30 г. след първите демократични избори: СДС се похвали, че най-важната мисия е изпълнена

От синята партия изброяват постигнатото от тях и следващата цел, която гонят - европейски доходи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако целта е била да се разграби и унищожи една държава, успеха е пълен. А да питам кога за последно в България е имало честни избори?

Да! Най важната мисия наистина е изпълнена! най-важната мисия да ограбят страната и да остават простолюдието пред разбити корита докато те тънат в охолството с награбените от народа парии .. да тази мисия изпълнена!

България стана модерна европейска държава

Днешното СДС е партньор на "най-червената" партия в последните 30 г. - ГЕРБ, така че трябва да се въздържа от подобни декларации!

Наистина Успяхме да унищожите държавата БРАВО от Индустриална да я превърнете в Слугинска . Това е нещо невериятно - трябва да се гордеете и вашите деца също . Забравих те не са тук - нито едно от тях не живее - в МИСИЯТА - ЩО ТАКА СТАНА ? Заради изпълнаната МИСИЯ .

СДС постла пътя на България към ЕС! Костов подготви всичко, а НДСВ го приключи! Сега с Герб нещата вървят сравнително добре! По-важното е червените позитански кхмери да не стъпват повече на власт!

Разбира се! Забиха България на последните места във всички положителни класации, намаляхме с над два милиона, нямаме нито икономика, нито селско стопанство, образованието ни от едно от най-добрите в Европа отиде на опашката. Това малко ли е? Щом такава е била целта, значи има с какво да се гордеят.

НАЙ-ВАЖНАТА МИСИЯ, ДА ОКРАДЕШ ВСИЧКО КАКВОТО МОЖЕ, ДА СЕ ПРЕВЪРНЕШ В БЕЗПАРТИЙНА ОЛИГАРХИЧНА СВИНЯ, КОЯТО ДА ДЪРПА КОНЦИТЕ НА УПРАВЛЕНСКИТЕ МУТРИ, ТОВА БИЛО НАЙ-ВАЖНА ИЗПЪЛНЕНА МИСИЯ !!!! ТАКАВА ПОМИЯРЩИНЕ НЕ СЕ ВИЖДА И В АФРИКАНСКИТЕ ДИКТАТОРСКИ ОБЩЕСТВА !!!!

Значи одобрявате ренегатите-комунисти, но не ви харесват младите с добро образование, изповядващи справедливата идея за добър живот на всички хора. Бравос!

Партньор е силно казано. Просто им предложиха избираемо място в ЕП, за да вземат някой глас повече. Те пък изпратиха представител, който освен негативи, нищо друго няма да им донесе.

Затриха България и сега се хвалят с това?????

И продължаваме да робуваме на една лъжа : У нас капитализмът не се състоя заради комунистите ,ДС,липсата на лустрация. Нишо подобно, капитализмът навсякъде си е е една и съща свинщина . Разликата е дали и кога една държава се наредила в списъка на ограбващите или в ограбените. И дали отделният човек е попаднал между ограбващите или ограбваните. И това няма нищо общо с личните умения и достойнства на човека. Сега и навсякъде успелият е бруталният ,крадливият и лъжеца . Рядко кадърният човек живее добре и то само ако се е вредеил на добра позиция като обслужващ персонал. Вижте я тази Арнаудова ,обслужващ персонал,ординарец, без лично достойнство но пребогата. с имоти в една твърде млада възраст. А СДС те постигнаха за това което се бориха ,получиха си реституцията и получиха исорическият реванш който са чакали 45 години -Разрушиха държавата която са мразели от дън душа. Та, това е положението

ДАНО ПОЛУЧИТЕ ОТПЛАТАТА, КОЯТО ЗАСЛУЖАВАТЕ ЗАРАДИ "УСИЛИЯТА"ВИ! И ТЯ ДА БЪДЕ МНОГО ПОУЧИТЕЛНА И ЗА ВАС, И ЗА ОСТАНАЛИТЕ!

като чета коментарите - масовия коментатор е КОМУНИСТ - дърт или по-млад комуниста си е комунист. Сега първо СДС няма какво да се хвали с първите "демократични" избори защото те бяха фалшифицирани от комунистите и никой от СДС не възропта срещу това. Второ - комунистите няма защо да се жалват че държавата е разграбена, тъй като те самите си я разграбиха и погребаха. трето като свалиха Живков и държавата е била в цветущо състояние, защо не продължиха ерата на комунизма и начина на управление, ами освободиха цените и те хвръкнаха до пазарните си нива (или до нива на спекула). И последно - тъй като съм съвременник на целия преход и на комунизма - независимо кой управлява, няма ли постоянен граждански контрол всички управляващи правят опити да крадат, къде повече- къде по-малко - когато колкото мине.

Така е - мисията е изпълнена: индустрия - разрушена, селско стопанство - унищожено, армия - разбита, образование - сведено до карикатурно ниво, здравеопазване - хаотично, населения - разгонено по света и оставено на мизерно съществуване. Дали "мисионерите" ще си получат "наградата" - предстои да видим.

Мизерници, подлеци, подлоги, крадци, рушители и предатели! А наистина хората имаха надежди... СДС имат също толкова вина, колкото и БКП, а да не говорим с кого са в в съюз в момента... Най-важната мисия била изпълнена, my ass. България се превърна в кочина от най-долно африканско ниво. Анархия и разруха навсякъде. Good job!

Виденова зимата е резултат от глупостите извършени от СДС(Желев , Костов и Димитров ) ! И сега сме на това дередже благодарение на крадеца Костов и неговата "приватизация" !

Виденовата зима беше след 50 години комунистическа власт , от които с амо 1 г. управление на СДС , 5 г преди виденовата зима. Когато падаше Виденов , Източна Европа беше приключила прехода и забравила за комунистите , а тук едва падаха, пък се оказа , че и досега са тук , та сме последни в ЕС. Червените нямате нищо между ушите си , да обработва информацията , само папагалско повтаряне на пропаганда , някакакъв доброволно лишил се от разум животински вид.

СДС НАПРАВИ НЕПРОСТИМИ ГРЕШКИ (ПОД РЪКОВОДСТВОТО НА задокеанките приятели): ОСТАВИ ДС-комунистирте на власт-та до днес; НЕ НАПРАВИ ПАРИЧНА РЕФОРМА, за да лиши мафията от средства; РАЗРУШИ ПРОМИШЛЕНОСТТА (каквото и да значеше това тогава) за да "озвери градската част от населението" , т.е. да ги направи ТЕХНИ СИМПАТИЗАНТИ; РАЗТУРЯ СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО (каквото и да беше то тогава); ...................................................................................................................... СТАНА ПАТЕРИЦА НА ЕДНО НЕГОДНО УПРАВЛЕНИЕ и ИЗЧЕЗНА ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА (за добро). БОГ ДА ГО ПРОСТИ, АМИН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! РАЗТУРЯ

Виденов започна изплащането на дълговете които нуждаещият се от пари Филип Димитров призна за държавни... така че в тази история не говорим за цвят а за кадърност-)

Дългът не го натрупа Димитров, а го натрупаха комунягите и го признаха още 90г , фалираха и ограбиха 28 банки, а заплата при Виденов беше 2 долара на месец, световния праг за крайна бедност е един долар на ден, тогава българинът стигна до 7 цента на ден.

Това трибуквено съкръщение беше изпълнено с мерзавци, с хора от нечисто минало, с прости и посредствени люде, с жадни за власт и лични интереси. ТУК НЯМАШЕ ДЪРЖАВНИ МЪЖЕ, КОИТО ДА РАБОТЯТ САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА ДОБРУВАНЕТО НА БЪЛГАРИТЕ. А ние бяхме наивни и прекалено се доверихме на всички тия, от кол и въже събрани, намазани пехливани, които много лековато ни упоиха с празни приказки и обещания. И си свършиха своята пъклена работа. Сега вече, осмислили и премислили всички тия преминали години, никой не е в състояние повече да ни залъгва и да ни убеждава, че някаква "мисия" от тия бездарници, лаладжии и престъпни елементи е била "изпълнена". Жалко, много жалко за тези наши пролиляни надежди за по-добър живот в нашата си родна страна. ЗА ИЗГУБЕНОТО ВРЕМЕ ЗА ПРОСПЕРИТЕТА НА БЪЛГАРИЯ.

И за капак БГто превърнато в БУНИЩЕ за ИТАЛИАНСКИЯ БОКЛУК

Лидерите на СДС ИВАН КОСТОВ - руски ГРУ агент "Санкин" служител на руски - еврейски АНТи български интереси (произход алжирски циганин) МАРТИН ДИМИТРОВ - женен за роднина племенница на комунист Андрей Луканов Христо Иванов - отраснал в Москва в семейство на ДС служители от комунистическия род Бойкикеви Петьо Коня - баща му царски офицер вербован от ДС и ВКР, Петьо завършил Правния Факултет на МГУ МОСКВА сниман с ритуална еврейска шапчица КИПА на снимка от дипломирането 1984год Надежда Нейнски - дядо и турски еврейн сефарад от Едрине преселил се в Кърджалийските села Филип Димитров - еврейн хазарин половината му рода живее в ИЗРАЕЛ Радан Кънев - еврейн сефарад по майка Кордоба (испански град център на Кабалата), цялата му рода лели баби чичовци, партизани комунисти интернационалисти

Едвин Сугарев СДС -по майка шведски еврейн, Сугарев прилича малко на Ленин - по бащина линия шведски еврейн а антропилогично високо оплешивяло теме

Кои бяха тези? Явно с отвъдното вече може да се комуникира.

Де що имаше за крадене е откраднато.

Странно, защо след толкова много постижения нкой не гласува за тази партия, а тя дори едва ли вече съществува?

"Общо взето, всичко общо е взето."

Връщането на БСП във властта стана именно с "кадри" на СДС. Първите демократични избори. Организира се някакво подобие на изборна секция на кораба (в офицерският салет) На преброяването се "установи" че голяма част не са гласували или са гласували за БКП. Преброители на гласовете -обичайната трупа -капитана, помполита, партийният секретар, радиста, един на когото му казвах да отиде и "да си изтръска ушите горе". Дали се стигна до радиограма и какъв е бил рапортуваният резултат не е известно. После на екипажите беше отнето правото да гласуват "нереални гласове", Помполитите бяха трансформирани в домакини, помощник капитани, само "Сънчо Сънчев" стана от партиен секретар на база Бургас в старши камариер. Пак по същото време Гендиректора КДП Ат. Йон. декларира: Докато съм жив един партиен член, един помполит няма да освободя от Параходството (януари 1992 год). По това време армията бе "деполитизирана" по товаа време започна разтурянето на ДЗСта, ТКЗСта. Трактори беха продадени за по 5 лева, стадата, малко по сложно здравите кооперативни овце се подмениха със стари болни и върнати на член кооператорите като дял. Да забравм ли ОРСОВките, или онзи П. Маринов който продаваше помощите изпратени за българите в гладните дни, или Швейцарските франкове раздадени на "крайно бедни" реститутки съ кожените яки, златните накити тълпящи се пред пунктовете. В същност какво точно постигна "синята партия" под мъдрото ръководство на Черният Иван & Co. Какво точно постигна!? - Бай Георги Б. след няма и две години почина в разочарование (измамени надежди). Здравко Ангилов -един от създателите на СДС Бургас отритнат и забравен от "съмишлениците" Ило първите "демократично избрани кметове на Бургас Проданов, Йоан К. със строителните изващения в своя полза докато са градоначалници (Казармата на Проданов на Фердинандова, или онази помпозна постройка без спазване на строителни отстояния на Славянска зад "градският басейн" м/у училището и партийният дом....

Здравко Ангелов ... Ами Димитър Майсторов на когото Иван Костов открито каза "ЗНАМ, ЧЕ ИМАТЕ ДА ПОЛУЧАВАТЕ ПАРИ; ЩЕ ИМА ДА ПОЛУЧАВАТЕ ПАРИ! това в отговор на въпраса за десетките хиляди задължения към българските моряци риболовци. В същото време Коста Патранесков проодаде два етажа от сградата на Океански риболов на цената на гарсониеро по това време (поне такава беше официалната цен). Ами как П. Русинов стана най -крупният собственик на риболови кораби, ами как Вичо Вичев стана собственик на бившите казарми на ъгъла на Демокрация и А. Мицкевич и училището по автотранспорт остана без учебниите си работилници , и паркинга за учебните автомобили (в част от тези помещения се помещаваше ОСО и пак там курсовете за водачи категория "В") Днес там има огромна жилищна кооперация с бариера, охранители, подземен паркинг)