Почести за 2-годишна на летище Бургас

Двегодишната Фелиция Готзиеба е милионният пътник на летище Бургас за тази година. Детето пристигна в 10.45 ч. с полет на "Еър Виа" от Франкфурт.

Обратно в новината

Коментари - Почести за 2-годишна на летище Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А сега де ?!?!Че кой ти каза, че всички са дошли със самолет ?!?!Нали това ти казвам че българите си идват с колите и правят задръстванията, а другите си идва със самолетите. Като работиш в транспорта интересувай се малко за въздухоплаването, то също е съществен транспорт, а не да ми говориш, че живееш в центъра. Е аз съм се интересувал и мога да ти кажа, че доста народ минава през летището, имам познати които работят там и то като РВД, ама ти незнаеш какво е това просто говориш и толкова.

Умниче,незнам на кой булевард живееш,аз живея в центъра и от 27г.се занимавам именно с транспорт.Исках да ти кажа,че всички тези с автомобилите,които казваш че са само българи,което не е точно така,понеже има много румънци,словенци,рус и др.Та исках да кажа,че всички тях също трябва да сложиш в сметките за заетостта на легловата база,понеже те не спят на палатки в гората.Така ,че не всички по хотелите са дошли със самолет.

Ааа ти от телевизията ли се учиш. Абе умник аз съм си Бургазлия родом, доста добре познавам транспортната схема на града и измененията които ще настъпват с годините, живея на главен булевард и виждам за какво иде реч. Загледай се по номерата и виж дали на 40 родни има един чужд, цяла БГ се изсипва по южното черноморие колкото и да го плюят по форумите. Изобщо опитай се да сметнеш какво става ако един мион Българи тръгнат със своите 300 000 коли и то за период от две седмици, за какъв поток говорим, ти искаш към сметката да сложиш и няколко милиона чужденци ли ?!?! Че в София например си има задръстване всеки петък вечер и неделя следобед сещай се каква е ситуацията там.

Не си мисля за БДЖ,ами гледам какво става тук в Бургас и пътя за южното черноморие.Знаеш ли какви задръствания има?И те не са от самолети,а от леки автомобили и автобуси.Но ако гледаше поне телевизия щеше да си запознат с тези неща.

До до do Наблюдател ти да не мислиш, че някой предпочита, да тръгне с кола да пътува хиляди километри десетки часове, да си разбие бъбреците по родните пътища, да бъде муфтен на няколко граници, да го карат да купува какви ли не такси и винетки при положение, че разликата със самолета е минимална ?!?!Или имаш предвид лангъркане с Рейс, или като си писал поста си си мислел за БДЖ.

До всички сметачи тук Моето предложение за сметките макар и дълго е елементарно : 1. Влез ва сайта на летище Бургас 2. Отвори справката за пристигащи полети за някой натоварен ден ( примерно - петъък) 3. Пресметни пътниците според самолета и пак примерно 90% запълване. Ще получиш броя им за деня и от там за седмица, месец и целия сезон. От една позната работеща на Заминаващи знам, че за една смяна в натоварения период - юли август има и до 40 полета на смяна т.е. 12 часа И на края, тук се говри че Барзов вече не е директор, а само още обучавал новия ?!

Приятел,ти да не си мислиш че всички почиващи по южното черноморие идват със самолет и задължително през аерогарата.

аз пък от моя приятелка на летището знам, че на ЧАС минават по 2000 пътника. тея нещо не са разбрали

Ей големи награди за милионният пътник :-)

А на летището в Анталия, празнуват винаги в края на сезона 15 милиония пътник. По 35-55 евро летищни такси! Смятай!

аз сметката направих като Наблюдател и затова не ми излиза. моля кажи ми къде бъркаме

Колега ти си много зле, седиш и си наблюдаваш. Грешна ти е сметката. Само си представи легловата база от няколко стотин хиляди легла на Слънчев бряг, Равда, Влас и по южното черноморие, сега си представи, че на всеки две седмици се сменят туристите. А сега смятай.

Абе как така едната година посрещат на 30.07,на другата на 31.07. а сега на 06.08.нещо съмнително близки ми се виждат тези дати.Изглежда директора Барзов предните години е излизал в отпуск от 01.08.,а тази година малко по късно.Иначе абсурд е да има по 5000 пътника средно дневно от началото на годината.

tova e pulen absurd...nevuzmojno e do sega da sa minali 1mln. putnika za 6 mesecza...190 dni 1 000 000...absurd

Тези от коя част на Африка са родом?С това немско име..

Голямо натоварване, нема що! Ами че това са 6-7 самолета на ден. Тия на това летище са се утрепали от работа. Горкичките! Franfurt am Burgas!!!

Да е жива и здрава малката пътничка

1000 putnika na den...

Хайде сега неудобни въпроси:)

Как разбират кой е точния пътник?Някой ако може да ми обясни. Или хвърлят чоп?

кви 1000 пътника през натоварените дни? то така как са минали 1 млн за 3 месеца сезон? не ми се връзва

БГНЕС, както и dir.bg не разполагат с вярната информация. 1000 пътника са 2 полета. в последния 24 часа имаше информация за 140 полета дневно, а средният брой пътници пише, че е 25000. Не знам за вас, но аз на тях им вярвам повече. Живея в Бургас и повярвайте ми на час чувам повече от 2 самолета. Общо взето някой журнаист пак е чул недочул. Това 1000 пътника дневно е направо смешно Жалко, че dir.bg стана жълт като вестник :)

Стига сте тровили езика, педеруги недни! Нима българската дума НАПРАВЛЕНИЕ не ви кефи, извратеняци?!