Учениците убийци застават пред съда

Окръжната прокуратура в Русе внесе обвинителен акт в съда срещу двамата 17-годишни ученици, обвинени в грабеж и убийство на 60-годишен таксиметров шофьор.

Обратно в новината

Коментари - Учениците убийци застават пред съда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...САЩ,законът е категоричен: при убийство, непълнолетните дупета се съдят като пълнолетни!!!!!!!!!!!!!!!!

В Русе останаха 2 групи: убийци и хора за убиване. Жалко.

Очаквам всеки момент майките им да кажат, че са много добри, направо примерни деца, че са натопени и не смеят да издадат истинския извършител, защото ги заплашва. После ще обажалваме присъдите до дупка, а междувременно ще духнат зад граница.

Какви 3 до 10 годдини затвор?! За тия убийци - доживот.

Въпреки непълнолетието, младежите си са разбирали Христова, как трябва да се напише...

Шефовете искат написаното от нас да изглежда колкото се може по-сензационно и атрактивно и ни натискат да мислим и пишем по-бързо,............ та затова...

Може би е време да въведем хан Крумовите закони: зъб за зъб, око за око. Тогава може и да се замислят преди да извършат престъпление. "Бог бави, но не забравя", и те ще си получат заслуженото.

За съжаление статистиката показва, че колкото и да са строги законите престъпниците не се замислят, но поне тези няма да излязат завършени убийци на по 20 години от затвора, жадни за нови "подвизи".

Застреляйте ги!

Толкова е лесно да се "раздаде" правосъдие, ама няма мъже вече, нямаааа... Затова пикльовците се изживяват като такива и прикрити зад невръстната си възраст си развяват безнаказано байряците. Нищо, че принципно са впедерастени и с инфантилно излъчване от рождение- наглостта и арогантността им са безгранични!

с присъда от 20 години, за извършено при отегчаващи обстоятелства престъпление Нека това да служи и урок за връстниците им

И защо им криете лицата?Ако някоя нещастна даскалица ги беше шамарасола ,щяхте да развявате снимката й по всички сайтове.

В написаното се разбира, че тези убийци ще ги съдят за грабеж, който, някак си, е придружен с убийство, което е нещо по-незначително ?!?

Така го разбирам и аз. Позор е това!

Предвиденото в закона наказание е от 3 до... Значи въобще няма да лежат, а ще им назначат психолог. Заради съдиите и прокурорите, българите мрат вече като кучета помияри, но им се пада, щом са страхливи.

10 години и изродите ще излязат в разцвета на силите си за нови подвизи. А пострадалите - кучетата ги яли.

10 години друг път. Ще си признаят и ще им дадат по 2 или или 3 и след година и половина или две ще са навън, готови за подвизи, школувани в затвора и с нови знания и умения да продължат по същия път. Щом као непълнолетни имат нагласата да извършат такова нещо, представи си на 30 какви завършени уроди ще са.

Дайте им 3 ,за да имат време за още убийства след като излязат от затвора

Смърт! Смърт! Смърт...Смърт!