23-годишен се закле като общински съветник

23-годишният Траян Тотев е новият общински съветник от "Патриотите ВМРО, Глас народен" в Русе.

Обратно в новината

Коментари - 23-годишен се закле като общински съветник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може ли тази информация да престои още 2 години ...

Ами като нищо не се случва в Русе - каква друга новина да сложат?

в Община Русе.

Е то Прасчо Пеевски стана шеф на варненското пристанище на 21, тоя общинаря си е направо ветеран.

Траянчо днес не дойде на работа, сигурно се е успал. Добро начало.

Първо прочетох, че Общинар се е Заклал. След това разбрах, че се бил Клел. След това разбрах, че е някакъв, Дето му Текат Сополите.

То на всичките "патриотчета" им текат сополченцата. Особено на тези русенските в Парламента. Не спират да излагат себе си и града ни! На другите избори едва ли ще минат 3-4 процента

до всички които са истински българи и са на дъното в казан да ви припомня - Алберт Айнщайн е написал "теория на относителността" когато е бил на 26 години....... за сега го правите много добър, но не спирайте да дърпате българчето надолу за да не изплува!

На Айнщайн баща му продавал ли е наркотици?

Ти трябва да знаеш като си му бил добър клиент...

14 март 1879 г. е роден Айнщайн. През 1915 г. Айнщайн предлага теорията си!

в скоро време Общинският съвет да заприлича на целодневна детска градина "Слънчо". Нека да им изпратим 2 чувала с плюшени играчки!

Наистина ли модераторите не могат да се справят с някакъв ... търся думата .. нека е "неуравновесен". Човека си има някакъв конфликт с някакъв друг човек и го експонира непрестанно. Да ви кажа, нещо започна да ми става досадно.

Само като си помисля на 23 каква зелена кратуна бях, се чудя на акъла на новия общ. съветник. Е, тогава още не бях завършил, защото имаше 2 години казарма преди висшето. Ама и тя си беше университет, мамка му!

слагате летвата на ниско, нищо против детето - има ценз,партийта принадлежност и.. толкова, учебен полигон - градската управа, важни решения относно харча за астанките от града ни, май трябва още да порасте детето

Освен ценз е необходим жизнен опит. Вчера е играл на топчета,сега ще решава въпросите на живота на хората. Рано е. Нека се понаучи,нека види как е реалния живот и тогава. Така разни сополанковци мъчат себе си и хората.

на топчета. Само че сега му плащат. И на чилик е добър.

Предвид семейната биография, общинския съвет вече си има млад дилър :)

Никой не си избира родителите

Полугамотните дупета вече във властта !?!?!? Е, това вече е много. А и информация се появи, че дупето е от престъпно семейство. Какво става, бе !!!

Някога, ама произхождаш от семейство на криминално проявени, трябваше да се доказваш упорито и в пъти по подобаващо от другите. Сега, директно ставаш общински съветник. Русе бе!

Браво бе,супер новина, 22г. става общ.съветник,2- 22г.общ.съв.положи клетва 3-4-5......повече няма да чуем или четем за него. Музикант,художник, певец завършил бизнеси мениджмънт!? и вече ще ни съветва. някой в града познава ли си общ.съветник за когото е гласувал амблок? първо т.н. съветници трябва да се избират мажоритарно преди тези за дупетати.

Като гражданин на този град, имам право да знам какво семейно възпитание и модел е получил този общински съветник. Накратко - баща му затворник ли е?

Вече не е. Излезе в края на септември. Сигурно предсрочно са го пуснали, защото присъдата му беше по-дълга.

А за какво е лежал?