17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А трябваше разстрел....

Че който убие веднъж ,убива и втори път.За тези хора човешкия жинот няма стойност.Затова мисля,че присъдата за предумишлено убийство трябва да бъде доживотен затвор .

iсамо четири години , за да стигнат до осъдителна присъда - това си е рекорд за съдебната ни система,а и не е успял да духне зад граница като Павелчо:)))

този извратеняк е за електрическия стол. иначе ще излезне още по-голям извратеняк от кафеза

ако излезе изобщо.....30 години.....

Животът на млада жена и дете на една година струва 30 години, след 15 е навън, пет от които е излежал. Тая територия е тежък кенеф , дано ядрена глава на Путин я порази.

Аз не искам да защитавам някой който е виновен, но на никой ли не му прави впечатление че това не може да е правосъдие?! От 20 години на доживотен, а след това на 30 години?! Ясно е че правосъдието в България не работи и такива големи разлики в присъдата на 3-те инстанции го показва доста красноречиво. Ако беше правосъдие присъдите на 3-те инстанции щяха да са близки, а така, е ясно че решението няма нищо общо с правосъдието! Който намери връзки и бутне пари решава каква да е присъдата. Мутренска държава с мутренско правосъдие Тоя гаден мутрафон Борисов вкара корупцията в абсолютно всичко

Е много сериозен и за това не е виновен Борисов .

колко пари е "бутнал" за 30 години? ай стига вече с глупостите. прочетете законите, тълкувателните решения на вКС, ограмотете се юридически и след това давайте мнения и критикувайте това, което не е във вашата компетентност. ако си градинар, си копай градината, ако си лекар, лекувай си болните, ако си полицай, си спазвай законите. не се бъркайте в съд и прокуратура, защото ако бяхте това, за което се мислите, щяхте вие да правораздавате.

А най-нормалното е да получи смъртна присъда. Ето затова да му плюя на целия преход и на шибаните им евро атлантически ценности.

Мислещите хора,от които ти не си, се съгласяват само с второто ти изречение ! Все се надявам такива като теб да са по-малкият процент от населението !