17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шибан, миризлив мангал.

Българско семейство от цигански произход!

И отгледано и обучено на законност с любезното съдействие на българския народ.

Браво!Дано не му се размине,изрод!

какво е разликата между нашите цигани там и придошлите ислямски номади? Никаква!!! Събраха се заедно и правят зулуми заедно... Ех, Адолф, Адолф, явно си имал право да се заемеш с циганите... А ако сега видиш тълпите ислямски скакалци, налазили Германия, ще се откажеш от името си...

Щом досега не сте имали проблеми с "бълг. Общност", да ви изпратим всички наши цигани.

Ако Германия ни върни циганите и проциганите и много бързо ще се оправим.

Ако са агресивни в Германия представям си тука колко народ може да са бастисали.

този би бил чудесна булка в затвора .... там ще му се иска да не беше посягал никога. Не знам до кога такива същества ще се наричат хора и българи, щото не са нито първото нито второто!

Българите произлизаме от славянския род, тракийския род и най- вече от прабългарския род. Хубаво е да го научат журналистите и да спрат да се подиграват с държавата си. Всичко останало притежава български паспорт. Това не е Америка, събрани от кол и въже, тук е България и живеят българи, официално от 681.

Така е. Стоян Владев например е от славянско-тракийски-прабългарски род. Кузов също. А и Невена Тенева. Други видни български образи като Мишо Бирата, Митьо Очите, Ванко 1, Пелов, оня, дето източи фонда за лечение на деца, до един могат да се гордеят с българския си етнически произход.

А преди Къде живееше

Не се косете, ще има се връща на германците. Ще видите след няколко години мигрантите като започнат да се наричат немци. Ще им гледаме сеира тогава. А за сега да са живи и здрави и да поемат повече паплач от България.

Натова цигане ще му дадът 10 години като нищо, това е Германия а не България, където на циганина изнасилил и по изключително жесток начин уби русенската журналистка му дадоха само 18 години т.е. за убийството само 8 г.

На това цигане да му отрежат пишката.

Мръсен циганин, хората им дават пари и работа, а те изнасилват момичетата им . никога да не го пуснат от затвора

След като станахте турска държава, какво се чудите на циганите?

Малко са му 10 години затвор на големия е......

Абе цялата история ми прилича на политизиране на някакви цигански истории в Германия. Последните години, които живях в Германия ходех да пазарувам и в магазини, в които пазаруват много от малцинствата и имах чувството, че в Германия са се събрали Роми от цяла Европа и чудесно се разбират помежду си и си хортуват на своя език, примесен с думи от страните, от които идват. Това момиче било изнасилено 2 пъти от обвиняемия, а подало ли е оплакване още първия път и какво е правило в гората с изнасилвача си тогава? Или той я е замъкнал до там насила? А петима българи на едно място и на сходна възраст е изключително рядко в Германия, това са младежи от малцинствата, те и там се движат на тумби, както и в България.

Ако си спомням случая добре ставаше въпрос, че момичето бягало редовно в този парк или се връщало от някъде с колело, не си спомням точно, но в никакъв случай не е била излезнала с някой от заподозрените. Причакват я и я завличат в храстите. А на този "Георги" явно след първия път са му порастнали криле и е решил да покани приятели...

Българин, българско семейство....., ама с мургава кожа и черна, почти синя коса - МАНГАЛ!!!!!!!!!! уФФ, ЗАБРАФИХ, ТОВА СА ХАРАКТЕРНИ ОБИЧАИ ЗА ЕТНОСА, САКЪН НЕ ГО ЗАКАЧАЙТЕ! БЪЛГАРИН ДА СЕ НАРИЧАМ, ПЪРВА РАДОСТ Е ЗА МЕНЕ

Питах вчера тук дали някой има информация за етноса на тоя изверг. Никой нищо не ми отговори, освен с плюсове и минуси. Това много сериозно ме навежда на мисълта, че нямаме идея и просто си приказваме на изуст. Ако е циганин, дайте фактите. Ако е българин, също. През 2002 се преместих в Германия. Стоях там 4 години. Преобладаващият български контингент там бяха учени и проститутки. Полека лека започна да се пълни държавата с ниско образовани, идващи на черно и постепенно легализиращи се българи (не цигани), мъчещи се всячески да прекарат системата. Тарикатлъкът на Хитър Петър в действие. В България агресията се превърна в начин на живот след 1999 г. Само погледнете какво става по пътищата. Попитайте се колко пъти сте се намирали в средата на уличен скандал, предизвикан от някого или от вас. Не, той от вас не е никога предизвикан, защото по подразбиране, другите са идиоти, а ние самите сме душички непоръбени, заклети да пребият всеки идиот наоколо

Айде на бас, че първият въпрос тук ще бъде "Ти проститутка ли беше?" :-D

В циганските махали, където си правите статистиките, да.

Гюнай опънал Джанин срещу 2 кутии цигари, ама и аркадашите се включили, че да си поделят разходите.... Младата ромка се почувствала прецакана и се оплакала.... Сега НХК да обясни на немците да не нарушават правата на циганетата....

Не е Джанин, а Жанин и е нормално име във Франция и Германия. Умалително на Йоана, означава "бог е милостив". Справка - уикипедия. Среща се и с произношение Янин, но рядко.

.....значи като е тук е сезгин...като направи изварщение става северин ......гюнай и се превръща в георги

Учудвам се, че младото циганче е извършило такова деяние, вместо да учи или работи, като всеки редови циганин.

Защо никъде не споменавате, че и изнасилената германка е от същия етнос?

За какво ще го съдят, та нали г-жа Меркел в ефир в прав текст открито призова да правят секс с германките. Това по повод на опипването на германки от емигранти по Нова година.

ЦИГАНИТЕ НЕ СА БЪЛГАРИ!ЖИВОТНИТЕ НЯМАТ НАЦИОНАЛНОСТ!

Крайно време е да започнете да правите разлика между българин и български гражданин,до като не го постигнете не сте никакви журналисти а обикновенни драскачи!

Всичкото циган отиде из Европата да се представя като Българин! Променете нещата в личните карти!

прекрасно знаете ,че има разлика в това да се каже с българско гражданство и да се каже българи. В България има няколко етноса ,от които само един са българи но всички са български граждани и имат български документи. Вие като журналист сте напълно запозната с факта ,че ЕДИНСТВЕНО в ромското малцинство педофилията е превърната в традиция. Факт с който страната ни държи своеобразен рекорд с най-младата родилка 11-годишната Кортеза Желязкова. Наистина НЕ разбирам ,ако вие като журналист ,като жена и като европейка не желаете дори да признаете истинския проблем, камо ли да съчувствате на хилядите деца над които се прилагат тези срамни традиции що за човек сте? С журналисти като вас за тези нещастни невръстни деца няма надежда. Мислите само за хонорара и сензацията , но сте загубили представата за човечност ,за срам и за истина.

Какъв пък "журналист" те подгони тебе - насрани, неграмотни, малоумни, долни... сайтаджиЕ.

Германците са на мнение, че всички българи сме такива, благодарение на братовчедите. Мен вече ме е срам, за съжаление, да казвам от коя държава съм.

Кой даде на рома пари да се размножава и българско гражданство и апартаменти и медицина безплатна? Бай Тошо?!!!!

Кой ти взе акъла - Слави.

Не познавам Слави. Ама явно ти си без акъл, защото кое не е вярно? Аз си спомням соца - белите деца си плащаха закуските. Рома Мишо, който беше с 3 години по-голям от нас и идваше веднъж месечно на училище, получаваше безплатни купони за храна като многодетно семейство. Същото и останалите 2-3-ма рома, които също бяха няколко години по-големи и вече им растяха бради, но все си седяха 4-ти клас.

Явно има недоволни роми тука!

Ромите се разпищолиха след 2000 г. с появата на множеството НПО и прокарването на законите за защитата им. Те винаги са си били измет, но Бай Тошо ги държеше строго и при него не смееха да гъкнат. Пък и не се множаха чак толкова тогава. Размножиха безобразно в последните 25 г.

Ма той от наште бе!

Абе, "българин", ама колкото насраните дирници са българи.

много обичате да подчертавате,че мангалите са българи.

Абе, като е за "помощи", "стипендии", "фондации", "права"... са "роми". Когато е за изродщините им по света и у нас са "българи". Пък те са си "чисти" мангали.

YCBM

За съжаление германците не гледат произхода, а националността, и тази отрепка е петно за всички българи. Този боклук има същите права като всички българи, а заслужава само химическа кастрация и поне 30г. затвор.

А и отрепката не е само една. Доста са и затова ни смятат всичките за втора ръка! Толкова за мита "всичко умно и можещо на терминал 2"!

Защо в щатите могат да кажат афро американец, а тукашните продажници не могат да кажат българин от ромски произход?

Тоз за 10 г в затвора от Георги ще стане Гергана.

Само се моля да не ни го върнат !

отново стана Българин

Забелязвате ли,че винаги когато има новина за изнасилване или побой в Европа, нашите скъпи новинари наблягат на БЪЛГАРИН. Това е напълно умишлено с цел хората да се възмущават и да има напрежение. Ако беше наистина българин щяха да му напишат имената, ако и толкова даже. Не се хващайте на пошлите новинари и мислите с главите. Дано жертвите да успеят да се отърсят, а на плужека доживотен : )

забелязал ли си, че в Германия, за разлика от България вестниците си правят собствено разследване и обявяват тяхната информация, като имената са прикрити, за да не ги съдят после за милиони. Също така прокуратурата не изнася важна информация по медиите, която да уронва името на обвиняемите или да излизат прокурорите по телевизията и да говорят за задържаните така, все едно те са осъдени от три инстанции поне. Там хората са невинни до доказване на противното, докато тук при нас ако прокурорите и съдиите са казали, че си виновен ... тежко ти.

На тескерето му пише РЕСПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ. Не пише РОМЛЯНИЯ!

Българин и немкиня родили 10 циганчета!

нито се интегрира, нито се диференциира...

Българин от българската област Мангал.

Никаква милост за изрода!

Тоя мангал не е българин.Циганите само това могат- да крадат , да изнасилват и да убиват.Няма по- гнусна сган от циганската.

Евреите

Какъв българин е тоя разгонен циганин?В затвора и дупе да му е яко!

Циганина се опитва да се интегрира.

Много забавно! Как само се плюе срещу ромите, които са бъдещето на България. Без тях не става вече! Демографската катастрофа ги изкара на пазара на труда. Всяко трето новородено е от ромски произход. Умиращата нация търси под вола българин...

Горките момичета да са имали малшанса да срещнат подобна първобитна маймуна.

Такива уродчета направо в крематориума.

защо е това? след като ги виждаме всеки ден?

Тъпкано да му се върне!!! Мангала с мангал!