15-годишни ученици върнаха чантата на ограбена жена в Сливен след гонитба с нападателя

Петимата са деветокласници от ПМГ в града, ограбената ги нарече ангели-спасители и им благодари публично

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво и мен ме спасиха така шофьор на градския трансхорт в София и едно момче..само съжалявам че не можах да им дам някаква отплата...наистина много обях стресирана

Бях в подобна ситуация, отивайки на училище, тогава 17 годишна. Бях нападната без никакъв повод и причина пт двама роми, оказа се единият от които прясно излязъл от затвора за кражби, побой и изнасилване. Опитаха се да ме съборят на земята и ме налагаха посред бял ден на главна улица в гр Търговище, между един хранителен магазин, който беше в ремонт от 5ма здрави български мъже и Спортното училище в града, също пълно с яки здрави спортуващи ученици. Започнах да викам за помощ, можете даси представите крехка ученичка с раница, тръгнала на училище по обед, улиците пълни с хора. При виковете ми нападателите де стреснаха, спряха с агресията, но бързо установиха, че никой не се интересува какво се случва с мен...след което изпаднаха в див възторг и започнаха да ме налагат още по- здраво. Преминах целият център на града плачеща и нито един човек не спря да попита какво ми е. Полицията, на която се обадих по- късно, понеже тогава нямахме джиесеми, не направи нищо. Същият този изверг продължи да тероризира района месеци и се целеше главно в млади момичета и стари хора. Вкара и няколко пенсионера в болница с мозъчно сътресение. И общото в случая- нападенията арогантни, безпричинни и винаги извършени на публични места, пълни с хора, които гледат и мълчат

Капелата дека си да ги съдиш и да разследваш малко тук? Как ще спират от твоите хора? От боята дет ти редят схемитe ли е бил бягащият с чантичката?! :D :D :D

Браво на момчртата - достойни мъже ще станат! Това е елитът на българската младеж (всички ПМГ са елитни училища) и дано не избягат в чужбина!

Браво на момчетата, НО другия път да внимават, защото ако го бяха хванали и пребили щяха да са в полицията с повдигнати обвинения за побой. Моля, родители разяснете на децата ви да внимават, защото в България героя винаги е виновен ако има нанесени телесни повреди. пример доктора който застреля ПЛЪХА и после едва се оттъра от затвора

Слабо бягат. Трябваше да настигнат заподозрения и да му вземат ДНК проби от всички части на тялото.

Браво на момчетата. Гордост са за бедната наша България. Поздравления за родителите, които са ги възпитали така. Доброто побеждава, това е видно напук на цялата помия и мръсотия в държавата и на безхаберието на отговорните за реда в нея. Спасението е в наши ръце и в ръцете на такива млади хора като тези. Бъдете здрави, силни и смели. Има нужда точно от такива млади хора като вас! ПОЗДРАВЛЕНИЯ!

Пет 15-годишни момчета се притекоха на помощ на възрастна жена, ограбена на площада в Сливен в четвъртък, в късния следобед. Нападателят първо я съборил на земята, след което й отмъкнал чантата и избягал. A крадецът е "математик" от циганския квартал Надежда.

Обирджията ще да е бил някой гербераст или трол останал без подаяния от шайката.

Жалко, че отрепката - крадец се е измъкнал ненаказан. Защо няма патрулиращи полицаи?!

Има,ама търтеи...Не мо'ат да бегат!!!

Naivno deqnie. Razdelete si gi be detsaaa V tazi par. kriza....

изрод си

Проблема е че това вече по намирисва на глад. Радева зима.

Чудесно! Явно още има надежда!

Жалко, че не са успели да пребият мангустата

AZ AKO BQH NE BIH GI VURNAL @

Понеже си мангуста

Ne - natoralen balgarin i sam ot 1 godina lekar v bolnotzata v Haskovo 6hto da sam mangusta ???

Да предполагаме ли, че и с натОрален акт за медицински доктор си се сподобил? За един приятел питам...

Ти, боклук, и мангуста не си. Помияр неграмотен... Лекар бил. А аз пък съм космонавт.

Радвам се, че има и такива деца, възпитани и с ценностна система. На фона на нароилите се напоследък новини за публични боеве сред деца на тази възраст, запазена е някаква нормалност.

Расте ново поколение, от което ще произлязат истински мъже.

Момчета, вие сте герои! В този луд и бездушен свят показвате достойнство, смелост и добрина! Бъдете здрави!

Поклон пред такива младежи. Това е резултата когато семейството си е на мястото, а не по кръчми и игрални зали!

bre !

Тези деца дайте по телевизията а не разни гришовци и дрислювци

Поклон пред смелите момчета, но какво против Григор Димитров имаш? Та той е пример за хиляди деца,че от нормално българско семейство може да се стигне до световни върхове! Направил го е с много труд и талант, така че коментарът ти е неадекватен! Тепърва плодовете на неговия пример ще се появяват на звездния небосклон! Само след поколение ще има няколко български тенесисти в топ 100!

Браво на децата ! Само "комитетите" за правата на човека да ни ги Изкара Скинари и ксенофоби ! Няма Не наказано Добро !

Прекрасна постъпка деца,но. От кака си да знает. Направете му главата мек,че да си помисли следващият път,като реши пак да крадне!!!

Ако и са пребили изрода да бъдат и наградени!!!!

Браво на тези момчета!!! Поздрави за родителите им и учителите!!! Във все пропадащата ни държава в такива достойни млади хора ми е надеждата ,че БЪЛГАРИЯ ще я има!!! РЕСПЕКТ и ПОКЛОН!!!

Не само умни, но и смели, отговорни и човечни... живи, здрави и успешни да са момчетата и все така обществено полезни. Такива деца трябват на България!

Сега мангалите ще ги изпотрепят един по един, това направи, маце! Иначе спор да няма, благородно е и не биваше да ги излагаш на показ, можеше лично да им благодариш.

А крадецът се разхожда на свобода и дебне следващата пенсионерка.

За тази работа има полиция. Ако крадеца е въоръжен и нарани някой от преследващите го, кой е отговорен ?

А ако нападателят нарани крадеца?

Браво!

Браво, ама ако беше извадил нож онзи? Не се правят така тези работи без подготовка.

Ако извади нунчако, вадиш шурикен. Ако извади лък, вадиш арбалет. Ако извади брадва, вадиш боздуган. Ако извади спрей, вадиш противогаз. Ако извади ядрено оръжие, вадиш радиационна жилетка.