Левицата не зачете дебюта на комисията ”Станишев”

Представителите на Коалиция за България не присъстваха на първото заседание на временната анкетна комисия за проверка на разходите, назначенията и сделките, извършени в последната една година от мандата на правителството на Сергей Станишев.

Обратно в новината

Коментари - Левицата не зачете дебюта на комисията ”Станишев” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това изчадие е един от най-гадните внедрени предатели и нагаждачи! Сега се готви да се прави на по-добрата част от ДПС-то и пак да си тика гагата навсякъде!

Готвя се за преден пирует, този път с ГЕРБ

За този на снимката е казано: Прости им Господи, те не знаят какво правят...

Политическата вина, ако има такава, е изконсумирана и политическата оценка е дадена - какво ли трябва да означава тази премъдрост?! Политическите оценки на хамстерчето ги слушахме доста дълго, и всичките бяха лъжи и измами, както впоследствие се видя! А за консумацията - безспорно е, че те бяха шампиони в този спорт, и много се надяваме да си получат по едно яко слабително в следствието, а впоследствие - напълно очистително и в съда! И да бъдат разтоварени от много награбено народно имущество, за да не им тежи на банковите сметки, докато са в затвора! Де гиди алчни консуматори, да ви пресяда всеки залък дано, който сте окрали и завлекли от всички нас! Изроди!

Хайде къде сте червени недоносчета, че да им ближете задниците а и може по една сви...ка да им завъртите...или за вас няма овъртайм и не пишете...пичка ви матерна, суки и пизди сте!!

Ty ne si bylgarin- ty si lajn...

????????????????????