Митьо Очите пак се договори за ниска присъда

Още една присъда получи несебърският наркобос Митьо Очите, след като отново се споразумя с прокуратурата.

Обратно в новината

Коментари - Митьо Очите пак се договори за ниска присъда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

BRAVOOOOO. Pravosadieto e to4no po zakon. to zatova EU iska da smenime zakonite. Pak smqh v evropa

Сега Митьо Гъзара 2г ще строи АЕЦ Белене. Може и бригадир да го направят. :)) Да свърши нещо полезно в живота си.

митио гний вътре гад мръсна и гледай да не изтървеш сапуна

Абсурдистан! Кви са тия закони бе маймуни.

абе пич, в момента нямаш право себе си да защитаваш, по закон, същия по който вместо 10 години сега този ще лежи 2.

Към всички организирани банди за отвличания в БГ. Момчета, що не звемете да отвлечете тоя капут Илиян Василев. Целият народ ще ви споменава с добро, а и вие някой лев ще получите. Голямо добро ще направите, момчета бандити, че то явно съд в Бг за адвокати престъпници няма, вие ще сте като едно възмездие.

През 1935 г. в САЩ новоизлюпеното ФБР си избира за девиз фразата на Х. Моргентау - Не се пазарим с криминални престъпници. Ние нямаме прокурори, имаме безгръбначни чиновници с юридическо образование, на които ние плащаме заплатите да се борят с професионални престъпници. Да, ама не. Един истински прокурор никога не би приел споразумение в такъв случай. Дори и само за да демонстрира, че държавата не се пазари с престъпници. И да спечели поне малко доверието на хората. Тъй като това няма да се случи скоро, смятам по най-бързия начин да освободя държавата от присъствието си. Жалко за свестните хора, които остават тук.

няма ли най-после да осъдят някой служител на съдебната ни система.

да ви таковам закона продавал дрога 5 год.убил човек 3год.лежи 5 и аиде за добро поведение

Ей,защо го осъждате на цели 4г.и 9м.!Пишете 6м. условно и го връщаите на работа,че наркоманите закъсаха за дрога!Съдията да не е наркоман!По-евтина дрога ще му се полага!Бандити съдят бандити!България е блато,а ние сме нещастни жаби дето само крякат!

Натискай ги по всички фронтове! Подгони подкупните прокурори! Уж независимата БГ прокуратура си е много зависима от престъпниците! Всички ще те подпкрепим!

spored men toi otdavna ne trqbvashe da e mejdu jivite.

mnogo e sgovorchivo momcheto neshto?!

toi oshte li e jiv

Ето сега е момента ДАНС да закопчае съдията и прокурора по делото за връзки с организираната престъпност. 1.Уволнение 2.Разсл на имущественото състояние 3.Забрана да заемат длъжности в съдебната и правоохранителната система. 4.Подхвърл на 100кг. дрога на Митьо и бърза присъда от 15 години, заедно с цялата му тъпанарска банда...

Мисля , че е редно да се почне от прокурора договорил присъдата ! Верно , че нпк дава възможност за подобни договорки /, за което трябва да благодарим на криминалните отрепки от триадата / , ама въпросният магистрат е трябвало да вземе впредвид високата степен на обществена опасност. А от това по-висока - здраве му кажи. С тая съдебна система - слугинаж на мутрите , сме за ... никъде ! Трябва да се изринат 99% от корумпираните гниди / като оптимист си мисля , че има 1% читави / .

Има и една последна надежда - докато дойде време Очите да излезе, народът да се организира и да създаде свои собствени отряди за самозащита и наказване на наркобосове, други разпасали се мафиоти и политици. Това може и да стане, защото например у много приятели на баща ми - пенсионирани военни, подобна идея вече зрее, така да се каже, а може би и на други места в България. Каква друга алтернатива за правосъдие и сигурност имат обикновените хора в България, предвид на състоянието на нещата?

Леле как завъртяно звучи: участие в организирана група, която се е занимавала с наркоразпространение сводничество и склоняване към проституция Аз бих го казал простичко: продавал е наркотици, направил е незаконен бардак, крадял е и насила е изнасял живи момичета в чужбина. Та ми е леко странно как така наказанието за тези деяния е 4 годинки, при положение, че поне 2 от тях са били домашен арест. Тоя прокурор не го ли е срам?!

ЛОШИ ХОРА ЕИ ,ЩЕ УМОРЯТ ЧОВЕКА ЗА НЯМА НИЩО..

Какво общо има ГЕРБ с НЕЗАВИСИМАТА прокуратура не можах да разбера?

Цитирам:,,известния врачански престъпен бос Йордан Тонов - Данчо Пръча Ако махнем ,,престъпен, звучи почти епически, почти като Крали Марко, бих казал. Направо с ореол си го представям тоя голям бос- Данчо Пръча. Ама и какво пичовско име -Пръча. Сигурно направо му се лепят мацките, щом има пръчовско обаяние. Дали пък не са го набедили за склоняването към проституция? Дали признателните ,,кози сами не са искали да му ,,снасят? Толкоз за тоя симпатяга. Продължавам с цитатите: ,,Митьо Очите ще изтърпи остатъка от наказанието си.... Как да го разбираме? Аз например го разбирам така:,,...се определя едно общо наказание от присъдата на Бургаския съд, която беше 4 години и 6 месеца, и тази на Врачанския съд от днес, като се налага най-тежкото наказание, което е 4 години и 9 месеца Т.е. все едно, че го осъждат на само 3 месеца за второто му престъпление. Че то това осъждане ли е, направо си е поощрение.....А кой е виновен ли? За какво?...Кое ни е в ред в държавата, та и законите ни да са адекватни? Да те са адекватни на истинското състояние. Мутрите са си избрали законотворци, които са им натворили желаните от тях закони, всичко е точно. Царя дойде, не успя. Т.е. успя-да си напълни гушката. Сега остава Господ да слезе, но доколкото имам поглед в историята на божиите дела, неговата максима е: помогнете си сами, да ви помогне и Господ. Мъка, мъка..........

аз така се споразумявам с катаджиите да не ме глобяват-давам им 20 лева и няма акт, а на съдиите явно даваш малко повече...

bla-bla.ky4etata laiat kervana si varvi.tova si misliat te za nas.niamat strax ot naroda.kolko li maiki oste ste razpla4e tozi mitio.ama toi ne e vinoven.vinovna e vlastta s koiato sa si dryjki.nali znaete ne e vinoven tozi deto iade banitsata,a tozi koito my ia dava.pazete detsata si sami skapi maiki.

Съдът рпосто е проложил закона. Отворете наказателния кодекс и го прочетете, друг е въпроса, кой е този прокурор, който се е съгласил на това споразумение, но от фруга страна и не знаем с какво доказателства са разполагали.

Чудесна новина! За толькова много съсипани животи - ... Нямам думи.

къде се изпокриха тука дежурните герберски драскачи? що ги няма?

Смешна съдебна система.Споразумение за ... по-малка присъда!В някой страни за разпространение на наркотици се произнася даже свмъртна присъда.И като излезе от затвора какво ще прави бат Митьо? Сигурно няма да седне зад бюро или да отиде на строителен обект.Децата ни отново ще бъдат зарибявани и от него...Срамна работа!

ne e istina, tova e pulen ta6ak.. bah im maikata na tija politici, sudii i prokurori. Dano im stanat decata narkomani i prostitutki. Bjal den da ne vidjat!

Много са си кадърни съдиите и прокурорите, ама не се знае чие име ще лъсне, ако няма споразумение. Май тях ги е страх от Очите? Де да знам!

Не комулация, а абсорбция. поне да проверят преди да напишат нещо

Справедливо е. Той е добро момче, съседите го познават като тих момък, който редовно поздравява...

и старата и новата правосъдни мистърки са некадърни шушумиги, а съда е корумпиран и налага тежки наказания и цялата строгост на закона САМО за обикновените граждани, например нарушили някой знак на пътя - ГЕРБ - измамници и лъжци

Какви са тия тъпотии. При доказаа вина ако се споразумееш под минималната присъда. Такъв абсурд има ли някъде другаде? Айде направо го пращайте на барбекюто, че от тези притеснения в съда трябва да хапне малко скара и да вкара няколко бири за да разпусне.

Какъв е този съд ? Да преговаря или да се договаря със престъпници !!! Каква е тази порочна система какви са тези корумпирани институции ???

ТАКА И НЕ РАЗБРАХ КОЛКО ЩЕ ЛЕЖИ ТОВА МОМЧЕ!?ТО ПОВЕЧЕ ОТ ДВЕ ГОДИНИ Е В ЗАТВОРА ИМА ДОБРО ПВЕДЕНИЕ А СЪЩО ТАКА Е И ТРУДОЛЮБИВО КАТО МУ ПРИСПАДНАТ( РАБОТИ 2 НАМАЛЯВАТ С1 ДЕН )СЛЕД НЕКО И ДРУГ МЕСЕЦ Е НАВЪНКА!!

Кви са тия договорки бе!!!! Бойко вземи се в ръце....Ааааааа. Тука да не е Женския пазар!!!Договорки!!П марш у затвора до края на живота му, и без право на обжалване!!!!

ние ги хващаме, те ги пускат, а те си карат кефа...

Kakvo stava,B.B.-vie obeshtahte-spravedli prisqdi,Tiya ot E.S. ne spyat,gledat,slushat ni shapka,za nova godina shte ni dadat hubav podarak,ili e vajno samo za DRUGARITE,i doganovite hora.komai neshto a,a zaku4i se ,zapo4vame starata pesen ,ne s nov glas a s falshiv.

eto tova e pravovata bulgarska durjava !!! durjavata na ada -zastoto ada e ludosta-lipsata na razum.

Не бива да има споразумения. Не и когато става дума за БОСОВЕ. Значи още 3 години ще го гледам по заведенията тука.

ВЕДНАГА ДА СЕ ОСЪДЯТ ПОЛИЦАИТЕ НА ПО 10-20 ГОДИНИ ЗАДЕТО ГО ЗАДЪРЖАХА ! КАК ТАКА ЩЕ ГО ЗАДЪРЖАТ ?! ВЕДНАГА ХЕЛЗИНСКИЯ КОМИТЕТ ЗА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА ДА СЕ САМОСЕЗИРА И ДА ОСЪДИ БЪЛГАРИЯ В ЕВРОПА !

К'ви сатия договорки, бе!!! И прокуратурата на детектор на лъжата!!

Гоце да му даде и медал!

Би трябвало да дадат възможност на Митьо и подобните него, след като си признаят и ако си извинят публично на зарибените и техните роднини да им се намаля присъдата още. Да не ги мъчи съвестта на стари години.

митьо мангала , що не му сложите килим да стъпва на меко без обувки ... и така и така служи на държавата

което и правителство да дойде на власт - няма промяна на положението

Страшна пародия сме.... Аз не мога да повярвам все още ! хаха 4 години.... евала Блендо..., я направо 1 година домашен арест, кво само тормозите човека

ха ах ха, опасен наркобос с такава смешна присъда ? А полицаите непредумишлено убили опасен наркобос получаваш по 16 години затвор? При това майката на нарокбоса има куража да има претенции от държавата и всички данъкоплатци за огромно парично обезщетение? Това е нагледна картина за политизираната ни и НЕдействаща съдебна система и липса на държава. Сбъркана държава беден и проЗнарод!

Na pe4elivshite 4ESTITO