Пътните нарушения в Русенско скочиха двойно

Двойно са скочили нарушенията по пътищата в Русенско за първото тримесечие на годината.

Обратно в новината

Коментари - Пътните нарушения в Русенско скочиха двойно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От тези 32962 нарушители сигурно 32950 са Румънци,ама те 10 минути след това са на Дунав мост и дреме им.Със сигурност ни знаят и законите и събираемостта на глоби.Я започнете да им сваляте номерата като Гърците и да видим дали ще карат така?Там шофират с 10 км под ограничението тук летят с 50 км над.

В средата на изречението русенско се пише с малка буква -няма да се научите русенци, както няма да се научите и да шофирате и да сте толерантни, както на пътя така и извън него

Всички, взели книжки през последните 15 години на изпит !!! Всички, които са с основно образование отново на курс - 6 месечен. ТОЗИ ПЪТ РУСЕ-БЯЛА НАЙ ПОСЛЕ ДА СЕ ОПРАВИ! Плащаме пътен данък, винетки - хайде стига с тези оправдания за пари - четири ленти, извеждане на тировете по друг път. От Русе до В. Търново да се пътува по- безопасно. И за изпреварване отдясно-ГЛОБИ. За наркотици и алкохол-отнемане на книжка за 5 години и глоби-големи. Всичко може да се реши, трябва здрава ръка и добра воля

Кое е най-простото устройство на света ? - светофарът,защото може да бъде заменен с полицай. Колкото повече полицаи на пътя,толкова повече катастрофи!

Организацията на движението по международното е безумна, както цялата ни държава . Има ограничения и камери , но няма създадени условия за нормално пресичане (пасарелка, подлез или пешеходна пътека).В зоната на действие на ограничение 60 - посока София, пътните условия са както преди ограничението - няма прекъснати мантинели или пешеходни пътеки .Там се пресича където му скимне на всеки прескочил мантинелата и шофьорите трябва да ги пазят, ама често ги газят !

Като добавиш и мургавите масажистки става мазалооо съвсем!!

Звеното на МВР,КАТ да се закриее позорнооо!КАТ не служи за нищо,това една загуба на ресурс и години подкупи и симулиране на работа!Да се пускат военните на тяхно мястоо,а наришутелите да копат магистрали безплатно и да мият трупове в моргите като във Франция!!!!Съдиите да бъдат премахнати и заменени от народен съд ,да видим тогава ще има бавниразвиващи селяни и неграмотни роми и турчеля от селеметя с книжки и по 300 наришения!