Кметът: Продължава преобразяването на Русе

Посрещаме 2018-а година мотивирани да продължим преобразяването на Русе, каза в интервю за БТА кметът на града Пламен Стоилов.

Обратно в новината

Коментари - Кметът: Продължава преобразяването на Русе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изпотрошихме си колите по "преобразените" русенски улици! И защо ви плащам тоя безобразно висок данък-кола?? Вие ли кмете поемате разходите за ремонта на автомобилите ни???

Улица Славянска- още един пример за тотално грозна промяна. Това беше първата павирана улица в България и да, беше за реставрация, но не за асфалтиране.

Този кмет се държи точно като старозагорския потребител във форумите: повтаря все едно и също много пъти и се надява, че по този начин казаното от него ще стане истина.

Наистина ли блокираха психото с трите никнейма?! Не мога да повярвам! Аре честито и да си пожелаем ползотворни дискусии!

Това интервю с хвалби на кмета идва в един ден с новината, че няма да има градски транспорт на Бъдни вечер и на 31 декември. Това си е направо за комична страница на някое издание. Вярно, много се прави, но точно най-необходимото - транспорта - е под всякаква критика. Вместо да се сниши и да отказва интервюта след като не може да се справя със задълженията си, този кмет се хвали насам-натам.

Кмете, май ти трябват очила или така се чувстваш по-добре - да те потупват по гърба... за некадърна работа? Няма кьорава улица в Русе, по която да ккарам без да се налага да лавирам, като пиян!!! Няма уличка, която да не е потънала в мизерия. Ей, обшинските свиркаджии и ти, кмете - Русе не е само баба тонка и райко даскалов!!! Концерт на веселин маринов - ужаст. Поканете някой, дето ще събере поне 3-4 хиляди, в Каварна бяхме по Нова година поне 2 000 души на концертите, а тук не искам и да излизам на центъра дори!!! Мъкааа. А некадърно разпадащите се сгради ремонтирани, залата, на която половината песоари и мивки са нападали за има, няма 2 години?!?!? Сменяй плочата колкото искаш, но оборотите са пак 45...

Къде са тези толкова разбити улици ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Ти за Русе ли говориш ?!

Ей, не спират да ни баламосват с едни и същи глупости ... колко пъти ще я претопляте тази манджа, бе? Проекти, та проекти! Ама те са едни и същи проекти! И защо не погледнете качеството на изпълнение, бе г-н кмете? Ама и концерт щяло да има ... на кого? На местните пияници и некадърници от общинския оркестър. Те тези ако ставаха за нещо, щяха да ги викат да свирят и по други градове, ама нанай! Кой град по големина е Каварна? N-ти, ама беше рок-столица преди да си изгонят кмета. Дори един Ямбол през последните години периодично успява да организира концерти на световно известни звезди. А тази година имаше бирфест, на който бяха дошли куп световни рокзвезди! Пловдив няма какво да го споменавам, той и по население е към 5-6 пъти по-голям от Русе.

Пловдив е към 330 хил. жители, Русе е 150 хил. жители , това е 2 пъти, а не 5-6 пъти ...

Аз Русе го смятам за 60 000, т.е. е точно 5,5 пъти по-малък от Пловдив.

Русе е 5-6 пъти по-малък от Пловдив и 2-3 пъти по-малък от Стара Загора.

Русе е 5-тият по големина и по икономика град на България !

Ако Русе е "пети" по-икономика, започвам да се чудя останалите как оцеляват.

Русе си е 150 хил. и за това си има официални данни. Може ли тези които твърдят обратното да посочат източник подкрепящ твърденията им ?!

Психопат лъжлив, Русе е 15 по икономика и 12 по големина град в България.

150 хиляди са жителите на всичките стотина населени места в русенска област, от които в Русето гаранция няма повече от 60 хилки!

Замятането на проблема под изтривалката не го решава. Русе си е обезлюден. Вижте празните помещения Александровска. Ужасяващо е! Това е като празни магазини по Витошка в София примерно.

Ами наемай магазин и започвай да продаваш, за да ги запълниш. Какво чакаш още?

И кой ще купува? То хора няма, а тези дето останаха си кътат стотинките за хляб и цигари.

Въпреки, че България от 9 мил. е спаднала на 7 мил. големите и нормални за живеене градове София, Варна, Стара Загора, Пловдив и Бургас не само си запазиха населението, но и дори леко нарастват. Например, Русе падна от 185 хил. под 50 хил. и то основно роми ... натискат си парцалките хората и не надигат много глава

от няколко години не бях ходил в Русе, че то няма хора.Къде са хорат?

Работят! Има и такива градове.

Русенци работят в Разград, където средната заплата е с 150 лева по-висока от Русе!

Мен например по нищо не можеш да познаеш, че работя средно за 3000 на месец по простата причина, че все пак трябва да работя, а не да се шматкам из улиците. Ти в чужбина стъпвал ли си някога?

Вестникарският шопар Георги Христов работи за 600 лв.

Дали кмета е наясно за мнението на русенци /е, изключвам общинските служители/ относно управлението му ?!

Моля ви се, спрете се с това преобразяване на Русе! Навсякъде по света хората се стараят да разширяват улиците си, а тук точно обратно. Само като се сетя как "преобразихте" Александровска в района 1001 стоки - старата пожарна, не знам какво да кажа!

Пожелавам на Русенци кмет, който си кара личният автомобил по улиците в града, и го троши и псува заедно с тях. Или пък да плаща на всички местни шофьори ремонтите на окачването на автомобилите всеки месец поради състоянието на лунният пейзаж, наречен улици, в Русе.

Г-н Стоилов, не знам в какво се състои вашето обновяване на град Русе,потънал в боклуци, непочистен и неугледен,а за разкопките на Топлофикация да не говорим,копаят и така си остават разкопките,не виждате ли в какво се е превърнал градът, разкопки и боклуци.

Интервюто взе Георги Христов от в-к "Утро".

Стига де. Таман се успокои психопата. Ей сега наводни с простотии. Не викай дявола.