Юзеиров ще съди журналисти, показали го смешен

Али Юзеиров е готов да съди звездите на bTV и Нова телевизия Николай Бареков и Диана Найденова. Учредителят на Мюсюлман-демократичен съюз смята, че не му е била дадена възможност да се защити, представен е като “смешен и жалък” в техните предавания, чувства се обиден, а срещу него са изречени клевети.

Обратно в новината

Коментари - Юзеиров ще съди журналисти, показали го смешен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И дано си мълвиш същото когато ти резнат гръцмуля. Добре е твърдо да вярваш това, което си писал, за да си спокоен като те колят.

НЕИСТОВ ПОРИВ ДА ГОНИШ НЯКОГО ОТ НЯКЪДЕ? БИ ЛИ УСПЯЛ И КАК?

Примат ЛИ СИ, ЩО ЛИ СИ? Що за глупости са това. Търсиш под вола теле. БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ ОТ ТУРСКИ ПРОИЗХОД СА ЛОЯЛНИ ГРАЖДАНИ НА РОДИНАТА СИ.

Евала му правя. Човек трябва да си търси правата и да държи за спазването на закона. Всичко останало е празно лаене.

Абе зарежете го тоя... Достатъчно е да го чуе човек и разбира точно колко е необразован, и нискоинтелигентен. А и няма харизмата да стане лидер и да поведе хората. Хора като него не могат да направят нищо съществено. Който му е дал парите и поръчката да организира цялата тая шумотевица, просто си е хвърлил парите на вятъра. Най- обикновен селски тарикат с мераци за власт- щуротии....

Радва ме, че имало и българи в България. Останах с впечатлението, че са по-малко от турците и при подобни екземпляри ги третират като...както казваме тук Behandeln ein Arschloch als offene Wunde

Див, див, ама много див фанатизъм. Когато България се е освободила от турско робство всички по-заможни и културни турци са избягали в Турция, а тук е останал оня битов отпадък, който не е могъл да мисли с главата си и е бил използван от Централната власт да поддържа раята в подчинено положение само чрез кланета, насилие и други жестокости, така, че и през ум да не мине на някой гяур да се вдигне срещу султана. Тези безпросветни жестоки и тъпи създания са в по-голямата си част прародителите на днешните турци в България. Дивият им фанатизъм не може да учуди никой запознат с въпроса. Малко по-възрастните хора знаят какви перфектни условия им бяха създадени за образоване и реализация по Живково време, когато във всички училища, ВУЗ-ове и дори партийни комитети имаше специално резервирана квота за представители на малцинствата и специално за турците. Но погледнете колцина от тях пожелаха да учат въобще. Вярно е, че има и доценти и професори, но болшинството остават неуки, неграмотни и продължават вътре в себе си да мразят всичко живо и да чакат часът, когато ще ги призове Майка Турция. И не се съмнявайте, че ако им се отдаде случай ще ни почнат и то по най-жесток начин.

О Тигре,Тигре,няма ли кой да му прати една наказателна бригада на този ахмак,та после докато е жив и лятото с балтон да ходи.Къде се намира този,и кой му позволява да се гаври с българщината.В мюслимските им територий за много по-малки неща бесят,а ние им се обясняваме.Няма ли магистрали за превене,бе хора.Тези двамцата Юзеирови плачат за шофьори на колички с едно колело на автомагистрала Хемус.

a toya,deto e vdignal rakata kato Hitler,da si polu4i zaslujenoto

ot vsi4ki komentari do sega ,nikoi ne podkrepya mangalite BRAVO BALGARI

На кривата ракета, космите и пречат. А на журналистите, браво. ПОказват истинското лице. А който не иска да е българи, да се омита от България. Такъв никога няма да работи на ползу роду. Ще работят във вреда на България и интерес на чужда държава. След като не искат да са част от българското общество, на българска територия, нямат място тук. Аз не желая, данъците, които плащам да отиват в такива райони и към такива хора. Правилното е, да им се отнемат правата, свързани с българското гражданство и да се депортират.

Do DİYANA-analogi& e polojenieto naprimer i v TURTSİYA!!! ima hilyadi kürdi osobenno v selata koito ne razbirat i ne govoryat turski!!!!!

Че е неграмотен се вижда. Че си е купил диплома от някаквъв си колеж в Горно нанадолнище - също. Но каквито симпатизантите, такива и лидерите. Е, БСП прави изключение - там полуграмотният материал има за лидери дечица ан партини другари, изучили се в чужбина с държавни пари. А единият от тези имал само основно образование. Или като се казва, средно незавършено, висше незапочнато. Както др. Тодор Живков. Крайно време е да престанем да обръщаме внимание на всякави отрепки - неграмотни цигани, полуграмотни турци, продажни политици (и те повечето са полуграмотни) и всякава престъпна сган. И всеки кой откъде се пръкне акъл дава. Той за себе си няма, ама дава ли дава. Накратко, този е клиент на прокуратурата. И повече не си струва да го обсъждаме. По-важни работи има - да вкараме лидерите на ДПС и БСП в затвора.

За лудия мангал всеки ден е байрам!

Посещавала съм турски села и със смесено население(турци и българи).И не мога да си обясня факта,че повечето от туркините заявяват,че не могат да говорят и не разбират български. А са родени в България,ходили са на училище в България,живеят в България. Сигурна съм,че разбират и могат да говорят,но не искат.Какъв е този див фанатизъм?

Стига сме му давали трибуна на тоя-и лошата реклама е реклама.Аз предлагам да спретнем референдум за новините по Канал 1 на турски език.Някой да е гледал по някоя от националните телевизии по Европа новини и предавания не на официалния им език!? Има достатъчно частни и турски телевизии по кабеларките.

Да си политик и да се оплакваш от медиите е все едно капитан на кораб да се оплаква от морето !;)

Човекът си направи реклама. Тъп, смешен, прост, ама направи безплатна реклама. Сега усилва ефекта. Най-малкото за бизнеса му е тази реклама, вероятно сега продава повече, търговец.

Смешно и неграмотно, но трагичното е, че това е близката перспектива в периода на устойчивото намаляване и застаряване на християнското население, докато при мюслюманите е тъкмо обратното, трайно нарастване в геометрична прогресия, а да се смеем наздраве!

Екипа от специалисти сигурно е сбирщината,коятоуч новатапартия.Тоя е направо за лудницата,новия Хитлер на новата псевдопартия.Кой му дава право да прави такива тъпи изявления по медиите?

Тези са изключително тъпи парчета. И не са турци, а някакви други там ... (не искам да обиждам циганите). Те не знаят и бъкел турски. Този дебил при Марто Карбовски не можа да каже дори какво е ана ватан - това, на което турчетата се учат още в пелените (т.н. майка-родина). Да не говорим, че дори и на клуба им за приятелство пише на неграмотен турски dosluk, а трябва да е dosTluk, от дост - приятел. Не можел и да чете добре, та Марто му прочете декларацията в ефир. Простаци, подставени просто за провокация. Ако имаха ум за 5 пари никога не биха позволили на чорбаджията им да ги изложи пред хората по този елементарен начин. Постъпката им е дебилна почти колкото тази на Батков с карето кандидати за Казан ...

Юзеиров, всеки има право да е прост и никой няма право да му пречи;о) Кво си се затръшкал, че са те направили да изглеждаш смешен и жалък. Ми ти наистина си такъв, бе джанъм. Гледах те по бТВ - интервюто ти с Хекимян. Освен, че си смешен и жалък, си и доволно нагъл и арогантен.

Тоя, защо още е на свобода. Защо още е в България. Да го махат веднага. Това е начина да се реши проблема. Да махнат и наглата му майка. Ако се наложи - джихат. Дават му трибуна на тая маймуна. Трябват яки мерки, а не да ги галиме - като не се чувстват добре вБългария и сред българите да изчезват и то веднага. Алах и Христос да ги накаже, че се опитват да направят война.

Гледах го по Нова телевизия . - жалка картинка Да не го показват повече тоя идиот една дума не можа да обели като хората

Паляк :-). Така е, истината боли, дори и за смешниците хихихихи. Смешник, клоун, палячо, шут, забавен тип. Айде отивай си в цирка!

4e toi si e animacionen geroi i sme6en

Не му давайте ефир на тоя. Не искал улицата му да носи името на Индже войвода, а на Осман паша. С кръвясалия си поглед колко нагли искания отправи от тв екрана. Липсваше само маршировката му на фона на османския военен марш.

Този мангал няма право да говори, ако се мисли за турчин да ходи там, където са турците. В България има само Българи и цигани.

То бива нагли, ама като тези в нашата държава никъде ги няма, ако вземат та ги поосъдят половината да видим дали така ще се хвърлят всеки да съди някой си за щяло и не щяло. Взеха ни на майтап - то и ние не ставаме, ама те пък съвсем ни се подиграват - ако знаят изобщо към коя група от хора да се причислят - аз не виждам да са към някоя нормална....

Е,получи си трите дни медийна слава.Стига толкооз.Аре на нивата!!!

А бр,Юзеире,а бре,чоджум,твоите закани приличат на плаши Пею кокошките. В съда заявления от луди не приемат.

Абе тоя що не си получи заслуженото и да отиде в затвора ,за създаване на етническо напрежение в България,за опит за създаване на терористична и радикално ислямистка партия в Родината България и за открито заявеното му желание да избива нас- християните ?Пропит от омраза към БГ ,която му е дала образование и той и семеийството му ... Майката ,която е родена в БГ ,Израснала е тук и тук си е отгледала децата ,не говореща почти български и омразата която лъхаше от думите и ,.. Къде е сега държавата ,да ни защити от подобен род хора ? Как можа да се допусне всичко това ? Защо не се спре тази омраза към България,а продължаваме да отглеждаме и даваме пари за образованието на тези хора ,които ни мразят ? Нека специалните служби да направят повсеместна проверка на всички такива места из цялата страна . Нека където има съмнение за тероризъм и омраза към нашата страна и към нас българите ,да бъде пресичана в зародиш. На който не му харесва в БГ и иска ислям - Турция е близко .

Крайно време е колегите психиатри от Попово , да се намесят в случая с психично болните братя Юзеирови и да започнат да ги лекуват!

Да се учим от Австралия. На който тук не му харесва - Анадол широк. Кеф ти чалма, кеф ти бурка.

В интерес на истината Дияна Найденова действително прекали, но тя май си е нагла по рождение.

Еееее... Мазоли ми хванаха ушите от това мекере. Що не си говори наум - само замърсява ефира... Щял да съди журналисти - Ами че ти сам си си журналистически продукт, бе. Ако не бяха журналистите - да раздухат какви простотии вършиш, щеше да си строиш рзни селски клубчета и камарки от камъни и никой нямаше да те забележи... Я си скатавай мешката вече, че започна да ни писва. За такива неща, дори и в толерантната Европа, отдавна да даваш обяснения където трябва...

Кой ти плаща бе, г-н нов политик? Колко ти плащаш за да подбуждаш у хората омраза и страх? Или може би мечтаеш за мястото на Доган, е, ама не си интелегентен и хитър, колкото него, за да играеш на въже се иска не само да си турче.

Тоя го познавам, живееше дълги години в Козлодуй и работеше в АЕЦ-а. После си направи частна фирма за климатична техника, свястно момче беше. Не съм вярвал, че ще тръгне да се занимава с такива простотии. Явно брат му го е нахъсал. Недей бе, Наско, не е за тебе тая работа. Гледай си бизнеса и не се занимавай с глупости!

тоз Али не очаквал дали ще раздели обществото. е, вече знае - от 1000 коментара дали има и половин в негова подкрепа?!? а е скандален, защото е нагъл, въпреки че знае какво прави и никой обосновано не може да го подкрепи.

сладур,не сме толерантни.просто на някои им изнася вие да си правите каквото искате.дайте на Тошко власта!той като дядо си ще ви прати където ви е мястото!

Ти Юзеиров си никой и не бива да занимаваш публичното пространство с теб

Това азиатско тъпо племе трябва да бъде изселено от европейските ширини и натикано в пясъците на Азия.Там да си ломоти нечленоразделния грозен турски на камилите колкото си ще.

айде стига с тия глупости. аз ви казвам че мюсюлманите в бг ако посмеят да вдигат много джабала европа няма да приеме никога турция! е затова оставете ги да се наиграят сами

Кат не иска да е смешен да си вземе пиар кво се стиска.

Г-н Юзеиров трябва здраво да почерпи, аз и на челна стойка на Дондуков да застана ще ме подминат. Просто съм българин! На този 3 национални телевизии му правят евала, защото бил мюсулман-демократ. Такова животно, нема! Религията въвежда правила, а не демоса (народа). Ако беше кръстил партията Българска мюсулман-тоталитарна партия (с турси уклон) щях да го приема и да заплю и Акулата, и Робеспиер... да, да ама не!

Неговия измислен бог, на който той се кланя, той ще го съди.

яЯ тия братя да се махат от медийното пространство. Да се махат от държавата ни

Тази по нова телевизия беше леко нагличка.. не се разбираше какво говорят събеседниците и щото не млъква .. сигурно е новичка..

Ами смешен е като си е избрал такова име за партия. От практиката и историята мюсюлман демокрация звучи точно като хищно тревопасно.

Моля другарко, те не ми дават да се изкажа.