Заловиха шизофреник, извършил двойно убийство

Психично болен мъж е задържан за двойно убийство на възрастно семейство в Костенец.

Обратно в новината

Коментари - Заловиха шизофреник, извършил двойно убийство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Самият той е заявил, че изпада в състояния, от които впоследствие няма спомен, в каквото е бил и във вечерта на убийството. КАКВО ДА КАЖА-СЛЕД КАТО ТАЗИ ВЕЧЕР Е НЯМАЛ СПОМЕНИ , А Е ПРИЗНАЛ.....

такъв може да признае и за всички полъчкови убийства - чиста работа

1. Държат го 1 месец без лекарства. 2. Отварят народното събрание 3. Дават му пищов, сабя (може и знаме) 4. Пущат го в парламента 5. Заключват всички врати, прозорци и изходи 6. Хайде на купона !! Liberte, egalite, fraternite!!

Сега тия тъпи доктори дето са го пунали от лудницата да ги съдат с тоя

Ти си тъп, пък и журналистите като ги гледам..оле мале.."психопатия" - това е личностово разстройство - демек обикновен престъпник. Шизофрения - това вече е заболяване, изисква лечение и тн. Демек едното е престъпник, другото - луд! Ама защо си губя времето да ви просвещавам-криваци такива..вие всичко си знаете

Искам да ви кажа първо, че от нова година насам няма най-честоизползваното и най-евтиното лекарство за шизофрения Haloperidol, а и това е истина че понякога не помнят какво са правили, но с малко напомняне се сещат и съжаляват за това. Това са хора опасни за себе си и за околните и би трябвало да има такива здравни заведения където да останат за винаги,, а не да полежат в психиатрията за няколко месеца и да се приберат в къщи.

Такава трагедия може да стане само от едно пропускане на хапчетата или една чашка алкохол.А и много страшен факт е,че на някои шизофреници изобщо не им личи,че са болни-не са агресивни,нямат мании и фантазии и имат приличен външен вид.Освен това шизофренията се предава по наследство,единият от родителите му е такъв.Има момент при хапчетата,че в един момент трябва да се сменят.Бих предположила,че за да ходи на работа този болен човек е спрял приемането на медикаменти,защото те успиват,предизвикват жажда или запек.И известно време се е чувствал добре.Докато не е дошъл неконтролируемият момент.И все пак другите хора също имат право да живеят и мисля,че мястото му е в затвора.Той е виновен от момента в който е спрял хапчетата,приел 100мл алкохол,силно кафе или тлъсто месо.Болестта му не е извинение за да отърве затвора.Съседите не са виновни за състоянието му и не трябва да плащат с живота си.

да и са го приели на работа в погребалната агенция , та да психяса още повече.

Работа на бюро с прилична заплата и осигуровки.Искам и аз.

Очевидно и ти си от онези тикви,които използват всеки случай за политическо плюене срещу Цветанов!Цветанов е най-добрият министър на МВР след 1989г.и това е пределно ясно за всеки обективен човек!Тези храбри мъже от ГЕРБ свършиха 10 пъти повече добри неща за година и малко от правителството на един всепризнат гей!Затова вместо за Костов,следващите избори моето семейство ще гласува за ГЕРБ,като противодействие срещу грозните и злобни писания срещу тях!Имаме и приятели ,които мислят по същия начин!Така,че вашите плювни постигат отрицателен ефект!Да живее ГЕРБ и Бойко!

Това е толкова естествено - и ние ще гласуваме за ГЕРБ. Единствено правилното решение. А другарчетата нека правят рекламата.

Момченце, знаеш ли, кои си говорят в множествено число? Ами, вманиячените грандомани, какъвто е кумирът ви Боко Тиквата. Как пък всичко копирате от него, както едно време милионите с мустачките на Райхсфюрер Хитлер.

ТИКвИТЕ СА В ГРОБ=ГЕРБ.

Какво значи признал всичко, след като няма спомен от случилото се...И изобщо що за несвързано и нелогично съобщение? Не че болният не е опасен и не трябва да бъде лекуван, но останалото май е изсмукано от пръстите на някого...

Несъмнено това е грандиозен успех за дон Цуци! Само се чудя, как самопризнанията на един луд човек могат да бъдат доказателство да пред съда, тоест доколко тези самопризнания може да са достоверни.

Несъмнено, докато Цветанов работи ти се чудиш, за какво да се чудиш.

Той самия е споделил че "изпада в състояния след които няма спомен" а сега признал всичко. Поредната "жертва" която няма как да се защити за вдигане имиджа на ЦЦ за бърза разкриваемост на престъпленията.

Споделил казваш убиеца...Абе ти наред ли си?

Има лекарства с които тези състояния се държат под контрол...

Сега ще се намери място за болния човек, но трябваше първо да убие един двама невинни / Бог да ги прости/!Такава ни е оправията във всичко!