5 г. след смъртта на охранител в Партийния дом: Строителен инженер застава пред съда

Обвиняем е техническият ръководител на строителния обект, в който загина 25-годишният Даниел Тасев

Обратно в новината

Коментари - 5 г. след смъртта на охранител в Партийния дом: Строителен инженер застава пред съда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всеки идиот може да отиде на строителен обект и да падне в някоя дупка. Отвора за монтаж не може да е обезопасен защото през него се монтира. Обезопасяването пречи да свършиш работата.

тъпака е преминал през десетина препятствия за да иде да седне на самия ръб на шахтата! и естествено , когато залитнал се пробвал да се хване, ама се хванал за на дявола оная работа! и сега ...ми сега ще оправдаят техническият ръководител след още десетина години дела!

Винаги трябва да има виновен. Обикновено това е най-ниско стоящия ръководен персонал

А какво е правил "охранителя" там на дупката! Има една поговорка - да би мирно седяло, не би чудо видяло. И още една - каквото търсило, намерило. Без коментар.

Загиналият седнал върху долния край на вертикалния отвор за монтаж, който представлявал и преден край на хоризонталния отвор в плочата (шахта) Добре де, лека му пръст на момчето, ама не разбирам: САМ е отишъл и седнал на ръба на някаква дупка, паднал е... и сега някой трябва да е виновен?? Колкото и да не е уместно, в случая поговорката "серсем човек и вързано куче го хапе" важи с пълна сила.

Даа, за съжаление винаги техническия е виновен, никой не казва, че пари за безопасност в България няма и никога не е имало. Инвеститорите най- добре го знаят, това е перото, което винаги остава в джоба на инвеститора, но той не носи отговорност.

За "охранители" се цанят само най-безполезните индивиди, които ги мързи да си държат ръцете в джобовете.

На който и строеж да отидеш, ако искаш да се пребиеш ще се пребиеш.

Спокойно, прокуратурата ще уреди споразумение.

Всъщност ме грабна цитата: Съдружник във фирмата се оказа бивш заместник-министър на труда и социалната политика Султанка Петрова, която бе и депутат от Патриотичния фронт. Явно в кенефа нищо не е случайно! Да са живи и здрави данъкоплатците!!

Много бавно това следствие и това правосъдие...

Ама Иванчева и Петрова за 6 месеца ги "осъдиха" и тикнаха в затвора........

да се помолим за Даниел, ама на кой Господ

ㅤ

Разбира се! Техническият ръководител е виновен, че жертвата е с два леви крака, глъм и кьорав. Все едно да си бълха и да се оплакваш, че като тича кучето, отгоре ти друса.