Обвиненият за Белнейски 23 дни в гладна стачка, слагат му системи

Обвиненият за убийството на сестрите Белнейски Лазар Колев вероятно ще бъде включен на системи, тъй като вече 23 дни е в гладна стачка.

Обратно в новината

Коментари - Обвиненият за Белнейски 23 дни в гладна стачка, слагат му системи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

похарчиха се луди пари за следствие и изследвания водещи до нищо. необходими са можеби специалисти, методи и техники от ФБР - САЩ. компетенцията на сега и преди ангажираните в разследването е загубила всяка форма на доверие.

щом мазната свиня марковски е там, значи точно на убиеца е адвокат, да се знае! лъже и клевети тази тъпа свиня и в съучастие с един професионален шарлатанин и клеветник- волен сидеров. тези шмекери натрапиха една сензационна версия, през цялото време спекулират и направиха сума ти предавания с нея. А всъщност те пречат на разследването и сега когато един от убийците е хванат пак фабрикуват съмения във следствието. Фабрикуваха сапунен сериял от това убийство да печелят популярност и медийни изяви. Където са марковски и сидеров там е лъжата!

Аз предлагам МВР да огласи всички факти по това дело в своите сайтове -да четем и ние да изградим десет версии.Или поне този случай да се подготви като изпит по криминалистика във СУ и в Симеоново.

В ясновидци го посочиха.Да върнат лентата

uhaaaaa.hvanete me de ama ne e vasha rabota...zashtoto...

бойко борисов и волен сидеров да рзследват случая по битиви и Скат! само тия ще оправят работата, няма нужда от съдилища и закони, телевизора решава всичко, пропагандата му е майката, най качествени слухове се пускат по ТВ, само клюката и фашизма ще оправят тая държава.

БОЙКО - сега е момента да се докажеш на българите - вземи случая в твоите ръце - всички които те подкрепяме сме сигурни че го можеш

госпожо/господине от коментара в 14.52ч.: адски сте прав!!!

Истинският извършител най-вероятно е голяма клечка, но не е по-голям от Дядо Боже, който бави, но не забравя. Сигурен съм, че престъпникът не може да спи, откакто е извършил престъплението, че го преследват страхове и сенки, че няма апетит и му се привиждат странни неща...Колко по-лесно щеше да е да го вкарат в затвора и да го изкарат след 1-2 г. по българската процедура. Ни шум щеше да се вдига толкова, ни нищо...

ei spiho ot kakvo se prechistvash, ti da ne qdesh toksi4ni otpadyci ot AEC Kozlodui ili ot Kremikovci :) ot kakvo se prechistvate bre hora? :)))) shte padna ot smeh ne moga prosto.... posle shto bili pylni bolnicite s hora - mi ei ot takiva idioti deto si pravqt eksperimenti s tqloto i zdraveto si. Ama posle nie im plashtame zdravnite pregledi a te si sedqt i si gladuvat pred televizorite :)

БРАВО- ЯВНО ИМА МИСЛЕЩИ ХОРА!!!!

нали уж нямаше проби, от които да се извлече ДНК - нали ги пращаха я в скотланд ярд, я в америка - и това им отговориха от там. Как така изведнъж се пръкнаха проби? То май ще се изкараме най-добрите - от нищо нещо правим - най-добри сме в изфабрикуването на доказателства когато трябва да се защитава някой високопоставен. Вярвам, че въпросният човек е невинен - първо защото след толкова много време се повдига това обвинение и второ, защото толкова време нямаше ДНК доказателства и изведнъж, след толкова години се прикнаха някакви. Да не говорим, че самият случай поднесе толкова много смърт след себе си - нищо не е случайно и нищо не е свързано с един най-обикновен изнасилвач. Виновният никога няма да бъде открит, по-скоро ще го замаскират със смъртта на нарочения за това убийство човек. Жалко за България и българите - тук няма кой да ни защити, полицията е поръчкова, некадърна и яко корумпирана и единици са тези, които знаят, могат и искат да работят за народа.

този Колев доколкото рабирам е изнасилвач, така че нека си стои там, задето е затрил някое момиче !!!!

Да бе, Бойко всичко да поеме - и крадените пари от тройната коалиция, и фондовете, и пенсиите, и донорските операции, и цените на парното и тока, и боклука! Остана още само софийските гробища - да определя справедливо местата за гробовете...

Защо местното ченге, дето огелпи всичко, беше издигнато и замина за София? От там да започне следствието.

Я да го оставят без системи, колкото изкара-толкова.

svidetelite niama nujda da gi citirate po imena

Всяка година правя по 30 дена гладуване без никаква храна.Пия само вода.За справка;вж.Малахов.Т е система за пречистване на организма , при която гладуващият се освобождава от всички отрови натрупани в организма.Уважаемият господин Колев използва времето в затвора да си оправя здравето.А който не е наясно си мисли,че застрашава живота си.Без храна ,само на вода може да се изкара дори и два месеца,стига организма да има достатъчно тлъстини.

няма вина този Колев. Дано да не го затрият в затвора . Лично Бойко Борисов трябва да поема случая . И ще спечели още повече доверие в хората ако развърже проблемен въпрос - престъпление 1 в България .

И ако учителката я разпитват СЪЩИТЕ юнаци, пред които е давала показания и преди, а те са я отпратили?! Или техни приближени, подчинени и пр. - познайте какъв ще е резултата! Браво!... А на този боклук не системи, на курорт да го изпратят! защо му се нарушават правата на човечеца?!

Заглавието е върхът на грамотността!!!

Много важно, че е на системи. отрепка, боклук, който е затрил не един млад живот - да пукне като куче и да го забравят. Колко високопоставени са тези извършители, та всички ги прикриват и ченгетата, които се занимаваха със случая, се разкараха изобщо от града и единият го преведоха в София на по-висока позиция?! Аз съм от София ,не знам това, което знаят всички в Пазарджик, не може ли някой да ни светне, та и ние да се ограмотим?