”Тайни клиенти” проверяват данъчни в Русе

"Тайни клиенти" са провокирали служителите в офиса на НАП в Русе, но не са открили нередности, съобщават от офиса на приходната агенция в града.

Обратно в новината

Коментари - ”Тайни клиенти” проверяват данъчни в Русе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Господари на ефира показа как работи напа ... да видим ще се оправят ли. А тая новина ... няма информация в нея.

да! Колегите им от НАП-Варна! На която Русе е подчинен! Що не пуснахте анонимни граждани! Да видите тогава какво ще се получи. Както правят всички уважаващи себе си фирми!!!

Одираме кожи. Качесвено!

Как ще има "нередности" нали като държавни чиновници поне 90% от тях са симпатизанти или роднини на активисти на герб. А от близо 300х. държавни служители поне х 3- 4 от рода значи над 1 млн. са сигурни гласоподаватели на герб. Същото е и в нои,община,обл.управа...

На този анонимник пак ГЕРБ му е виновен!!Ама,че смешно........друг е въпросът ,че "гарван на гарван око не вади"...че и проверката на НАП е същата работа.

Тя НАП е изградена така, че само хора който са "живяли" в нея могат са разпознаят дали структурата, обслужване или другите им вътрешни изисквания са наред. За нас обикновените "клиенти" на "услугите" на НАП всичко е пълна мистерия!!!

първо се информирам предварително, било в даден сайт или от приятели и след това отивам в дадената държавна структора. Обаче тая статия ми мяза на реклама за русе бирник