Откритите в НС €60 000 били на шефа на гаража

60-те хиляди евро, за които първо се твърдеше, че са намерени в дома на бившия главен секретар на парламента Огнян Аврамов, но се оказа, че са били открити в гаража на Народното събрание, са на шефа на гаража Петър Енев.

Обратно в новината

Коментари - Откритите в НС €60 000 били на шефа на гаража | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не били компютри, а компоти и не му се паднало от тотото, а паднал от мотор. Нищо важното е да се вдига шум и да има сензация и тиражи.

И какво излиза сега - първо парите били у дома на някой, после не били съвсем там, а че после се оказва че били на съвсем друг човек и на всичкото отгоре законни. ББ прави само зрелища, но се получава като вица за шведския сексуален филм Баба дава на войника. После обаче се оказало, че филма не бил шведски, а съветски; не бил сексуален, а социален и не се казвал Баба дава на войника, а Балада за войника.

Извинявам се на всички съфорумци за грешката, която допуснах, като казах, че парите са на шофьора, който си забравил портмонето в дома на Огнян Аврамов. Следващия път ще бъда по-прецизен.

Първо плюят, после дават за разследване. Накрая не се знае има ли виновни или не, но никой не се извинява. Всеки, който пуща в новините непроверена информация е за съд. Къде е етиката, за която журналистите говорят. Излиза, че най мръсната професия е не курвалъка, а журналистическата.

Тези пари бяха на Огнян Аврамов, пък бяха намерение в дома му. После се оказа, че са на шефа на гаража, и не са намерени в дома на Аврамов, а в гаража. От т.н. демократични журналисти, поставили се в услуга на силните на деня може да получиш РЯДКО ЩАСТИЕ Така лъжат новите управници, че в лъжите си сами се объркаха, а журналята само повтарят като папагали глупостите им

где си ти, да ни осветиш???

Не стига, че са съвършенни изроди, ами и върли мошеници. Пак ще се измъкнат, нали са пионки на Заяков и сие.

НЕ. Нещем да четем дядовото.

А цената на архива е точно 60000

А тоя Аврамов какво в правил през ремето когато парламента излизаше в отпуск, па било и за седмица? Значи човека си е почивал без да си пуска молба за отпуска!!! Хитро! Така може и 5о 000 лв.да има да взима! От нашия джоб обаче!!!Между другото има доста държавни институции където това си е практика за някои служители!

Аз мислим че откритите 60 хил. евро са на Серго Станишев, а шефо на гаража доброволно е поел вината че са негови, за да си осигури шефство на гаража и при следващия парлимент. Така е най-сигурно- и със сегашните на власт , и със Серго или неговите приятели, кат дойдат на власт след години. Ийййй, квъв съм умин. Цял съм журналис роден, ни ми тебе СУ К. Охридски.

Какво се учудвате. И аз вчера си намерих 20 ст. в гаража. На всеки може да му се случи да си изпусне нещо без да забележи.

а аз се чудех защо му е на Доган летяща чения,то началника на гаража при него под ръка има 60 000 Е

а шефът на гаража си получил от баба си, която ги заработила от продажба на зеленчуци това лято, нали?!

чета и се смея на глупаците които пишат тук защо мислите че ако парите бяха в банка щяха да са чисти може би защото някои банки са перачница за пари.защо нищо не казват за произхода на парите на черепа,банев,фидел беев,евгени бакърджиев на ковачки и други разбойници пардон бизнесмени.

Абе дедо Йоцо, не се прави на дедо Йоцо, само аз съм дедо Йоцо, ти не си никакъв дедо Йоцо, ако искате да четете оригиналния дедо Йоцо, аз съм този дедо Йоцо, никой друг дедо Йоцо не е дедо Йоцо, освен дедо Йоцо, дето е истинския дедо Йоцо! да

Щом в гаража има 60000,какво ли е в мазето?????

Докога в БГ законите няма да се спазват сега вместо на Огнян Аврамов да му извадят очите ще трябва да му изпишат веждите.Според закона всеки работещ трябва да ползва годишния си отпуск най-късно в края на следващата година.Тоест ако имате отпуск за 2008г. трябва да го използвате до края на 2009.Щом държавни институции не спазват закона какво остава за частните фирми.Само че фирмите осигуряват на минимална заплата и по този начин могат да изплатят само малка част от дължимото,то държавните институции и фирми са длъжни да изплатят пълните дължими суми за неизползван год.отпуск.

Смях се га да ги съди в Страсбург да им дойде акъла в главата на бомбетата на ББ

Айде бе, ти. Аз съм истинския дедо Йоцо гледа! В Русия съм, в Русия съммммм...

Не е имало пари. Не еимало документи. Има сеир за баламурници. България е на финалната права.

А утрините в Булгаристан са тихи и спокойни... и всички са невинни, не закусват... един пестелив и честен народ.

Оклеветени са и гражданин, и ГЕРБ, и Народното събрание. Г-н Аврамов бе уподобен на Ван дер Любе, Народното събрание на Райхстаг от 1933 г., а депутати от ГЕРБ - на кафяви щурмоваци. Парите се оказаха не в дома на господина, а в гаража на Народното събрание, а и не негови. Приписваните му нарушения не само не са негови, а и не ги е имало. Нямало е и глутница гербери гонеща по стълбите чиновник, набеден в изнасяне на архива на Народното събрание, както се съобщи по телевизионната канализация. След като публикуваните факти се оказаха лъжи, трябва да бъдат възстановени редът и справедливостта. Г-жа Цецка да отмени решението си за освобождаване от длъжност на г-н Аврамов и да подаде своята, щом се ръководи от басни. Ако, разбира се, тя има нещо общо със случая - и това може да е лъжа. Редно е г-н Аврамов да бъде върнат обратно на длъжност и да я изпълнява, ако още може да работи в такава среда. С клеветниците да се занимаят властите - не е нужно искане от г-н Аврамов. Оклеветен е гражданин, но и ГЕРБ, и Народното събрание. Цялата шумотевица е провокация, целяща да се намали натиска върху мафията. Нужна е и пресконференция на Народното събрание за да се каже истината. Провокаторите трябва да бъдат съдени и наказани.

Накрая ще се окаже, че те не били намерени в София, ами в Ню Йорк и всъщност били в една банка тъкмо да ги внася някакъв гражданин.

Парите които са открите не са на оня нито на тоя защото са ЕВРО. Значи са на ЕС или на страните в Еврозоната. Освен това парите може да са на всекиго и ничии защото не са в банкова сметка , а ей-така сложени настрана. Бил продал имот, ама нали няма доверие на българските банки си ги кътал за да ги изнесе при приятелчетата им в Швейцария. Щото тези са дребна сума...Джобни.

Колко ли е платил Аврамов на Енев?

Този, дето иска 20 000, че не бил ползвал отпуск от 2003 - да е чувал за погасяване по давност? Ако давността в този случай е 5 години - значи му се брои от средата 2004, а ако е 3 (както си мисля) - значи има да взима само от средата на 2006 досега (което определено ще е далеч по-малко от цялата сума, за която този си мечтае)

Брей, какви чудеса стават в тая държава. От апартамент, парите изведнъж се озоваха в гараж. Шеф на гараж да си в днешно време, то било много доходно. Абе ей, за канарчета ли ни имате?

Защо му се връзвате на тоя бе ??Негови били..Пораздрусайте ги по-яко и още ще излезнат ...я на някоя чистачка..я на някоя готвачка..

въртят я , комшията също е от тяхния гараж и само прелива туби

Абе дедо Йоцо, не се прави на дедо Йоцо, само аз съм дедо Йоцо, ти не си никакъв дедо Йоцо, ако искате да четете оригиналния дедо Йоцо, аз съм този дедо Йоцо, никой друг дедо Йоцо не е дедо Йоцо, освен дедо Йоцо, дето е истинския дедо Йоцо! да

А сега онези вестници дето писаха че парите са открите под възглавницата на еди кой си и то на челна страница ще ни се извинят ли за наглата лъжа на нас читателите. Би трябвало да ни върнат парите за вестника защото това си е брак, ние сме купили бракувана продукция.

Раздели на 3, депутатският годишен отпуск не е като нашия (на простолюдието) 20 дни. 60 дни имат право да си почиват платено с нашите данъци, защото работят по 24 часа и вършат работа за 10 човека! Така излиза, че господинът взима 20000лв. / 6 години / 60 дни на година * 22 работни дни в месеца 1222лв. при 55лв. надница. Това си е обида за София и е нормално да открадне 120000лв., за да си докарва по още 1000лв. на месец от лихва. Човещинка:)

Щом в гаража на НС са намерили такава сума,какво би станало, ако всички далавери на бившите ни управници се осчетоводят.Може да се окаже,че за 4-те години на управлението си тройната ламя е завлекла държавата със сума,приближаваща се до размера на външния дълг.Ето това представлява социалистическо-кому управление.Маркс и Енгелс, ако имаха възможност да възкръстнат биха се гръмнали като видеха резултата на своята теория.

защо не ,да са по не да ги закръглим 50 000лв. да се знае че държавата не е скрънзава та да дава на всички който са ........... а нормалните хора да плащат.

И аз вчера намерих в гаража си 100000 евро, ама не си спомням от какво съм ги заработил, най-вероятно са ми от увеличението на заплатата, ама аз не разчитам на това перо, има къде по-доходоносни дейности, например да даваш частни уроци по икономии на шофьорите в гаража на Парламента!

сякаш ми се струва че единия прикрива другия! Кажи сега че са твойте пък аз ако стане нещо ще те оправя нали бяхме заедно в далаверите иначе отидали аз отиваш и ти!

Издирва се анонимния tenseinsider. Търси те, тъпако

И какво, писаха за парите, че били намерени в дома на някой, а сега се оказва, че не било така...наклеветихте човека предварително...но сега нали зрелища трябва да има!

Явно шофьорите си цакат!

Такива само дисциплинарни уволнения ще ги оправят.Като знаят че може и да не вси вземат хилядите левове от Държавата другия път ще се позамислят.Ако се тръгне по стария път значи и тея са като всички преди тях...

ТАка намирисва това, че ББ да ги стяга и да ги прибира по затворите...а ми е интересно този шеф на гаража дали не е получавал депутатска заплата при положение че 20 000 лв / 2009та-2003 6 години по 20 дена полагаем законно год. отпуск (горкия хич не е почивал... то мерцедеси то бмв-та, с които депутатите ни ходят из морето, всичко на него разчита) приличен надник от 166.66 лв! при 22 работни официални дни в месеца 3666.66лв нето пари!!!

от далавера са тези пари, да не би да са от спестени закуски!

Като е архив, личен ли е? За какво му е архив на НС на човек който от утре не е на този пост? Сещам се само за една дума. Рекет.

Повярвахме

Ami te taka mogat da kajat che sa i na chistacha na garaja spestiaval si ot zaplata ili poluchil gi kato darenie v tazi darjava vdeki dolar vseki lev triabva da se dokazva koito nemoje bang v zatvora taka se bori mafiata

Според него става дума за архив, който е взел от кабинета си, когато напускал. -Да бе да. Още малко ще му повярваме че е искал да съхрани архива защото в Народното събрание не е могат да го съхраняват