Разследващи и полиция влязоха в офиса на "Мегаинвест холд" в Дупница

Фирмата е строила участъка край Елисейна на пътя София-Своге-Мездра

Обратно в новината

Коментари - Разследващи и полиция влязоха в офиса на "Мегаинвест холд" в Дупница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пи ар акцията на изпълнителя е да се насочи вината към шофьора на автобуса/ не го познавам/ но досега не съм виждал протокол за ПТП поради лоши пътищата в държавицата ни.Веднага ти пришиват текста от ЗДП ,че трябва да караш със съобразена скорост.Дупките по пътищата ,неравности ями и т.н. никога не са били причина за ПТП според КАТ.Толкова години у нас не се научиха да изравняват и простраството около чугунените колела на канализация.Като минеш по цариградското шосе думкаш като барабан.В тази държава имаш право само да плащаш-винетки,данъци ,акциза на горивата и т.н.Само берии срещу които получаваш поздрави от всякакви пътищари.От изнесените данни фирмата Треис е спечелила обществени поръчки за около 1 МИЛИАРД ЛЕВА.Тя не е на някои работник от Кремиковци или на миньор от Перник. Всеизвестно е кои е собственика и къде потъват парите на данъкоплатците.Магистрала Тракия след Сливен вярно е че е на път за морето но вече е като морски вълни.Това е направено с оглед да не забравиш накъде си тръгнал.Така ще е докато си мълчим и хора загиват заради крадците в Булгаристан.Те трябва да носят някаква отговорност за безотговорното си поведение и аидушки кражби

като влязоха носеха ли парите за подкупа, документите и взеха ли Иванчева със себе си.иначе кого ще арестуват?

Кой е приел пътя, това е въпроса, а не кога е строен. 2016 е приет пътя, значи ГЕРБ, Тиквата и Московски са виновни. Пускат 2014 като година, за да избягат от отговорност. Защо не кажат как Трейс е получила 30% от всички поръчки в държавата на стойност над милиард и то по времето на ГЕРБ?????? Навсякъде пише, че фирмата е на Доган. Защо Тиквата му е подарил 1 милиард?????

Ами нали затова има пазарлъци в парламента - всичко опира дотова, коя фирма (считай коя партийна каса) ще спечели нещо от държавните пари. Всъщност това са дискусиите при съставяне на кабинет и разпределяне на министерски постове. Мамицата им. Всички на площадите трябва да излезем, като румънци и гърци

Кога полиция и жандармерия ще влезе в държавно учрждение да изземе документацията по приемането на пътя и въвежсането му в експлоатация. И кога ще се потърси отговорност за това, че в продължение на месеци. Отговорните за подръжката на пътя не са възстановили мантинелата. И застрахователя на камиона причинил предишната катастрофа не е платил за възстановяването на мантинелата. За какво я плащаме тази гражданска отговорност, като нико не възстановява мантинели след катастрофи?

Не съществува ли вариант документите да бъдат "изискани"? Що за простотии и показни акции?!? Да не говорим, че подобна документация трябва да я има и в общините, пътна инфраструктура, разни държавни надзори и строителни контроли и т.н. Обществена тайна е, че подобни обществени поръчки се печелят не от който и да е. Тези хептен ни взеха за идиоти!

А сега , ДПС ще връщат пари или ще им дадат още за да си мълчат ?

опа... избори ли идат?

... в смисъл - що Бате рита по кокалчетата везира от сараите?

Догодина има избори за клетове и общински съветници.

Postanovkite na Bochko,mnogo razsledvane mnogo shum i nakraia nishto!

Хайде започна се - първо изместиха центъра на вниманието от правителството, което е платило 46 млн. лева за стотина метра асфалт и мантинели и под приемането БЕЗ ЗАБЕЛЕЖКИ на обекта стоят подписите на министър глигана павлова и зам. министри, после изместиха вниманието от АПИ, чието задължение е да поддържа пътя здрав, сега махат от полезрението ни и Трейс, че е милиардна фирмичка на борисОФФ и ни насочиха вниманието към ... Дупница, където никому неизвестна фирма с "МЕГА" име е била виновна ! Ако не е тя - сто процента е пазача на техниката, с която е строен участъка - един подозрителен ми се вижда ... Гарантирано от герП ! Прости и нагли мутрагени с власт !

Показни жандармеристки циркаджилъци за замазване на очите на общественото мнение! В СКЛАДА ОСВЕН ВАР, ЦИМЕНТ И КИРЕЧ, ДОКУМЕНТИ НЯМА! Запишете си !

Точно написано ! Жандармерията на борисов може да намери документи в строителен склад само, ако си ги носи предварително !

Абе даже и да намерят документи, те ще им ги откраднат докато шофьорчето ходи да пикае в храстите!

те докъто влезнат в тоя офис най вероятно всичките хардовете на фирмата ще изгорят, всичко ще се замете....

Избори ли идват?

Не, война !

Срещу кой ще воюваме? Или мафиотски спорове за паркомясто?

Има голяма вероятност да излезнеш парв. И тази война ще е световна и вероятно по-жестока и кръвопролитна от предишната Втора световна война и по предишната. Дано този път управниците ни имат достатъчно разум и мъдрост. Та да не ни включват отново в пореднта световна войната касапница. Както винаги досега, "Барабар Петко с мъжете" т.е. "Барабар и "Петко" със съюзниците/САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Турция.../"

не влязоха ли с маслки и автомати пред журналистите, да кандидатстват за Холиууд смешниците. Всичките изненадани - аууу, настилката, мантинелите... а защо няма отговорни - подписалите протоколите за приемане на обекта? На съд!

По документи всичко най-вероятно ще се окаже наред, но на практика...

ДИРНИЦИ пак триете всичко наред, къде е проблема не хвалим ББ ли? Да не намерите разписките за даренията от фирмата към ГРОБ, все пак няма безплатен обяд. По малко ровете за да си нямате проблеми с вожда Тиквун и Цецо ЦРУ-то.

108 ПОРЬЧКИ за1МИЛИАРД е спечелила ТРЕИС ,а ся кажете има ли МАФИЯ или ДА

В България има две фирми строящи пътища - Трейс и ГБС. Кой да спечели поръчките? Чичо от Харманли дето произвежда любеници ли?

С трите си мозъчни клетки не можеш да осъзнаеш простата истина, че в България има и други фирми освен трейс и гбс и човека си задава въпроса - защо пък точно тези двете а ? Но за герберастче е нормално - математиката е нещо, което се случва на другите, лаенето без образование е гарантирано от герП ! Готов ли си за после а ? Загубихте войната ото - не помниш ли ? Съветското знаме беше над Райхстага, а твоят идол се самоуби от страх ! Страхливец си ото, страхливец, това не е като да избиваш невинни жени и деца нали мижитурке ...

Мафията и паралелната държава,създадени след преврата,не са си отивали.Грешката е че когато бяхме по площадите не изметохме от всякъде подготвените ,свикнали на охолен живот без да работят,стари кадри на БКП и дечицата им,новите покръстили се БСП.Старите предадоха,по наследство,де що можаха на младите си наследници.Така "ШАЙКАТА"от "Мошеници"съсипа държавата.Вече е ясно,че приватизацията не е икономически акт,а политическо условие с което се е целяло частни лица да заграбят държавни средства и предприятия и така да си създадат паралелната държава.Успяха,благодарение на нас.Сега нямат нищо общо,даже не се познават нито с Галеви,нито с Митьо очите,нито с Гергов,нито с тези членове на УС на фирмата погубила човешки животи.....Добре ни ограбиха и през 2009г.си приеха "Закон за амнистията"съгласно който всички престъпления извършени преди 1 юни 2008г.не подлежат на наказателно преследване.Така др.Нинова вече е спокойна и смела да скача и заблуждава хората.Всички престъпници,цялата "ШАЙКА4е спасена.Сега целта е по-ясна-да си увеличат богатствата,чрез участие във фирми,каквито и да са.Те са специалисти във всичко.Важното е ние,публиката,да им ръкопляскаме и не противоречим.Октопода е навсякъде.Окопал се.Забогатял достатъчно.Ще ги храним,ще ги отглеждаме,докато Господ не реши да си ги прибере.

Проверете им доходите и парите, които харчат и ще разберете колко са откраднали! Така правеха комунистическите власти през социализма! Разпитвайте ги няколко денонощия без прекъсване, като късате показанията им и ги карате да пишат отново! Този метод е също от близкото комунистическо минало и следователите го знаят много добре от бащите и дядовците си, които са служили при Превешкия ментарджия!

Ако бяха при ПрАвешкия, досега да са в затвора, обачи тия са авери на Бойко бе, виж колко поръчки са лапнали през последните години - пътища, лотове от магистрали и какво ли не, стотици и стотици милиони. Нали не си мислиш, че някой ще ги пипне, сега се разиграва цирка и утре всичко ще се замаже

Според документите са авери на дпс и бсп , това , че са в "опозиция" като цяло нищо не значи . Това , че тролиш за жълти стотинки , също !

До малкопишковеца дето се обръща към мен . Се ми е тая дали ми вярваш . Ако случаЕно имаше поне бегъл досег с "печелещите поръчки" в момента , щеше с почуда да установиш , че болшинството от тях са именно бсп и дпс антураж , но пък ти личи , че нямаш или просто си на надник и си пишеш каквото са ти казали .

Поканени сте на поредната постановка, на театър "Цацаров". Сценария е класически - вдига се много шум на сцената, движение, барети, маски - изобщо динамика и екшън, като на финала излиза една наконтена кифла и съобщава, че шофьора ще лежи в кауша, но иначе никой друг от "нашите" хора няма вина, чисти са и са се отчели на времета на когото трябва!

Когато е виновен и шофьора , лежи в кауша , когато не е , не и тъй .

Павелчо, Ото да не би да отиде да смръкне малко бяло, та си застъпил на вахта, ама май и ти си опитал.

Е, Павелчо - не стоят така ясно нещата с "вината на шофьора" - справка: един шофьор на една шейна...

По въпроса да се изкажат хората управлявали фирмата?Специалистите акад.Антон Дончев/не за романа си "Време разделно"/,Стефка Костадинова /не за високият си скок/,акад.Ст.Воденичаров/не като шеф на БАН/.Щом са получавали заплата от тази фирма,значи са добри и вещи специалисти.Трябва и "нашите хора"да отговарят за бездействията си.Лакомията е явна.Какво ще каже по въпроса др.Нинова,др.Президент,др.Йончева и цялата подскачаща ШАЙКА от ШАРЛАТАНИ?

Тези дето си изредил до един са комунисти. То в комунистическа фирма какви други да търсиш..

Ами направете некомунистически бе! Направете "демократични" фирми! Ама т.нар. демократи налапаха държавна собственост, получиха си реституирани имоти, а някои дори припознаха и други имоти, че са били на дядовците им и сега си гледат кефа. Защото така са се намуали, че има да преживят и те и децата и внуците им! Оти да се косят? А демокрацията, ще попитате вие? Както е казал един трабантаджия - Майната му на славянството! И майната и на демокрацията! Нали те са си добре!

Цялата държавна собственост я налапаха комунягите и се задавиха. Откакто Бойко е на власт повръщат и не могат да повърнат и половината от заграбеното.

Всичките тия, дето си ги изброил с изключение на Дончев са гербери, а Дончев, вероятно е параван. Възможно е дори и другите да са само на хранилка, защото са във фондацията на фирмата. Специално тази фирма процъфтява при герб с огромен брой поръчки, като само през последната година е лапнала 70-80 милиона.

Баце се е скрил, снишил се е! Не открива нови отсечки, спирки и отходни ями! Не ходи по разкопки, черкви и манастири! Дори из Западните Балкани не ходи! Чака! Чака да отмине бурята! А тя ще отмине! Всяко чудо за три дни, както казваше братчедът на доцент Денев! Само почернените семейства и роднини няма да забравят, но тях кой ги гледа. Колко електорат, колко матриал са за Вожда. Ще ги компенсира, като намери места за стотина нови некадърни държавни чиновници! Чака, да му измислят някаква позитивна фикс-идея. Някаква фейк нюз. Като строежа на трета атомна централа или тунел под Витоша, например. Или пак някоя магистралка. А хората, народът на територията става все по-малко и по-малко. Няма доктори, няма технически кадри, няма учители, няма работници, няма дори желаещи за студенти. Остават само мутрите, дебилите от ГРОБ и ман-галите! Евала Баце! За 10 години постигна това, което турците не можаха за 500!

Важното е, че комунягите намаляват. Завчера се споминаха 17. Изчезнат ли комундетата, младите ще се завърнат в България.

Ще, ще! И едни мармотчета ще ги посрещат на Терминал 1 и 2 и ще им мажат филийки с Нутела!

Само, тъпо герберско говедо, може да се кефи, че 17 невинни, между които и дете, са загинали. Но тъпия модератор си пипа оная работа и не баннва такива коментари. Представете си ако ги чете някой близък на загиналите.

Само, тъпо герберско говедо, може да се кефи, че 17 невинни, между които и дете, са загинали. Но тъпия модератор си пипа оная работа и не баннва такива коментари. Представете си ако ги чете някой близък на загиналите.

Тази ли опорна точка ви спуснаха?Бойко е виновен за всичко.Долу Бойко!Ако един човек може да бъде на всяко работно място ,да бъде специалист по всичко и може да контролира работата на всички той би се казвал Курнелия.Затова има съд,прокуратура и органи които да разследват и наказват,независимо от това кой е назначил некадърника.Смешни и жалки сте.Съсипахте държавата-селското стопанство,земеделието,работещите над 2200 предприятия,ограбихте 10 банки,ограбихте пенсионните фондове,докарвахте страната до 3 национални катастрофи,станахте партия на милионери и имате наглостта да хулите един човек Бойко,който трябва да изправи на крака цяла България,която бяхте натикали в калта.Шайка от шарлатани,лакома за власт и пари,пари,пари с които ще се задавите.

Вие затова ли с Ото Скорцени се радвате, когато умират хора, защото според него били комуняги? Ами какво чакате да стават катастрофи или да стареят и умират? Вземете една картечница и почвайте наред. Който е над 60 години, до стената! Или какво ще си играете? Направо метнете една-две атомни бомби! Имате светлия пример на световната краварска демокрация!

Има такъв човек! Или по-точно получовек - полубог и това е ТОЙ! ТОЙ може да бъде на всяко работно място, да бъде специалист по всичко и може да контролира работата на всички! Доказал го е! И всичко това при една прочетена книга! А представяте ли си, ако беше прочел 2 или даже 10?

А, Свинетка съдейства ли на разследващите? Нейните показания могат да изяснят много неща.

Министърът не подписва строителни книжа, приемателни и платежни документи. Не му е това работата.

А, взема ли рушвет, министъра?

Абсолютно - той, министъра, де, само направлява паричните потоци като политическа фигура;)

Тъпи български абсурди. Виновен им е пътя, виновно им е техническото състояние на возилото....... Нищо подобно. Виновни са дебелоглавите водачи, тъмните български субекти, които знаят само едно - да натискат педала на газта и да демонстрират свинското си, първенюшко самочувствие. Които нямат респект и страх от нищо. Нито от органите на реда, нито от закона за движение по пътищата, нито пък от какъвто и да е друг закон. Високата скорост е издигната в култ от 99% от водачите на МПС в днешното мутренско време. Пряко следствие на един тотално разрушен морал и липса на всякакво чувство за отговорност пред обществото и пред живота.

40-50 километра в час! Голямо натискане е паднало!

Карам WRX STI. Дори за него в някои завои 50км/ч е прекалено висока скорост. За автобуси да не говорим.

Много, ама много важна забележка. Трябва да се потърси отговорност отгоре надолу. От министерството, през всички административни органи, които са ангажирани с пътно строителни работи и чак тогава на фирмите. Всички по веригата са отговорни.

Отговорните се знаят поименно. Те са полагали подписите си под строителните книжа, приемателните и платежните документи. Трябва само да се вземе съответната документация от АПИ и имената ще излязат наяве. Във фирмите няма какво да търсят. Повечето фирми след като си получат парите просто изхвърлят документите.

От мен да знаеш, тия дето прибират парите на тая територия подписи не слагат. Да не са балъци. Да го отнасят тия под тях. Пример - любимият на всички червени баби Станишев не е подписал договора за оборудването на АЕЦ, ама го капарирал видиш ли. И те руснаците с право ни осъдиха да плащаме над милиард.

Любо Велков подписа договора за оборудването на Белене. И сетне се разведе и се ожени сетне за млада мацка. Лошо няма. После го разследваха. Лошо няма. Мисля, че още е следствен. Не зная. Не съм го виждал отдавна.

Кога ще спрат и пред офиса на тиква де тути тикви?

В момента се прави петрохан. Там каква е лапаница! Асфалта е на вълни и едва ли ще изкара 1 зима. Някои няма ли да потърси отговорност или ще чакаме някои да загине?

Пътя Костинброд - Петрохан се строи събразно всички изисквания. Правят се съответните дренажи, уплътнява се със земна маса. строят се отводнителни канавки. Полагат се 4 слоя асфалт с дебелина на места около 50см. Там е най-качественото строителство за последните 30г. Не съм обърнал внимание коя е фирмата изпълнител.

"Асфалта е на вълни и едва ли ще изкара 1 зима." Асфалта още не е положен. В участъците където е положен /те са само няколко от по няколко километра/ е с дебелина 50см и ще изкара повече от една зима.

виновни. Само Той е Непрогрешим. Ако го бяха подсетили да заповяда на мантинелите да не се огъвът и чупят кат фафли, ако беше наредил на компютрите и дисковете да не изгарят, ако беше забранил на Застрахователите да фалират нищо такова немаше да се случи. Ама кой да го подсети а? Затва - виновни са. Слава на Винету.

niks

И СЕГА КАКТО, ВЕЧЕ ЗНАЕМ ОТ 30 ГОДИНИ НАСАМ ЩЕ ПОСЛЕДВА ЕДНО ГОЛЯМО "НИЩО".

За фирмите от правна гледна точка нищо. Но рухна имиджът им. Вината е на чиновниците приели обекта без забележки и подписвали строителните книжа.

Много, ама много важна забележка. Трябва да се потърси отговорност отгоре надолу. От министерството, през всички административни органи, които са ангажирани с пътно строителни работи и чак тогава на фирмите. Всички по веригата са отговорни.

Е хайде влезте и вътре....... Или чакате да изгорят каквото не трябва да се гледа.....

Горкото внуче -малкото тикве - сега вместо да вика - дядо ми строителя - ще трябва да вика - дядо ми .....

Направо ми е жал за Волната ездачка. Ако строителните фирми рухнат до година от де ще вземе пари за автобуси, Горан Брегович, кебапчета и бира за комунистическата оргия с кючеци и гюбеци на Бузлуджа? Бойко явно е решил безмилостно да отреже финансирането на комунягите. Най-после се усети как да ликвидира комунистическата партия.

Извършител на ремонта е "Трейс Своге", която вече се нарича "Си Билд България" ЕООД. Капиталът е прехвърлен на 30 юни м.г., но когато е извършвана обществената поръчка, все още е била "Трейс Своге" със собственик на капитала "Трейс Груп Холд" АД. Всички са навързани.Казват ,че Трейс е на ДПС,някои ,че била на Божков.Тя печели най много обществени поръчки.Те си имат правила,развързване на кесията там където трябва,активиране на всички връзки от хора в управлвнието,активиране на политици.,спечелване на своя страна на прокурори,разследващи структори и техните началници.Финансирали и партии.Системата е направена така,че винаги олигархията е права.а за пътя много се изписа-ползван чакъл от затворена уранова мина,хората на места измерили радиация 4 пъти над нормата,старият асвалт се смилал и наново използвал,неравномерно покритие и некачествен асвалт.Хората по света си имат техника за равномерно нанасяне на асфалта,мантинелата е декоративна и поставена след тротоара.За да има толкова много катастрофи ,то причините са комплексни,лоши пътища,купени книжки,занижен контрол по пътищатаи т.н.

Много, много съжалявам за нелепо загиналите хорапри Своге. Това е ужасна трагедия. Съболезнования - искрени на близките. Но.... вчера пътувах от Благоевград към София 13-14 ч. изсипа се пороен дъжд и колата с която пътувахме нова Шкода на един от завойте поднесе, вместо да вземе завоя тръгна напаво през платното. Имахме късмет, че нямаше друга кола която да засечем и да ни удари. Карахме със 70 км/ч при разрешена над 80. Искам да кажа, че шофьорът на МПС-то носи отговорност да кара със скорост съобразена с пътните условия. Вали дъжд - караш бавно, така, че да можеш да владееш колата. Лош е пътя - караш така, че да не предизвикаш ПТП. ЗАЩОТО ПЪТЯ ИМА ШАНС И ДА СЕ ПОПРАВИ, НО ЖИВОТА НА ЗАГИНАЛИТЕ НЕ СЕ ВРЪЩА. В секи петък и неделя минавам по пътя в Искърското дефиле. Да той е труден път, но след ремонта стана много по- добре. 1997 година там загина моя състудентка, преди Лакатник, Христина се казваше(има паметник), най-красивата хена която познавам. Мисля, че беше на 39 години и остави дете сирак.

Всеки ден ново гръмко заглавие, все тая пак ще натопят някой „бездомник”, а истинските виновни ще продължават по старата схема. Единствения изход е по въздух на хиляди километри.

Мястото на проверяващите не е в офисите на фирмите а при държавния Инвеститорски контрол осъществявал контрола по времето на строителството и подписвал платежните документи. Там е заровено кучето. В офисите на фирмите няма да намерят нищо.

Разследващи са пред офиса на "Мегаинвест холд" в Дупница Вътре няма ли да влизат,само пред офиса ли ще киснат? Нашите пазители на закона, бягат винаги след "закона".

Ами наблюдават бе, Петров, кой ще излезе от този офис, кой ще влезе... Че да се ориентират правилно какви действия да предприемат;)

Защо не се пише нищо за алчното старче кобурготско

А какво става с изродите от ТРЕЙС груп?

Нищо. Обекта е приет с Акт 16. Отговорност носят чиновниците подписали Акта и извършили плашането. Инвеститорският контрол ще опере пешкира.

Тепърва ще видим какво ще покаже разследването за Мегаинвест. И ДЕЦАТА ВЕЧЕ ЗНАЯТ-НИЩО!

В случая нищо. За главния изпълнител също нищо. Но рухна имиджът им.

Рухнал им имиджът? Че той какъв е бил, че да рухва?

Явно Бойко е решил да отреже и последните източници на финансиране на комунягите. Очаквайте включване на Волната Ездачка, Сестра Галева и Лудото Ленче. Ще бранят фирмите изпълнителки до последна капка кръв.

Явно и ти си хванат от някой разклон или си расъл в пекин дето е във Виетнам.... да не мислиш, че трейс е случайна фирма и тиквата нема нищо общо с нея?

Абе вие както сте тръгнали, още малко и ще стигнете до кмета на Дупница! А от там и до НЕГО! А ТОЙ толкова се гордееше с пътищата си и магистралите. И режеше лентички и се дървеше пред журналистки и други женки! И сега какво? Направо се изс...ахте на самочувствието МУ! То всичко било схеми и далавери, да се крадат пари!

не пропускай, след кмета на дупница се ходи до симитли! след това е НЕГО

Да бе! Пропуснах кмета на Симитли!

Винету не е срезвал лентата на тоя асфалт. Ако беше, това немаше как да се случи.

В момента тече пазарлъка кой бушон да изгори.

Проблемът е, че който и да е бушонът, заедно с него горим и ние. Уж по -малко, но сигурно. Я виж за последните 30 години, какво остана още за догаряне?

Айде, следващото бушончеее! Зачестиха много. Докога?!?

на клада еретиците, които не са поканили Винету Великия да оотреже лентата! Тоз асфалт ще е вовеки прокълнат, щото лентата не е докосната от свещенната ножица на Винету!

Егати и мафията

със червени фирми и активисти,редно беше и ДПС-то да лъсне.И пак леги загатвания за съвместна работа с мутрите,братя Галеви,"Лев Инс".Такива проверки бат,Бойко трябваше да започне още през 2009 год.,ама нали и той там се мотае около коневръза...пазят се,ама до едно време,щото ножа опря на кокал.

Тия ги приказвай на кварталното ГРАБ събрание. Фирмица "усвоила" над 80 милиона в това число и от Столична община, била видите ли на ДПС и в ГРАБ ни са я чули, ни видели.

И децата знаят, че в България две фирми строят пътища - Трейс и ГБС. И двете комунистически. Другите са михлюзи подизпълнители. Не е трудно да се провери какво са "построили" и какво откраднали. Смърт на комунизма.

На комунистите -смърт. Ама защо и на комунизма, бе? При комунизма никой не можеше да граби, да си пише фирми и да търгува. Пък всеки си крадеше колкото му трябва и все си имаше. След още 20 г. капиталистите ще ти одират по пет кожи и пак комунизмът ще ти е виновен.

Всичко е навързано като свински черва

Аз съм сигурен, че дядо Бойко ако го напънат кът Иванчева...са наака...

Разследващите ще се разходят по офисите, ще напишат глупостите си, бандитите в правителството ще изкарат още пари от ремонтите, стадото ще блее.

Струва ми се, че комунистическите фирми ще пикаят кръв. Бойко като, че ли най-после се взе в ръце и погна комунистите. Смърт на комунизма.

Ото Скорцени,да беше дорършил : свобода на народа.

Как ще погне като е от тях бе, льоптьо!

не е правилно да се казва -разследващи, а е правилно- крадците на държавата са пред офисите на фирмата. Чакат да видят какво може да се окраде сега от фирмата и тогава да измислят какво ще напишат и кой ще осъдят, защото държавата никога не е виновна, тя нищо не прави- само събира пари, а така няма как да си виновен............................ Мутренска, крадлива и уродска форма на държавност имаме!!!