Уволниха шефа на Агенцията по вписвания

Досегашният изпълнителен директор на Агенцията по вписванията Даниела Митева е освободена от длъжност, съобщи БТА, като се позова на Министерството на правосъдието.

Обратно в новината

Коментари - Уволниха шефа на Агенцията по вписвания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЯВНО ТУК НЕ Е УСПЯЛА ДА СИ ПЛАТИ

Ima oschte MNOGO schefove za uvolnenie! HAJDE PO_SMELO!!!

Като си знаеш какво струваш и изхождайки от собствените си възможности, правиш изводи за всички други. Никой не е виновен, че си интелектуално недостатъчен.

така ще можете да избиете собствените си комплекси на критикари и некадърници да направите нещо смислено и ще задоволите желанието си за мъст. След това сложете друг и след няколко месеца ще направите с него същото. Мърлячи.

За да започне да работи като хората тази агенция - да ти имам наивността и вярата човече! Помшисли само: Кога и КОЯ агенция у нас е започвала да работи като хората. Ми то каквито хората, такава и агенцията .

Имала принципни различия и сега е свободна като вятъра. Държавната машина у нас е като оня автомат за бръснене, при който главите на клиентите са различни само до първото бръснене.

Аз съм несменяем!!!

Интересно каква заплата е вземала и какви са заплатите в агенцията?

айде честита ви радост на всички настоящи и бивши служители на Агенцията по вписвания. То беше ясно, че ще има възмездие за всичките неща, които тази жена направи. Беше просто въпрос на време. Но това е малко - трябва да я съдят и да я заврат в миша дупка тази гад. И заедно с нея да изринат цялата мързелива и некадърна паплач, която домъкна със себе си, след като пое поста. За да започне да работи като хората тази агенция

проверете В.Търново, аферата Йордан попов, какво става.

Регионални директори черпят, че са уволнили Митева.

Най - после справедливост!!! Крайно време беше да се заемат с тази агенция и своеволията които се вършат в нея. Следващите които трябва да бъдат уволнени са регионалните директори - високо платени безработни. Нищо не правят освен да раздават материали, да създават интриги, да си назначеват свои приближени, да обикалят отделните служби в районите си и да харчат държавни пари. Нека управляващите да разгледат щата на агенция, колко отдели и отделчета са създадени, какво работят и какви ДМС получават. И да се даде публичност на всичките им действия.

На всички колеги от АВ- честито! Тази беше пълен ужас!!! Робството свърши!

А останалите от същата фамилия -- взеха ли си поуките ?

Това е едно много полезно дело за обикновините гласоподаватели. За това действие - браво. Но има още толкова празни тикви по различните агенции и институти, особено в МТСП.

Фирменият регистър не е организиран според закона и наредбите, а таксите надвишават многоратно стойността на услугата и действията по регистрация, които регистърът извършва. Това е престъпление в особено големи размери, понеже става дума за стотици милиони, събрани от бизнесмените незаконно. И след това раддени като премии на служителите на агенцията. Кога ще има ефективен начин да е боим с тези официализирани престъпления? Според мен тогава, когато има лично осъдени служители за извършеното от тях, докато са изпълнявали неправилно служебните си задължения.

ДРУГАТА СЕДМИЦА И ДИРЕКТОРА НА ФОНД ЗАТВОРНО ДЕЛОСВИЛЕН ЧИЧЕВ-ГОЛЕМИО КРАДЕЦ

При този качествен състав на нацията...очаквайте следващият клоун !:)

ЧЕСТИТА ИМ РАДОСТ

Браво! Само така! Защо само са я освободили - няма ли да се захванат с безпорядъка, който цари в агенцията ...... и кога ще се захванат с другите като тях - напр. патентно ведомство ........

tazi jena nabor 1978 g s kakvo li e zaslujila tozi post v 2 cabineta podred,osven 4e ne e 4ela ZOP i NVMOP i za neq te sa tabu,ama nali e 4ovek na biv6iq ministar i dava6e qki bonusi za u4astie v rabotni grupi v agenci-qta,kato na biv6ata 6efka na direkciq APO4R v ministerstvoto i na direktor FSDBP

От една година чакам нейната институция да направи оценка на нематериалин актив при официален срок 15 дни.

много късно се сетиха да я уволнят

там е такъв батак, че и главата да и отрежат, пак ще има за какво!

Слава тебе Господи! БРРА - да се спре защото потъпква човешки права и свободи. Погледнете как работи регистъра в Германия. http:// години го чакам това.....

сега да кажат кой назначи тази никаквица на този пост - боже прибери си вересиите

А кога ще уволнят жребеца с малката буба ЧИЧЕВ?

ДА Я ОБЕСЯТ ДАНО!! ТАЗИ ЛУДА КРАВА ОТ СЕЛСКИ ПРОИЗХОД. НАЛИ БЕШЕ НЕСМЕНЯЕМА СПОРЕД НЕЯ.ЧЕСТИТО НА ОВЪЗМЕЗДЕНИТЕ.МИТЕВА ЗАД РЕШЕТКИТЕ!

то от Сливен в София всеки може, ама от овчарр в Сливен па директор в София и Мезонет за 300000лв., вечце става нагла

Тая беше любовница на Миглена Тачева

питаме кога ще почнат да уволняват нотариуси-престъпниц като Найда Тодорова,която извършва продажби на земи и гори без съгласието и знанието на собствениците им.

Никаквицата е любовница на бившата министърка Тачева-лезбийски истории....

Само й гледам свинската муцунка и си представям колко е посредствена.

изродки са и тая и тачевате инфантилна лесб..ка