володя заплашва че ще нападне Северна Корея....А Краварника!

във въоръженията спрямо русия, трябва да използват парите от саудитската сделка, за да наваксат изоставането ?

Къде чете, че са изостанали? В някоя Фейк Трол медия от рода на Путин Тудей ли?

Не медиите беше Тръм Ийестърдей и USA Fucking news

като са толкова ербап и могъщи краварите що не се пробват на кимчо,ама тогава ще са самички,а там където са сами краварите се усират яко във лайната си,нито джапанките нито южните корейци няма да са с тях тогава,понеже ще опитат кимчовия,и затова краварите са беззъби головодници ежещи се точно като петел на жежки лайна

Да вземат да го ступат ли? Това да не ти е деЦката градина?

Ами на кимчо малко му остава. Само стой и гледай

от 1950 гледам как на кимчовците все малко им остава,а краварите за това време даже и един президент си прибиха,и цветна революция видяха,и сега си имат към 90 милиона паразити,че даже и две кули си свалиха,а па кимчовците все малко им остава,и даже според новината си прифанали ракета за главата,ама не се знае бойната ли или на кимчовеца

По-скоро заплаха за САЩ може да са малките подводници на Северна Корея. Разбира се не може да се прави никакво сравнение. Но ако малките подводници могат да достигнат САЩ, то те карат отгоре, в това което изплува, по 2 ядрени ракети. Може да се окажат достатъчно близо за някой успешен удар. Много съмнително е обаче, дали могат да плуват толкова надалеч, без презареждане и подобни действия. Ясно е че САЩ не искат още някой ядрен играч, който да не могат да подчинят.

Дизел електричките са безшумни когато е движат на електродвигатели...А за дизелите си има шнорхел...Лепваш се зад някой танкер, и никой няма да те чуе никога!

Мисля, че щом ти си сетил, американските военни отдавна са разработили нещо за тези обстоятелства.

Малка подробност че танкерите се движат по-бързо, за самолетоносачите и разрушителите да не говорим. И на 2-3 дена трябва да изплуват и зареждат батериите. Развитите държави имат неатомни подводници с въздухо-независими установки,а Русия- не.

СКорея е една скапана страна.

с 90 милиона безработни негри, латиноси и джапанки...С най-много затвори и убийци на глава от населението...Така че не е ясно коя страна е по-скапана!

Ама децата ти са там, нали? Не са в С. Корея, нали?

Виж ти в каква кочина живееш!

А теб някой да те е вързал в "кочината"?

Срещу корейски може и да свършат работа. Срещу новите руски е супер съмнително. Все пак Русия си развива ядреният арсенал, а САЩ стоят на едно място с ракети от 1970г. (Минутеман 3) и от 1990г. (Тридент 2). Докато Русия си развива ракети (Сармат, Булава, Баргузин, Ярс и други) и ядрени глави (Ю-71, Ю-74), та дори им готвят ядрени торпеда (Статус-6).

Американците държат същите имена, но сменят версията. Руснаците сменят имената, но ракетата е същата. Така че не бъди сигурен в глупостите си.

Да така ще да е щом ти казваш - Миг 29, Миг 29М, Миг 29УБ, Миг 29С,Миг 29СМ, Миг 29КУБ, Миг 29УБМ, Миг 29УБТ, Миг 29ОВТ, Миг 29G, Миг 29УБС, Миг 29Снайпер?

Последната произведена ракета Минутеман 3 била през 1978г. Така че трудно ще има модификация. Когато е разработвана дори още няма ПРО. Съответно може да се предполага, че е сваляема. Само въпроса е и до количества, че имат много. Както и до региони на защита.

Има ли комунисти някъде ги гонете като прокажени.

аз съм комунист по убеждения и в повечето държави в , които съм бил са изпитвали респект и уважение към мен, ама всички казват:абе мразим американците, ама ги предпочитам пред руснаците, със суифт (остаряла!), долара пропада, затова и беше сделката със са, единствена подкрепяща петро-долара., ама има нови икономики!

Кимчо ще яде мазната опашка виждам.

Бой по канчето на комунягите.

Когда руские мужици прихватили балистичньй ракеть, кравари бьли в каменной ерь... хахахха!

рашките могат да прихващат само тенис ракети :))

Това е ясно, но много се съмнявам, че поданиците на Прасето ще успеят да свалят дори и една американска ракета. Дори няма да имат време да се покрият, преди да станат на протони и електрони.

Хахаххахахаа...Баси смешниците! Чета аз заглавието, и си викам лудите крави са свалили ракета на Кимчо..а стига ве! А то пародия и фарс!!!! Смешници! Едно е да свалиш ракета, когато знаеш кога ще бъде изстреляна..знаеш точната траектория, скороста, височината, знаеш точната цел и от къде е изстреляна,както и точните характеристики...И съвсем друго е реална вражеска ракета! Да не би и на тази ракета, да са монтирали радиомаяк за насочване на ракетата прихващач, както правеха преди лудите говеда ?:) И ко това е успех...Здраве му кажи!

Единствено се е знаело, че ракета без заряд ще бъде изстреляна към САЩ от няколко възможни места. Опита е извършен без да се знае точното време и целта. Максимално е симулирана реална обстановка. единствено ограничените точки за изстрелване са били улеснение.

А параметрите на севернокорейските ракети знаят ли?! А времето часа позицията? А ако са с разделящи се бойни глави, тогава какво правим? А ситемите за РЕБ които несъмнено ще включат севернокорейците при една война? Нали знаеш, че радарите могат да се заглушават? А и как ще решат по коя ракета ще стрелят? Системата ТАД има ограничено количество ракети, няколко десетки в най-добрия случай, докато севернокорейците имат стотици, как ще бъдат отличени за да бъдат поразени ракетите изстреляни по Краварника, от тези изстреляни по Япония и Южна Корея?! А ако ракетите маневрират? По груби изчисления, на една ракета за да бъде поразена към 100% и трябват по 3 и повече антиракети....Та с какво ще спрат севернокорейските ракети, не ми е ясно нещо?

Абе, тия северно корейци толкова изостанали па ракети правят.Ние супер европейците един пирон не можем да направим.Бах мама му .Лоша работа.

Ти говори за себе си.

САЩ - нация техническа, нация капиталистическа!

А като я прехВалят, къде ще падат парчетата, върху моята глава ли? Само питам де. Виждам че тук има всякакви експерти, та затова.

Като експерт ти казвам и се подписвам, че никой не дава и 2 копейки за твоята глава.

Виждам че и твоята глава е наблизо. Ти да не си Санчо Панса, та си толкова спокоен?

ПрЕхваща или прИхваща - това е въпросът ?

"прехваща". Прихващаш трипер , примерно. А кораба плува или плава?

Хванат или хвалят, това е въпроса.

Прословутото ПРО на щатите за сефте прехваща и унищожава балистична ракета??? КО??? НЕ!!! Ако не се лъжа, Тръмп беше казал на южнокорейците, че тов ПРО струва един ТРИЛИОН долара и използването му за "защита" на южна корея трябва да се плати!!! Чак сега при предварително подготвени изпитания, то успяло да свърши работата за която са похарчени тези трилион долара. Един американски генерал беше казал, че тяхното ПРО миже да свали една ракета, НО ако били повече нещата ставали .... други.

Който иска да ползва, ще плаща. На теб руснаците газ без пари ли ти дават?

Новият президент на Южна Корея казва не на Вашингтон! Според него присъствието на американски военни в Южна Корея е прекалено голямо. Американското присъствие предизвиква все по-голямо недоволство сред населението на Южна Корея. В страната зачестиха протестите срещу намесата на САЩ във вътрешните дела на републиката. Особено недоволство сред много южнокорейци предизвиква разполагането в страната на системата за ПРО THAAD. Сам си дай сметка, дали южнокорейците сами са поискали разполагането на ПРО-то или им го натрисат!

Грешка! Стойността била МИЛИАРД а не трилион долара. Явно за това не е чак толкова добра. Та тя струва само милиард долара.

Тъпако, става въпрос за междуконтинентална ракета летяща на субкосмическа височина със скорост 10 мах. А не за балистична ракета със среден радиус на действие 1000 км и летяща с 1-2-3 маха. Досега това никой не го е правил.

хохохохохохохохохохохохохо

За 3 седмици - 3 опита. Това означава че за една седмица отстраняват пропуските от предни пуск. Което пък означава че направо са готови с ракетите

Ама, чакайте! Аз досега си мислех, че съм защитен от балистични ракети...Как така чак сега имали ефективно оръжие?! Как така за пръв път успели да прихванат?! Какво става тука?! Моля да ми обясните!

Това е като изпитанията на С400 в Сирия дето се провалиха и пропуснаха 60 томахавки. Само че работещо. Споко.

Нещо не ти схващам логиката, но... на това "споко" отговарям--ох...дано...

Ти не чу ли че руснаците са били предупредени!

С400 са за високо летящи цели. За ниски има разни за автоматичен отговор като на кораби. Обикновенно трябва съчетание.

недоучил путинсос (смукач, ако и руския ти куца), чети по-внимателно преди да задаваш глупави въпроси.

Това се изстрелва от територията на дадена страна като космическа ракета. там може единствено да се засече като "пуск". След това излиза в космоса на ниска орбита и се движи като свободно тяло . В това време е отделила степените и е станала по-малко тяло трудно за засичане . На определеното място отново се връща в атмосферата насочена "надолу". Треакторията им се съобразява вкл. и с въртенето на земята. Като е в атмосферата вече е включила двигателите и се е насочила към целта. Остават и около 40 км. Времето е малко, тялото е малко и мястото на обратно навлизане в атмосферата до последния момент неизвестно. Затова са трудни за засичане

Благодаря за изчерпателната информация--но тя хич не ме успокои...Искам СПОКОЙСТВИЕ!!!

мене някой да дойде и да ми каже в лицето, че ще ми изпепели къщата барабар с децата ми - определено няма да може да ходи и да си бърше сополите след това. Не знам що САЩ ги търпят. В една държава след като те заплашат със саморазправа - спокойно можеш да осъдиш тъпака. На този дебел тюлен му е време да му набият канчето само заради изявленията му. Вместо да си кротува и да си прави ядрената програма той решил да се фука и заплашва мазняка смотан.

Щото са християни, а не азиатски диваци.

Че то ФАЩ трябва да са първи в списъка ти бре. Що къщи сринаха и деца изпотрепаха по света...

добре е да се научиш да четеш, вместо да придаваш друго значение на думите: "мене някой да дойде и да ми каже в лицето, че ще ми изпепели къщата барабар с децата ми" аман от мъшляци като тебе.

Ракети с стандартна скорост, да. Като направят и система която може да прихващи новите руски ракети с мах.8, да се обадят :-)

защо им е да прихващат нещо което прави мах8 само празно без заряд и то само на хартия?

Сладурче, на крайния участък всички НАСТОЯЩИ МБР бойни глави са хиперзвукови. Целта тук е да се прехванат предварително. И понеже ти липсват бодри новини от РФ - бивш шеф във Роскосмос признал незаконно източване на 6 милиарда рубли чрез подставени фирми, и няма Протон, няма Ангара няма Федерация..

Как е в Русия? Добре си си живеете там? Бизнесът по капиталистически расте ли?

Ясно е като бял ден,че нашите американски съюзници са изградили многобройни защитни системи от ПРО и ПВО срещу примитиви от рода на Ким и Путин.Тези системи постоянно се усъвършенстват и надграждат!Известно е,че близкият и далечен Космос гъмжи от американски сонди и сателити със предимно военно разузнавателно и отбранително отношение!А и двете совалки които изпълняват секретни мисии около Земята летейки автономно(!)по две години също добринасят за отбраната на САЩ и съюзниците им от внизапни опити за ,,доброволни присъединявания подкрепени с референдум" или бълнувания на зъл робовладелец като Ким!

От всякъде ни залива невежество и простотия. Щом и журналистите забравиха граматиката на езика, с който си вадят хляба, нещата наистина са стигнали дъното. Не се пише прЕхващам, а прИхващам.

Терминът е дошъл от руското "перехват". Във въздуха имаме прехващане. Там е термин. В други случаи може да е прихващане. Там може да е дума с общо предназначение.

Жужето Вовка пак ще скимти, че Щатите са оплели света с нападателни оръжия.

май ти скимтиш бе дрътия

Давам тон на мурзилките, младежо.

И какво излиза - противоракетния щит в Източна Европа, който пази от ирански балистични ракети, е бил пълна бутафория:)))))))))

ти сега ли го разбра

Другарят Путин не гледа толкова лековато на системата AEGIS.

разлика между МБР и ракети със среден обсег правиш ли? На Щатите предстои да се обзаведат с ПРО работеща в 3 зони - близка, средна и далечна.

ПрЕхваща се трипер, ракета се прИхваща. Не научихте български, еййй...

ти също! в сегашно и сичките му разновидности е прехват, а в минало е прихват, граматико!

Аман от невежи със самочувствие...

Аман от невежи със самочувствие... Вземи се пообразовай малко и провери в тълковния речник примерно!

корейче лупка краварче

Хванахте ли я, а така ....... дръжте здраво и си я пъхнете на подходящо място!!!

На джуджетата о Северна Корея и Русия отзаде.

оооо другарю милиционер,пихте ли си хапчето за простата

Ей, турбовитловия :))))))) Чак пък толкова да си заоблен... не че от простестър може да се очаква да е умен, ама все пак...:)))))

а защо не се пробват да прихванат истинска ракета?

Това са направили. Не прочете ли?

къде са я хванали истинската,за главата ли?

Само дето са го направили със своя, за която знаят всичко, а не с чужда, за която не знаят практически нищо. Това е все едно сам да си удариш 2-3 шамара и да обявиш, че си набил противника, понеже можеш да биеш шамари. :))))

че тая ква е бе, да не е от лего. могат, прихващат.

Коментари - Успешен US опит за прехващане на междуконтинентална ракета | Днес.dir.bg

Успешен US опит за прехващане на междуконтинентална ракета

Пентагонът осъществи във вторник успешен опит за прехващане на междуконтинентална балистична ракета, с каквито полага усилия да се сдобие Северна Корея.

Обратно в новината

Коментари - Успешен US опит за прехващане на междуконтинентална ракета | Днес.dir.bg

Коментари

"Армията на САЩ за пръв път успява да свали междуконтинентална балистична ракета," Чета и не вярвам, за пръв път. Просто шега или американците са толкова зле. Руснаци и китайци вече свалят сателити, ей така като на игра, а тия една междуконтинентална ракета не могат да свалят. Ясно, на щатите нещо им куца и то скоро ще излезе на яве. Корейците изглежда знаят че са слаби там и могат да им го начукат на дебелите кратуни, световния лидер.

Прехванали са чепа на дебелака хи хи.

Четох писанията на ГОЛЕМИ специалисти, четох,ама никъде не видях коментор по ФАКТА - ЗА ПЪРВИ ПЪТ. От 20 г. насам, Пентагона съобщава,че за първи път е прихванал и свалил меж континентална расета, а проглушиха ушите на Европа,че и на нас, че по добра от тяхвата ПРО няма. Аз се чудех защо Южна Корея отказа да я закупи. Сега ми е ясно защо. Явно САЩ имат много да наваксват. Лошо е когато лежиж на снари лаври.

Прехванали са на чун хуя тези негодници соросоиди..имо бонаци вярват.

Тъкмо ще понамалите бройката на ракетите си с удължен срок на годност, пък и ПРО-то ви ще понатрупа практически опит, но не забравяйте и това, че всеки опит, независимо чий, се гледа под лупа от всички и им дава идеи и нови насоки в развитието на средствата за поразяване и тези за противодействието им!

Кимчо е един смешен анимационен герой,който си е повярвал,че е велик.Дните му са преброени.Никой няма да го остави да си развива ядрените програми и да чакат да ги гръмне.Вече и Китай се дистанцира от него.Това е краят на азиатския кадафи или садам.

Нали знаеш приказката "Докато мъдрите се намъдруват то лудите с налудуват!"

е нашият военно-промишлен комплекс да почне да прави ракети и да ги продаваме за долари! Стига сме се хвалили само с тюфекчийски изделия, демек пушкала ! Севернокорейците по-умни ли са от нас, а вижте колко ракети произвеждат и пускат за сплашване на американците и останалите тарикати.

"Крайно време" е да разберем, че сме много по-глупави от всички, не само от северно корейците. Другите правят ракети да се отбраняват, а ние "умниците" готовите си ги нарязахме сами. Това ако не е СУПЕР БУДАЛЛЪК здраве му кажи.

Погледни която и да е класация на ядрените сили. В която и да е, на първо място ще е поставена Русия. За неядрени САЩ. Другите като количество ракети и глави са много по-назад - над 20 пъти. Това при положение, че и двете страни премахват голямо количество от ядреният си арсенал. Русия премахва много повече и вече като бройка са сравними. Преди СССР е имал двоен арсенал на САЩ, освен в самото начало - има графика в Уикипедия. Иначе като развитие на ракети, например Китай може да изпреварва САЩ. Последно слагат Пакистан на трето място, но на в куп са 5 държави - Пакистан, Китай, Индия, Франция, Великобритания. За тях може да спори кой къде е, като се знае, че Франция и Великобритания все повече изостават. Принципно САЩ имат повече установки за излитане на ракети 700+, докато Русия примерно над 550 - не ги помня точно. Но самите ракети на Русия са по-мощни. Да не говорим за разни от камиони и влакове, без да броим подводниците. Сатаните/Войводите носят по 10 глави и то с над двойно по-голям тротилов еквивалент от на Минутеманите. И то това при средните руски ядрени глави, а не тези по 18 мегатона тротилов еквивален или две сумарно с 25 мегатона тротилов еквивалент. На Минутеман 3 са с 3 глави по 300 килотона тротилов еквивалент. Средните руски глави са с 750 (800 според Уикипедия) килотона тротилов еквивалент. Тридент 2 са с 3-4 глави по 475 килотона тротилов еквивалент. Те са от подводници.

Ми да не пита за Т-90...Че Т-90 добре гази краварските Джихади Джота в Сирия..А краварските Абрамси в Ирак и Йемен, ги взривяват дори със стари съветски РПГ-7, ПТРК Фагот и Конкурс:) Нета е пълен с клипчета:)

Щом са пробвали да свалят севернокорейска ракета, значи са насрани от страх.

Ким отвърна на Пентагона след теста: Можем по всяко време да изпепелим леговището на Дявола

Истината е, че краварската система ТАД, най-много да свали десетина ракети...А Северна Корея има...НАД 1000!!!!

Имат поне един 100 000 и всеки ден се увеличават, и освен това достигат до слънцето.

ПИШИ В УИКИТО -Korean People's Army Strategic Force ..................................... и СЕ ОБРАЗОВАЙ.

А според тебе дали ще им стигне времето да ги изстрелят?

Така се "прихваща" ракета, дигнала се на 500 км от Земята и падаща с няколко километра в секунда. Просто са направили следваща серия на "Междузвездни войни".

Само дето не разбрах от къде се е взела ракетата дето ''успешно са я прихванали'' в опита си....

Сами са си я пуснали, за да я ползват за мишена.

Е те затова са я прихванали де. Иначе нямаше

То всеки го може да си прихваща собственото ама и аз не разбрах защо се хвалят с това ....

мила ми мурзилке. за това към заглавията за прикачени статии да - за да се четат.

Ако пък можеха и да разбират това което четът такива като вас нямаше да има нужда да се смеем с глас ХА ХА ХА

Ми летяла си е...Ейййййй така!

Вижте значи, не обиждайте краварите. Това са едни благородни хора, които отглеждат крави, за да могат неблагодарници като вас да похапват телешко, сиренце и да си пият кафето със сметана. А тези, за които говорите, нямат нищо общо нито с кравите, нито с грижата за тях, защото са евреи. И сега не скачайте да ми обяснявате, че не са евреи, а американци. Еврейството е идеологическа, а не етническа или национална принадлежност. Колкото до брилянтния им успех - голем праз!

Кат са толкоз ербеб, що не гътнаха оня ден истинска северно корейска? През три дена корейците си пускат такива, макар и опитни. Там нали се събраха 3 самолетоносача + антуража - общо взето над 20 кораба със защитни системи... Да ги видим в действие!

Изоставането на САЩ е от 70 г на миналия век, в резултат на безсмислени проекти като "пръскане" на милиарди за "разходка на луната" или за "спейс - шатъла" - доказано неперспективен. През това време руснаците развиваха космическата си станция, проведоха безброй опити включително и за космическа война. Затова днес имат космически войски. Никак не е случайно!

Техните ли танкове не могат да запалят даже на парад?

За техните танкове, ще питаш германците

90% от авиопарка на Аерофлот са Боинг и Еърбъс. Почему другаре?

Ти си им счетоводител ли та знаеш? Те на американците 90% от ракетните двигатели са руски РД-180 и РД-181 (по техни данни). Why?

Боингите и еърбъсите са пътници:) Ще ги изписват и заменят с МС-21 :)

Еееее никой няма пари за всичко. Трябва да избереш - космически технологии или авиационни. Ето купили са си и имат каквото им трябва. Само че американците не могат да си купят това което руснаците научиха и развиха на космическата си станция

Когато стигнете до Плутон и пратите HD снимки, ела ми се обади.

Те стигнаха и до Марс, даже на снимките от Червената планета се виждаха и представители на марсианската фауна. Лалугер.

Нормално...Първото орбитално космическо оръжие, е руско...И това е ИС-изтребител на спътници СЪЗДАДЕН ОЩЕ 70 ГОДИНИ!!! ..За него има филмчета в нета..През 80 години кравите монтират ракети въздух-космос на свойте Ф-15, но те могат да свалят сателити само на ниска околоземна орбита....

Хем 'изостават' хем ЧАСТНИЯ им космически сектор тотално завзе пазара. А ти си чуруликай Рогозинските батутщини..

Да де...Видяхме..Как Спейс Х обясни че руснаците, Боинг, Дявола или Господ им е взривил ракетата.....С лазерно оръжие!

Редактора, Митко Михайлов, ти трактат против Северна Корея ли си написал или ни казваш за нещо ново суперпоразяващо и нямащо аналог. Навсякъде в интернет могат да се намерят следните данни: Комплексът за противоракетна отбрана на САЩ, GMD e въведен през 2005 година. Предназначен е за унищожение на балистични ракети и техните бойни части в космоса и зад земната атмосфера. Днес за защита на територията на САЩ са подготвени 30 противоракети в Аляска и в Калифорния, а въвеждането на още 15 ракети е планирано за 1917 година. Уплашиха много Ким Чен Ун, Митко.

Hahahahhaha....А северна Корея има над 1000!!!! Голям успех ще да е :)

Защо, няма ли? Ти от къде знаеш какво има Северна Корея. Там яли само трева но населението им е само от корейци и многократно по-голямо от България. Имат наука, високи технологии и промишленост която да ги реализира. Другото са пропагандни трикове на някого. Защо като Северна Корея е нищо САЩ ще "изпитват" ракета унищожител на хипотетичните ракети на Северна Корея.

Единствената опастност за СВЕТА е Международният Финансов и Банков Олигархат, за чието спасение е необходима ЕДИНСТВЕННО ВОЙНА и колкото се може ПО-ГОЛЯМА ...

революция по-скоро.

Може! Може и да превърнат целия Свят в една голяма Венецуела! За тях ние сме БИОМАСА ...

Проблема не е в прихващането на ракетите...А на бойните глави! Ако новите севернокорейските ракети са с отделяща се бойна глава...Кравите са пътници! Факт!

Ми те краварите от доста време са "пътници", ама от тогава вашата ком-кочина се срина 10 пъти. Нейсе, те все са пътници.

Хахахахха, къде виждаш комунисти ве смешник:) Китай не виждам да се е разпаднал..А след разделянето от СССР, Русия стана още по силна:)

Сринала се е викаш? В Сирия видя ли как се правят нещата? Или не е стигнало до теб?

пиндосите си префанали ракетата,ами ако и по време на истински бойни действия почнат да си префащат ракетите дали ще има смех

А прихванаха ли успешно 3-4 ракети? А 10-20? Кога? Чакаме с трепет спасението

Усмири се, другаре, че те тези ракети по-лесно ще стигнат до твоята Матушка, отколкото да прелетят над "голямото езеро". И това куче, дето си го дундуркате, да не се обърне и да ви ухапе вас.

Аз съм спокоен. Имам си пакет пуканки и седя и гледам такива като теб дето се пеняват. Давай че Тръмп ще спре фондовете за тролове

нямат път към Матушка Русия...Но виж към Краварника...Ооо,да! Все пак, не Володя заплашва че ще нападне Северна Корея....А Краварника!

във въоръженията спрямо русия, трябва да използват парите от саудитската сделка, за да наваксат изоставането ?

Къде чете, че са изостанали? В някоя Фейк Трол медия от рода на Путин Тудей ли?

Не медиите беше Тръм Ийестърдей и USA Fucking news

като са толкова ербап и могъщи краварите що не се пробват на кимчо,ама тогава ще са самички,а там където са сами краварите се усират яко във лайната си,нито джапанките нито южните корейци няма да са с тях тогава,понеже ще опитат кимчовия,и затова краварите са беззъби головодници ежещи се точно като петел на жежки лайна

Да вземат да го ступат ли? Това да не ти е деЦката градина?

Ами на кимчо малко му остава. Само стой и гледай

от 1950 гледам как на кимчовците все малко им остава,а краварите за това време даже и един президент си прибиха,и цветна революция видяха,и сега си имат към 90 милиона паразити,че даже и две кули си свалиха,а па кимчовците все малко им остава,и даже според новината си прифанали ракета за главата,ама не се знае бойната ли или на кимчовеца

По-скоро заплаха за САЩ може да са малките подводници на Северна Корея. Разбира се не може да се прави никакво сравнение. Но ако малките подводници могат да достигнат САЩ, то те карат отгоре, в това което изплува, по 2 ядрени ракети. Може да се окажат достатъчно близо за някой успешен удар. Много съмнително е обаче, дали могат да плуват толкова надалеч, без презареждане и подобни действия. Ясно е че САЩ не искат още някой ядрен играч, който да не могат да подчинят.

Дизел електричките са безшумни когато е движат на електродвигатели...А за дизелите си има шнорхел...Лепваш се зад някой танкер, и никой няма да те чуе никога!

Мисля, че щом ти си сетил, американските военни отдавна са разработили нещо за тези обстоятелства.

Малка подробност че танкерите се движат по-бързо, за самолетоносачите и разрушителите да не говорим. И на 2-3 дена трябва да изплуват и зареждат батериите. Развитите държави имат неатомни подводници с въздухо-независими установки,а Русия- не.

СКорея е една скапана страна.

с 90 милиона безработни негри, латиноси и джапанки...С най-много затвори и убийци на глава от населението...Така че не е ясно коя страна е по-скапана!

Ама децата ти са там, нали? Не са в С. Корея, нали?

Виж ти в каква кочина живееш!

А теб някой да те е вързал в "кочината"?

Срещу корейски може и да свършат работа. Срещу новите руски е супер съмнително. Все пак Русия си развива ядреният арсенал, а САЩ стоят на едно място с ракети от 1970г. (Минутеман 3) и от 1990г. (Тридент 2). Докато Русия си развива ракети (Сармат, Булава, Баргузин, Ярс и други) и ядрени глави (Ю-71, Ю-74), та дори им готвят ядрени торпеда (Статус-6).

Американците държат същите имена, но сменят версията. Руснаците сменят имената, но ракетата е същата. Така че не бъди сигурен в глупостите си.

Да така ще да е щом ти казваш - Миг 29, Миг 29М, Миг 29УБ, Миг 29С,Миг 29СМ, Миг 29КУБ, Миг 29УБМ, Миг 29УБТ, Миг 29ОВТ, Миг 29G, Миг 29УБС, Миг 29Снайпер?

Последната произведена ракета Минутеман 3 била през 1978г. Така че трудно ще има модификация. Когато е разработвана дори още няма ПРО. Съответно може да се предполага, че е сваляема. Само въпроса е и до количества, че имат много. Както и до региони на защита.

Има ли комунисти някъде ги гонете като прокажени.

аз съм комунист по убеждения и в повечето държави в , които съм бил са изпитвали респект и уважение към мен, ама всички казват:абе мразим американците, ама ги предпочитам пред руснаците, със суифт (остаряла!), долара пропада, затова и беше сделката със са, единствена подкрепяща петро-долара., ама има нови икономики!

Кимчо ще яде мазната опашка виждам.

Бой по канчето на комунягите.

Когда руские мужици прихватили балистичньй ракеть, кравари бьли в каменной ерь... хахахха!

рашките могат да прихващат само тенис ракети :))

Това е ясно, но много се съмнявам, че поданиците на Прасето ще успеят да свалят дори и една американска ракета. Дори няма да имат време да се покрият, преди да станат на протони и електрони.

Хахаххахахаа...Баси смешниците! Чета аз заглавието, и си викам лудите крави са свалили ракета на Кимчо..а стига ве! А то пародия и фарс!!!! Смешници! Едно е да свалиш ракета, когато знаеш кога ще бъде изстреляна..знаеш точната траектория, скороста, височината, знаеш точната цел и от къде е изстреляна,както и точните характеристики...И съвсем друго е реална вражеска ракета! Да не би и на тази ракета, да са монтирали радиомаяк за насочване на ракетата прихващач, както правеха преди лудите говеда ?:) И ко това е успех...Здраве му кажи!

Единствено се е знаело, че ракета без заряд ще бъде изстреляна към САЩ от няколко възможни места. Опита е извършен без да се знае точното време и целта. Максимално е симулирана реална обстановка. единствено ограничените точки за изстрелване са били улеснение.

А параметрите на севернокорейските ракети знаят ли?! А времето часа позицията? А ако са с разделящи се бойни глави, тогава какво правим? А ситемите за РЕБ които несъмнено ще включат севернокорейците при една война? Нали знаеш, че радарите могат да се заглушават? А и как ще решат по коя ракета ще стрелят? Системата ТАД има ограничено количество ракети, няколко десетки в най-добрия случай, докато севернокорейците имат стотици, как ще бъдат отличени за да бъдат поразени ракетите изстреляни по Краварника, от тези изстреляни по Япония и Южна Корея?! А ако ракетите маневрират? По груби изчисления, на една ракета за да бъде поразена към 100% и трябват по 3 и повече антиракети....Та с какво ще спрат севернокорейските ракети, не ми е ясно нещо?

Абе, тия северно корейци толкова изостанали па ракети правят.Ние супер европейците един пирон не можем да направим.Бах мама му .Лоша работа.

Ти говори за себе си.

САЩ - нация техническа, нация капиталистическа!

А като я прехВалят, къде ще падат парчетата, върху моята глава ли? Само питам де. Виждам че тук има всякакви експерти, та затова.

Като експерт ти казвам и се подписвам, че никой не дава и 2 копейки за твоята глава.

Виждам че и твоята глава е наблизо. Ти да не си Санчо Панса, та си толкова спокоен?

ПрЕхваща или прИхваща - това е въпросът ?

"прехваща". Прихващаш трипер , примерно. А кораба плува или плава?

Хванат или хвалят, това е въпроса.

Прословутото ПРО на щатите за сефте прехваща и унищожава балистична ракета??? КО??? НЕ!!! Ако не се лъжа, Тръмп беше казал на южнокорейците, че тов ПРО струва един ТРИЛИОН долара и използването му за "защита" на южна корея трябва да се плати!!! Чак сега при предварително подготвени изпитания, то успяло да свърши работата за която са похарчени тези трилион долара. Един американски генерал беше казал, че тяхното ПРО миже да свали една ракета, НО ако били повече нещата ставали .... други.

Който иска да ползва, ще плаща. На теб руснаците газ без пари ли ти дават?

Новият президент на Южна Корея казва не на Вашингтон! Според него присъствието на американски военни в Южна Корея е прекалено голямо. Американското присъствие предизвиква все по-голямо недоволство сред населението на Южна Корея. В страната зачестиха протестите срещу намесата на САЩ във вътрешните дела на републиката. Особено недоволство сред много южнокорейци предизвиква разполагането в страната на системата за ПРО THAAD. Сам си дай сметка, дали южнокорейците сами са поискали разполагането на ПРО-то или им го натрисат!

Грешка! Стойността била МИЛИАРД а не трилион долара. Явно за това не е чак толкова добра. Та тя струва само милиард долара.

Тъпако, става въпрос за междуконтинентална ракета летяща на субкосмическа височина със скорост 10 мах. А не за балистична ракета със среден радиус на действие 1000 км и летяща с 1-2-3 маха. Досега това никой не го е правил.

хохохохохохохохохохохохохо

За 3 седмици - 3 опита. Това означава че за една седмица отстраняват пропуските от предни пуск. Което пък означава че направо са готови с ракетите

Ама, чакайте! Аз досега си мислех, че съм защитен от балистични ракети...Как така чак сега имали ефективно оръжие?! Как така за пръв път успели да прихванат?! Какво става тука?! Моля да ми обясните!

Това е като изпитанията на С400 в Сирия дето се провалиха и пропуснаха 60 томахавки. Само че работещо. Споко.

Нещо не ти схващам логиката, но... на това "споко" отговарям--ох...дано...

Ти не чу ли че руснаците са били предупредени!

С400 са за високо летящи цели. За ниски има разни за автоматичен отговор като на кораби. Обикновенно трябва съчетание.

недоучил путинсос (смукач, ако и руския ти куца), чети по-внимателно преди да задаваш глупави въпроси.

Това се изстрелва от територията на дадена страна като космическа ракета. там може единствено да се засече като "пуск". След това излиза в космоса на ниска орбита и се движи като свободно тяло . В това време е отделила степените и е станала по-малко тяло трудно за засичане . На определеното място отново се връща в атмосферата насочена "надолу". Треакторията им се съобразява вкл. и с въртенето на земята. Като е в атмосферата вече е включила двигателите и се е насочила към целта. Остават и около 40 км. Времето е малко, тялото е малко и мястото на обратно навлизане в атмосферата до последния момент неизвестно. Затова са трудни за засичане

Благодаря за изчерпателната информация--но тя хич не ме успокои...Искам СПОКОЙСТВИЕ!!!

мене някой да дойде и да ми каже в лицето, че ще ми изпепели къщата барабар с децата ми - определено няма да може да ходи и да си бърше сополите след това. Не знам що САЩ ги търпят. В една държава след като те заплашат със саморазправа - спокойно можеш да осъдиш тъпака. На този дебел тюлен му е време да му набият канчето само заради изявленията му. Вместо да си кротува и да си прави ядрената програма той решил да се фука и заплашва мазняка смотан.

Щото са християни, а не азиатски диваци.

Че то ФАЩ трябва да са първи в списъка ти бре. Що къщи сринаха и деца изпотрепаха по света...

добре е да се научиш да четеш, вместо да придаваш друго значение на думите: "мене някой да дойде и да ми каже в лицето, че ще ми изпепели къщата барабар с децата ми" аман от мъшляци като тебе.

Ракети с стандартна скорост, да. Като направят и система която може да прихващи новите руски ракети с мах.8, да се обадят :-)

защо им е да прихващат нещо което прави мах8 само празно без заряд и то само на хартия?

Сладурче, на крайния участък всички НАСТОЯЩИ МБР бойни глави са хиперзвукови. Целта тук е да се прехванат предварително. И понеже ти липсват бодри новини от РФ - бивш шеф във Роскосмос признал незаконно източване на 6 милиарда рубли чрез подставени фирми, и няма Протон, няма Ангара няма Федерация..

Как е в Русия? Добре си си живеете там? Бизнесът по капиталистически расте ли?

Ясно е като бял ден,че нашите американски съюзници са изградили многобройни защитни системи от ПРО и ПВО срещу примитиви от рода на Ким и Путин.Тези системи постоянно се усъвършенстват и надграждат!Известно е,че близкият и далечен Космос гъмжи от американски сонди и сателити със предимно военно разузнавателно и отбранително отношение!А и двете совалки които изпълняват секретни мисии около Земята летейки автономно(!)по две години също добринасят за отбраната на САЩ и съюзниците им от внизапни опити за ,,доброволни присъединявания подкрепени с референдум" или бълнувания на зъл робовладелец като Ким!

От всякъде ни залива невежество и простотия. Щом и журналистите забравиха граматиката на езика, с който си вадят хляба, нещата наистина са стигнали дъното. Не се пише прЕхващам, а прИхващам.

Терминът е дошъл от руското "перехват". Във въздуха имаме прехващане. Там е термин. В други случаи може да е прихващане. Там може да е дума с общо предназначение.

Жужето Вовка пак ще скимти, че Щатите са оплели света с нападателни оръжия.

май ти скимтиш бе дрътия

Давам тон на мурзилките, младежо.

И какво излиза - противоракетния щит в Източна Европа, който пази от ирански балистични ракети, е бил пълна бутафория:)))))))))

ти сега ли го разбра

Другарят Путин не гледа толкова лековато на системата AEGIS.

разлика между МБР и ракети със среден обсег правиш ли? На Щатите предстои да се обзаведат с ПРО работеща в 3 зони - близка, средна и далечна.

ПрЕхваща се трипер, ракета се прИхваща. Не научихте български, еййй...

ти също! в сегашно и сичките му разновидности е прехват, а в минало е прихват, граматико!

Аман от невежи със самочувствие...

Аман от невежи със самочувствие... Вземи се пообразовай малко и провери в тълковния речник примерно!

корейче лупка краварче

Хванахте ли я, а така ....... дръжте здраво и си я пъхнете на подходящо място!!!

На джуджетата о Северна Корея и Русия отзаде.

оооо другарю милиционер,пихте ли си хапчето за простата

Ей, турбовитловия :))))))) Чак пък толкова да си заоблен... не че от простестър може да се очаква да е умен, ама все пак...:)))))

а защо не се пробват да прихванат истинска ракета?

Това са направили. Не прочете ли?

къде са я хванали истинската,за главата ли?

Само дето са го направили със своя, за която знаят всичко, а не с чужда, за която не знаят практически нищо. Това е все едно сам да си удариш 2-3 шамара и да обявиш, че си набил противника, понеже можеш да биеш шамари. :))))

че тая ква е бе, да не е от лего. могат, прихващат.