Коментари - Интернет поколението застрашено от рахит | dnes.dir.bg
назад

Интернет поколението застрашено от рахит

Развитието на рахит може да бъде прибавено към списъка със заболяванията при децата, прекарващи часове наред пред компютъра в полутъмна стая, посочват британски изследователи, съобщава АФП, цитирана от БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Интернет поколението застрашено от рахит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

I ot shizofreniq e zastrasheno.

От такива като теб, езика ни е на тоз хал, мърляч такъв. Човекът е прав да напише Интернет поколението, просто така е на български, намираме се в България и това е българска медия. Ако не ти харесва, границата я знаеш къде е.

Ami na... kato slojihte gadni standarti za obluchvaneto ot monitorite... ako si greeha kakto predi... eheeeee... kato nagurcheta shtiahme d abudeme. xa xa xa.

Еми те вече замязаха на някакви подобия на хора, и тва ше ги довърши. И май е по добре, щото аман от наркомани и разни там други недъгави създания.

А едно време храчеха срещу появата на телевизията. Сочеха домашният телевизор като убиец на киното. Ееех прогрес....... кой може да го спре ???

Ако обичаш лекторе, изобщо не ни интересува как й казват на всяка дума на английски, още по-малко на американски. С простия ти мозък ще си затрием езика. Ми- дженърейшън е точно инернет поколение, но на български. Ако не ти харесва езика, иди някъде другаде да си приказваш на чужд език, псевдоинтелигент!

Сегашните лапета не само физически, но и психически са атрофирали. Човек има нужда и от чист въздух, да излизе сред природата в седмицата поне веднъж, да се раздвижи и физически и да се оттърси от стреса психически. Не може от даскалото в вкъщи и цял ден на компа.Всъщност може, но резултата е че ставаш атрофирал физически асоциален невротик. Природа и двежение му е майката и здрава храна, за по-голевите може и пиене.

Само една мъ-ъ-ъничка поправчица, интелигенти мои: не казвайте Интернет поколението..., защото е смешно! По света се употребява друг термин - МИ-дженерейшън!! И няма такова животно като Американски английски..., а се казва Джи Ей !!! Но това е само за посветени в тънкостите интелектуалци, не за псевдожурналистчета и чалгаджии......

А едно време по цял ден си играехме на фунийки.......

Wellcome to the bright future!

...се е свързвало предимно с изключителна бедност и викторианска Англия през 19-и век на Чарлз Дикенс... Освен рахит има опасност също да се изразяват и в подобен стил.