Китай: коментирате само, ако се знае истинското име

Досега, само регистрирани потребители могат да пишат коментари, но без да се изисква да посочват истинските си имена при онлайн регистрацията.

Обратно в новината

Коментари - Китай: коментирате само, ако се знае истинското име | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОВА ЗВУЧИ СТРАШНО

Ето от къде ги взима Боко идеите! По байтошово време нямаше Интернет...Или той им е дал идеята? Кое е първо- Яйцето, или Кокошката?

Добре е, че все пак не всички реплики към малоумници като другаря Йордан се губят някъде по трасето, защото човек, макар и китаец, може да си помисли, че лично ККП се е настанило в кабинката на "операторите", които тук проверяват коментарите. Емзетперикс, ще скъсаш родствената връзка!

Да дойдат в България. Службите ще им обяснят как се послушва и как се следи без да е необходимо да се посочват имената

че тя анонимността отдавна я няма в инет е има глупаци дето така мислят но то си е техен проблем....

И какво по-точно ще ги спре да въвеждат нереални имена? Или имена на други хора?

Смъртната присъда ще ги спре.

Не плюйте по Китайците. Те толкова си могат. Само си мислят, че са много отворени, но когато Германци и Американци спрат да ги захранват с нови технологии ще гледат като насрано дете майка си.

чичка много скоро ще си ядеш бомбето май а?)))..

Браво китайци.Вместо Интернет -Интернационал.

Следващата стъпка на китайските власти ще бъде хард-уестърна. До камерата в центъра на мониторите ще бъдат монтирани мини-ракетохвъргачки прицелени точно в центъра на челото на потребителите. Спусъкът се натиска дистанционно от който и да е корумпиран член на ККП (Китайски Корумпирани Патриции). Колкото повече се срива една система толкова повече натиск оказва тя върху потребителите си.(закон на практиката)

Май наистина си Пън

Теб са те пуснали да коментираш тук само защото си написал истинското си име.

яко - тва за хардуер-уестърн;-) жалко, че вече всичко стана китайски боклук. сега хардуерът, а след време и софтуерът...