Попове се обявиха против концерта на Мадона

След Полша, недоволство срещу концертните изяви на Мадона се появи и у нас. Пловдивски свещеници се обявиха против концерта на звездата на 29 август, защото тогава църквата отбелязва християнския празник на Свети Йоан Кръстител.

Обратно в новината

Коментари - Попове се обявиха против концерта на Мадона | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Давам дебело прасе за билет на МАДОНА

Как ми се иска да ги видя много от тези, които се правят на светци, как строго ще постят и ще се молят.

Цялата държава тъне в корупция и разврат, половината попове са педераси, а те се хванали за попрестарелите кълки на Мадона. Не, че са кой-знае колко естетична гледка, но циганките на околовръстното я бият по точки отвсякъде, а досега на се е чуло някой, даже и поп да отвори дума за тях. Прочее рекламата е всичко господа! Нека да говорят за нас, па макар и лошо.

Демокрацията означава-който иска отива в църквата,който иска не отива.На концерта на Мадона ще отидат нейните почитатели.А пловдивските ченгета ,начело с митрополит Николай да осигурят нещо за бедните.И да си знаят мястото.

Глупако точно църквата е опазила българина по-време на турското робство! Това,че в момента църквата е слаба,защото глупаците,лумпеняцит и цървулаците в българия са прекалено много е нещо съвсем различно. Никои да не ми се оправдава такава или онакава била църквата вижте първо себе си двулични говеда. Даже и ония толкова лоши руснаци са по-вярващи от нас,вижте една съседна Гърция какво преставлява там църквата. А тука някакви бавноразвиващи се тюфлендари тръгнали да ми ръсят каква била църквата и да целуват задника на няква мърла дето даже не може да пее! Които иска да я слуша,няма никаква разлика между западната чалгарка мадона и между наще чалгаджийки. А има наще са по-млади и по-готини.

ТИ СИ ТОЛКОВА ВЯРВАЩИ КОЛКОТО АЗ СЪМ КАТОЛИК! ЦЪРКВАТА В БЪЛГАРИЯ Е ОТРАЖЕНИЕ НА ОБЩЕСТВОТО НИ. ОБЩЕСТВОТО Е НЕКАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ И ЦЪРКВАТА СЪЩО!

Може да спасяваш ако има какво да спасяваш! В Бг няма нито държава,нито църква,нито хора! Има една зомбирата измет разбираща от всичко дето всеки и го слага.

psihiatar potarsi

Не си чел достатъчно.А освен книжното знание,има и друго-богопознание.А до него се стига със смирение и страдание.Минала съм през атеистичната дрога,спокойно!Имаш още време.Господ чука на вратата и на твоето сърце.И ще го познаеш,ако му отвориш.Имаш си свободната воля за всяко действие и слово.

samo bolni mozaci mogat da vqrvat v podobni raboti koito nikoi normalen giv chovek ne e vidql.tova sa pulni otkachalki.vqra v nishtoto

Кога ще схванете че християнството е една голяма лъжа, а църквата е една от многото институции, създадени за да ни държат под контрол. Няма доказателства, че такава особа като Исус някога е съществувала. Кръстът, пред който се кланяте е всъщност езически символ на слънцето. Всички символи на християнството са откраднати от древните религии. Ако потърсите ще разберете че в древността има много митологични фигури, които са аналогочни на христос. Повечето не искат да разберат това и продължават да вярват в невидимия човек на небето.

TEZI BOKLUCI PREVRUSHTAT VSICHKO HUBAVO I NORMALNO V NESHTO LOSHO.ZA KAKVI SE MISLQT?PO DOBRE DA SI STOQT V SHIBANITE MANASTIRI I DA SI ZATVORQT LAINQNITE USTI

Нямам намерение да ходя на концерта на Мадона

споко бе хора - всеки може да си изразява мнението публично... приискало им се - казали го. Сега ще ходят да си пеят.

Аз това и правя - слушам си класическа музика вкъщи. Но ти не можеш да ми забраниш да си казвам мнението, независимо дали то ти харесва или не. Жалко е, че много малко хора и то предимно християни наистина знаят за какво иде реч тук, повечето напълно влизат в категорията идеалния войник на новия световен ред.

Svetata crkva..vinagi retrogradna,konserva primitivna...dori ve4e na Hristos ne sluzi...samo na Zlatnija telec se moli

Думата мадона идва от италианското Mia Donna (в буквален превод на български моята дама). Нищо божествено няма в името на певицата, нито си го е присвоила, сравнявайки се с Богородица. Именно така, Богородица наричаме Божията майка, а не Мадона. Така че поповете да си гледат работата, а не да се чудят как още повече да се изложат.

А НА САКРАЛНО-КАБАЛИСТИЧН ДАТА 09.09.09 КОЙ ЩЕ НИ ЗОМБИРА ОТНОВО ?

Този с много тъпото име ВЕСНА ЗМИАНАЦ е прав, че Църквата не излъчва актуални коментари за проблемите на държавата и самата църква, а с периферни глупости.

Vzemi pyrvo proveri predi da se izhojda6 nepodgotvena po forumite.Madonna NE E artisti4en psevdonim, a istinskoto ime na jenata!!! A ti hodi si promii iztre6teliq ograni4en mozyk pri nqkoi spineziral pederas s raso...Dim Dukov moga da ti prepory4am gore6to!

Критиката на поповете срещу мадона е като спор между луд и дрогиран/ пиян. Робската психика в БГ е основно подхранвана от християнството, което пък поддържа, чрез противопоставяне, същите ония ограничени братовчеди на Сорос подкрепящи Мадона.

За концерт на Мадона-та с голите бомби пари нямам та може и да го пропусна ,но 17.11. дали ще ида на църква (където вони на непрани раса, тамян и тлен) се съмнявам при положение, че W.A.S.P. са отново в София !!!!!!?????? :)

дали ще плюете мадона или църквата, няма значение, всички тия дето плюете и се пените сте еднакви. Сигурно и живота ви е такъв, за плюене. Може и с него да се оправдавате, че сте такива... Ако се позамислите, може и да откриете нещо по-различно, да се промените, ама тогава ще спрете да плюете, пък плюенето ви е любимото занимание...ех, дилема

4e cyrkvata e zitre6tqla i se izloji za poreden pyt e qsno.Vidqha 4e v Pol6a popovete se razsmyrdqha i te da se napravqt na svetsi se vkliu4iha...no ne gledat kakvo stava v manastirite , kydeto se 6iri pedaslka ebnq do spukvane.A za vsi4ki komentari otnosno Madona - pliute , kolkoto si iskate, no tq si e legenda.I za svedenie na vsi4ki NIAMA SILIKON i nikoga ne e imala!!!I e edna ot poslednite zvezdi neLANSIRANA ot 6outa ili prespivala s dqdo si( kato Maraq Skleri ) za da stigne vyrha!I ako be6e tolkova lesno da si o4epi6 putkata za da stane izvesten q si o4epete va6ite da visim koi 6te vi obyrne vvnimanie!!!

Абе да ви питам : Мадона гащи носи ли, и поп зимъска пости ли ?

Че то всеки ден е посветен на някакъв светец (поповете нали трябва да трупнат някой лев от литургии, опявания, освещавания...) Дайте тогава всички само да се молим и никаква друга работа и живот да не водим - ни в понеделник, ни в събота.

obiavete se sre6tu mafiata,ubiistvata,n i mrasnite pari ,ti za6to si gledal koncerti na Madona

Уважавам разумно религията. Уважавам правото на религиозно вярване на всеки един човек. Опитах се да вярвам на институцията Църква. Опитвах се старателно до момента, до който реших да сложа некролог на починалия си баща на място отредено за това в църковния двор. Останах ужасена, когато видях църковния служител да маха и къса некролога секунди след като се махнах от там. Баща ми беше покръстен и се спомина от естествена смърт, преживе не беше отлъчен от църквата. И ако до този момент можех да простя изгасването и събирането на току що запалените свещи в същата тази църква, не бих могла да простя жеста по свалянето на некролога, макар че не съм човека който трябва да прощава. Не намерих друго логично обяснение на деянието освен думата ПАРИ. Не харесвам Мадона, но не е тя изпълнителката, която е в състояние да ме отрече от религията. При нея поне съществува регламент за понятието ПАРИ и не Мадона е тази, заради която не паля вече свещ в църква, а у дома си.

Пий си хапчетата лелко и всичко ще бъде наред.

tezi popove spazvat li postite kato naistina viarva6tite ili samo na dumi i v bg ima vse niakoi prostak da izmisli ne6to v cial sviat se palniat zalite na koncertite i nie balgarite sme nai umni i kriti4ni ,to prostotiata ne moje da rodi umni ne6ta ,neka slu6ame 4algata i se gordeem s neia,a hubavata bg muzika da mohliasva

Кое й е святото на тая разюздана бабичка,че си е присвоила това име!Поне да беше красива,макар и само външно.А тя ,ако не си напласти грима и нахлупи безцветната сперука,спокойно може да уплаши някой и на светло дори.Бесновата кучка .А вие имате лош вкус,вълци кривокраки!

Като гледам, самите попове не прекарват никой ден в строг пост и молитви, а правят як бизнес, използвайки религията и предразсъдъците на хората. Те са много по-лицемерни от Мадона. Тя си е постигнала всички успехи сама, с яко блъскане, въображение и откровеност, а не с манипулиране на вярата и страха на хората. Колкото до разпъването на кръст, то е вид наказание (и мъченичество) в Римската империя далече преди възникване на християнството. Поповете, обаче, предпочитат да узурпират редица символи с цел демагогия и пропаганда.

Пълна подкрепа от мен за бейби12.

Господи, като си прибрал грешните, що не си прибрал и смешните? Прекаления светец и богу не е драг! Църквата да си гледа църковните работи. Няма никаква работа да се меси в светските. Отче, спазвай си постите, посипвай си главата с пепел, оплаквай греховете човешки, ама ни спести цитати от Библията и Евангелието. Никой никого не задължава да ходи на концерти, както и никой не може да задължи някого да прави нещо, което е против убежденията му. Тъй че, вие си постете и се молете, ние няма да постим и ще ходим на концерт. И не забравяйте, моли за опрощение този, който е грешен, аз не се смятам за такъв.

само така, попчетата. Само по този начин най-лесно и бързо ще отвратите младежта от вас и религията.

тва си е чист тероризъм дето го прповядваш, но като се загледаш всъщност кой са терористите и ще видиш, че са само религиозни фанатици. Както казваше Джордж Карлин - повече хора са били убити в името на бог отколкото поради каквато и да е друга причина.

Ще коментирам, защото се дразня на някой от мненията и определенията, които се използват..... Знаещи, Черноризци и прочие, няма да ви изброявам, вие си се знаете. Вие дето проповядвате световен заговор и армагедон и се криете зад думите, на духовник... Не ми трябвате да ми обяснявате колко съм заблуден и колко ми е промит мозъка, като ми цитирате нечии думи или изкривените си разбирания за вярата! Не аз съм промития мозък тук, съжалявам, че не го виждате. Религията е създадена/ измислена, нарочно за контрол на масите. А вие се опитвате да ми обяснявате на мен, че ме били контролирали, след като не вземам решенията си на база нечии вярвани или проповеди, това го правите вие! Аз един нормален съвременен, човек уважавам религията, всяка религия, за това което е и за това което е постигнала. Но не религията ме кара да ставам всяка сутрин и да ходя да работя, не религията ме кара да уча и да се развивам, не религията слага храната на масата ми! Това го правя аз със моите действия и моята съвест! Да религията е добра основа, за ценностна система. Няма религия която да проповядва Кради или Убивай!.... Но за съжаление има много човеци, дребни душици, без характер, които се олицетворяват чрез религията. Тези хора са опасни, те се крият зад една ценностна система и търсят в нея оправдание за действията си, които противоречат на тази система.... Парадокс, но факт! Та целта ми беше да ви напомня, да не се вслушвате в дребните душици и техните тълкования за религията... Защото както се вижда те използват подобни теми да се изявят.

До попа - Пич, най свежия коментар до тук!

Братко тт ходи се лекувай,господ не съществува!!!Елвис и Майкъл са живи също нали!!!???Hhahhaha

Избора е личен за всеки. Който иска ще ходи на концерт, който иска на църква. И аз съм против малоумниците и мошениците в парламента и в правителството, но все още не е дошъл момента в който ще можем да ги прехвърляме от парламента директно в затвора.

Аз мисля, че не е работа на което и да е юридическо лице да дава такива препоръки освен ако няма опасност от тероризъм. Но не мога да се начудя на т.н. фенове какво й харесват на въпросната некадърна дропла? С какво е по-различна от нашите чалгарки?

За всички вас, тъпаци, дето плюете по Църквата, само Светата Инквизиция ще ви оправи, да врещите от кладите докато плътта ви се свлича. Тогава 1000 пъти ще се закълнете в Бога, но ще бъде късно.

oooooo bedni i nestastni nizini - i tazi godina MADONNA ste spe4eli pone 100 000 000 $ - no tova e ne zastoto e legnala i spi kato vas po nqkoi oreh - a zastot ne e spirala da raboti ot 25 godini

Начетох се на всякакви коментари, когато някоя от нашите звезди събере толкова хора, колкото една западна звезда събира по стадионите из целия свят, тогава пишете простотии и глупотевини. Мадона си е Мадона, няма кой знае какви гласови данни, но затова пък прави шоу и умее да забавлява публиката. Нека всеки от вас се запита за последно на кой български певец се е кефил така и тогава да пише велики коментари!!!!!!

Както обикновено църквата отново рече нещо и се насра. Отново доказа, че онези изкопаеми педали от синода са напълно изтрещели. Кой го е еня за църкви и тем подобни простотии в 21 век. В България населението разбира под църква и вяра - Коледа Великден и Гергьовден - всичко останало е от лукаваго!

Почти си прав. но: МАДОНА НЯМА ГЛАС, НО ЗА СМЕТКА НА ТОВА ИМА МНОГО ГЪЗ! И шунда да си я драпа на сцената. Може и да е имало друго, навремето, не знам, не съм толкова дърт.

Май в България отдавна се забрави,че сме православна държава.Манипулирани мозъци колкото щеш...А колкото до свещенниците,ако някой е сгрешил, Господ ще го съди, но според догмите на Църквата тяхно задължение е да предупредят.

Разликата между свобода и слободия ясна лиу ти е въобще? Мадона е една дърта пача(вра), която без медиен шум ще е един де-юре музикален труп. Да си припомним коя друга силиконена кукла е нейна първа 'приятелка' и протеже - некадърното и грозно дори след операциите жуотно Бритни Спирс

не мога да разбера нашата църква що взе да си пише актив, като даже църква нямаме, а един разкол години наред, сега врякнаха чужденците поради скука, айде и нашите след тях, и бабичките и те...не съм почитател на мадона, точно напротив, ама църквата дразни като се обажда и мисли ,че някой ще ги чуе там, където играят парите....що не вземат да забраняват НАШИТЕ ФОЛКАДЖИЙКИ, че те са в пъти по...порно....