Потъна кораб с овце, десетки хора изчезнали

Десетки хора са смятани за изчезнали, след като край Ливан потъна кораб, натоварен с овце, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Потъна кораб с овце, десетки хора изчезнали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Глупако,недей да обиждаш без някой да е обидил теб.А естествено,че българските моряци немогат да покрият сетовния флот,но знаеш ли колко много опитни такива,останаха без работа именно заради този наплив от неквалифицирани филипинци,пакистанци и друга подобна сган.

добре де Дани, не си го слагай толкова навътре ...........

до всички които пишат глупави коментари !не забравяйте че,всеки един от вас е потенциална уругвайска овца на войната по българските пътеща!!!

Навремето бай Тошо им изпращаше агънца със самолети, сега стандартът се е сринал в световен мащаб и от лакомия става съсипия.

Какви хора може да сте, да напишете такива коментари?! Вие мозък имате ли въобще??? За човещина да не говорим. Има загинали хора, а сте тръгнали да коментирате овцете. И какво значение има какви са по националност хората. По-добре си мълчете, вместо да пишете простотии.

Да пратят някое корабче да събере овцете, че у нас може да влязат в употреба за салами и луканки - идеални са.

Не разбирам защо сте толкова злъчни, все пак са загинали хора?!

Боже,колко злоба има в България,Боже

До всички глупаци във форума, които пишат само простотии, а не четат - обяснявам: - допълнителната бройка хора идва от неоходимите гледачи за животните, без които те няма да стигнат живи до разтоварното пристанище. - Българските моряци не са достатъчни да покрият световния флот. - просташки вмятания за такава трагедия са неуместни. - добре е тези, които публикуват новината да погледнат и в други сайтове, за да не пишат грешна информация - напр. 10000 овце и 17000 рогат добитък

Тея от нашия парламент и правителство возят ли се по кораби?

другия път да потъне кораб с 43 000 роми

ГОРКИТЕ ОВЦЕ

jalko za ovcete. te oneia svinsko ne iadat, a samo ovcho....mnogo ovcho

Екипажът бил съставен предимно от филипинци и пакистанци.Ами като изгониха почти отвсякъде българските моряци,така им се пада.С тези силни моряшки профсъюзи,от Филипините всеки може да бъде изпратен като моряк,даже ако изобщо не е виждал и кораб.А в България трябва да изкараш поне 4-5 подготвителни курса,свързани с харчене на много пари.И въпреки това,пак никъде не ги искат.

Няма толкова много бройни екипажи. Максимум двадесетина, а останалите са били овчари...

Горките овчици! :(

Ало, модераторите на сайта, Триполи не е ливански, а ЛИБИЙСКИ град ! Да не ядосаме Кадафито...

Nauchi geographiqta, taq nobqtna nauka. A posle nauchi i angliiskiq da si prevejdash statiite glupako.

Tripoli ne se namira v Livan...koito e pisal tazi statija ima nuzda ot uroci po geografia

Tripoly e grad v Libia , a ne v Livan.Mnogo ste negramotni!!!!!!!!

Tripoly e grad v Libia , a ne v Livan. Mnogo ste negramotni!!!

Драги ми 'журналисти', това на снимката е контейнеровоз, а с него живи овце трудно се возят :) малко тъпичко се е получило с тази снимка ;)