Сами си спасяваме летния сезон

Времето, в което българите трудно припарваха в родните морски курорти заради високите цени, отмина.

Обратно в новината

Коментари - Сами си спасяваме летния сезон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както казват хората по добре в родината отколкото у ком6иите.Есас ценоразписа са се забравили Затова ходете на басеин поне е евтино ма зависи каде

се карате като има всичко за всички? Който иска плажът му да е бар и дискотека с пет различни чалги думкащи едновременно, на 1 квадратен метър да има 4 летовника, да се налива с алокохол, да си губи времето с изкукали силиконови перхидролки, да пипне трипер, да му крещят за щяло и нещяло кретени без основно образование но с претенции, да няма къде да паркира а като намери да му взимат такса все едно е в Париж, да прекарва романтични вечери между сергиите с макулатура сред бясно консумиращи тълпи - да ходи да му издоят годишните спестявания момчетата по нашето крайбрежие. Който има нужда от природа, чист въздух, красиви гледки, спокойствие, просто здравословно хапване, компания на добри и интелигентни приятели, спорт и добруване - има толкова много други места в България или в близките страни дето гореспоменатите печеловници просто ги няма. Една стара перуанска пословица май казваше: Няма и койоти и лешояди там където няма овце. :)

бяхме в Албена в хотел на първа линия - Боряна. Храната и плажът бяха супер, но стаите не бяха на ниво. Сминха чаршафите 1 път за цяла седмица. Иначе в Албена е супер и не излиза много скъпо, а зеленине, паркове и атракции има колкото щеш. За ултра-ол-инклузив за 7 дена за двама с малко дете платихме 1431лв, за път от софия и обратно гориво за окло 200 лв и там на място похарчихме още около 250лв за забавления и ретро снимки и т.н, т.е. общо ни излезе около 1900 лв супер почивка с 7 нощувки и осем дни плаж. Аз лично препоръчвам Албена. Относно слънчев бряг - бяхме за кратко през юли на 50лв стая на вече със закуска - беше отврат - като си платим храната и плажа ни излизаше още 150 лв, т.е. общо 200лв на ден, а бяхме на 500 м от плажа в мизерия. Не препоръчвам Слънчев бряг - ние и на третия ден си заминахме, защото беше отвратително

Абе и аз се дразня като почнат българите да плюят яко, ама С е прав всеки да ходи кадето си иска.Очевидно тук по мои наблюдения има разни фирмички които правяат по този начин реклама на почивките в Турция и Гърция.Есествено от българина по тъпо нема,а да не говорим за шопа и ще се върже, но нито една екскурзия в чужбина неможе да излезе по-евтина от такава в БГ било на море или планина, това е мое наблюдение.Всико зависи от възможностите на човек.Самия факт че сте тръгнали за Турция и Гърция мога да ви кажа с колко пари разполагате и че всяка година сте ходили на море в БГ на Лозенец,Китен, Приморско,Созопол и сте търсили не хотели а квартири от баби4ките по възможност 5 лв/ нощувка, това сте вие тези които ходят в Гърция и Турция.

Оооо, Гого студента или Варанлията са си сменили ника... Некой по-умен от вас сигурно ви е светнал реотаните. И аз познавах един като теб, все по купони ходеше и 740i караше, ама преди неколко месеца Чуковете го поставиха в полагащия му се кофраж от махагон. Казват, получил бил склероза човеко и забравял отчетите. Така че купоните, морето, пичките са до време - година, 2, най-много 5 - после захапвате махагона а червеите - вас.

НЕ МИ ПУКА КОЙ КЪДЕ ХОДИЛ НА МОРЕ! ДРЕМЕ МИ НА КУРА ЗА ВАС БЕДНИ ПРОШЛЯЦИ С ИНКЛУЗИВИ,БЕЗПЛАТНИ ЧАДЪРИ,БЕЗ КУПОНИ И ЯКИ КУРВИ ЗА ЕБАНЕ,ДА ВИ ПИКАМ НА ПОЧИВКАТА. НЯМА ПО-ЯКО МЯСТО В ТАЗИ ЧАСТ НА СВЕТА ЗА ПОЧИВКА ОТ БЪЛГАРИЯ. В ТУРЦИЯ И ГЪРЦИЯ ХОДЯТ САМО БЕДНИ МУХЛЬОВЦИ СЪС ГРОЗНИТЕ СИ ПАЧИ! КУПОНА ЕТУК В БГ ЗА ГЪЗАРИТЕ И ТУЗАРИТЕ С МНОГОТО КИНТИ И ЯКИТЕ ПОРШЕТА,ЛАМБОРГИНИТА БЕМВЕТА,АУДИТА! ОТ НЯЙ-СЕВЕРНАТА ДО НАЙ-ЮЖНАТА ТОЧКА НА БГ ЧЕРНОМОРИЕТО Е СУПЕР. АЗ ИСКАМ ДА СИ ПРЪСКАМ ПАРИЧКИТЕ ПО-СКЪПИ ЗАВЕДЕНИЯ,ЯКИ КУРВИ,ЧАЛГА ДИСКОТЕКИ И ДА КАРАМ С ДВЕСТА. И НАЙ-ВАЖНОТО НЕ ИСКАМ ДА ВИЖДАМ ХЛЕНЧЕЩИ УМНИЦИ КОЙТО ИСКАТ ДА ПОЧИВАТ,ДА СПАТ И ЯДАТ ЗА БЕЗ ПАРИ ДАЖЕ АКО МОЖЕ И БАКШИШ ДА ИМ ДАДАТ НА ТРЪГВАНЕ. ЩОМ СТЕ БЕДНИ ХОДЕТЕ В ТУРЦИЯ НЕ МИ ПУКА КУПОНА Е ТУКА! ЯСНО Е,ЧЕ СТЕ БЕДНИ И ЗАВИСТЛИВИ И ЗАТОВА ЩЕ СИ НАМЕРИТЕ ХИЛЯДИ ПРИЧИНИ ДА ОПЛЮЕТЕ БГ ЧЕРНОМОРИЕТО. МНОГО Е КИСЕЛО ГРОЗДЕНЦЕТО,КАК ДА НЕ ПЛЮВКАШ.....

sami,sami napulno sami :))))

абе я у лево, на варненския плаж имало релси във водата, и не можело да ги извадят?? хич не мисля да спасявам мутрите и хотелите им, може в чужбина плажа да е 2 м едър пясък, ама си има безплатни чадъри и шезлонги, няма чалга и мутри, цените са по-ниски от БГ.

Естествено че съм ходила в Албена И в Ралица и вМагнолия и в Фламинго Ти май не си бил щом си мислиш че не са бетонни. Народа е фул, около басейните е фраш с пияни немски младежи, олл инклузив с бира Славянка и ракия 6-то качество от Добрич. Сполай ти - за мен почивката не е ядене на евтини пържоли а ПРИРОДА И СПОКОЙСТВИЕ. Нещо което в нашите БЕТОННИ комплекси го няма.

И аз бях в Албена тази година за 54лв на ден ол инклузив ако предлагат и догодина такива цени със сигурност съм ме спечелили отново да отида.

Абе аз софиенци ги разбирам..от една страна.Естествено че ще идат в Турция и Гърция (пък и по-добре за нас, щото и без това тия които пишат тук са гола вода, а тия с мн пари са си тук по родното море).Все едно аз да ида на МОЛ в София.Защо?Да гледам циганията, престъпници, крадци по улиците.Последния път попаднах в някакво заедение Дон домат сервираха ми салата от предния ден, цената и 10 лева, миришеше на мухал и след като я върнах даже не я бяха спаднали от сметката.Едно такси от летище до център взима по 50 лева.Защо ми е да ходя там.Отивам си в Исатнбул.Там поне ме посрещат както трябва.Таксита са си ОК.Capacity и Cevahir нямат нищо общо със Ситицентър-а във София или пък с тоя на Стамболийски.Няма ги селяните софиенци и разни пияни скинове по улиците.Нормално...н ги разбирам...както ние неискаме да ходим в София поради тези причини така и вие неискате да идвате на море при нас по същите причини няма кво да се сърдим.Важното е че поне при нас черноморци - ги има чужденците, и туризма, а в софия туризъм нема.ВСИЧКО КОЕТО НЕ Е НА МОРЕ Е ПРОВИНЦИЯ.СЕЛЯНИ!!!

Имам си кампер. Спя си където си поискам, в собствени чаршафи, на собствено легло. Не ми харесва този плаж-отивам на друг. Не ми харесва в България-отивам в Гърция. Ям си от моята чиния, пия от личната си чаша. На вечер за семейство с дете на 14 години за спане плашам 15 лева общо, чадур за плажа си нося, голям, гумиран плат с УВ блокери и отразители и какво ли не оше. Няма рецепция, няма сервитьорки, няма надписани сметки, няма мутри... Най-добрия плаж засега около Варна е Шкорпиловци. Спирам на 20 метра от плажа и си нощувам там. Приятна почивка и на вас.

БГ черноморските хотелиери и концесионери скоро ще могат единствено да си заврът платените чадъри от зад!!!

Време е сами да си спасим и държавата ! Явно можем.

Бих добавила също, че разликата е и в определянето на категории - при нас 5 звезден хотел отговаря на 3 и като вид и като обслужване

Ти стъпвала ли си някога в Албена ,че да говориш за бетонни блокове или говориш на изус....Точно голимият минус в Албена е ,че почти няма ново строителство и въобще не може да се говори за презастрояване.

ПЪЛНО Е НАВСЯКЪДЕ С ИРЪПШЪНИ ДОГОДИНА НЯМА ДА СТЪПЯ НА НАШЕТО ЧЕРНОМОРИЕ,А НА ТЕЗИ КОЙТО ИМ Е ХАРЕСАЛО,ДА НАПЪЛНЯТ ПАК НАШИТЕ КУРОРТИ,ДА ПОДКРЕПЯТ ИКОНОМИКАТА КАКТО СЕ Е ИЗРАЗИЛ НЯКОИ СИ

черноморските и да се съдерат да лъжат едно е ясно-с 2 месеца сезон няма как да нахранят останалите 10!сори,тарикати,ама годината има 12 месеца:):):)

От близо зо години съм в Албена и като това лято не съм виждал да се пука от народ.Но ми прави впечатление ,че най-много са румънците.А що не отнася до цените ,не е никак евтино.Но пък Кранево и Балчик са на по 5 км. и там цените са си по ниски и от Сф.

Ами да драскачите пак пишат колко скъпо и грозно и гнусно било на родното море, а на петолъчката неможеш да минеш

Аз пък бях в Албена на ултра инкл и ми хареса.Най-важното-ч и много зелено. Но ако си на свободна консумация е скъпо наистина.

stiga ste pisali gluposti. efino e. OL e super za semeistva. Az biah i mi haresa.

Май нещо се е сбъркал тоя народ.Готино ли е при мръсните турци а ??? Голяма мода е сред софиянци да почиват в гърция и турция под предтекст ,че искат спокойствие.... пълни глупости.Вместо да подпомагат нашата си икономика и да почиват тук в БГ ... айде нема нужда вие сте промити мозъци - комплексари

Голям смях е тази статия...кой е луд да иде в тази мизерия и АБСУРД НА СЪВРМЕННОТО стройтелство ! КОЙ ??? АБСУРДНА МУТРЕНСКА ДЪРЖАВА СМЕ.....ОБЛЯТА ОБИЛНО В БЕТОН, НА КОЙ МУ ПУКА ИЗОБЩО !!!!!

Платената статия е предназначена за хора, които не са ходили до морето. Няма туристи, скъпо и грозно. Българите откриха Гърция и с платени статийки няма да се върнат. Даже мисля че изобщо няма да се върнат. Ол инклузив офертите са пълна безсмислица. Ако искаш да ядеш много и евтино - стой си у вас На почивка се ходи заради спокойствие и природа, а такова нещо в бетонните ЖК на Албена и Златните няма

Тази година бях на албена и мога да кажа, че си струваше до последния лев. All inclusive-a си беше на много добро ниво, много по-добро от хотел същата категория в Турция. А Албена е може би единствения български курорт, в който понятия като презастрояване, непрекъснати строежи, претъпкани плажове не съществува. Препоръчвам го на всички!

ха ха! Забавна статия. А за качеството на услугите да говорим ли. Не е нужно, защото просто няма такова. Хората, които работят сезонно получават мизерно заплащане, мотивация да се стараят нямат никаква. Туризъмът е на много лошо ниво. За Златните не ми се говори...

Отново манипулативни платени статии, та ако може още някой нашенски балък да се излъже и да си остави парите на мутрите и ченгетата собственици на хотели и комплекси. Да ама не, хората не са тъпи и след като попътуваха трудно се лъжат.

Албена е отвратително скъп курорт, какви българи, какви 5 лева....

След като прочетох какви са цените на водно колело и разните други забавления и, че трябва да плащаш ултраолинклузив за безплатен чадър на плажа, хич не ми се вижда по-тънко в албена. Аз бях в Купадъсъ и ми излеце 1300 лв. за 2-ма + малко дете със самолет и летищни такси. Не съм похарил нито една стотинка допълнително. А тук само за забавленията на детето ще трябва да оставя една шапка пари. И отделно трябва да си плат и за пътя, да не говориме, че до кушадъсъ ми е 3 часа заедно с висенето на летището, а тук си е един ден път в едната и още един в другата посока.

Ол инклузив е за хора - мизерници по душа. Ако не обиколиш на ура всички заведения в курорта, за какво си дошъл ? Да си мизерстваш можеш навсякъде. Няма тръпка в този начин на почивка. А най ми се гади като видя гъзари с мерцедеси да се циганят за 5 кинта....

Да им е приятна почивката на тези нашенци които са избрали тези бетонни свинарници- златни пясъци, сл. бряг, влас и подбни. Аз ще бия път до Гърция. Догодина Турция. България - никога повече

хахахах следващото лято ще е още по-зле от сегашното,което е направо катастрофа за бг-мутроморието.прав си сметката......

Пропуснали са да пишат и, че в Албена ако искаш хладилник в стаята се заплаща допълнително 8 лв на ден или 30 лв за 7 дни!!!!!!! Има още да се учат от турцител.

За да привлекат клиенти, съдържателите им са смъкнали цените и опитват да зарибят клиенти с промоционални менюта. Да, свалили са цените. Парче пица на плажа - 5 лв :). Да ви е сладко!

Би трябвало в тази поръчкова новина да се отбележи разликата между туския и бългаския ОЛ

Плаж като в Албена няма никъде! А съчетанието Албена-Балчик, които вече са свързани е просто неземно!

на морето и чужденците бяха повече от всякога, а българите бяха безкрай... само не знам някой да купува нещо, по плажа цените са като в лобибар на 5 звезден хотел... евтино в Несебър малките заведения и баничките, всичко друго е свръх, мега скъпо...

С подобни поръчкови публикации няма да спасите катастрофиралия туристически сезон!

Дали Албена си е платила тази реклама?

Пак лъжовни и платени статии....Бе вие на разбрахте ли че НЯМА да летуваме на БГ черноморието....