Шивашка фирма бори стреса с народни танци

В русенска шивашка фирма за мъжки облекла използват народните танци като метод за справяне с обездвижването и стреса на работното място.

Обратно в новината

Коментари - Шивашка фирма бори стреса с народни танци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо се правят на улави,че брат му уби пиян преди години двама човека с кола,ами тръгнали и реклама да си правят

Ще бачкате за минимална заплата, че и хоро ще играете.Фолкнетика!

Хайде, без регистрираните тролове. Надявам е. Ползотворна дискусия ви желая.

Сега сме на вълна ,,трети пол,,хората не ни вълнуват

Аз друг трол освен теб тук не виждам. Държиш непрекъснато глупостите ти да фигурират под всяка новина и заплашваш с физическа саморазправа хората, които не са на малоумния ти акъл. За какъв се имаш? В съда не искаш ли да се срещнем? Там ще ти стане ясно, че не съм нито "Жоре", нито "Радко", но ще трябва да си платиш солено за доста неща.

Даже нямате представа колко е "в час" новината. Заклевам се, ако се случи обичайното тролене с простотиите за Стара Загора, да ви информирам кой точно е трола. А, че Мартин, собственика на Топ-Мен, представлява брат си, който уби човек и се отърва от затвор заради психо-експертиза е друга тема.

Аз друг трол освен теб тук не виждам. Държиш непрекъснато глупостите ти да фигурират под всяка новина и заплашваш с физическа саморазправа хората, които не са на малоумния ти акъл. За какъв се имаш? В съда не искаш ли да се срещнем?

Не ни ги поднасяйте,защото в шивашкият бранш е само експлотация,а дори и минималната им се вижда много.Елате в Дупница дори и заработени заплати не ни ги дават,вече два месеца.И никой не е взел добра пенсия в шивашкивт бранш.Това означава,че и заплатите са малки,а нормите убийствени.

пак къде къде е по - лесно от това да даваш по - голями заплати....мдаа. Затова хора и танци и ... беееееее...