Съдът освободи от ареста двама от ”Комбинаторите”

На свобода вече са двама от групата "Комбинаторите", задържана по обвинение в обир на митнически склад на летище "София".

Обратно в новината

Коментари - Съдът освободи от ареста двама от ”Комбинаторите” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да им имам прякорите на тези!

да си издокомбинират ...нали?

Егати и държавата. И това става на летището. Дано след 50 години нещо да се промени ...

Ето на той човека не е бил там не знае нищо бил си в къщи . Как едни не вкарат на топло за 20 години . Ебати съдиите да си внесем от Америка. Или като трябва да ги съдят да ги съдягт по други заякони не български толбкова ли са калпави Законите.

Ще прочетем ли някога - влизат в затвора?!... Ще бъдем ли живи да дочакаме новината Съдът осъди.......?!... Българският съд - бюджетно предприятие" + собствени доходи от такси и услуги. Ако съдът изкара повече пари от услугите и таксите, ВСС решава какво да ги прави (обикновено си ги раздават като премии и 13-14 заплата!), всички други бюджетни предприятия са задължени да внесат печалбите си обратно. Ако съдът не успее да си изпълни плана, и излезе на червено, т.е не може да си покрие разходите, бюджетът е задължен да му отпусне безвъзмедно разликата, дори това да доведе до дисбаланс в самият бюджет!... Е, ТОВА СА ЗАКОНИТЕ В БЪЛГАРИЯ! Не стига, че са корумпирани, а и са се подсигурили да ни грабят по всеки един начин! ПИСНА НИ! Данните са официални, от закона за бюджета на РБ 2010 (а и не само за тази година!) публикуван на сайта на министерството на финансите. Четете и ще разберете например колко е хубаво да си омбудсман и например да имаш 3,5 милиона бюджет (българския д-р Ливайн, ГГ) сега е над 2 млн. лева и ред други паразитни агенции и институции, които източват ежегодно милиони за глупости!... И това е само по ведомства, няма разбивка на бюджетите на самите ведомства... Информацията е напълно официална! ИЗНЕНАДАН СЪМ, ЧЕ ВСЕ ПАК ГИ ПОЗАДЪРЖАТ!... ОРГАНИЗАТОРЪТ САШО ПАНДИЗА Е ТОЛКОВА ОБВЪРЗАН СЪС СИЛНИ НА ДЕНЯ, ТЪСТЪТ МУ Е ВИСШ ПОЛИЦАЙ, ЖИВЕЯТ СИ КАТО КОЛЯТ И БЕСЯТ НЕНАКАЗАНО ОТ ГОДИНИ И ТЪНАТ В СУПЕРЛУКСОЗНИ ИМОТИ И КОЛИ, ПОЧИВКИ И ЕКСКУРЗИИ ПО ЧУЖБИНА, ДЕЦА ПО СКЪПИ ЧАСТНИ УЧИЛИЩА!... Сега един по един ще ги пуснат като някакви незначителни, дребни бандитчета! Що не се запитат каква ще е следващата изява на Пандиза?! Преди пет месеца министър Цветанов ни обясняваше докъде сме стигнали, като контрабандистите оказват въоръжена съпротива при задържане и ни показваха зрелищния арест на Пандиза - голямо количество контрабандни цигари, незаконно бойно оръжие, съпротива при арест... и после Пандиза на свобода да пребие жестоко младо момче, което му одраскало супер скъпата кола - води се дело и по въпроса, и после Пандиза обира митнически склад!... Е, този за кого работи, че го пускат и го назовават дребен пернишки бандит?! Антибългарският антисъд пак е постигнал задкулисно споразумение за един добър процент от металите или тяхната равностойност, и след като разбрал къде са заровени, ЕСТЕСТВЕНО - КАКТО ВИНАГИ, пуснал от затвора ония, които полицията преди дни вкара вътре! Как да дочакаме поне един осъден при това положение?! Съдиите - на сапун! Бяха 369 кг. злато, сега 369 кг. сребро, следващата седмица може и 369 кг. СКРАП да станат!... А те доста ги позадържаха - сигурно, докато осигурят комисионната, защото нали казаха, че една част е била изнесена в чужбина?!... ТАКА Е, ПАНДИЗА ИМА КЪЩА В ГЪРЦИЯ, А ЦЦ КАЗА,ЧЕ ТАМ Е ИЗНЕСЕНО ЗЛАТОТО!...

Българският съд: бюджетно "предприятие" + собствени доходи от такси и услуги. Ако съдът 'изкара' повече пари от услугите и таксите ВСС решава какво да ги прави (обикновено си ги раздават като премии и 13-14 заплата), всички други бюджетни 'предприятия' са задължени да внесат печелбите си обратно. Ако съдът не успее да си изпълни плана, и излезе на 'червено' т.е не може да си покрие разходите, бюджета е задължен да му отпусне безвъзмедно разликата дори това да доведе до дисбаланс в самият бюджет. Е, ТОВА СА ЗАКОНИТЕ В БЪЛГАРИЯ! Не стига че са корумпирани а и са се подсигурили да ни грабят по всеки един начин! ПИСНА МИ! Данните са официални, от закона за бюджета на РБ 2010 (а и не само за тази година) публикуван на сайта на министерство на финансите. Четете и ще разберете например колкое хубаво да си омбудсман и например да имаш 3,5 милиона бюджет (българския д-р Ливайн, ГГ) сега е над 2 млн. лева и ред други паразитни агенции и институции, които източват ежегодно милиони за глупости. И това е само по ведемства, няма разбивка на бюджетите на самите ведомства... Информацията е напълно официална!

Съдът освободи от ареста двама от Комбинаторите. Ще бъдъ ли жив да дочакам новината:Съдът осъди.......?

Гоце Сирищник има като задача АБВ да организира с държавни средства в Перник Международна Академия по бандитизъм и бандитски практики. Скоро може би ще обедини усилията си с Боко.

ИЗНЕНАДАН СЪМ,ЧЕ ВСЕ ПАК ГИ ПОЗАДЪРЖАТ.оРГАНИЗАТОРА сАШО ПАНДИЗА Е ТОЛКОВА ОБВЪРЗАН СЪС СИЛНИ НА ДЕНЯ,ТЪСТА МУ Е ВИСШ ПОЛИЦАЙ,ЖИВЕЯТ СИ КАТО КОЛЯТ И БЕСЯТ НЕНАКАЗАНО ОТ ГОДИНИ И ТЪНАТ В СУПЕР ЛУКСОЗНИ ИМОТИ И КОЛИ,ПОЧИВКИ И ЕКСКУРЗИИ ПО ЧУЖБИНА,ДЕЦА ПО СКЪПИ ЧАСТНИ УЧИЛИЩА...

Сега един по един ще ги пуснат като някакви незначителни,дребни бандитчета.Що не се запитат каква ще е следващата изява на Пандиза?! Преди пет месеца министър ЦВ ни обясняваше до къде сме стигнали като контрабандистите оказват въоръжена съпротива при задържане и ни показваха зрелищния арест на Пандиза-голямо количество контрабандни цигари,незаконно бойно оръжие,съпротива при арест...и после Пандиза на свобода да пребие жестоко младо момче,което му одраскало супер скъпата кола-води се дело и по въпроса,и после Пандиза обира митнически склад...Е,тоя за кой работи,че го пускат и го назовават дребен пернишки бандит?!

антибългарският антисъд пак е постигнал задкулисно споразумение за един добър процент от металите или тяхната равностойност, и след като разбрал къде са заровени, ЕСТЕСТВЕНО - КАКТО ВИНАГИ, пуснал от затвора ония, които полицията преди дни вкара вътре! Как да дочакаме поне един осъден при това положение?! Съдиите - на сапун!

Бяха 369 кг. злато, сега 369 кг. сребро, следващата седмица може и 369 кг. СКРАП да станат !!!

А те доста ги позадържаха-сигурно докато осигурят комисионната,щото нали казаха ,че една част е била изнесена в чужбина

ТАК Е,ПАНДИЗА ИМА КЪЩА В ГЪРЦИЯ,А ЦВ КАЗА,ЧЕ ТА Е ИЗНЕСЕНО ЗЛАТОТО

Няма ли да прочета веднъж - влизат в затвора ? :(((((((((((

Чалга правосъдие. Чалга държава.