Коментари - Чорни съди Дерипаска за $2,3 милиарда | dnes.dir.bg
назад

Чорни съди Дерипаска за $2,3 милиарда

Апелативният съд в Лондон ще разгледа иска на Майкъл Чорни срещу бившия му партньор Олег Дерипаска, след като беше потвърдено предишното решение, че процесът не може да продължи в Русия поради риска Чорни да бъде арестуван или руското правителството да се намеси в делото.

Обратно в новината

Коментари - Чорни съди Дерипаска за $2,3 милиарда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не им се сърдете на СДС-арчетата, те не са се учили по нормални процедури, а по методите на Павлов-чрез изграждането на условни рефлекси:.Покаже им се червен цвят- следва бурен и злобен лай, спомене се Русия- пак бурен и, даже по злобен, лай!За това много хора са разбрали, че СДС-ар не е название на политически симпатизант, а ДИАГНОЗА! И много, много не се впрягат да им обясняват елементарни истини.

Дедо Йоцо, я сподели, колко разрушена е била Швеция от ВСВ и колко трудно се е възстановила. Сподели също с какви пари и от къде левите паравителства са вдигнали Европа на крака. И накрая, сподели в коя континентална демократична страна МП отива да урежда заем на частен бизнес и да нарежда кога и как да им се изплащат заплатите? Чист PR и нищо общо с демокрацията!

АБе гледайте да сте на поне 45 километра от Майкъл Чорни. Ха познайте защо?

Чорни пък е близък с израелския външен министър Авигдор Либерман.

До дедо Йоцо гледа-един приятелски съвет,трябва да си увеличиш дозата на лекарствата с който си лекуваш шизофренията,по моему на този етап дозата ти е ниска.

Едно допълнение- Не възвеличавам демокрацията на Русия- тя е млада и има същите кусури на българската демокрация, но е стигнала по напред в поведението на водещите й политици, руските политици определено се стремят да заемат поведения и проявяват мислене на западноевропейските политици А от такова мислене няма и помен в българките водещи политици от десния и ляв лагер и едни и също вече 20 години- все са гледали да грабят и смъкват кожи от гърба на народа си, друго ни ги е интересувало!

добре бе, деде, на кого трябваше според теб да се даде властта, говоря за конкретен човек, не за имагинерни качества

Деца с промити Сороски мозъци от СДС-то!. Давам ви този пример с Пикалево и Дерипаска за да ви покажа още веднъж разликите в Западна Европа- от една страна Англия, от друга континентална Европа. Английската журналистика не е обективна към Русия( и към България, но това е въпрос н друг разговор) Англичаните следват по петите като пудели САЩ и неговата политика на противопоставяне с Русия. Индепендънт е основан от магната Робърт Максуел, той беше този който уреждаше на Лукановия кръг, захванел управлението на България между 1985г.-1989 г да взима държавни заеми( до 1985 г България нямаше външен дълг) , като му правиха схемите как да ги харчи(оставяха половината от парите в чужди банки на името на частни лица, а другата да внасяха в България под формата на закупени стари технологии( бяхме в Коком и Студена война и нямахме право да купуваме нови технологии). Но в случая с Пикалево е друг. Вестниците на континентална Европа- Франция, Германия, Сккадинавието и други ,които отразиха новината й предадоха друго значение- те определиха Путин като ръководител от западноевропейски тип. Защо?! Защото западноевропейците след войната са управлявани от леви сили, които изкараха народите на Западна Европа от огромната мизерия и разруха на войната и построиха силни икономики държави и силна социална система. Всеки гражданин е застрахован с определен социален минимум и неговия доход не може да падне под него. Този минимум не оставя хората без жилища и на улицата, гладни и боси. Ако един човек е безработен, той автоматично остава на грижите на държавата и тя трябва да му осигури доходи на нивото на този социален минимум. За това тази европейска социална държава има вече 60 години политика, всеки прираст на БВП да отива в социалната сфера и увеличава парите за държавното здравеопазване, образование и преди всичко за откриване на нови работни места. За това там ръководителите правят всичко да спасят фирмите от банкрут, държавата субсидира, да не се губят работни места и хората да не оставят безработни. Точно така постъпи Путин, така постъпи и десния Саркози като субсидира автомобилната промишленост на Франция по време на кризата, Така постъпи и дясната Меркел като субсидира германската автомобилна промишленост и банките. Ду ю ъндерстенд западноевропейското мислене на демократичната държава, смотани Сороски промити мозъци? А писаното на Дие Велт веднага може да се свържи с българската дествителност и да се направи сравнение между България и Русия по отношението към олигархиите им. България сега даде директна власт в ръцете на един Олигарх- ББ, направил богаството си по доста тъмни начини и след като си назнаич министър от Световнатна американска банка, даде дирекно България в ръцете на САЩ да я изсмуква, както САЩ се отнася към своите сателити! Ще ви видя сега кк ще прекарате следващата зима и дали ще останете с обувки на краката и панталони на задниците следващата пролет?!

Седесарчетата да млъкнат и да не се пенявят, защото гледах по руската телевизия случката - Дедо Йоцо я е предал съвсем вярно. И ме накефи как се беше сговнясал Дерипаска след думите на Путин: Срок - сегодня! Уж бил кавказец, тоя олигарх, ама все си мисля, че е келяв чифутин!

Според твойте расъждения весника който пише статий които съвпадат с твойте виждания казва истината а всички останали лъжат, защото за да пишеш тези неща значи си ги чел някъде.Абе пич на тебе или ти плащат да пишеш постоянно глупости по форумите или си извънземен

какво значение има това, тези хора са много далеч от мен и от разните други във форума ... така, че не се хабете да си проветрявате устата

умен си много, ама материалът, с който работиш е информация прекарана и претакана през поне 4-5 източника ... та общо взето си разсъждаваш в света на илюзиите ... близък ли е някой с някой друг в света на хора, които дори не си срещал на живо за теб е черна кутия ...

Мафиот съди мошеник.И двамата чифути. Много е важно кой ще спечели делото.

Нищо подобно! Манипулативна и тенденциозна статия с използване пак имената на Путини Медведев на Индепендънт-вестни на Робърт Максуел играл рулетката заедно Луканов! Сега се явяват близнаците на САЩ , негови пудели. Дерипаска не е близък с Медведев, нито с Путин. Скоро имаше такъв случай, който се коментира от цялата западна преса с много положително отношение към постъпката на Путин.. Дерипаска закрил алуминиевите си заводи в Пикалово, край Петербург и оставил хората без заплати. Тогава Путин отишъл в Пикалово и публично изложил Дерипаска пред работниците, осигурил му заем от Спар банк за да плати заплатите и пред всички му вкарал писалка в ръката и го накарал да подпише заема с банката. Още днес да платиш заплатите на хората заявил Путин, като не му позволил да закрива производствата. Дие Веле преди няколко дни писа така: Русия изпревари България в демокрацията си, не дава на олигархията си политическата власт ,нито тя да предава национални богатства в чужди ръце.

И все пак , Чорни е доказан престъпник , докато Дерипаска не е!

ще му хване дедовия!

Е тая новина ми съсипа почивните дни! Сега една седмица ще ми тежи на сърцето ще успее ли Черния да изкрънка пари от Дерибея.

абе дерипаската май има повече козове

По жицата , колко пъти съм ти обяснявал бе тъпа СДСарско тикво?! Ти не речваш да вденеш нищо и продължаваш да питащ едно и също нещо като развалена латерна. Право ти го рече ЗМЕЯ. Ха наздраве и Чиърз!

Ти (01.08.2009 г. 10:48ч.) си номад бе човече, не виждаш ли че не стави въпрос нито за едното, нито за другото за което твърдиш ,а само по един въпрос- чий вестник е Индепендънт, кой го е основал и дали основателно се замесва Дерипаска с Путин ( Медведев). Точка!