Вандали изрисуваха детска площадка в Русе

Вандали изрисуваха детска площадка в Русе със свастики и цинични символи.

Обратно в новината

Коментари - Вандали изрисуваха детска площадка в Русе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е тези кърлежи корсаджиите за какво са? Да събират такса паркинг и да се разхождат по центъра, докато им текат заплатките? Закривайте ги вече!

Тези, които рисуват свастики са неграмотници!!! Българският символ е сУвастика, при него посоката е обратна. СУвастики се използва много в старите Български изделия, дори и мантията на цар Калоян е изрисувана с тях!!!

Общината била безсилна да се справи с вандалите?! Глупости! Ако за тези 10000 лв. и по-вече, бяха купили видеокамери и ги бяха заловили и глобили тия вандали, сега нямаше да коментираме глупавите оправдания на общината!

Много добре. Нали същите тези вандали обществото подкрепя, когато мажат паметника на съветския воин. Възпитавате вандали и берете плодове на това. Ако мислете,че те ще правят разлика,какво мажат ,- жестоко грешите. 80-процента се увеличават

Е,не се впрягай толкова де,че и аз не харесвам соц.паметници,но не мисля,че това ме прави вандал......не го обръщай на политика.......а ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО ВАНДАЛИЗМА В РУСЕ-ГРАД НА СВОБОДНИЯ ДУХ......РУСЕ....

Ами, права сте, колкото и минуси да Ви слагат! То , скоро един професор каза, че 80% сме дебили, а дебилите какво възпитание може да дадат на децата си?! Вандализма е част от това безхаберно общество.

"Свастиката символизира слънцето или времето като създаване и разрушение на света. Една от хипотезите за разтълкуване на символа на свастиката е четирите рамене представляват Вселената в спиралната галактика на Млечния път."

Безсилна ли е общината? "От общината са безсилни да се справят с вандалите." Май общината всищност предпочита да ремонтира: "Досега общината е похарчила 10 700 лв. за ремонти след вандалски прояви"