Кон с каруца помете колоездачи, виновните нападат полицаи

Двама възрастни мъже са с опасност за живота, след като бяха пометени от кон с каруца, а двама полицаи са ранени от близък на виновника за кървавия инцидент, който ги нападнал.

Обратно в новината

Коментари - Кон с каруца помете колоездачи, виновните нападат полицаи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе незнам ама ние сме си виновни .... вчера гледах как 4 циганки крякаха нещо на една българка с малко и никой не реши да и помогне ама НИКОЙ ако питате мене скоро ще ни е*бат жените по улиците където я срещне. Няма народ само мърша ..... това е (м/у ошамарих 2 пъти едната циганки и всичките избягаха).

Ей навсякъде са тия мангали!Днес в 10.20 насред центъра на София на бул.Прага един с каруцата си се носеше все едно е от кортежа на президента-въобще не се интересуваше от колите и тролеите.И това в столица на държава от ЕС!Ами да се разходят и по жълтите павета да осерат и там малко-дано му направи впечатление на някого...

И сега ако мангала го пуснат без наказание-Какво уважение чакате към ченгетата и властта!Щом пускате без наказание трепещи с колите си/Ставийски,шофьора на поршето/какво искате да правят мангалите!С ваште камъни,по нашите глави/тези на пътя/Закона е за да се спазва от всеки-Няма значение какъв е!Циганска България направихте!

Бях свидетел на този екшън.Ако не се наказват строго,циганите ще продължават в същия дух.Полицаите бяха интелигентни млади момчета,но без пистолети и нищо не можеха да направят срещу циганина,който размахваше косата. Смятам,че трябва солидна присъда за този гад.Ако ги беше настигнал,щеше да ги убие с косата,без да му мигне окото.Да не говорим,че с каруците си правят конни надбягвания по улиците.

Това сигурно са менгияни, които безпощадно трябва да се изпращат в гета и там да се самоизбиват.Стига толеранство с тази измет.Като видят полицай трябва да се напикават от страх , а не да се смятат за недосегаеми и да налитат на бой.Този мангал, ако беще в една нормална страна, цял живот щеше да чука камъни в пандиза.

Би трябвало полицайте да са винаги подготвени за подобни случаи.Да са винаги най-малко двама като единият да пази гърба на другия.Малко през пръсти си гледат работата(като всички други области в България)

Крайно време е за българските колоездачи да се маркират специални алеи за каране на колело, както е стандарта в Европа. Тъй като карането на колело е не само бърз и ефтин начин за предвижване от А до Б, а също така и много екологичен спорт - той би трябвало да се стимулира от общините и здравното министерство. По тези алеи могат да карат само колоездачи и никой друг, пешеходците нямат право да вървят по алеиите за колоездачи. Освен това колоездачите задължително трябва да носят специални каски, светлоотразителни елечета в ярки цветове (оранжево или жълто), а вечер обезателно трябва да си карат велосипедите си с включени качествено действащи фарове. Колоездачите обезателно трябва да разполагат и със стикер, който да получават след полагане на изпит, че са запознати с правилата за движение и за оказване на първа помощ, както и по какъв начин да сигнализират с ръка за намеренията си да завиват на ляво или на дясно по време на колоездене. Лесно е да се зъбиш и да обиждаш този или онзи, лесно е пребиееш или да убиеш някого - трудно е да се създаде организация, за да може такива неща да се предотравят или да се случват много по-рядко и евентуалните последици да са значително по-леки. Това е разликата на българския манталитет от европейския - там като стане нещо, винаги се разследват причините и се набелязват мерки, как това за в бъдеще да не се случва или евентуалните последици да са по-малко лоши. И така има позитивно развитие - и да избием до крак циганите в България, нещата пак няма да се оправят! Защото има много цигания и в душите български...

каква интеграция какви социални помощи какво и кой въобще е в състояние да приобщи някой който се отнася с омраза към всичко различно и ново като същевременно се интересува единствено от личните облаги за първичният си примитивизъм.. ? Що за идиотизъм е въобще да се говори и да се взима под внимание мнението на хора и организации които практически са запознати само теоритично с реалната същност на ценностните структури в тези племенни общества ? Индивиди които са възпитани и възпитават в незачитане на собствените си различия и още по-малко на тези на другите, не са в състояние да бъдат част от съврменна общност - и още повече когато няма наличие за желание за това !

Крайно време е полициата да си извоюва авторитет и респект.

Фифи, мила, не се изказвай неподготвена, че това което си написала е голяма глупост. Точно излизащите от пансиони цигани, а и българи са най-неподготвени за активен и пълноценен самостоятелен живот. Научават се, че всички са им длъжни и развиват консуматорско мислене.

полицай смешници - един мангал им еб... мамата. Ето това е нека полицаите се пенсионират не на 60 а на 40 години, защото за нищо не стават.

ZADARJAN ZA 24h AMA CHE STROGO NAKAZANIE,NA TAKIVA ERBAPI TRIABVA NAPRAVO DA IM SE PUSKA KURSHUM V CHELOTO,A NE DA SE GALIAT S PERCE!

КОЙТО ИСКА ДА СИ ГИ ИНТЕГРИРА, ДА СИ ГИ ВЗЕМА БАРАБАР С КАРУЦИТЕ. СТИГА СТЕ МЪЧИЛИ БЪЛГАРИЯ !

Личи си ,че сме Гоцева Мангалия в друга държава тоя вече да е застрелян на място ,а тук имаш пистолет ама ти е забранено да го ползваш особено срещу лица от цигански произход

пичове да ви светна А.В. е наше момче в отпуск на гости на роднини в Нико Ла Ево.

За тях закони няма . Щом в столицата си правят каквото искат и ходят с каруците какво очаквате да става в по-малките градове?

както се вижда и Бойко го е страх от циганите иначе би трябвало да има поне една декларация че занапред законите ще важат и за циганите дали пък не трябваше да дойде атака

вий сте тъпи не сте толерантни към ромите те може да не са виновни сигурно колелетата са уплашили конете а с каруцата човека си изкарва хляба

абе стреляи ве,в слабините

Това е в БГ стана всеки си прави, докога!

Точно такива като тебе приятел стават най - честата жертва на мангалите и на тези , които на вид са дребни и не заплашителни. Аз съм инструктор по бойно джудо и самбо , и ще ти дам безплатен съвет. Не си мисли , че мангала или някой , който изглежда дребен и не як е безопасен.Точно те са най-опасните противници!!! 1. Те съзнават , че силово са немощни и затова по агресивните винаги ходят въоръжени/по-често с нож но има случаи и с пистолети и какво ли не/. 2. Фактът , че пренебрегваш някого заради външния му вид , те кара да проспиш реалната ситуация и да под ходиш твърде високомерно , което понякога коства живата.3.Да се биеш успешно с въоръжен противник е изключително рядко и в повечето случаи успехът се дължи на невероятен късмет.Другото са филми от китай приятелю. Направете статистика какви хора са колачите дето ги залавят и ги показват по телевизията.Този , който уби хокеиста и приятелят му е точния пример за написаното от мен по-горе.Пожелавам на всички , които смятат , че като са потренирали малко и визуално се отличават с мускули, да имат винаги едно на ум когато решат , че някой ще напляскат

айде познайте тези от коя етническа група са... безчинстват навсякъде, не спазват законите, но искат толерантност и интеграция...

аз ако бях някой от полицаите, щях да го застрелям като куче. Според мен не е редно всички хора да имат човешки права, а само тези които могат да се държат цивилизовано, тея дето се държат като животни, трябва да се отнасят към тях като такива.

Крайно време е да се озаптят циганите! Етническата толерантост не трябва да служи за покриване на престъпления!

Добре, вярно е , че не всеки полицай е рамбо.Също така , е вярно , че не всеки полицай е склонен да вади пистолета и да го използва. Има и българи мутри , които оказват яростна съпротива при арест или друго спречкване с полицията/справка футболните лумпени. Как обаче ги тренират тия полицаи при все , че не могат от един селски мангал да се предпазят?Късат им пагоните , удрят ги с юмруци в лицата , на един му бяха счупили кракът с ритник и др. Няма ли да спре тая връзкарщина и в полицията за да назначават наистина годни хора? Иначе нормативите им за кандидатстване са като за прием в делта форс.60 лицеви опори 20 набирания и т.н.Ако реално подложат личния състав на тези физически изпитания , ще останат около 20% .Трябва добре подготвени и физически, и психически хора за тази отговорна работа , а не някой ,който има връзки и си търси добра работица.Наскоро имаше и още по-комичен случай.Някакви пътни хулигани бяха настигнали и били 4 или 5 агенти от ДАНС.!!! От ДАНС ебати майтапа!!

На тоя е трябвало да му пуснат малко кръв да не наглее така друг път. Щом ги е нападнал пръв, имат право да стрелят. Поне в краката един куршумец трябваше да му ударят. И без това сега Бойко е на власт, няма какво да се страхуват от наказания заради истеричните реакции на разни организации.

Полицаите трябваше да гръмнат мангала с пистолетите си.Но и те горките като знаят после какво ги чака........

ей, тези комунисти като загубиха изборите съвсем озверяха

Никой ни съ е упраил с родата, дъ знайти...

Проблема на първо място е в това ,че въпросния А.В.след 24часа ще го пуснат и цялата махала ще го види усмихнат нагло до уши как най-демонстративно се разхожда свободен и дори по този случай може да спретне едно пиене с много шум и цигански изпълнения.Дори след време да го разкарват по един два пъти годишно до съда и в крайна сметка да го сложат за кратко на топло,тези работи не се виждат и нямат възпиращ ефект.Родил се е още един цигански геройза гордост ,радост и подражание на малки и големи циганчета.

Ае тъпи ченгета, тез пистолети за какво ги носите - другия път да ви ги наврат отзад циганьорите,че да да дойде ума поне в кухите лейки;Я вижте как е в САЩ - само даже рязко движение да направиш и може да те застрелят полицаите ако си съмнителен,какво остава ако нападаш полицаи

V nikoia druga strana mangalite ne si pozvolqvat chak tolkova. Sramota!!! I koga nai posle shte izcheznat ot po ulicite tezi smeshni karuci, za podigravka sme pred drugite strani.

Първо много бой по циганските им глави, после по бързата процедура в затвора и много труд.Това да стане повсеместно с всички мангали, нарушаващи закона .Всеки ден да се отразяват акциите на полицията по медиите за да гледат циганите какво ги чака ако нарушават реда.Като им се спрат социалните помощи и опростяването на сметките бързичко ще спрат да се множат като зайци.В кухите им глави трябва да се набият две основни уравнения- престъплениезатвор, трудняма пари.Стига вече с тези права на малцинствата, че на всички много, много ни писна от демагогски изявления.

Еми не съм аз полицая да видиш как щеше да му разпилея сиганския мозък по асфалта!

Борисов дано е научил малко как се управлява държава докато бе охрана на Тошо, ако е така може и да се получи нещо в тази сиганария.

Държавата трябва да направи пансиони за децата на циганите и там да ги възпитава и образова, за да се получат от тях цивилизовани граждани - ценни членове на обществото. Ако добре образоваме децата на българските роми, от тях могат да станат много читави хора. Всестранният социално-икономическ срив у нас след 1989 г. демотивира и тотално провали и онези ромски семейства, в които имаше цивилизационен напредък. Ромските пансиони ще погълнат много средства, но биха били по-добър вариант от внасянето на работна ръка от държави, чиято народопсихология е несъвместима с нашата.

Тия полицай не минават курсове за самозащита??? Как може сам човек с хладно оръжие да повали двама полицай?!? Срамота!!!

Просто трябва да се забранят каруците освен по черните пътища и селата!!!

Очевидно в България имаме сериозен проблем (ясно кой и какъв) и не можем (да се надяваме, че искаме) да го разрешим ! ...хей, ами точно в тази област нямахме ли едни нови юначета; едни такива снажни и много строго подстригани ... и адски мълчаливи ... и свикнали чудеса да правят сутрин в Корейско море, а следобед в Панама!? Пък да вземат да ги помолят за помощ нашите структури?! Хем ще потренират неща дето добре знаят, хем наш`те ще понаучат някой ингилък, а и държавна пара няма а се пилее; и си мисля ни мък ни гък ще се чуе, и повече нито и звук в тази насока изобщо и въобще ! Нали ?!

Tozi vtoria policai mazohist li e, che vmesto da proizvede predupreditelen i eventualno izstrel sreshtu napadatelia na kolegata e tragnal da go naraniavat. Ne moje s nemralivost da riskuvat svoia i jivota na kolegite si - razboinicite niamat gram respekt i e kraino vreme da posiagat kam orajieto policaite po-smelo. Ot men imat palna podkrepa, kakto beshe zashtiten granichnia policai zastrelial atakuval go brakonier. vreme e da si otvoiuvat respekta i sred romskite kvartali.

Замахнал с косата срещу полицай! Това си е опит за убийство и 100% повод за употреба на оръжие. Само, че полицаите са бабаити на всичко друго, само не на цигани и мутри!

Зачестиха посегателствата на циганите към представителите на властта полицаите. Това е особено тревожно, тъй като именно полицията е призвана да въвежда ред в обществото. Ако от тях не се плашат така наречените роми, от кого да се плашат? Дотук стигнахме, защото много бонуси се дадоха на тази група хора - те не си плащат тока, не си плащат данъците, не си внасят здравни осигуровки и т. н. А раждат по няколко деца, които пак на нашия гръб растат. И то се знае какво качество хора стават! Защо, господа, поциганихте цялата ни нация? Една българка не ражда, ако не може да си гледа детето! И никой не й дава пари, даже да седи с дни пред съветите! Къде отидоха парите от ЕС за приобщаване на циганите? Този въжеиграч Цветелин Кънчев откъде има милиони, за да учи децата си в Кембридж и да казва надменно, че циганите не крадяли така, както българите? И какво свързва този цигански бос с хора като Александър Томов и др., които бяха на сватбата на сина му? Не дава ли той от превежданите за циганите пари и на тези българи? Ако се бяха създали условия циганите да учат и да работят, нямаше да сме на този хал! Хората вече ги е страх да живеят по селата от нападенията на крадливите ни роми, в София също не е спокойно! Къде да отидем ние, българите? Тук вече се установява ЦИГАНСКА ДЪРЖАВА!

Гледам и не вярвам на ушите си...Какво искаш от ББ. бе за пет дена на власт да оправи циганията ...на бсп дпс и сдс.Тои да неби да е Аладин.....

В Николево, като много селища в Б-я , братята роми са мнозинство.Предишния и сегашният кмет са избрани с техните гласове.Сегашният е от БСП и освен да си стои в кабинета , друго не разбира.Абсолютно не го интересува нищо.Николаево няма дори соствена канализация, макар и да е община.Просто смях в залата.А братята роми си правят каквото искат.От ден на ден стават все по-нагли и незнам докъде ще я докараме.Но николаевци си заслужават дережето , защото гласуват за такива абсолютни некадърници .

Има ли мъже в тази държава,които да спрат циганите да се гаврят с държавността и гражданите на страната ?

Когато попитали един мъдрец защо цяла вечер мълчи, той казал - По-добре така и всички да те мислят за глупав, отколкото да си отвориш устата и да разсееш всички съмнения по този въпрос!. Това важи и за тебе, другарю - къде пък видя циганите като избиратели на ББ, че не ми е ясно?! Циганията трябва да се спре и това ще стане с прилагане на законите (дори и тези, които имаме) еднакво за всички. Защото братчедите имат друга ценностна система, в която общочовешките ценности не се вписват особено - коня, каруцата, 12-годишни булки (повсеместна сред тях и ненаказана от години педофилия), каса бира и чалга до дупка. Когато ченгетата почнат да отстрелват на място подобни същества, тогава може и да мирясат. В случая конкретния бай м....л освен за телесните увреждания, които е причинил на полицате трябва да бъде съден за едро хулиганство (чл.325, ал.2 от НК) и за възпрепястване на правосъдието. Ама да видим дали някой прокурор ще свърши работа, щото ако един от двамата униформени го беше отгърмял като заек - вече да е запрян от някой военен прокурор. Като говорим за дискриминацията да не забравяме циганията - тя вирее, именно защото по отношение на тези индивиди законите не се прилагат така, както към българите. Което именно е и дискриминация, другарю SHOPPA (Станишев)!!!

Цяла Европа е възмутена от престъпленията на братята цигани. Без значение от къде са - България, Румъния, Унгария и др. Нямам нещо против, дори уважавам свестните, работливи и честни цигани, но за престъпниците - най тежките наказания. За назиданеие и на тези, които още не са заловени. А за неподчинение на органите на реда - поне по 10 години затвор.

Що е жив този? Ако съм на мястото на куките на момента ще му центрирам един 9мм между очите.