Парламентът отмени лятната си ваканция

Парламентът отмени лятната си ваканция за тази година.

Обратно в новината

Коментари - Парламентът отмени лятната си ваканция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И кой излезе първи в отпуска - наша кака Цецкааа. А честито за пореден път на поредните маскари пффф

Как кой почива - Цецка. Нема стига- това е положението-смех, не ами голим смех!!!

ВСИЧКИ ТЕ СА ПРЕКРАТИЛИ ТРУДОВИТЕ СИ ОТНОШЕНИЯ В ПРЕДИШНИТЕ СЛУЖБИ И СА ПОЛУЧИЛИ ОБЕЗЩЕТЕНИЕ ЗА НЕИЗПОЛЗВАН ОТПУСК .КАКВИ ВАКАНЦИИ? КОГА ЗАПОЧНАХА РАБОТА В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ И ПОЧИВКА?КОЙ ПОЧИВА СЛЕД КАТО Е ПОСТЪПИЛ ДО МЕСЕЦ?СТИГА НАГЛОСТ .БЪРЗО ЗАПОЧНАХА С ПРЕТЕНЦИИТЕ

Доста се зачудих, какви са тези хора, които спят на улиците около централна гара София. Сега ми е ясно, че това са новите депутати, които нямат ведомствени жилища.

Отменят си лятната ваканция, а няма да работят през лятото! За малоумни ли ни мислят?

Стига сте плюли бе. Като не сте гласували нямате право на мнение.

Верно сте тъпи и неграмотни бастуни! Не четете ли /до колкото можете/, че Депутатите решиха от 1 до 21 август да няма пленарни заседания, но да работят парламентарните комисии! По-ограничени сте дори от дедо Йоцо храчи!

Няма друга служба дето да излизаш в платен отпуск една седмица след като си назначен. Ако искат почивка - неплатена!

Ти, умнико, прочети и другата новина днес - че твоите бивши дупетати още не са освободили квартирите, в които трябва да се нанесат новите! Как да работят ударно, като живеят на хотели и не се знае къде са им дрехите, къде - децата, и кога ще се нанасят и пренасят?! И като няма нито един внесен законопроект още - все пак, миналата седмица се учреди това събрание?! Имаш ли две гънки на кръст под шапката, или са само успоредни?! Но не - целта е да си плюем, пък по кого и за какво, няма значение! Нещастник!

Ебахти бастуните ,нали щяха да работят без почивки или ще изготвят доклади на морето а ? ебахти тъпнята честно

Пълни глупости! Току-що Дарик писа, че от 1 до 21 са на мореее, йе, йе. Ей, Бойко, не ти сече брадвата на едно място-днес едно,утре друго,. Браво, браво,отсега се вижда, че сам не можеш да вземаш решения, податлив си на внушения,което значи НЕСТАБИЛНОСТ!

ЧЕТЕТЕ ЛИ бре?!? няма да има парламенатрни заседания три седмици, т.е. и тех няма да ги има! Аврора, която все е компетентна да ходи да ги проверява по комисийте всеки ден.

Най-после и депутатите да разберат, че са простосмъртни като другите хора. Само да не се юрнат още на 1 август по морето. Щото едно говорим, но друго вършим. Така е при нас в България и ние простосмъртните го знаем.

Браво! Стига с тези почивки, както беше при предишните правителства! За това държавата ни е на това дередже. Добре е правителството да изчисли, колко дни през годината се събират почивните дни по време на празници; сливане на съботи и недели и още от петък няма хора в София. Обзалагам се, че ще се съберат около 2 месеца.... Мисля, че това не си позволява и най-богатата държава...

По-добре морето да се премести в София!!!

Не е лошо да им разпънат няколко палатки на сянка в градинката край Парламента и да им дадат по някой леген с вода да си топят краката ,както почиват простосмъртните -все пак и те са хора.

Добре започват. Дано да използуват рационално времето и да подготвят промените в законите, които трябва да се приемат спешно! Желая успех на новото събрание и на изпълнителната власт!

Ти си нещастница,тъпо,мало същество, комплексирано. Вместо да работиш и да се оправяш сама, все чакаш некой да те оправи, преди царя, Костов, сега ББ. Пулиш се по цял ден пред компа, кръстосала си си краката и пишеш смотани коментари и най-вероятно аз ти плащам заплатата щото си държавен служител и затова че не си вършиш работата сме на тая хал сега. СМОТАНЯЧКА!