Продадоха бившата военна болница в Русе

Бившата военна болница в Русе беше продадена на втори опит на търг, проведен в Министерството на отбраната.

Обратно в новината

Коментари - Продадоха бившата военна болница в Русе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

JMM®

Старозагорският хомосексуален навлек, киснещ всекидневно в коментарите под Русенските новини не спира да мечтае за упадък и разпад на Русе, за да може да се даде шанс за живот на родната му, но крайно пропаднала Ески Заара ... С това си жалко старозагорско мислене много напомня за лисицата, която вървяла след овена и тайно се надявал се надявала ... Та от там е и народната мъдрост": "То и мъдете на коча се клатят, ма не падат!"

Сега купувача ако го раздели на парцели и го продаде на дребно за нищожната цена от 50 ев. на кв. ще кашита само 9,000,000 евро. Супер бизнес НАЛИ?

А за колко е обявена Съдебната палата,т.н. Театър и Окръжната библиотека, имам около 2хил.лв да наддавам.Русенеца Каракачанов най-после удари кьоравото с т.н. военна болница и правилно войската има няма 20хил.души аот преди 30г. 200+хил. и вече всичките военни са здрави и читави. Става за затвор или общежитие за емигранти,но сега ще се развихрят апартаяменти там по 200хил.евро парчето.

19 декара земя и 5 декара сгради за 4 милиона лева ... продължавайте да ми разправяте за светлото бъдеще на този град и петата му по големина икономика ...

Роан 90 са в играта :) Хихи.

Най-накрая се разбраха. Това е най-добрият имот в Русе. 18 декара в идеалния център 100 Ев те на квадрат. Само за това си заслужаваше нашият съгражданин да стане министър Честито!

Ебати кефа. Остава ли Русе вече без болница?

Цяло чудо е, че в този така западнал град болницата още работи...